anonna Reputație: 1930 Postat Martie 22, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 22, 2020 ptiu drace... am cautat pula pana am ramas fara
vitesse17 Reputație: 477 Postat Martie 23, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Martie 23, 2020 ptiu drace... am cautat pula pana am ramas faraLasă că te nimerește pe neve :))) Când freci podeaua cu peria
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 29, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 29, 2020 Lasă că te nimerește pe neve :))) Când freci podeaua cu periaintai de toate trebuie sa ajung sa frec podeaua cu peria ... nici perie nu am :((( 1
miguel1 Reputație: 2 Postat Martie 29, 2020 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Martie 29, 2020 Asa cum spune titlul topicului, am decis ca e timpul sa-mi gasesc o pula personala :D dar nu oricum, ci una care sa intruneasca anumite conditii: Sa fie apta de munca la orice ora din zi si din noapte, cand i se scoala ghiocului meuSa nu comenteze la conditiile de munca la care este supusa zilnicSa nu comenteze cand este pusa pe standbySa produca suficient cat sa acopere cheltuielile lunare Astea sunt conditiile de inceput . Ai gasit-o de atunci și până acum? Sau e la fel ca trifoiul cu 4 :)))
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 29, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 29, 2020 ptiu drace... am cautat pula pana am ramas fara Ai gasit-o de atunci și până acum? Sau e la fel ca trifoiul cu 4 :))) ti-am raspuns ... te risti? :D
miguel1 Reputație: 2 Postat Martie 29, 2020 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Martie 29, 2020 ti-am raspuns ... te risti? :DAll-in
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 29, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 29, 2020 All-in=)))
miguel1 Reputație: 2 Postat Martie 29, 2020 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Martie 29, 2020 =))) nu ma asteptam la raspunsul asta :)
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 29, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 29, 2020 nu ma asteptam la raspunsul asta :)stii ca acum e la moda daca nu ai pensie si loc de munca trebuie sa iei ei 80% din salariu ... asa ca... sa te vad :D
miguel1 Reputație: 2 Postat Martie 29, 2020 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Martie 29, 2020 stii ca acum e la moda daca nu ai pensie si loc de munca trebuie sa iei ei 80% din salariu ... asa ca... sa te vad :Dasta e ghicitoare sau proverb? :) raspuns aproape final : cine stie bravo lui :)
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 31, 2020 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 31, 2020 intai de toate trebuie sa ajung sa frec podeaua cu peria ... nici perie nu am :(((Foloseste floaca din dotare ca e ca peria.
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 31, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Martie 31, 2020 Foloseste floaca din dotare ca e ca peria. nu ajunge decat sa-ti fac tie o periuta de dinti ... dar trebuie sa iti iau bani pentru asta 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 1, 2020 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 1, 2020 nu ajunge decat sa-ti fac tie o periuta de dinti ... dar trebuie sa iti iau bani pentru astaEu stiu ca floaca ta ajunge pt un mop de 400grame. Asa ca nu fii modesta!
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 1, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 1, 2020 Reveniti la recenzii!
black29 Reputație: 460 Postat Aprilie 2, 2020 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Aprilie 2, 2020 ptiu drace... am cautat pula pana am ramas fara[/quoteE rau sa ramai fara pula.
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 2, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Aprilie 2, 2020 Eu stiu ca floaca ta ajunge pt un mop de 400grame. Asa ca nu fii modesta!mey, petrisor, tu ai stat sa-mi masori floaca... nu e frumos sa nu spui la lume ... explica tu lumii cum stateai in genuchi, incercand cu limba sa numeri fiecare fir din floaca... hai, nu fii timid, povesteste cum ma implorai sa-ti fac dungi pe spate cu nuiaua cand greseai numaratoarea
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 2, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Aprilie 2, 2020 ptiu drace... am cautat pula pana am ramas fara[/quoteE rau sa ramai fara pula. nu stiu cum e pentr voi sa nu functioneze pula, dar eu recunosc ca e cam greu fara pula
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 6, 2020 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 6, 2020 mey, petrisor, tu ai stat sa-mi masori floaca... nu e frumos sa nu spui la lume ... explica tu lumii cum stateai in genuchi, incercand cu limba sa numeri fiecare fir din floaca... hai, nu fii timid, povesteste cum ma implorai sa-ti fac dungi pe spate cu nuiaua cand greseai numaratoareaInca mai ai fantezii cu mine! Doar cu ele ramai......nu imi plac femeile cu floaca mare
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 11, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Aprilie 11, 2020 Luati-va o camera :laugh2 =))) nicio sansa impreuna... poate doar el sa-si ia o camera .... cu Manuela =)))
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 11, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Aprilie 11, 2020 Inca mai ai fantezii cu mine! Doar cu ele ramai......nu imi plac femeile cu floaca mare hai ca nu e asa lunga ... cat sa te speli pe dinti cu ea
larinsclav Reputație: 16 Postat Aprilie 15, 2020 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Postat Aprilie 15, 2020 Anonna, mi imi plac Femeile hairy :luv
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Aprilie 16, 2020 Anonna, mi imi plac Femeile hairy :luv Nu ne intereseaza ce femei iti plac tie :D
paraindarat Reputație: 9 Postat Aprilie 16, 2020 Postat Aprilie 16, 2020 Ano pe unde ti-ai mai luat un city break?
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 16, 2020 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Aprilie 16, 2020 ca de fiecare data ... la mosie :D.. numar flocii pe care trebuie sa-i pun in periuta de dinti lu' petrica =))) aoleoooo am uitat sa-l intreb cati dinti mai are in gura sa nu irosesc padurea degeaba =)))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum