Sari la conținut

ID Ruxandrafilip56 0726793466 fost 0757883100 , 0734529975

Postări Recomandate

• Oras:Dacia

Poi ma Mihaita, dak ai vazut si nu tio placut, di ce motu meu ai mai platit ?

Stiu cine ste DOMNUL ..face parte din categoria "platesc si te cumpar":-)) m-am comportat cum merita cu dansul ...si pentru toti clientii care au acest comportament ,la fel vor primi si de la mine,asta ca sa nu mai existe discutii.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Earth
  • Oras:Earth

Din pacate la fiecare opinie mai putin favorabila despre o fata sar 2-3 avocati din oficiu care sa-mi spuna ca impresiile mele nu-s bune. Si ca ce am vazut eu cand am futut nu e real, e real ce au vazut ei acum 3 ani cand au vizitat ultima oara.

Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni dar bune rele, impresiile sunt ale mele si le impartasesc aici pe forum. Cine vrea sa tina cont de ele bine, cine nu sa le ignore.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

ce dai ca sa le postez?

:P

:))))))

Mada,nu fi bagabont,ka moka nu da fata. Ari ia cui sa dea moka di vrea. Asa ka ajuta si tu fata asta. O faciam io da is pi tableta si mie mai greu.

Lore fata, ai pus o leaca pi tini. Vezi ka vini vara si mai dai toala jos si nui frumi ku sunkulite.

Link spre comentariu

Mada,nu fi bagabont,ka moka nu da fata. Ari ia cui sa dea moka di vrea. Asa ka ajuta si tu fata asta. O faciam io da is pi tableta si mie mai greu.

Lore fata, ai pus o leaca pi tini. Vezi ka vini vara si mai dai toala jos si nui frumi ku sunkulite.

Da fata stiu pentru ca sunt miniona se vede si un kg ....acum deh....2,3 kg nu se pune ,sa nu fie mai mult de 2,3 :-)))hahaha

Link spre comentariu

Poi fataaa...puni fermoar la gurita, nu mai minca carni ci doar mesteca zgarciuri, da cind prinzi un futalau din aista atletic, fa aerobica ku iel. Futel fata pina da transpiratiia pi tini si sa vezi ci slabesti.

P.s. Orice ai faci...niciodata sa nu faci pozi fara tocuri pi talpi. ;)

P.p.s. Da nici sa nui dai jos di pi talpi cind ti futi. :)

Link spre comentariu

Poi fataaa...puni fermoar la gurita, nu mai minca carni ci doar mesteca zgarciuri, da cind prinzi un futalau din aista atletic, fa aerobica ku iel. Futel fata pina da transpiratiia pi tini si sa vezi ci slabesti.

P.s. Orice ai faci...niciodata sa nu faci pozi fara tocuri pi talpi. ;)

P.p.s. Da nici sa nui dai jos di pi talpi cind ti futi. :)

Hai ca mi-ai facut ziua mai buna ,esti amuzant fata :-* :-* :-* poop

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...