Sari la conținut

Caut pula personala

Postări Recomandate

• Oras:Văscăuți
Postat

Abdomination, uiti un amanunt foarte important. Toate femeile sunt sugatoare de bani. Naspa e ca unele considera ca li se cuvine sa primeasca fara sa ofere nimic in schimb.

Nu o spun eu, viata o demonstreaza

Adevaraaaaat.!

• Oras:Neverland
Postat

Abdomination, uiti un amanunt foarte important. Toate femeile sunt sugatoare de bani. 

cu asta nu pot sa rezonez ... poti spune unele femei, multe femei, poate chiar cele mai multe femei... dar nu toate femeile :)

altminteri, ar insemna ca-s ultima afurisita afurisitelor ramasa in viata, care ii returna sfidator si ultimul leut pe care consortul i-l transfera in contul ei  cu forta  :laugh2  ... pana l-au apucat nervii, si-a bagat picioarele si m-a lasat in boii mei  :giggle:

• Like 1
Postat

cu asta nu pot sa rezonez ... poti spune unele femei, multe femei, poate chiar cele mai multe femei... dar nu toate femeile :)

altminteri, ar insemna ca-s ultima afurisita afurisitelor ramasa in viata, care ii returna sfidator si ultimul leut pe care consortul i-l transfera in contul ei cu forta :laugh2 ... pana l-au apucat nervii, si-a bagat picioarele si m-a lasat in boii mei :giggle:

Hm, cârciumi, vacanțe, chiar si metallica, totul se petrece nemțește?🤔

Postat

Hm, cârciumi, vacanțe, chiar si metallica, totul se petrece nemțește?

sau o data tu, o data eu ...

stiu, sunt a naibii de capoasa, dar retez din start orice ipotetic repros, intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, de genul "mi-ai mancat banii" ... trebuie sa fii pregatit pentru orice in viata, in special p[entru ce-i mai rau

Postat

stiu, sunt a naibii de capoasa, dar retez din start orice ipotetic repros, intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, de genul "mi-ai mancat banii" ... trebuie sa fii pregatit pentru orice in viata, in special p[entru ce-i mai rau

Mda, complicat, aveți fiecare câte o agendă in care va notați datoriile pe care le faceti unul la altul? Grafic lipit pe frigider când va vine randul sa platiti întreținerea, sa luati pâine, tampoane?

Glumesc, dar nu-mi imaginez o astfel de relație.

Ce bărbat ar reproșa femeii pe care a iubit-o, in cazul unei despărțiri, banii pe care i-a cheltuit pe o ceafă de porc? 😂

• Like 2
Postat

Mda, complicat, aveți fiecare câte o agendă in care va notați datoriile pe care le faceti unul la altul? Grafic lipit pe frigider când va vine randul sa platiti întreținerea, sa luati pâine, tampoane?

Glumesc, dar nu-mi imaginez o astfel de relație.

Ce bărbat ar reproșa femeii pe care a iubit-o, in cazul unei despărțiri, banii pe care i-a cheltuit pe o ceafă de porc?

mi-ai dat o idee cu biletele pe frigider  :laugh2

dar nu-i dracul chiar atat de negru 

insa, nu stii niciodata cum ceafa aia de porc te loveste-n moalele capului de nu te mai ridici :)

ps: hai ca am batut campii destul pe-aici, si-i stricam anonnei topicul :)

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dar nervii? Nervii nu i-ai mâncat,😄
  • Like 1
  • Minus 5
Postat

mi-ai dat o idee cu biletele pe frigider  :laugh2

dar nu-i dracul chiar atat de negru 

insa, nu stii niciodata cum ceafa aia de porc te loveste-n moalele capului de nu te mai ridici :)

ps: hai ca am batut campii destul pe-aici, si-i stricam anonnei topicul :)

am citit tot , pe seara argumentez ceea ce am zis...acum sunt in trafic prin baneasa
Vizitator
Reputație: 0
Postat

am citit tot , pe seara argumentez ceea ce am zis...acum sunt in trafic prin baneasa

Cand mai ai drum prin Baneasa si vrei sa stai la o cafea, eu stau pe langa Papion ( restaurantul )

Vizitator
Postat

^   mi-ar face placere sa stam de vorba, povesti.  Sunt tare curios care au fost top 10 intamplari comice, ciudate de la servici.  Chestii memorabile de care sa radem, si eu am facut multe tampenii, groaznice ca experiente la acel moment, dar si acum mai rad la unele cand imi aduc aminte

Postat

Cand mai ai drum prin Baneasa si vrei sa stai la o cafea, eu stau pe langa Papion ( restaurantul )

^   mi-ar face placere sa stam de vorba, povesti.  Sunt tare curios care au fost top 10 intamplari comice, ciudate de la servici.  Chestii memorabile de care sa radem, si eu am facut multe tampenii, groaznice ca experiente la acel moment, dar si acum mai rad la unele cand imi aduc aminte

Alea sunt pastrate bine in cotloanele memoriei. Sa nu ai impresia ca voi depana amintiri cu necunoscuti.

Deocamdata, pentru mine timpul inseamna bani iar banii iti dau timpul liber

Asta e :p

Postat

Draga mea Desire,

Cum iti spuneam acum cateva ore iti voi raspunde si tie.

Atat timp cat ai pretentii ca la o intalnire, partenerul sa-ti plateasca consumatia, esti la fel ca celelalte.

Sunt convinsa ca daca va exista macar unul cu care sa iesi in oras si sa accepte un fifty-fifty plata, a 2a oara nu va mai avea nici cea mai mica sansa sa-i raspunzi la telefon.

In cazul unei intalniri "amicale" nu se pune problema, se plateste nemteste sau la mica intelegere dar in acest caz ...hihihi ramai datoare.

Gata....

Caut pula personala , nu vreau sa ma calugaresc! Sunt prea tanara pentru abstinenta!!!!!

• Like 1
Vizitator the abomination
Postat

Vezi să nu-ți pună, vorba lui Vadim, soricioaica în cafea.

Vizitator
Postat

Alea sunt pastrate bine in cotloanele memoriei. Sa nu ai impresia ca voi depana amintiri cu necunoscuti.

Deocamdata, pentru mine timpul inseamna bani iar banii iti dau timpul liber

Asta e :P

O sa incep eu cu o istorisire

La 16 ani vroiam sa am proprii mei bani pentru a putea sa imi fac de cap, evident la liceu parintii nu iti vor da bani de tobe, plecat prin romania de nebun. 

Asa ca incepusem sa caut chestii mici, chestii care sa dea roade, pana la un momentdat cand am auzit de o fata din cartier care vroia sa isi serbeze Sweet16 la mare fite.  Cu bufet uman, avea nevoie de cineva cu patratele ( aveam la acea vreme ) sa stea pe o masa, acoperit de frisca, ciocolata si alte fructe, iar fetele sa poata lua linistite sa manance.  1000Lei pentru a sta 5-6 ore pe masa acoperit de frisca? Total de acord

Vine seara, ma duc, fac un dus, ma asez pe masa si vine un tip si incepe sa ma impodobeasca, un pic pe aici, un pic pe acolo. Si bate ceasul de ora 8, e timpul de incepere.

Prima chestie intra 2 tipi....eh trebuia sa fie si tipi la aceasta petrecere, nu?

Mai stau, mai stau, intra 5-6 tipi.....cam multi carnati, dar or fi fost nerabdatori, asa fac astia care nu au ce face pe acasa

Stau..intra unul..,mai stau...mai intra vreo 20 in urmatoarea ora..............LA DRACU 

Strig dupa chelnerul care m-a ornat, Vasileeeee, unde e ma Lucretia cu fetele ei?      

- Tocmai ce a intrat, e tipul ala blond cu suvite roz

- TIP AI ZIS?

- Da ma, uite bombonica aia din colt, joaca biliard cu ala in blugi

- Ma Vasile, asta e petrecere de gay ?

- Ce, nu stiai?

Sa imi bag......adica sa NU*, vorba e vorba, iau si indur stau pe masa aia.  Si li se face foame, vine unul ia o cireasa cuminte si merge mai departe

In mintea mea, hai ca nu a fost chiar atat de rau. Mai vine unu, intinge prin ciocolata cu o capsuna  hghhhhhhh hai ca nu a fost chiar atat de rau, oribil, dar eh, se putea si mai rau.

Si vine Lucretia infometata cu gasca ei

- Oh vai ce bombonica avem noi aici, cati ani pustiule?

- Acum 2 luni imi faceam eu Sweet16, dar nu aveam asa ceva in minte.

- Te vom trata noi bine, stai calm 

Si ia o boaba de strugure si incepe sa faca slanom peste tot.  Partea nasoala ? multe parti nasoale, dar cea mai nasoala era ca incepuse sa se topeasca frisca si i-am salutat stand intins. La dracu', atat mai imi trebuia

Dar seara s-a petrecut foarte ok, inafara de cativa nehaliti care intingeau peste tot,nu au fost chestii nasoale, cum ar fi sa puna mana pe unde nu trebuie sau alte lucruri dezgustatore. Chiar a fost ok, dupa ce s-a terminat bufetul, m-am dus la baie sa ma sterg si imbrac, iar la iesirea din baie venise un sofer de TIR dinala din filme, mare, gras, care s-a proptit cu mana in perete si a zis ca ma vrea. Noroc cu teatrul si improvizatia de moment, l-am jucat pe degete, dar usor se mai joaca pe degete astia infierbantati :))

A acceptat sa ii dau chilotii mei pentru numaraul sau de telefon, si ca il voi "suna eu" pentru seara urmatoare sa stabilim intalnirea.

Seara a fost misto, biliard, oameni de bun gust, nu ma deranja ce faceau ei, atata timp cat nu incercau sa faca cu mine. Jucat darts, Dance Dance Revolution, a fost memorabila treaba.

Dar in momentele alea, cel putin la inceput, am fost ingrozit.

• Like 2
Vizitator
Postat

:)))

Si uite asa ai aflat ca pederastrii sunt mai de onoare decat hetero

PS:

Din curiozitate, nici un degetel pe din dos?

Fizic nu, emotional da. Au fost cateva discutii interesante

Cativa erau cantareti, unul filozof, altul profesorul de matematica al vecinului :))  

Vizitator
Postat

In general sunt oameni inteligenti si nu ai timp sa te plictisesti in preajma lor :)

Predau stacheta pentru istorisiri. 

Postat

Dar nervii? Nervii nu i-ai mâncat,

pfff.... asta intra in fisa postului  :laugh2

e ca o competitie, care are nervii mai tari  :giggle:

Atat timp cat ai pretentii ca la o intalnire, partenerul sa-ti plateasca consumatia, esti la fel ca celelalte.

pai tocmai de-aia sunt eu mai sucita,(chiar bolnava la cap ar spune unii) ca n-am pretentiile astea :)

• Like 1
Postat

La 16 ani vroiam sa am proprii mei bani pentru a putea sa imi fac de cap, evident la liceu parintii nu iti vor da bani de tobe, plecat prin romania de nebun. 

Asa ca incepusem sa caut chestii mici, chestii care sa dea roade, pana la un momentdat cand am auzit de o fata din cartier care vroia sa isi serbeze Sweet16 la mare fite.  Cu bufet uman, avea nevoie de cineva cu patratele ( aveam la acea vreme ) sa stea pe o masa, acoperit de frisca, ciocolata si alte fructe, iar fetele sa poata lua linistite sa manance.  1000Lei pentru a sta 5-6 ore pe masa acoperit de frisca? Total de acord

Vine seara, ma duc, fac un dus, ma asez pe masa si vine un tip si incepe sa ma impodobeasca, un pic pe aici, un pic pe acolo. Si bate ceasul de ora 8, e timpul de incepere.

Prima chestie intra 2 tipi....eh trebuia sa fie si tipi la aceasta petrecere, nu?

Mai stau, mai stau, intra 5-6 tipi.....cam multi carnati, dar or fi fost nerabdatori, asa fac astia care nu au ce face pe acasa

Stau..intra unul..,mai stau...mai intra vreo 20 in urmatoarea ora..............LA DRACU 

Strig dupa chelnerul care m-a ornat, Vasileeeee, unde e ma Lucretia cu fetele ei?      

- TIP AI ZIS?

- Ce, nu stiai?

Sa imi bag......adica sa NU*, vorba e vorba, iau si indur stau pe masa aia.  Si li se face foame, vine unul ia o cireasa cuminte si merge mai departe

In mintea mea, hai ca nu a fost chiar atat de rau. Mai vine unu, intinge prin ciocolata cu o capsuna  hghhhhhhh hai ca nu a fost chiar atat de rau, oribil, dar eh, se putea si mai rau.

Si ia o boaba de strugure si incepe sa faca slanom peste tot.  Partea nasoala ? multe parti nasoale, dar cea mai nasoala era ca incepuse sa se topeasca frisca si i-am salutat stand intins. La dracu', atat mai imi trebuia

Dar seara s-a petrecut foarte ok, inafara de cativa nehaliti care intingeau peste tot,nu au fost chestii nasoale, cum ar fi sa puna mana pe unde nu trebuie sau alte lucruri dezgustatore. Chiar a fost ok, dupa ce s-a terminat bufetul, m-am dus la baie sa ma sterg si imbrac, iar la iesirea din baie venise un sofer de TIR dinala din filme, mare, gras, care s-a proptit cu mana in perete si a zis ca ma vrea. Noroc cu teatrul si improvizatia de moment, l-am jucat pe degete, dar usor se mai joaca pe degete astia infierbantati :))

A acceptat sa ii dau chilotii mei pentru numaraul sau de telefon, si ca il voi "suna eu" pentru seara urmatoare sa stabilim intalnirea.

Seara a fost misto, biliard, oameni de bun gust, nu ma deranja ce faceau ei, atata timp cat nu incercau sa faca cu mine. Jucat darts, Dance Dance Revolution, a fost memorabila treaba.

- TIP AI ZIS?

- Ce, nu stiai?

Am râs!
  • Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

In general sunt oameni inteligenti si nu ai timp sa te plictisesti in preajma lor :)

Fa, esti tampita? Pa bune?

https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/42614675_2177280072547645_1157163583675564032_n.jpg?_nc_cat=100&oh=18cdb4e5d487b116ddceb69d40766209&oe=5C5C9A71

• Like 2

Vizitator
Postat

Rabdare si tutun

O sa alegi in functie de cum vecinii vor reclama galagia din bloc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...