baiatu lui inesuka Reputație: 7 Postat August 28, 2018 Postat August 28, 2018 Trebuie doar sa se duca Dragnea sa se faca pres la Inesuka si imediat are bani de pensii si salarii.
picon Reputație: 1046 Postat August 28, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 28, 2018 Inseamna ca i-ai facut o impresie foarte buna. Ai un farmec aparte, nu ?Te-n noroc de stalinist ! :laugh2Auzi, vii in parc sa te pisi pe javrete ? Scrie-ti testamentul inainte ! Da' n-ai ce sa lasi, este ? N-ai nimic, nici macar casa :laugh2 :laugh2Am charm și charismă, fă, așa e!Să vorbești de stalinism tu, adoratoarea PSD-ului și a lui Dragnea, e cel puțin nesimțire!P.S. În care parc, fă, că tu te plimbi prin Reînvierea! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
cerrone Reputație: -1104 Postat August 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 29, 2018 Am charm și charismă, fă, așa e!Să vorbești de stalinism tu, adoratoarea PSD-ului și a lui Dragnea, e cel puțin nesimțire!P.S. În care parc, fă, că tu te plimbi prin Reînvierea! :laugh2 :laugh2 :laugh2Esti de acord sa-ti pun poza ? Sa-ti vada toata lumea charmul si charisma. Hai fă, te bagi ?Nickname-ul tau ar trebui sa fie Beria, esti facut dupa chipul si asemanarea lui. Poate ai acelasi destin :laugh2Da, la Reinvierea.Ti-am luat urma, acolo ai garsoniera, acolo se pişă Athos şi Asia. O să ti-o inunde :laugh2 :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat August 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 29, 2018 Esti de acord sa-ti pun poza ? Sa-ti vada toata lumea charmul si charisma. Hai fă, te bagi ?Nickname-ul tau ar trebui sa fie Beria, esti facut dupa chipul si asemanarea lui. Poate ai acelasi destin :laugh2Da, la Reinvierea.Ti-am luat urma, acolo ai garsoniera, acolo se pişă Athos şi Asia. O să ti-o inunde :laugh2 :laugh2Sunt de acord să mă piș pe tine, pe Athos și Asia. Ai înțeles, bășitură imundă?Marș, în p.m.! 1 4
cerrone Reputație: -1104 Postat August 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 29, 2018 Sunt de acord să mă piș pe tine, pe Athos și Asia. Ai înțeles, bășitură imundă?Marș, în p.m.!Am înţeles, da. Vrei să te fută Athos în găozul ăla mare cât tunelul de metrou şi să-ţi iasă pă gură.Bine, dorinţa-ţi va fi îndeplinită.Ce băşinos eşti ! Beria ! :laugh2 :laugh2 1
picon Reputație: 1046 Postat August 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 29, 2018 Am înţeles, da. Vrei să te fută Athos în găozul ăla mare cât tunelul de metrou şi să-ţi iasă pă gură.Bine, dorinţa-ţi va fi îndeplinită.Ce băşinos eşti ! Beria ! :laugh2 :laugh2Eu zic să stai pe bucile tale alea scofâlcite și să nu-ți forțezi norocul! Nu te baza pe javrele tale, că 1 meleon de volți îi neutralizează de tot și apoi plângi că ti-au murit copiii! 1
cerrone Reputație: -1104 Postat August 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 29, 2018 Eu zic să stai pe bucile tale alea scofâlcite și să nu-ți forțezi norocul! Nu te baza pe javrele tale, că 1 meleon de volți îi neutralizează de tot și apoi plângi că ti-au murit copiii! Pana scoti tu electrosocul, ai ramas fara beregata :laugh2 :laugh2Mare stalinist poti sa fii, electrosocurile sunt folosite de trupele de interventie pentru restabilirea ordinii. De 3 ori Beria !Da' crezi ca ai avea curaj ? Vii sa vedem ? Cum zici tu, la Reinvierea :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat August 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 30, 2018 Pana scoti tu electrosocul, ai ramas fara beregata :laugh2 :laugh2Mare stalinist poti sa fii, electrosocurile sunt folosite de trupele de interventie pentru restabilirea ordinii. De 3 ori Beria !Da' crezi ca ai avea curaj ? Vii sa vedem ? Cum zici tu, la Reinvierea :laugh2Se găsesc "la liber", proasta pulii, caca-m-aș pe tine, potăile tale și janadarmii tăi iubiți! Marș dreaq, murătură! 2 3
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat August 30, 2018 Oras:F Oras:F Postat August 30, 2018 LASATI BA CA ARE MAMI BANI DESTUI SA REFACA ECONOMIA ROMANEASCA SARACILOR! Numai daca vrea. Trebuie sa o rugati frumos in genunchi. N-avem bani sa ingenunchem in fata ei. Daca ar fi gratis, i-am baga si limba-n anus, da' cum n-avem bani ca nu vine pensia, nu putem visa.
cerrone Reputație: -1104 Postat August 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 30, 2018 Se găsesc "la liber", proasta pulii, caca-m-aș pe tine, potăile tale și janadarmii tăi iubiți! Marș dreaq, murătură!Păi bineînţeles că se găsesc la liber, prostălăule. N-am afirmat contrariul, ce tot mănânci căcat acolo.Uite mah, tu cu un electroşoc d'ăla în mână (sau două, dacă vrei) şi potaia în faţa ta. Te vezi ? Ce crezi că se-ntâmplă ?Să ai pampersii pe tine =)) =))
picon Reputație: 1046 Postat August 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 30, 2018 Păi bineînţeles că se găsesc la liber, prostălăule. N-am afirmat contrariul, ce tot mănânci căcat acolo.Uite mah, tu cu un electroşoc d'ăla în mână (sau două, dacă vrei) şi potaia în faţa ta. Te vezi ? Ce crezi că se-ntâmplă ?Să ai pampersii pe tine =)) =))Se întâmplă că mă piș pe tine și potăile tale, retardato! 3
cerrone Reputație: -1104 Postat August 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 30, 2018 Se întâmplă că mă piș pe tine și potăile tale, retardato!Hai vino !
picon Reputație: 1046 Postat August 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 30, 2018 Hai vino !Deschide gura! 1
cerrone Reputație: -1104 Postat August 31, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 31, 2018 Deschide gura!E deschisa. Vino sa te-nvat sa-noti !
picon Reputație: 1046 Postat August 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 31, 2018 E deschisa. Vino sa te piși în ea !Trimit aurolacul. :laugh2 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat August 31, 2018 Postat August 31, 2018 De regula domnul cerrone are dreptate
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 1, 2018 De regula domnul cerrone are dreptate De regulă îi sugi bătăturile. 3
piata sud Reputație: 514 Postat Septembrie 1, 2018 Autor Postat Septembrie 1, 2018 Zero(bugetul de rezerva)
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 1, 2018 :( trist... au futut si banii din rezerva 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Postat Septembrie 1, 2018 Sa vezi ce futai incepe. Pe scurt: i-au mancat si i-au cacat.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Postat Septembrie 1, 2018 Hai vino !Unde's banii, Marta?
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:F Oras:F Postat Septembrie 1, 2018 :( trist... au futut si banii din rezervaOricum sunt BANI FALSI. Mereu omiteti faptul ca BANII TIPARITI DE STAT, SI CU ATAT MAI MULT DE STATUL ROMAN, SUNT FALSI. Inflatia inseamna HOTIE. Cel mai important capital este INCREDEREA, statul v-a impus "increderea" si v-a furat vietile. Si noi ne furam intre noi. 1
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Postat Septembrie 1, 2018 Nici xoxo nu m-ai are malai. A platit amenzi de circulatie, parcat la handicapati. Politia nu crede ca e handicapat, dar e :x
piata sud Reputație: 514 Postat Septembrie 10, 2018 Autor Postat Septembrie 10, 2018 din surse sigure, aia din politie nu si-au luat saptamana trecut pensia ! 2
cerrone Reputație: -1104 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 10, 2018 din surse sigure, aia din politie nu si-au luat saptamana trecut pensia !Asa este. Din surse la fel de sigure banii au fost redirectionati catre Administratia Prezidentiala la cererea lui Ciolanis.Mai vrea o casa ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum