Sari la conținut

Nu mai sunt bani de pensii si salarii !!!

Postări Recomandate

Vizitator caproshu
Reputație: 0

Asa este. Din surse la fel de sigure banii au fost redirectionati catre Administratia Prezidentiala la cererea lui Ciolanis.

Mai vrea o casa !

fa,ca esti proasta nu mai are rost sa ti spun..dar ca vrei sa iei muie de peste tot,chiar nu ma mai mira...

Link spre comentariu
  • Oras:Piata Unirii, Piata Sfanta Vineri, Bucuresti.
  • Oras:Piata Unirii, Piata Sfanta Vineri, Bucuresti.
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Tu, imparatul off-topicului, ai tupeul sa latri, tu parsivul parsivilor nu obosesti se deversi aceleasi minciuni, aceleasi baliverne, aceleasi prostii, aceleasi tampenii. Sa-ti intre bine in capatzana aia patrata: postez ce vreau, unde vreau si cand vreau. Hai, uscheala !

Amaratule, esti incurabil, nu vei reusi niciodata sa scoti intunecimea din capul tau sec. Stii de ce ? Pentru ca prostia este eterna si invincibila.De aceea ai in permanenta migrene.

se pisa pe tine si clona ta, marta-loaga retardata

De când credeti că un bărbat e...Marta?

Voi nu sunteți normali sau iar va faceți jocul si circul pentru denigrarea unei maseuze care a ales sa nu mai intre cu voi in cocină?

Sunteți murdari la gura, luati ceva sa vă stergeti că...ati inceput să scrieti cu stropi si sunteți urâți, neplacuti.Dati dovadă că nu mai aveti o atitudine conformă regulamentului acestui site si nimeni nu va avea răbdare sa privească toata aceasta țigăneală !

Baftă in continuare!!!

Să nu ziceți că...nu v-am atenționat. 😌

• Like 9
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator mc hammer
Reputație: 0

Domnisoara cu IQ subunitar, nu te mai baga in discutii dintre oameni mari, ca te frigi. Iar in legatura cu stersul la gura, da-mi adresa sa iti trimit niste hartie igienica sa iti stergi gurita. Eu unul te-as spala cu furtunul, ca la spălătoria auto, la ce debitezi zilnic.

• Like 2
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

De când credeti că un bărbat e...Marta?

Voi nu sunteți normali sau iar va faceți jocul si circul pentru denigrarea unei maseuze care a ales sa nu mai intre cu voi in cocină?

Sunteți murdari la gura, luati ceva sa vă stergeti că...ati inceput să scrieti cu stropi si sunteți urâți, neplacuti.Dati dovadă că nu mai aveti o atitudine conformă regulamentului acestui site si nimeni nu va avea răbdare sa privească toata aceasta țigăneală !

Baftă in continuare!!!

Să nu ziceți că...nu v-am atenționat.

Ce faci tu, fă? Ne atenționezi tu pe noi?

Ieși dreaq de drogată!

• Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...