Sari la conținut

Noua Turcoaica Sexy 0754383650

Postări Recomandate

• Telefon: 0754383650
  • Oras:Sibiu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 14 ore, Lautcartnoc a spus:

Cred ca s-a întors turcoaica noastră ❤️

Up 🤣😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:AC Milan
  • Oras:AC Milan
Acum 9 ore, malacu1995 a spus:

Mai esti la Sibiu ? 🥰

Dacă are poza la profil, sigur este, când nu are poza sigur nu este, deducție logică și verificată! Dacă mai ai minute, poți să o suni, sau scrie-i pe wp, dacă ți se pare că nu ti-ar fi greu să faci asta!

Link spre comentariu
Reputație: 402
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
Acum 3 ore, andrei_cristescu a spus:

I have a curiosity, does anyone visit the completion for 350 lei?

Arata grozav, dar nu voi vizita la acest pret

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 0
  • Oras:Arad
Acum 7 ore, trumtram a spus:

Arata grozav, dar nu voi vizita la acest pret

Eu spun ca daca i-ai fi trecut odată pragul,numa de curiozitate ,ai fi văzut dacă își justifica prețul.Din păcate am fost în zonă și nu am apucat sa merg,chiar și la banii ăștia !!!

• Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 348
  • Disponibila
  • Disponibila

Foarte curioși oamenii 🤣 nu-mi mai duceți grija,o duc bine,sunt sănătoasă,canalizați vă energia mai  productiv 😘

• Inimioara 3
Link spre comentariu
Reputație: 0
Acum 5 minute, Monicaaa a spus:

Foarte curioși oamenii 🤣 nu-mi mai duceți grija,o duc bine,sunt sănătoasă,canalizați vă energia mai  productiv 😘

😘

• Minus 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 348
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu vreau să intrăm în polemici,mă repet pentru ultima oară,există sectoare de piață pentru toată lumea. Nu trebuie să mă justific,așa ca cel mai sănătos este să alegem în funcție de dorințe și buget.

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Reputație: 12
  • Oras:București
  • Oras:București

Fiecare este liber sa meargă unde vrea pe baniii lui dacă ai banii te duci dacă nu asta este te duci la altcineva de banii care ai ai eu unul mas duce dacă sunt pozele reale și dacă are servici bune .am văzut ca este mai veche pe Sibiu nu am citit recenzii dar o sa citesc și dacă este ok o sa ai fsc și eu o vizita .

Eu sunt pe ideea ca de cât sa ma îmbrac aiurea prin tot Sibiu sa îmi iau tepe mai bine ma duc la sigur și dau în plus nu mai pierd atâta timp pe la o grămadă de adrese și când tragi linie tot la banii aste ajungi .

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 402
Acum 9 ore, Minuu a spus:

I say that if you had crossed its threshold once, just out of curiosity, you would have seen if it justified its price. Unfortunately, I was in the area and I didn't get to go, even for this money!!!

Am fost la ea, este grozavă la aspect, la servicii, bine am văzut mai bine

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Buna colegii! 😁

azi e ziua mea de recenzii, scuze de intarziere dar stiti cum zboara timpul. Am vizitat-o pe frumoasa turcoaica acum vreo 10zile, e sesiunea cu numarul 3. Pentru gusturile mele e pachetul complet cam la tot, cum se misca, toate pozitiile incercate si mai ales ce arta are in a aduce un barbat la excitatie maxima. Stiu ca are recenzii bune, si costurile sunt mai la alt nivel dar si calitatea zic eu ca e mai sus, am hotarat si eu sa fac o recenzie macar acuma ca merita din plin. Nu m-am plictisit deloc cu ea, chiar ai ce vorbi, e inteligenta si are si simt al umorului, mereu mai chicotim cand ne vedem. Ea chiar pare ca a reusit sa imbine munca cu placerea, traieste momentul, se implica bine de tot si in cazul meu ce ma excita mult la o femeie este cand se vede ca se bucura de act, nu e sec.

OP: 10- totul e cu protectie dar e fantastic cu atentie la vecini.

NP: 10 - are un corp tonifiat si totul natural, slim, o piersicuta magnifica, are un stil de a se misca in orice pozitie, am simtit-o foarte bine si are o arta sa te stimuleze.

Total cadou pentru 1h, 500ron, parerea mea e ca daca vrei calitate dai si ceva mai mult. Nu cred ca duce lipsa de clienti chiar dimpotriva, ma bucur ca am reusit sa o intalnesc, te pup M ai grija de tine si sa ne vedem cu bine.

Colegi, spor la activitati, si stati sanatosi!

• Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...