Sari la conținut

0743978240 - Diana

Postări Recomandate

• Telefon: 0743978240
  • Oras:Ardeal ❤️
Postat

No nu am ce face ... scuzele mele . Când pot răspund ... am nevoie de secretara :))))

Postat

:)))) plata la termen ca sunt copil necăjit

• Like 2
Vizitator reemy79
Reputație: 0
Postat

Eu unul aș face puțin voluntariat.. Sunt de meserie 😉

Postat

Va mulțumesc .

Postat

Nu sunt adepta ... plus ca recenziile sunt subiective . Sunt cu tine precum ești și tu . Cu bun simt rezolvi multe .

Postat

Haide fa tu una :)))

Postat

Haide fa tu una :)))

As fi facut cu cea mai mare placere, numai ca nu te-am vizitat... Nu am fost in Targu Mures cat timp ai fost tu.  :icon_cry  :icon_cry  Sper sa te prind data viitoare. Poti sa imi spui cand o sa mai vii si cat o sa stai?

Postat

Posibil sâmbăta sa vin .. nu știu încă cât stau ...

• Like 1
Postat

Voi anunța ...

Postat

Nu sunt adepta ... plus ca recenziile sunt subiective . Sunt cu tine precum ești și tu . Cu bun simt rezolvi multe .

ce inseamna ca sunt subiective? daca cineva iti da nota 4 tu esti de 10, el fiind de vina ca nu stie sa descrie cum te futi?

Postat

ce inseamna ca sunt subiective? daca cineva iti da nota 4 tu esti de 10, el fiind de vina ca nu stie sa descrie cum te futi?

Sa iti dau un exemplu: din ceea ce ai scris tu mai sus eu am impresia ca tu esti prost, insa e doar o parere, poate ca nu esti chiar asa, din perspectiva altora poate esti vreun smecher, dar eu asa te vad, asta e impresia pe care mi-ai lasat-o, o părere subiectiva.
  • Like 2
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Ca si initiator al acestui topic...am vreo sansa la o programare pe maine la tine ?

Postat

Sa iti dau un exemplu: din ceea ce ai scris tu mai sus eu am impresia ca tu esti prost, insa e doar o parere, poate ca nu esti chiar asa, din perspectiva altora poate esti vreun smecher, dar eu asa te vad, asta e impresia pe care mi-ai lasat-o, o părere subiectiva.

Fiecare are dreptul la o parere ....

• Like 1
Postat

Care ati trecut pe la Diana, cat ati ținut o în pula,mie mi o comentat ca o țin prea mult la pula...

Postat

Care ati trecut pe la Diana, cat ati ținut o în pula,mie mi o comentat ca o țin prea mult la pula...

Nu toți sîntem blagosloviți cu o așa virilitate fabuloasă ca a ta, peluco.

• Like 2
Postat

Prea mult la pula ?! No asta da ...Eu in afara de lipsa igienei și a respectului nu comentez omului altceva . Fie precum spui tu . Neața !!!

Postat

Ca si initiator al acestui topic...am vreo sansa la o programare pe maine la tine ?

Cu siguranța ai . Te pup dragul meu . Lasă-mi te rog mâine un sms cu ora

Postat

Bună Diana ai ajuns in Mures? Cit stai pe la noi ?As vrea sa te vizitez marți daca se poate? Mulțumesc .

Postat

In o ora deschid telefonul . Start la programări . Cei care au dat mesaje când era închis tel nu Pot Răspunde ca a trecut ceva vreme și sa nu deranjez . Deci va rog reîncărcați . Va pup

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...