Sari la conținut

Cristina din craiovita

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

Stai linistita ca nu a fost la tine. E un dement cu mai multe conturi vb si se aproba singur de pe ele pe rand . Pur si simplu ignora-l la fel cum facem toti, nu-i da tema de discutie .. Se plictiseste si se muta cu circul in alta parte ;)

Sa te auda Dumnezeu!!!!

• Minus 1
  • Oras:CRAIOVA
Postat

Stai linistita ca nu a fost la tine. E un dement cu mai multe conturi vb si se aproba singur de pe ele pe rand . Pur si simplu ignora-l la fel cum facem toti, nu-i da tema de discutie .. Se plictiseste si se muta cu circul in alta parte ;)

am înțeles,multumesc de sfat!
  • Like 1
Postat

Hei!buna da tot in craiovita 🙂sunt disponibilă pana la 23

• Like 2
Postat

Buna😘😘disponibilă pana la 23😘pupici!

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Foaie verde maracine,

Nu vine neica,nu vine!zice un vechi cântec.

• Minus 1
Postat

update preturi ?

100 cu 200 ora dar ceea ce nu specifica este ca face totul doar protejat asa ca am zis pass !! Oralul cu prezervativ e ca o laba in ciorap 🤣🤣

• Like 1
Postat

100 cu 200 ora dar ceea ce nu specifica este ca face totul doar protejat asa ca am zis pass !! Oralul cu prezervativ e ca o laba in ciorap

cam ai dreptate 

• Minus 1
Postat

100 cu 200 ora dar ceea ce nu specifica este ca face totul doar protejat asa ca am zis pass !! Oralul cu prezervativ e ca o laba in ciorap

Nu mai vorbi asa urat ca apare Cimino dupa ce mananca o savarina la punga. Te rog sa ne ierti maestre ca am indraznit sa ne luam tocmai de o persoana cu handicap accentuat in capul lui. Mai bine ti-ai cumpara pastile in loc sa-ti cumperi masina pe telecomanda. Sanatate multa!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Cum as putea spune ca fac oral fără prezervativ,când vin bărbați cu brânza pe pula,și floci pana la genunchi???aveti pretenții când veniți la o femeie sa fie curată,și epilata dar voi pe când???cum as putea eu sa fac oral neprotejat când voi,nu spun ca toți......dar majoritatea nu va spălați?!si aveți pretenții de oral fără prezervativ

• Like 2
Postat

100 finalizarea,o finalizare include sex oral,sex normal,69,diferite poziții,sex intre sâni,atingeri și mângâieri,o ora e 250 de lei cu cate finalizări poți tu! Tel.0720707993 iar poze nu mai pot pune...

• Like 1
Postat

A și încă ceva am dreptul sa îmi selectez persoanele care vin la mine,fac ce vreau eu și cui vreau eu!🙂

Postat

A și încă ceva am dreptul sa îmi selectez persoanele care vin la mine,fac ce vreau eu și cui vreau eu!🙂

Sigur draga mea. Si noi avem dreptul ca pe banii nostrii sa alegem la ce fel de fete mergem. Sa aiba servicii pro-client fara graba, o atitudine frumoasa, nu de mahala..etc.

Sa nu fiu inteles gresit nu am fost la tine, am vb doar la telefon si mi-ai facut o impresie buna, numai ca eu nu merg la "totul protejat". Oralul il vreau fara. Tu nu oferi asa ceva si de aceea am specificat colegului acest amanunt pe care tu omiti sa-l specifici.

Pana la urma asta este scopul forumului informarea corecta a noastra, a futacilor. Faptul ca si comunicam/socializam cu voi este un bonus. 😉ðŸ‘

Postat

Am înțeles ideea!🙂ma bucur ca am lămurit-o.....nu omit acest lucru,dacă ai fi citit toată Conversația ai fi observat faptul ca am făcut și on la cine a avut bunul simt sa vina la mine cu igiena corespunzătoare!🙂acum ca ti-am spus tie la telefon ca fac totul protejat asta e altceva🙂

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Cum as putea spune ca fac oral fără prezervativ,când vin bărbați cu brânza pe pula,și floci pana la genunchi???aveti pretenții când veniți la o femeie sa fie curată,și epilata dar voi pe când???cum as putea eu sa fac oral neprotejat când voi,nu spun ca toți......dar majoritatea nu va spălați?!si aveți pretenții de oral fără prezervativ

Trebuie luate masuri pentru ca nu esti prima care reclamă starea absolut precară de igienă a unor clienți!

Introduceți susul obligatoriu ca in capitala!

Lipsa educației trebuie compensată cumva!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Am înțeles ideea!🙂ma bucur ca am lămurit-o.....nu omit acest lucru,dacă ai fi citit toată Conversația ai fi observat faptul ca am făcut și on la cine a avut bunul simt sa vina la mine cu igiena corespunzătoare!🙂acum ca ti-am spus tie la telefon ca fac totul protejat asta e altceva🙂

Miroseam la telefon sau ce? Eram in slapi si ciorapi albi? M-ai vazut prin telefon si ai zis ca nu am igieana corespunzatoare sau cum???

Daca imi spuneai ca faci in functie de igiena as fii venit pt ca nu m-a refuzat nici o fata o data ce am ajuns. Fac dus acasa si cand ajung la fete ma reamprospatez... este vb de comunicare. In fine asta a fost o lipsa de comunicare si ma bucur ca am lamurit-o. ðŸ‘

• Like 1

Postat

Probabil așa mi-a venit sa spun!😂😂îmi pare rău dacă te-am făcut sa te simți intr-un fel!!!eu am spus ca nu fac pentru ca ti-am spus...vin foarte mulți care nu se spală și dacă le ofer un prosop sa facă facă un dus,spun ca e mai ușor cu un șervețel umed!in fine...haide sa închidem subiectu 🙂o zi de duminica plăcută!pupici

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...