Sari la conținut

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Buna,

Baia este intr-adevar jos, am incercat s-o mutam sus dar nu incape pe scari, asa ca am fost nevoite sa o lasam tot jos. Ne cerem scuze pentru idiotenia arhitectilor :).

Buna Oana!!

Sa intelegem ca locatia voastra este un fel de LEGO!?

Cum ati incercat voi sa urcati baia sus???baie mobila!!?? :thinking

Mai taiati din ea poate asa va incape pe scari.

Arhitecti astia este niste prosti,dar exista si posibilitatea ca proprietarul sa aibe ceva probleme cu burtica si atunci cand ajungea acasa nu mai avea timp sa urce pana la etaj si asa a vrut el baia jos ca facea pe el :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 ,poti sa te c..i in gustul lui!!??

Cred ca ti-ai dat seama ca este o gluma,dar nu m-am putut abtine sa comentez, cand am citit.

O zi frumoasa!!!

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

PUTEAM??? Am facut dus acasa si am facut si cu apa rece la tine si puteam eu sincer nu cred dar ce nu imi explic cum ai reusit sa ma mirosi ca eu abia intrasem pe usa!in fine nu vreau sa ma cert cu nimeni probabil ca mai ai inca vreo 5 scuze de genul asta ca na nu este prima oara sau ultima oara cand minti!

Nu am spus ca am facut o recenzie de 9 am spus ca am avut o experienta de 9 nu am facuto ca ar fi.fost una banala.

Eu v-am povestit experienta mea ca sa nu treceti si voi prin asta mai departe va urez bafta!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:b
Postat

PUTEAM??? Am facut dus acasa si am facut si cu apa rece la tine si puteam eu sincer nu cred dar ce nu imi explic cum ai reusit sa ma mirosi ca eu abia intrasem pe usa!in fine nu vreau sa ma cert cu nimeni probabil ca mai ai inca vreo 5 scuze de genul asta ca na nu este prima oara sau ultima oara cand minti!

Nu am spus ca am facut o recenzie de 9 am spus ca am avut o experienta de 9 nu am facuto ca ar fi.fost una banala.

Eu v-am povestit experienta mea ca sa nu treceti si voi prin asta mai departe va urez bafta!

esti suspect.

intai spui ceva din care reiese ca ai facut o recenzie, cel putin eu si altii asa am inteles, apoi o dai la intors, si sincer, daca zici ca te-ai spalat cu apa rece, nu exista posibilitatea sa fi dat cu mai putina apa pe la cuc, sa nu raceasca?

oana nu are nici un motiv sa minta, are o gramada de recenzii pozitive, si nimeni nu s-a plans de oralul protejat, in afara de tine, ceea ce ma face sa o cred pe ea, mai curand decat pe tine.

Parerea mea e ca ai exagerat cu duritatea recenziei, si asta o face sa para fortata si nereala, si la fel si pe tine.

• Like 8
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pffff...am punctat din greseala recenzia mincinoasa. Imi pare rau, credeam ca punctez postarea Oanei...Scuze  :bow

• Like 3
Postat

Eu am crezut ca asta este un site in care ne impartasim experientele placute sau neplacute cu damele de companie nu ca imi spun experienta neplacuta si vine un cacat ce om si ma judeca de parca ar fi avocatul Oanei dar in fine traim intr-o tara libera si fiecare face ce vrea chiar si ratati care le ia apararea de parca ar avea ceva de castigat (sau poate chiar au)!

Cum am.zis nu aveam cum sa miros am facut dussi acasa si la ia si cand am fost anul trecut nici macar nu am facut dus m-am sters cu un servetel umed si nu a fost nici o problema dar in fine nu stau eu sa dau explicati la un ratat!

• Minus 2
Postat

am facut dus si acasa si la ia si cand am fost anul trecut 

Ce poate face o virgula  :laugh2

• Like 3
  • Oras:Los Angeles
Postat

Zici tu ca daca ai o experienta de 9, este banala??? Dar tu ce nota iti dai la igiena?

:)

• Like 1
Postat

Alt ratat care nu are ce sa faca cu timpul lui si scrie si el fara rost si fara sens!In fine nu o sa mai ras la intrebari ca vad ca nu am cu cine vb !

• Minus 3
Postat

O gramada de ratati pe aici, nu-i asa?!? Nu te regasesti....pai si de ce nu faci 3 pasi pe covoras, stingi lumina si ne lasi?!?!

• Like 5
Postat

Eu am crezut ca asta este un site in care ne impartasim experientele placute sau neplacute cu damele de companie nu ca imi spun experienta neplacuta si vine un cacat ce om si ma judeca de parca ar fi avocatul Oanei dar in fine traim intr-o tara libera si fiecare face ce vrea chiar si ratati care le ia apararea de parca ar avea ceva de castigat (sau poate chiar au)!

Cum am.zis nu aveam cum sa miros am facut dussi acasa si la ia si cand am fost anul trecut nici macar nu am facut dus m-am sters cu un servetel umed si nu a fost nici o problema dar in fine nu stau eu sa dau explicati la un ratat!

Alt ratat care nu are ce sa faca cu timpul lui si scrie si el fara rost si fara sens!In fine nu o sa mai ras la intrebari ca vad ca nu am cu cine vb !

date-n plm, ratat esti tu cu tac-tu, nespalatule.

poate n-ai invatat ca pula cand se spala se BELESTE, sa se duca branzica ramasa de la dusul de anul trecut, cand ai vizitat-o pe oana si ai avut o experienta banala, de nota 9.

cat de prot sa fi?

ia zi, freind? sau ai vrut sa-ti zici friend, dar te-a tradat neuronul?

• Like 13
Postat

Tu ne faci pe noi toti ratati, dar tot un nespalat ramai!

• Like 7
Postat

Am revenit de la Oana si sunt cateva impresii de impartit celor care au de gand sa o viziteze.

In primul rand nu am ajuns la ea din "disperare", ci oarecum dintr-o curiozitate.

Locatia este discreta, accesibila, foarte curata, centrala.

Am ajuns cu putin mai devreme decat a fost fixata intalnirea dar nu a trebuit sa astept pe afara, dimpotriva ea scuzandu-se ca abia iesise de la dus si era doar in prosop.

Oana este o fata finuta, draguta, inteligenta. Nu vreau sa descriu toata actiunea, nici nu am fost in forma maxima. Dar a fost loc si timp pt discutie, sarutari, mangaieri, sex. Toate lasand impresia de naturalete, fara exagerari.

Voi reveni cu placere. Note? Maxime.

NU o recomand celor lipsiti de bun-simt sau de notiunile elementare de igiena. Fata asta chiar merita respectata. Pt cei ce nu inteleg ce inseamna asta, cu siguranta exista variante mai bune.

• Like 4
Postat

Programare facuta cu 20 min inainte

Locatia  – Bd Unirii , Bloom Bank, curata (baie, camera ,…) nimic de comentat,…

Ca recomandare , ca am vazut plangeri ca nu sunt locuri de parcare, ..... daca te duci in spatele blocului, gasesti la greu, asta e o chestie valabila in general cu marile bulevarde

Oana -  este micuta, eu zic ca pe la 1.60, simpatica, draguta la fata,  sani suficienti pt statura ei , fara celulita, piele catifelata .... oricum, are acel ceva care te face sa o vrei …. si un fund frumos ...

Actiunea  – nimic de comentat, o secunda de oral protejat (secunda a fost optiunea mea) in rest totul foarte scurt (tot din vina mea) , am ramas cu idea ca e fff stramta , ceea ce mi-a placut

Locatie  -  10

Aspect  -  8

Normal  -  10

Atitudine   -  10

Igiena   -  10

Achitat 150 Ron de la inceput pt o finalizare

De revenit - DA

Mafci

• Like 5
Postat

Salutare futaciosi!

O sa fac si eu o recenzie scurta posesoarei acestui topic. 

Locatie binecuscuta, Bloombank, sunt cateva domnisoare care lucreaza pe acolo, camera de lucru ok, baia curata, toate bune si frumoase.

Oana este mignona, are cam 1.60 m, corp frumos si se face placuta. Dupa dush si ceva conversatii s-a lipit frumos de mine, a inceput sa ma sarute pe corp si a coborat la ala micu. Si bine a facut  :atm . Face un oral neprotejat foarte bun, cu atentie la diverse zone, umed, lent, deep pana la lacrimi, nimic de comentat. Mie mi-a placut foarte tare oralul.

Normal lady on top si hatza hatza ceva vreme + FK bun si sustinut, apoi un umeri-craci si propunerea mea indecenta pentru CIM. A spus ca nu face, dar am avut parte de un COF bun bun bun.  :bow2

Glume, discutii, igienizare, decartat 150 Ron si plecat cu pupat pe obraz. 

Per total o experienta placuta, mie mi-a placut atitudinea ei.

Aspect: Dau 8 pentru ca se face placuta

Oral: 10 - foarte bun + COF

Normal: 9 - se implica, e ok, dar are momente cand uita :D

GFE: 8 - 9 - simpatica

Sanatate si virtute!!

• Like 5
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

Baia este intr-adevar jos, am incercat s-o mutam sus dar nu incape pe scari, asa ca am fost nevoite sa o lasam tot jos. Ne cerem scuze pentru idiotenia arhitectilor :). Fiind etaj superior apa calda vine mai greu, dar sigur vine in 2-3 minute. Nu este nevoit nimeni sa urce ud pe scari, asta este motivul, obscur domnului adi_best_freind pentru care i-a fost inmanat un prosop mare si pufos, fix ca sa nu fie nevoie sa se preumble gol si ud prin casa, si sa ne sperie catelul. Catel care, neputand sa vorbeasca si sa-i spuna la ce foloseste prosopul, probabil a latrat. Voi discuta cu el sa se abtina.

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Doamneeeeeeeeeee

cat am ras!!!!!!!!!!! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 3
Postat

fost in debut de week end. stabilit telefonic, venit rapid, ajuns, papuci, prosop, dus, ea dus apoi la treaba.

locatia cunoscuta pt altii (pt mine prima oara), bloom, curata cu ce trebuie, un 9 (caci te poti totusi intalni cu alt client, in camerele/baile apartamentului pe 2 niveluri

ea, simpatica la fata (8-9), cu un corp perfect pt o miniona (e mica de inaltime, cu tate naturale mici, dar totul proportionat perfect), cu pasa curata si stramta, pt corp 10

prestatia, cea convenita, un oral ne, de cateva minute, placut, cu ceva efecte speciale - 9 (10 doar pt CIM) apoi normal in misionar pana la terminare, destul de rapid, ca e stramta, participativa, draguta si eu nefutut de mult... normal de 9

am ramas apoi pt o alta finalizare cu vanesa, in aceeasi locatie, recenzie acolo...

halatul 150 / finalizare max 15 min (datorita mie, dar m-am simtit f bine)

comportament pre si post placut (ne cunosteam dintr-o locatie anterioara)

recomand. de revenit, mai degraba pt 2 finalizari 200.

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...