picon Reputație: 1046 Postat August 23, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 23, 2018 Mijkine esti dement nene :slap2 pisamas pe covrigul tau de la starbucks.De ce ești egoist? Urât, foarte urât! :laugh2 1 4
naee77 Reputație: -110 Postat August 23, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 23, 2018 De ce ești egoist? Urât, foarte urât! :laugh2covrig cu dedicatie...pentru muion su picon.ca rimeaza
naee77 Reputație: -110 Postat August 23, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 23, 2018 Puradel Picon,copil de cocalar...lasa ti l sa si faca veacul aici...Amin..
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 23, 2018 Postat August 23, 2018 am motor, deci sunt bikokalar, sa ma sujeti la cuc de atatea ori cati CP are motorul meu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 23, 2018 Postat August 23, 2018 sugiucaaaa, miss kina, suge pufarina
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 23, 2018 Postat August 23, 2018 vanatorule, sa iti bagi un calibru de 50 in cur si sa-ti dai foc
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2018 Postat August 23, 2018 covrig cu dedicatie...pentru muion su picon.ca rimeazace-ai ma ? clona proasta. babo ti s-a urat ?!? 1
picon Reputație: 1046 Postat August 23, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 23, 2018 Puradel Picon,copil de cocalar...lasa ti l sa si faca veacul aici...Amin..* lăsați-l... boulece-ai ma ? clona proasta. babo ti s-a urat ?!?Nu e ea, cu @Phoenix-alcoolix. Ăla de nu-l mai primește nicio fată. 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2018 Postat August 23, 2018 * lăsați-l... bouleNu e ea, cu @Phoenix-alcoolix. Ăla de nu-l mai primește nicio fată.ai de plm de gaozar. 1
picon Reputație: 1046 Postat August 23, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 23, 2018 Phoenix nu mai este pe forumMai intră din când în când. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2018 Postat August 23, 2018 Mai intră din când în când.Mira-m-aș
picon Reputație: 1046 Postat August 23, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 23, 2018 Mira-m-așSunt destul de mulți cei care fac așa. Sunt ... semiretrași. Doar dacă, Doamne ferește, sper că nu! 3
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat August 23, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Postat August 23, 2018 Cocalari noi ???
vanatorul de_prosti Reputație: 5 Postat August 24, 2018 Oras:In your nightmares Oras:In your nightmares Postat August 24, 2018 Inca esti asa suparat ca te-am banat? Ahahahahhaha Ai de pula mea :)))))) Ps.Ma bucur ca ai revenit.Nu aveam in ultima vreme de cine sa imi bat pula.Acum ca ai reaparut s-a rezolvat treaba Nici sa vreau, nu m-as putea supara pe tine.:) Nu mi-ai raspuns, totusi. Viorica-i ma-ta? O clona evident. Acum ma vei intreba a cui clona. Iti explic cum functioneaza. Acum cateva luni miskin ma intreaba de pe contul sau la ce benzinarie lucrez. Ii raspund apoi dupa 2 zile intra vanatorul si imi spune :te-am mai intrebat la ce benzinarie lucrezi. Fara sa isi dea seama ospatarul( ce face poze la mesele altora dupa ce aia pleaca) ca a mai pus el intr-adevar aceasta intrebare numai ca nu de pe contul vanatorul ci de pe contul miskin saidepulalui(ca in totdeauna mai trebuie sa adauge ceva miskin+ cel care mananca cacat etc la cat de des este banat ) Bineinteles cand il fac de cacat cu asta dispare cateva saptamani nu insa sa nu isi faca alte conturi de rahat de pe care sa scrie Mai are si obiceiul sa isi raspunda singur la comentariile sale adica vorbeste singur V ships este tot o clona a ospatarului lucru semnalat de mine mai demult unde isi varsa off ul cu multe cuvinte limbistiu curisti jigodii etc........ Acela e momentul cand face spume la gura se tavaleste pe jos si scuipa icoana de pe perete sarcul. Pentru o observare mai atenta vanatorul a intrat si a si sarit in apararea si a lui miskin si a lui vships,bineinteles tot conturile lui. Duce o boala grea omul.......eu il compatimesc sincer.Si bineinteles il injur ca ma face sa rad PS.miskinel ----- editarea e pt tine Vships--- o fut pe ma-ta Vanatorul de prosti---- da inca tot la aceeasi benzinarie lucrez.Sa moara ce am pe casa https://i.ytimg.com/vi/iS4bIEpd_b4/maxresdefault.jpg https://werunandride.files.wordpress.com/2015/07/tinfoil-hat-guy.jpg
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 24, 2018 Postat August 24, 2018 Nici sa vreau, nu m-as putea supara pe tine.:) Nu mi-ai raspuns, totusi. Viorica-i ma-ta? https://i.ytimg.com/vi/iS4bIEpd_b4/maxresdefault.jpg https://werunandride.files.wordpress.com/2015/07/tinfoil-hat-guy.jpgPoza ta la final de ce ai pus-o? Preferam sa nu stiu cum areti :)))))) 2 3
xoxotalent Reputație: -617 Postat August 24, 2018 Postat August 24, 2018 haahaha dmx ce sclav esti =)) isi bate astia pula de tine la orice ora :x
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat August 24, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Postat August 24, 2018 haahaha dmx ce sclav esti =)) isi bate astia pula de tine la orice ora :Xforta tati, pufarinele alea cand mortii tai le cumperi ? mama a zis sa cumperi o paine Labus :x :x
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 24, 2018 Postat August 24, 2018 haahaha dmx ce sclav esti =)) isi bate astia pula de tine la orice ora :XIntre timp ce scrii prostii eu imi bat pula de tine de dimineata pana seara. Ce zice atunci asta despre tine..... =))
jaguard02 Reputație: 1 Postat August 26, 2018 Postat August 26, 2018 Bai cine draq sunt prostii astia de pe topicul brunetei ?
saraconnor Reputație: -2 Postat August 26, 2018 Postat August 26, 2018 Xoxo si dolores, prostii astia ...
atheuz Reputație: -2 Postat August 26, 2018 Postat August 26, 2018 A, nu stiai ca sunt boschetarii aia care au fugit de la Balaceanca ?
adi2019 Reputație: 0 Postat August 26, 2018 Postat August 26, 2018 De unde sa stim cand fug debilii astia de la ospiciu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum