Sari la conținut

Hypermarketuri

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Carrefour daca am mai multe de luat(pentru ca e in drum) sau mega, daca sunt mai putine chestii

• Like 2
Postat

La Obor gasesti tot ce vrei. Dar chiar tot din ce ai putea gasi in Bucuresti. Am gaudat o data de exemplu sa surfilez un covor. Magazinele care comercializau covoare-mochete m-au refuzat pe rand. La Obor in schimb, am gasit..

• Like 1
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
Postat

Pai tu unde locuiesti? Ca sa-ti spun unde sa mergi la cumparaturi

• Like 1
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

Nu am baut niciodata Zaganu. Ce e special la ea?

e bere artizanala, diferita la gust de una clasica. citeste pe site la ei, nu vreau sa-l pun aici sa le fac reclama. n-au nevoie.

• Oras:Bucuresti
Postat

e bere artizanala, diferita la gust de una clasica. citeste pe site la ei, nu vreau sa-l pun aici sa le fac reclama. n-au nevoie.

Am inteles, poate incerc si eu desi nu beau alcool mai deloc.

• Oras://
Postat

De cele mai multe ori ma duc in Mega, tot pt ca e aproape si daca nu prefer Cora.

Vrei sa fii agatata in supermarket :)

• Like 1
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH
Postat

Detergenti & Cosmetice doar online! Sunt niste super preturi. Chiar cu 30-40% mai mici ca in hypermarket.

Haine - Cateva Outleturi si Mall

Larg consum - Kaufland si Mega!

• Like 1
Postat

Tu unde faci cumparaturile?

am o vecina care cumpara ce ii cer. din cand in cand tb s-o invit in oras ca sa nu creada ca profit de ea

• Like 2
Postat

Detergenti & Cosmetice doar online! Sunt niste super preturi. Chiar cu 30-40% mai mici ca in hypermarket.

Haine - Cateva Outleturi si Mall

Larg consum - Kaufland si Mega!

La detergenti si cosmetice cam de pe unde? Daca nu vrei sa faci reclama sau nu poti, da-mi un PM. 

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Lidl are preturi bune la marca proprie, Pilos. Mai baga din cand in gand chestii pt bricolaj, ok ca si pret. Insa la alte marci si produse, au adaosuri maricele, la legume ai fructe e cel mai evident.

Cele mai bune preturi per absamblu si ca varietate de produse, prefer Kaufland, Cora si Auchan.

Lidl are o politica de marketing foarte agresiva, vor sa para discounter, insa sunt scumpi la multe produse

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...