picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 8, 2018 MU13 BR3TT! 5
cerrone Reputație: -1104 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2018 Da. Asa este. Asta este ceea ce fac zi si noapte prietenii tai iubiti de la guvernare. O sa-ti explic mai tz de ce ti-ai dat cu stangul in dreptul, incercand sa-mi dai peste nas ca nu's PSDist orbit.Doar ca, datorita celor de la guvernare, mai avem totusi crestere economica, n-are importanta ca-i pe consum. Iar cresterea economica s-a regasit in majorarea pensiilor, salariilor, indmnizatiilor, alocatiilor, ajutoarelor, etc. La tehnocrati, nu. De ce ? 1 1
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 8, 2018 Doar ca, datorita celor de la guvernare, mai avem totusi crestere economica, n-are importanta ca-i pe consum. Iar cresterea economica s-a regasit in majorarea pensiilor, salariilor, indmnizatiilor, alocatiilor, ajutoarelor, etc. La tehnocrati, nu. De ce ?Iar ti-a crescut sacul. de osanza fai balena plina de celulita! ? 1 4
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 8, 2018 Doar ca, datorita celor de la guvernare, mai avem totusi crestere economica, n-are importanta ca-i pe consum. Iar cresterea economica s-a regasit in majorarea pensiilor, salariilor, indmnizatiilor, alocatiilor, ajutoarelor, etc. La tehnocrati, nu. De ce ?Ești întruchiparea a tot ce e mai prost și lumpen în țara asta, sac de tarâțe opărite! 2
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 8, 2018 Cerrone, termina si tu cu demagogia! Esti la fel de prost ca simpatizantii din cealalta tabara.singura diferenta e ca ceilalti sunt mai vocali, mai scandalagii
cerrone Reputație: -1104 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2018 Cerrone, termina si tu cu demagogia! Esti la fel de prost ca simpatizantii din cealalta tabara.singura diferenta e ca ceilalti sunt mai vocali, mai scandalagiiCare demagogie ? Ia da un exemplu. Daca nu esti in stare sa dai niciun exemplu, chiar esti idiot si te fut in gura.Oricum, tu esti mult, mult mai prost, habar n-ai ce vorbesti.
cerrone Reputație: -1104 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2018 Ești întruchiparea a tot ce e mai prost și lumpen în țara asta, sac de tarâțe opărite!Taci dreak stalinistule. Mai nenorocit, bandit, abject, ipocrit, imund , infect si grobian nu exista pe pamantul asta.Mars de-aici, casalot cu coaie creponate ! 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 8, 2018 Taci dreak stalinistule. Mai nenorocit, bandit, abject, ipocrit, imund , infect si grobian nu exista pe pamantul asta.Mars de-aici, casalot cu coaie creponate !Să-mi iei în gură cașalotu'! 2
cerrone Reputație: -1104 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2018 Să-mi iei în gură cașalotu'!Spala-te pe dinti, prea i-ai lins coaiele lui Athos.Ca tot ti-era dor de el. 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 9, 2018 Care demagogie ? Ia da un exemplu. Daca nu esti in stare sa dai niciun exemplu, chiar esti idiot si te fut in gura.Oricum, tu esti mult, mult mai prost, habar n-ai ce vorbesti. Pupi in cur psd-ul la orice postare la fel cum "inamicii" tai fac cu pnl-ul
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 9, 2018 Spala-te pe dinti, prea i-ai lins coaiele lui Athos.Ca tot ti-era dor de el.Marș! Și tu și potăile tale! 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 9, 2018 Spala-te pe dinti, prea i-ai lins coaiele lui Athos.Ca tot ti-era dor de el. L-ai lovit aici ....sa vezi acum dubii pe el :laugh2
xoxo24cm Reputație: -1403 Postat Septembrie 9, 2018 Postat Septembrie 9, 2018 mancaiati pula lu dragnea ca daia e smecher 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2018 Postat Septembrie 9, 2018 mancaiati pula lu dragnea ca daia e smecherProbabil faci referire la sensul propriu, in cel mai sadic mod cu putinta, ca in filmele acelea interzise, gen Red Dragon
justagigolo Reputație: -339 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2018 Lunetist, caut de lucru
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 9, 2018 Lunetist, caut de lucru =))) cine dreaq sa te angajeze pe tine cand ti-e frica/teama sa folosesti apa de gura pusa la dispozitie de tipele pe care le frecventezi .... banuiesc ca ai nevoie de arma pentru slujba asta deoarece tu nu esti dotat cu una :D
justagigolo Reputație: -339 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2018 =))) cine dreaq sa te angajeze pe tine cand ti-e frica/teama sa folosesti apa de gura pusa la dispozitie de tipele pe care le frecventezi .... banuiesc ca ai nevoie de arma pentru slujba asta deoarece tu nu esti dotat cu una :Dnu fii disperata daca te simti vizata de postarea cu apa de gura. Astept opinia ta acolo, aici discutam de altceva. Sau ti-e frica sa iti spui opinia acolo? Am inteles, pt tine, barbatii adevarati sint cei care fac sex neprotejat cu curvele, ling fara retineri, beau orice de oriunde.E o opinie. Pt mine, m-a ferit pana acum de unele probleme... si iata-ma inca capabil sa car dupa mine o pusca cu luneta. Stii cat cantareste, apropo?
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 9, 2018 nu fii disperata daca te simti vizata de postarea cu apa de gura. Astept opinia ta acolo, aici discutam de altceva. Sau ti-e frica sa iti spui opinia acolo? Am inteles, pt tine, barbatii adevarati sint cei care fac sex neprotejat cu curvele, ling fara retineri, beau orice de oriunde.E o opinie. Pt mine, m-a ferit pana acum de unele probleme... si iata-ma inca capabil sa car dupa mine o pusca cu luneta. Stii cat cantareste, apropo? treaba cu apa de gura cred ca e exagerataai inteles gresit, dar asta e treaba ta ... nu voi incerca in niciun fel sa o dezbat deoarce consider ca nu trebuie sa iti spun tie ce si cum trebuie sa fie un barbat adevarat (chiar si asta e o baliverna) din punctul meu de vedere ... iar o pusca nu cred ca are mai mult de 5kg
cerrone Reputație: -1104 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 9, 2018 Pupi in cur psd-ul la orice postare la fel cum "inamicii" tai fac cu pnl-ulNicidecum. Esti intr-o eroare uriasa. Expresia asta "a pupa in cur" , inseamna, in argou, a lingusi (pe cineva), a manifesta o atitudine slugarnica (fatza de cineva). Nenica, io nici macar nu am laudat PSD-ul, am aratat doar adevarul bazat pe fapte, date si documente concrete, si am demontat minciunile sfruntate spuse/scrise de Muion si alti cretini.Prin urmare, nu stii ce vorbesti. Ar mai fi ceva. Uite definitia din DEX pentru demagogie : "Înșelare a opiniei publice prin promisiuni mincinoase, discursuri bombastice etc., practicată de cineva pentru a-și crea popularitate; purtare de demagog". Esti sigur ca asta ai vrut sa spui ?In rest, cu prostia, ramane cum am stabilit.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2018 Postat Septembrie 10, 2018 Probabil faci referire la sensul propriu, in cel mai sadic mod cu putinta, ca in filmele acelea interzise, gen Red Dragoncategoria acestor filme este snuff 9
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2018 Postat Septembrie 10, 2018 MUIE DRAGNEA si neamul lui de comunisti bolsevici !!!
sirtek Reputație: 401 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Septembrie 10, 2018 Ce draq tot suferitzi atata ma. Serios, si de-o parte si de alta sunteti niste oi bete ametzite de propaganda unuia sau altuia. Fiecare din ambele parti are senzatia ca el are dreptate si ca celalalt e spalat pe creier dar toti sunteti la fel. Voi n-ati inteles ca asta cu democratia este o prosteala pentru plebei sa le dea senzatia ca ce cred ei conteaza. Eu am ales sa ma doara-n cur de politica si de vot si de toate, si asa de bine ma simt... ignorance is bliss!
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat Septembrie 11, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Postat Septembrie 11, 2018 Ce draq tot suferitzi atata ma. Serios, si de-o parte si de alta sunteti niste oi bete ametzite de propaganda unuia sau altuia. Fiecare din ambele parti are senzatia ca el are dreptate si ca celalalt e spalat pe creier dar toti sunteti la fel. Voi n-ati inteles ca asta cu democratia este o prosteala pentru plebei sa le dea senzatia ca ce cred ei conteaza. Eu am ales sa ma doara-n cur de politica si de vot si de toate, si asa de bine ma simt... ignorance is bliss! rusii bat la usa si tara arde din cauza ticalosilor astora. Cand vei fi afectat atunci te vei implica ? intreb pentru un prieten.
cerrone Reputație: -1104 Postat Septembrie 11, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 11, 2018 rusii bat la usa si tara arde din cauza ticalosilor astora. Cand vei fi afectat atunci te vei implica ? intreb pentru un prieten.Mah, daca rusii vor sa intre undeva sau sa ia ceva, nu bat la usa niciodata.
scorpionul Reputație: 1954 Postat Septembrie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2018 Muie Dragnea si Muie PSD
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum