Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Coitze,în țările vestice negresele/mulatrele nus considerate pocnitori exotice ci curve de duzină pentru santieristi.In Franța,de unde zici matale că e cucoana 80% dintre prostituate sunt negrese/mulatre și au un tarif de 40-50 euro pe h.si de regulă sunt evitate de curvarii cu minim 2 neuroni în tartita pentru că HIV și alte beliciuni este in floare la specia asta de pocnitori.

Probabil aia a auzit că românii sunt cam prostanaci și a venit să facă un bănuț de pe urma flausatilor,bani la care nici nu poate visa in Franța

Spui prostii mari de tot. Nici vorba de 80% negrese/mulatre. Uite aici ce zice un oficial: "Ţările care furnizează cele mai multe prostituate sunt, în ordinea asta, România, Bulgaria, Nigeria, Brazilia şi China, precizează în Le Figaro Yann Sourisseau, şeful Oficiului Central pentru Reprimarea Exploatării Fiinţelor Umane.

Asa ca nu te mai da cunoscator.

Posibil sa ne asteptam la mai multe  frantuzoaice prostituate, negrese/mulatre sau nu, pentru ca in Franta, prin luna aprilie, a fost adoptata o lege care prevede ca este ilegal sa platesti pentru sex. Adica sunt incriminati platitorii nu prostituatele. Ca dracu'. Totusi legea intra in vigoare dupa 2 ani da' cine stie, or veni din timp sa testeze piata. 

• Like 2
  • Minus 16
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Spui prostii mari de tot. Nici vorba de 80% negrese/mulatre. Uite aici ce zice un oficial: "Ţările care furnizează cele mai multe prostituate sunt, în ordinea asta, România, Bulgaria, Nigeria, Brazilia şi China, precizează în Le Figaro Yann Sourisseau, şeful Oficiului Central pentru Reprimarea Exploatării Fiinţelor Umane.

Posibil sa ne asteptam la mai multe  frantuzoaice prostituate, negrese/mulatre sau nu, pentru ca in Franta, prin luna aprilie, a fost adoptata o lege care prevede ca este ilegal sa platesti pentru sex. Adica sunt incriminati platitorii nu prostituatele. Ca dracu'. Totusi legea intra in vigoare dupa 2 ani da' cine stie, or veni din timp sa testeze piata. 

Toata lumea ti-a spus ca esti proasta,nu mai are rost sa-ti dovedesc si eu.

Asta este o statistica luata tot de unde ai luat si statistica cu vaccinurile?

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

E un documentar RFI. Prost esti mah ! Bai da' prost rau, nu asa....

Mah pulete, ai fost tu in Franta ? Ia numara: un, deux, trois......Continua !  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Randunica=Cerrone

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

In italia fiti de astea cu 10-15€ cate vrei am incercat câteva au un miros specific si sunt foarte parfumate de obicei 150€ este exagerat

Postat

Cap sec, alea sunt tarile care furnizeaza, dar sunt o tona de negrese "native" frantuizoaice. De ce crezi ca sunt atatia negri in Franta? Au fost imperiu, sunt o tona de Algerieni, etc.

Postat

Cap sec, alea sunt tarile care furnizeaza, dar sunt o tona de negrese "native" frantuizoaice. De ce crezi ca sunt atatia negri in Franta? Au fost imperiu, sunt o tona de Algerieni, etc.

Algerieni sunt arabi musulmani, la fel marocanii si tunisienii. Nu sunt de culoare. Negrii/negresele din Franta provin din alte tari (Mali, Ciad, Congo, Mauritania, Camerun, Senegal, etc) sau din teritoriile franceze de peste mari. Populatia de culoare e cam de 5 milioane.

Nici vorba ca 80% din numarul prostituatelor sa fie negerese. N-are cum. 

Prin urmare, capatzana ta e seaca. Daca nu stii, nu vorbi, culca-te !

• Oras:Bucharest
Postat

Algerieni sunt arabi musulmani, la fel marocanii si tunisienii. Nu sunt de culoare. Negrii/negresele din Franta provin din alte tari (Mali, Ciad, Congo, Mauritania, Camerun, Senegal, etc) sau din teritoriile franceze de peste mari. Populatia de culoare e cam de 5 milioane.

Nici vorba ca 80% din numarul prostituatelor sa fie negerese. N-are cum. 

Prin urmare, capatzana ta e seaca. Daca nu stii, nu vorbi, culca-te !

omul mananca cacat peste tot pe unde posteaza. nu are treaba cu realitatea.

nu am mai tinut legatura cu gagica, cel mai probabil s-a intors in Franta asa cum planuia. Avea doar o valizuta cu cateva haine de schimb, ca isi planuia sa stea max. 2 sapt.

posibil insa sa se intoarca.

Postat

In italia fiti de astea cu 10-15€ cate vrei am incercat câteva au un miros specific si sunt foarte parfumate de obicei 150€ este exagerat

asta cu mirosul specific e adevarata. cum am zis, trebuie sa iti placa exotismul, daca nu, stai acasa.

Postat

omul mananca cacat peste tot pe unde posteaza. nu are treaba cu realitatea.

nu am mai tinut legatura cu gagica, cel mai probabil s-a intors in Franta asa cum planuia. Avea doar o valizuta cu cateva haine de schimb, ca isi planuia sa stea max. 2 sapt.

posibil insa sa se intoarca.

Cacat mananci tu cu polonicul, prostalaule. Daca nu stii, taci dreak din gura aia. Habar n-ai si te bagi in seama, tantalaule.

Postat

Cacat mananci tu cu polonicul, prostalaule. Daca nu stii, taci dreak din gura aia. Habar n-ai si te bagi in seama, tantalaule.

Vorbeam de interlocutorul tau , dar se pare ca si tu esti obisnuit sa te faca lumea prost si sa te ataci de-ampulea. Mai du-te si tu in pula mea :)

Postat

Vorbeam de interlocutorul tau , dar se pare ca si tu esti obisnuit sa te faca lumea prost si sa te ataci de-ampulea. Mai du-te si tu in pula mea :)

Vorbeai in cacat sa-ti bata nasul. Mars in pula calului de-aici de jegos.

Postat

Vorbeai in cacat sa-ti bata nasul. Mars in pula calului de-aici de jegos.

mare prost mai esti, vad ca nu te-ai schimbat deloc. vorbeste lumea de prosti si te simti imediat :))

Postat

mare prost mai esti, vad ca nu te-ai schimbat deloc. vorbeste lumea de prosti si te simti imediat :))

Băte-V-ar căcatu’ și bastaraua de căcați proști!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.