Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
Postat

Salutare,

Vreau sa impartasesc cu voi o descoperire pentru ca si eu am beneficiat de informatii utile de la multi dintre voi.Jasmine are anunt aici, e doar in trecere prin Bucuresti dar ar fi bine sa nu ratati ocazia de a va bucura de compania ei.E inalta, frumoasa, forme aproape de perfectiune, tatuaje si super sociabila.Locatia e langa Horoscop la Unirii si arata f bine.Revenind la Jasmine acum, pentru ca nu imi pot lua gandul de la ea, va pot spune ca daca stiti sa comunicati veti avea surprize super placute, are o privire de un albastru atat de intens incat te poti pierde usor, pielea extrem de fina si o tinuta super provocatoare.Nu ma gândeam sa stau o ora insa va spun ca a meritat din clipa in care am vazut-o.Stie f bine cum sa te ia si ce sa faca asa ca nu poti decat sa asisti la spectacol pentru ca eu unul nu am mai gasit nimic in plus de care sa nu fii avut parte.

Fata e de 10 + si marele regret e ca nu ramane in Bucuresti si se intoarce in orasul in care locuieste.

Oralul chiar daca a fost protejat e cu mult peste asteptari -10

Normal magnific, e pasional  10

Pretul 400 ron/h pe deplin meritati

tel il gasiti si in anutul ei dar cred ca ar fi util sa il scriu si eu aici 0729.348.820

Cred ca doar azi mai sta in Bucuresti... 

• Like 6
  • Minus 1
Postat

Pentru felul deschis si naturalete, pentru ce am simtit eu personal da e de 10+.Gusturile nu se discuta doar ca eu am fost si stiu exact despre ce scriu in timp ce voi comentati niste poze doar

• Like 1
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

Pentru felul deschis si naturalete, pentru ce am simtit eu personal da e de 10+.Gusturile nu se discuta doar ca eu am fost si stiu exact despre ce scriu in timp ce voi comentati niste poze doar

Si Betty Nemtoaica a fost de 9 ðŸ˜

• Oras:T O K Y O
  • Oras:T O K Y O
Postat

Se fute pe bani ca sa intretina un copil facut la betie cand era **spam editat**.

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Tipa vorbește foarte mișto la telefon, e prietenoasa iar pe Brașov daca scrieți nr pe google are recenzii de 9 și 10. Are tarif și la finalizare, 200lei. Eu cred că e super ok, n.am ajuns la ea că nu.s in București dar sper sa o prind.

Postat

Tipa vorbește foarte mișto la telefon, e prietenoasa iar pe Brașov daca scrieți nr pe google are recenzii de 9 și 10. Are tarif și la finalizare, 200lei. Eu cred că e super ok, n.am ajuns la ea că nu.s in București dar sper sa o prind.

Tot ce se poate.

Aș fi totusi circumspect in ceea ce privește feedback-ul de pe forumul de Brașov.

Prea multi extaziati. Am avut deja câteva experiențe dezamăgitoare, luîndu-mă după așa zisele recenzii.

Nu ca in București ar fi mai de doamne-ajută, însă tot se gasesc unii cerebrali, care sa faca niste evaluări mai conforme cu realitatea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...