Sari la conținut

Sunt Amanta

Postări Recomandate

Postat

Am fost amanta 1 luna jumate. De o saptamana m am certat cu amantul nu am mai vorbit ne am certat..ne am certat din cauza ca eu imi doresc mai multa atentie din partea lui nu bani nu lucruri materiale..doar atentie.Eu am 20 ani el 39 am inceput sa il iubesc chiar daca nu il iubesc cu adevarat ma simt indragostita la maxim..azi dupa o saptamana am inceput sa vorbim din nou..am zis sa incepem iar sa ne vedem( amandoi am fost de acord) ce ma sfatuiti sa fac.cum ar trebui sa se comporte o amanta? Nu vreau sa il pierd.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Mai intai trebuie sa vad ce stii si cum stii sa faci. Dupa aceea iti pot da niste sfaturi.

• Like 1
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

te sfatiuesc sa iei o muie de fiecare data cand iti apar intrebari existentiale.

#vaimamaluomuala

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

• Like 1
  • Oras:F
  • Oras:F
Postat

am inceput sa il iubesc chiar daca nu il iubesc cu adevarat ma simt indragostita la maxim.

Cred ca ar trebui sa stai pana vine inghetul singura in padure, sa-ti mai vina mintea la cap. 

• Like 2
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Cand o sa ne vedem facem si anal..nu am experimentat asta niciodata:))) sunt curioasa cum e

Ca și cum ai fi futută-n cur

• Like 2
Postat

sa nu iasa cu cacat...

eh..o iei in gura dupa si e ca noua...

Postat

am vazut yo un film ...

Postat

nu stiu d astea yo...

hai gata ca te razgai si in loc sa fut stau de glume pe topingu tau..

• Oras:Spatiu
Postat

Cand o sa ne vedem facem si anal..nu am experimentat asta niciodata:))) sunt curioasa cum e

Ca atunci cand ai o pula in cur.

• Like 1
  • Oras:T O K Y O
  • Oras:T O K Y O
Postat

Te astept fata mea la Poesia la restaurant sa iti dau niste sfaturi despre cum sa procedezi pe viitor

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Am fost amanta 1 luna jumate. De o saptamana m am certat cu amantul nu am mai vorbit ne am certat..ne am certat din cauza ca eu imi doresc mai multa atentie din partea lui nu bani nu lucruri materiale..doar atentie.Eu am 20 ani el 39 am inceput sa il iubesc chiar daca nu il iubesc cu adevarat ma simt indragostita la maxim..azi dupa o saptamana am inceput sa vorbim din nou..am zis sa incepem iar sa ne vedem( amandoi am fost de acord) ce ma sfatuiti sa fac.cum ar trebui sa se comporte o amanta? Nu vreau sa il pierd.

Daca nu vrei sa-l pierzi,fa anal.

Si ma-ta cand nu a vrut sa ma piarda,i-am cerut sa o fut in cur,si ce crezi,asa ai iesit tu...TROL IEFTIN.

• Like 1
  • Oras:Militari
  • Oras:Militari
Postat

o amanta trebuie sa o suga bine 

Postat

o amanta trebuie sa o suga bine

. Crezi?

Eu as zice ca o amanta trebuie sa fie cel putin o secunda peste nevasta.

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

Next level please =))))

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...