Sari la conținut

gaze lacrimogene in piata victoriei

Postări Recomandate

• Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
Postat

Pai LIBERTATE DE IESPRIMARE sustineam. Si de aproape 2 ani protestam non stop. Si bine estem ca se poate. Nu e important daca placeam parerea lor. EI PUTEAM parere sa spuneam! Si bine estem.

Dar cand vedeam ca scandal ieseam, plecan acasa in turbanu' meu si veneam maine ca altfel bataie luam si apoi plangeam. Ghinion estem!

Ah, depistat tu la mine. Fuck...
[/quote

Depistat, depistat! Tăceam bre, că bazaconii ziceam! Libertate și democrație estem lucru greu bre, Erdogan! La voi la Stambul, Orient estem, aici Europa estem. Priceput bre?
  • Like 1
Postat

Pai fugi vere cand iese iures si zboara borduri si garduri in jurul tau. Ca daca stai inseamna ca esti zmardoi si te tine. Si daca esti zmardoi nu te plangi ca o pizda pentru 2 pulane pe spinare si un pic de gaz lacrimogen,

Aia ultras din galerii e a dreaq pielea pe ei si se iau cu jandarmii la fiecare meci. Si se mandresc ca au luat gaze. Cine e pasarica si nu suporta gazele FUGE ACASA ca i se raceste grisuletul!

da iti recomand sa ai grija...poate pe unde circuli incepe o bataie colectiva,si tu sa fugi cat poti ca sa nu o iei NORMAL !!!!

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Pai fugi vere cand iese iures si zboara borduri si garduri in jurul tau. Ca daca stai inseamna ca esti zmardoi si te tine. Si daca esti zmardoi nu te plangi ca o pizda pentru 2 pulane pe spinare si un pic de gaz lacrimogen,

Aia ultras din galerii e a dreaq pielea pe ei si se iau cu jandarmii la fiecare meci. Si se mandresc ca au luat gaze. Cine e pasarica si nu suporta gazele FUGE ACASA ca i se raceste grisuletul!

corect...atunci cei 2 jandarmi care si au luat o pe carca de ce plang si sunt dati pe la a3 cu obstinenta ??/

Postat

Spre deosebire de civili care au ales sa fie acolo (la un miting ilegal de altfel), jandarmii ERAU LA SERVICIU! Ei pazeau institutiile statului si ordinea publica. Ei nu au ales sa fie acolo sau sa fie implicati in altercatii.

corect...atunci cei 2 jandarmi care si au luat o pe carca de ce plang si sunt dati pe la a3 cu obstinenta ??/

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Spre deosebire de civili care au ales sa fie acolo (la un miting ilegal de altfel), jandarmii ERAU LA SERVICIU! Ei pazeau institutiile statului si ordinea publica. Ei nu au ales sa fie acolo sau sa fie implicati in altercatii.

Au ales să fie jandarmi, cu tot ce implică. Inclusiv, să se poarte ca niște bestii.

Mon cher, scandalagii ăia, erau maxim 200 și nu au venit/acționat toți în același timp, ci pe etape. Sunt cunoscuți de către jandarmi, fișați, s-au confruntat de multe ori cu ei. Puteau fi izolați și ridicați (primii, pe la 16h30, când erau doar 20-30), făcut cunoscut în mass-media, cu sancțiunile pe care le riscă etc.). Ar mai fi tăiat din elanul grupurilor ce au acționat ulterior. Erau multe mijloace de acționa pentru a-i identifica, izola, reține, dar nu s-a vrut. A fost o provocare, o acțiune deliberată a PSD pentru a înăbuși mișcările de protest. Nu tăbăcești, nu umpli plămânii cu gaza 100.000 de oameni pentru 200 de derbedei. Cine nu înțelege asta, e ori retardat, ori pesedist. Am zis!

P.S. Sunt convins că nu e cazul tău.

• Like 2
  • Minus 6
Postat

😲😲😲😲😲😲😲

Incredibil mod de a pune problema. Nu e de acord la eu.

Vizitator izabellasex&bdsm
Reputație: 0
Postat

Domnule BigDick, tu ce intelegi prin a elibera Piata Victoriei? Sa nu existe picior de om 2-3 km imprejur? "Ca cam" atati km distanta fata de Piata Victoriei au vanat oamenii pe strazi chiar si la cateva ore dupa ce a fost golita piata. Au lovit oamenii peste fata si in cap, desi in mod normal au voie sa dea doar la picioare si asta doar la modul defensiv, nu sa iei la cafteala tot ce inseamna om

• Like 18
Postat

Domnule BigDick, tu ce intelegi prin a elibera Piata Victoriei? Sa nu existe picior de om 2-3 km imprejur? "Ca cam" atati km distanta fata de Piata Victoriei au vanat oamenii pe strazi chiar si la cateva ore dupa ce a fost golita piata. Au lovit oamenii peste fata si in cap, desi in mod normal au voie sa dea doar la picioare si asta doar la modul defensiv, nu sa iei la cafteala tot ce inseamna om

Îți dai seama, că ești fată deșteaptă, dacă și-a pus nickname cu Bigdick ...

Lasă-l!

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Ma copii, uite ce zice presa europeana:

Violenta și instigari premeditate.

https://www.eureporter.co/frontpage/2018/09/26/footage-released-in-romania-reveals-protester-violence-and-premeditated-provocation/

Daca oamenii pașnici sunt victime, SUNT ALE JEGOȘILOR care au vrut sa dea lovitura de stat. Nu victimele jandarmilor.

Postat

Ma copii, uite ce zice presa europeana:

Violenta și instigari premeditate.

https://www.eureporter.co/frontpage/2018/09/26/footage-released-in-romania-reveals-protester-violence-and-premeditated-provocation/

Daca oamenii pașnici sunt victime, SUNT ALE JEGOȘILOR care au vrut sa dea lovitura de stat. Nu victimele jandarmilor.

Scuză-mă că îți spun, dar ești spălat pe creier! Recunoaște că ești pesedist (nu e o rușine, fiecare după cum poate, cum îl duce capul, sau ce interese are), dar nu o face pe obiectivul. Și nici nu ai înțeles articolul: provările premeditate au fost ale PSD-ului, la braț cu Jandarmeria obedientă. Cam același scenariu ca în 13-15 iunie 1989, doar că acum, nu au fost minerii incitați și mințiți, puțini la minte, ci o instituție a statului, Jandarmeria, tot incitați și mințiți (că au fost omorâți 2 oameni de-ai lor- de exemplu, că e lovitură de stat, tot puțini la minte și ei.

Hai, bre, dă-o-n colo!

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Bați câmpii.... Prea asculți idioțeniile spurcate ale lui bot și Rareș Bogdan.

Postat

HUO BELGIA. POLITIA BELGIANA APARĂ PENALII.

KOVESI SA LE FACĂ DOSARE. Jos Dragneaux Livoux din Belgia.

Știre proaspătă DE AZI. Și erau niște protestatari pașnici care "vroia" și ei o pensie decenta. Fiind vorba de pensii, mulți erau bătrâni și bolnavi.

HUAAAAA! Jos regele Belgiei și pus Cioloș la conducere!

https://m.dcnews.ro/poli-ia-a-batut-protestatarii-la-bruxelles-tunuri-de-apa-gaze-lacrimogene-i-bastoane-video_615500.html

• Oras:bucuresti
Postat

Scuză-mă că îți spun, dar ești spălat pe creier! Recunoaște că ești pesedist (nu e o rușine, fiecare după cum poate, cum îl duce capul, sau ce interese are), dar nu o face pe obiectivul. Și nici nu ai înțeles articolul: provările premeditate au fost ale PSD-ului, la braț cu Jandarmeria obedientă. Cam același scenariu ca în 13-15 iunie 1989, doar că acum, nu au fost minerii incitați și mințiți, puțini la minte, ci o instituție a statului, Jandarmeria, tot incitați și mințiți (că au fost omorâți 2 oameni de-ai lor- de exemplu, că e lovitură de stat, tot puțini la minte și ei.

Hai, bre, dă-o-n colo!

Abia acum am vazut ce-ai scris, tembelule. Te-ai dus cu capu' rau nene !  :laugh2  :laugh2

La tine toti sunt putini la minte. Numai ca....cine zice, ala e  :laugh2  :laugh2

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Abia acum am vazut ce-ai scris, tembelule. Te-ai dus cu capu' rau nene !  :laugh2  :laugh2

La tine toti sunt putini la minte. Numai ca....cine zice, ala e  :laugh2  :laugh2

Probabil ca a vrut sa spună ceva dar nu se intelege...mie prostia si minciuna mi se pare acelasi lucru, fenomen, act!

Oare care e diferența in mintea lui?ðŸ˜

• Minus 1
Postat

Un exemplu clar de creatură puțină la minte ești tu. Nu e vina ta, mai bine înghițea!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Un exemplu clar de creatură puțină la minte ești tu. Nu e vina ta, mai bine înghițea!

iunie '89 bolovane ? Ce bezna e in capatzana aia a ta !

Postat

iunie '89 bolovane ? Ce bezna e in capatzana aia a ta !

Marș, fă, otreapă comunistă! La 10 zile de la postare, după ce mi-ai mai răspuns o dată, vii acum să vezi eroarea! De câte ori ai recitit până ai văzut, bășituro? 

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

ON:

Ma trec niste gaze de va dau lacrimile instat, doar citind :D

Mamae,tare grețoasa și infectă esti din toate punctele de vedere,o femeie de 50 ani cu copii acasă sa povesteasca pe un forum ca o trec bașinile.....nici nu vreau sa mă gândesc cât de împuțită și îngălată ești😩😩😩.....fi-mi-ar scârbă de tine!!!!
  • Like 2
Postat

Marș, fă, otreapă comunistă! La 10 zile de la postare, după ce mi-ai mai răspuns o dată, vii acum să vezi eroarea! De câte ori ai recitit până ai văzut, bășituro? 

Esti cazut din avion, ametitule. Nu vezi chiorule ca am inrosit 13-15 iunie  la primul raspuns ? Nu mai ai nicio sansa, fa un bine omenirii, spanzura-te !

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Mamae,tare grețoasa și infectă esti din toate punctele de vedere,o femeie de 50 ani cu copii acasă sa povesteasca pe un forum ca o trec bașinile.....nici nu vreau sa mă gândesc cât de împuțită și îngălată ești.....fi-mi-ar scârbă de tine!!!!

Cam de ce căcat ai vrea să te gândești?

Postat

Mamae,tare grețoasa și infectă esti din toate punctele de vedere,o femeie de 50 ani cu copii acasă sa povesteasca pe un forum ca o trec bașinile.....nici nu vreau sa mă gândesc cât de împuțită și îngălată ești.....fi-mi-ar scârbă de tine!!!!

vrei sa-ti povestesc cum ma cac? ma bucur nespus ca nu ma cunosti si stii de ce? Pentru ca sunt SIGURA ca nu voi mai scapa de milogeala ta sa-mi adulmeci flatulatia =)))

Postat

vrei sa-ti povestesc cum ma cac? ma bucur nespus ca nu ma cunosti si stii de ce? Pentru ca sunt SIGURA ca nu voi mai scapa de milogeala ta sa-mi adulmeci flatulatia =)))

Mamae,n-ai avut,nu ai si nu vei avea niciodata nici un haz,de ani de zile incerci sa faci si tu o glumă,dar nu râde nimeni.Împuțito,vad ca mai ai curaj sa cauți si pulă personală,dar tu nu ai pic de feminitate în tine,ai comportament fix de centuristă.Oarba după tine,de babă împuțită si îngălată care ești........
  • Like 1

Postat

Mamae,n-ai avut,nu ai si nu vei avea niciodata nici un haz,de ani de zile incerci sa faci si tu o glumă,dar nu râde nimeni.Împuțito,vad ca mai ai curaj sa cauți si pulă personală,dar tu nu ai pic de feminitate în tine,ai comportament fix de centuristă.Oarba după tine,de babă împuțită si îngălată care ești........

chiar ma gandeam sa fac o analiza a constistentei rahatului.

Faptul ca de ani de zile ma urmaresti cand incerc sa fac cate o gluma este clar ca am glume reusite ;)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...