vicuta Reputație: 2 Postat Noiembrie 3, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 3, 2021 Mai încerc și data viitoare🥰 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 3, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 3, 2021 Chiar acum, vicuta a spus: Mai încerc și data viitoare🥰 stii cum se spune... incercarea moarte n'are
vicuta Reputație: 2 Postat Noiembrie 3, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 3, 2021 Asta asa este🤣dar măcar e vre-o speranța?
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 3, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 3, 2021 Acum 2 minute, vicuta a spus: Asta asa este🤣dar măcar e vre-o speranța? intodeauna exista speranta ... atat timp cat traim... nu renunta
vicuta Reputație: 2 Postat Noiembrie 3, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 3, 2021 Am zis ca am câștigat și eu la loto🤣 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 3, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 3, 2021 Acum 2 minute, vicuta a spus: Am zis ca am câștigat și eu la loto🤣 hai ca m-ai convins.... te incadrezi in cerinte?🤣🤣🤣
vicuta Reputație: 2 Postat Noiembrie 3, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 3, 2021 😁Care ar fi acele cerințe?
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 3, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 3, 2021 Acum 15 minute, vicuta a spus: 😁Care ar fi acele cerințe? offff altul care nu a citit inceputul :(((( trist trist trist ,,,, ai pierdut :((((( dar nu disper ,,,, voi gasi madularul perfect pana la urma
vicuta Reputație: 2 Postat Noiembrie 3, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 3, 2021 Zic, hopa... Dau și eu o buca😁
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 3, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 3, 2021 Acum 15 minute, vicuta a spus: Zic, hopa... Dau și eu o buca😁 ai ratat
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Noiembrie 4, 2021 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Noiembrie 4, 2021 8 hours ago, anonna said: intodeauna exista speranta ... atat timp cat traim... nu renunta De ce nu ii spui ca speranta il costa 200 de lei?
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 4, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 4, 2021 Chiar acum, petrepetre02 a spus: De ce nu ii spui ca speranta il costa 200 de lei? tu tot prost ai ramas? credeam ca ai reusit sa folosesti franghia si sapunul ai devenit nisipul din papuci ..vezi-ti de treburile tale si labareste-te fara sa stie nimeni
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Noiembrie 4, 2021 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Noiembrie 4, 2021 1 minute ago, anonna said: tu tot prost ai ramas? credeam ca ai reusit sa folosesti franghia si sapunul ai devenit nisipul din papuci ..vezi-ti de treburile tale si labareste-te fara sa stie nimeni Mamaie te-ai trezit cu curu' in sus? Eu vorbeam frumos si iti cautam o maciuca sa te bucuri si tu cand colo....tu nervoasa! Pai cu atitudinea asta cum o sa vina cineva la floaca ta. PS Tot paros e pasaroiu?
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 4, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 4, 2021 Acum 1 minut, petrepetre02 a spus: Mamaie te-ai trezit cu curu' in sus? Eu vorbeam frumos si iti cautam o maciuca sa te bucuri si tu cand colo....tu nervoasa! Pai cu atitudinea asta cum o sa vina cineva la floaca ta. PS Tot paros e pasaroiu? la cat ai raschetat-o tu abia mai gasesc un fir ... mars pe presul tau !
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Noiembrie 4, 2021 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Noiembrie 4, 2021 2 minutes ago, anonna said: la cat ai raschetat-o tu abia mai gasesc un fir ... mars pe presul tau ! Ai fi vrut tu nebunatico!
salexandru2193 Reputație: 50 Postat Noiembrie 4, 2021 Postat Noiembrie 4, 2021 m-as baga eu :))) conditiile nu par asa rele :))
just_evo Reputație: 280 Postat Noiembrie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2021 Ce topic la cacealma! E o expresie de cartier: nu te-aș fute nici cu pula lu’ altul’! 1
zafon Reputație: 370 Postat Noiembrie 4, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 4, 2021 Discutii degeaba si fara rost draga noastra anonna. Ori vrei pula personala, ori nu vrei? Nu mai ametii baietii ca-i faci cu capul..... 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2021 Postat Noiembrie 4, 2021 Ce se-ngesuie pulile la oferit. Zici ca-i pomana. Auzi, tanti? Eu ma incadrez in cerintele mata', da' tu ce oferi? 🙄
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 4, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 4, 2021 Acum 3 ore, zafon a spus: Discutii degeaba si fara rost draga noastra anonna. Ori vrei pula personala, ori nu vrei? Nu mai ametii baietii ca-i faci cu capul..... eu nu le fac nimic :(( le-as face ca nu mi-ar strica sa-i taxez @just_evo dar crezi ca pe tine te-ar fute cineva?
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 4, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 4, 2021 😜🤪 Acum 6 minute, alchimist17 a spus: Ce se-ngesuie pulile la oferit. Zici ca-i pomana. Auzi, tanti? Eu ma incadrez in cerintele mata', da' tu ce oferi? 🙄 alchimistule, e suficient ca ma ofer pe mine... am talente ascunse 🤪
dic Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2021 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 4, 2021 Asa cum spune titlul topicului, am decis ca e timpul sa-mi gasesc o pula personala dar nu oricum, ci una care sa intruneasca anumite conditii: Sa fie apta de munca la orice ora din zi si din noapte, cand i se scoala ghiocului meu Sa nu comenteze la conditiile de munca la care este supusa zilnic Sa nu comenteze cand este pusa pe standby Sa produca suficient cat sa acopere cheltuielile lunare buna . ai rate la banci ? :)) sa stiu daca mi vand un rinichi :))) 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 4, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 4, 2021 Acum 8 minute, dic a spus: Asa cum spune titlul topicului, am decis ca e timpul sa-mi gasesc o pula personala dar nu oricum, ci una care sa intruneasca anumite conditii: Sa fie apta de munca la orice ora din zi si din noapte, cand i se scoala ghiocului meu Sa nu comenteze la conditiile de munca la care este supusa zilnic Sa nu comenteze cand este pusa pe standby Sa produca suficient cat sa acopere cheltuielile lunare buna . ai rate la banci ? :)) sa stiu daca mi vand un rinichi :))) nu e cazul ... pastreaza rinichiul .... ....
dic Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2021 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 4, 2021 :))) bun, atunci putem discuta. zic! 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 4, 2021 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 4, 2021 Acum 1 oră, dic a spus: :))) bun, atunci putem discuta. zic! incearca.... sa discuti...zic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum