Sari la conținut

0743978240 - Diana

Postări Recomandate

• Telefon: 0743978240
  • Oras:Ardeal ❤️

Dragii mei futaciosi deja începe sa mi se facă dor de unii din voi . Voiam sa va anunț ca am hotărât ca in următorul turneu sa schimbam puțin regulile . Știu ca e exagerat de urat ca pentru unul sa plătească majoritatea dar ne luam măsuri . In următorul turneu facem uite așa . Banii nici la mine nici la tine , ci pe măsuță dinainte . Asta ca sa nu ne lungim timpul spre triplu și sa avem sa achitam decât 30 de min .

Link spre comentariu

Buna Diana !

Daca faci referire la mine, cred ca dupa cele 30 de min achitate, fiind ultimul tau client din acea zi am ramas la povesti cu acordul tau. Puteai f bine sa-mi spui sa plec. Nu sunt o persoana recalcitranta, as fi plecat la primul semn.

Sincer, am crezut ca iti face placere sa discutam generalitati.

Sa fi iubita !

Link spre comentariu

Buna Diana !

Daca faci referire la mine, cred ca dupa cele 30 de min achitate, fiind ultimul tau client din acea zi am ramas la povesti cu acordul tau. Puteai f bine sa-mi spui sa plec. Nu sunt o persoana recalcitranta, as fi plecat la primul semn.

Sincer, am crezut ca iti face placere sa discutam generalitati.

Sa fi iubita !

Link spre comentariu

Buna buna . Va fost dor de mine ? Sper ca sunteți bine toți . Am doua vesti una buna una mai puțin buna. La următoare vizita in mures nu vor mai fi probleme cu interfonul și nici cu încălzirea in locație . Locatia va fi schimbată. Nu știu sigur unde dar va fi mult mai primitoare și condiții mai bune . Dar din păcate vor intra in vigoare prețurile de Cluj ... nu ma atacați nu e vina mea ... urcarea de prețuri pe imobiliare își spune cuvântul .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...