Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Postat Septembrie 27, 2018 Am râs!Pentru asta sunt aici !
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 27, 2018 Pentru asta sunt aici ![/quote Îți iese până acum. 1 3
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Septembrie 27, 2018 Fa, esti tampita? Pa bune? https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/42614675_2177280072547645_1157163583675564032_n.jpg?_nc_cat=100&oh=18cdb4e5d487b116ddceb69d40766209&oe=5C5C9A71Imbecilule, ce te afecteaza cum vor unii sa s3 imbrace? Poti lua partea amuzanta ...in fine... Tu esti un cretin oricum ba
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Postat Septembrie 27, 2018 Imbecilule, ce te afecteaza cum vor unii sa s3 imbrace? Poti lua partea amuzanta ...in fine... Tu esti un cretin oricum ba Mi-e imi place privirea aia patrunzatoare. Zici ca mai are un pic si sare la gatul tau, cum iti permiti sa ii faci poza cand nu e din partea care il face frumoasa? :)) 1
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 27, 2018 Imbecilule, ce te afecteaza cum vor unii sa s3 imbrace?Poti lua partea amuzanta ...in fine... Tu esti un cretin oricum baDa, mortăciune, așa e, calmează-te. Parcă matale sugi pula pă bani, așa-i, beșitură? 3
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Septembrie 27, 2018 Eu o sug pe bani dar tu o iei moca si in gurita si la nanau
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 27, 2018 Eu o sug pe bani dar tu o iei moca si in gurita si la nanauMă confunzi cu prietenii ăia ai matale, amuzanți și inteligenți. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Postat Septembrie 27, 2018 Prea multa infierbanteala pe aici, recomand sa mergeti pe la fete/baieti Se prinde cineva la ce m-am referit, si unde suntem? :)) Let's keep it nice and funny
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 28, 2018 Eu o sug pe bani dar tu o iei moca si in gurita si la nanauCred ca ai inceput sa dai bani sa sugi o pula..... 3 5
sirtek Reputație: 401 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Septembrie 28, 2018 Constantza... pff... daca erai din Bucale ma riscam sa-ti dau numarul meu de telefon si POATE, daca erai cuminte, iti dadeam voie s-o scoti o tura la plimbare... dar, eh, daca esti la Constantza va trebuii sa ramai doar cu un vis frumos...
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 28, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Septembrie 28, 2018 Constantza... pff... daca erai din Bucale ma riscam sa-ti dau numarul meu de telefon si POATE, daca erai cuminte, iti dadeam voie s-o scoti o tura la plimbare... dar, eh, daca esti la Constantza va trebuii sa ramai doar cu un vis frumos...=))) Mai bine vis frumos decat cosmar =)))
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 28, 2018 Da , umbla mai devreme pe sectiunea TV/TS ptr. ca isi pierduse telecomanda televizorului si isi dorea sa ingurgiteze ceva , adica pe romaneste sa se arda in chec ;) PISILICA uitandu-se la TV.jpg Este cel mai mare sclav si sugator de pula, spart in cur. Se caca pe nas si se pisa pe urechi. 2
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Octombrie 2, 2018 Este cel mai mare sclav si sugator de pula, spart in cur. Se caca pe nas si se pisa pe urechi.Da-l in pula calului de prost 1
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 2, 2018 Da-l in pula calului de prost Se tine agatat cu dintii de flocii mei, plosnita asta de pat.
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 2, 2018 Cred ca ai inceput sa dai bani sa sugi o pula.....Nici asa nu cred ca are prea mult succes la cum arata mortaciunea.
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Octombrie 2, 2018 Se tine agatat cu dintii de flocii mei, plosnita asta de pat.O avea nevoie de ata dentara Cand ii termina pe ai tai, te imprumut cu placere din ai mei =))) 1
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 3, 2018 O avea nevoie de ata dentara Cand ii termina pe ai tai, te imprumut cu placere din ai mei =))) :clapp Nota zece pentru raspuns !
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Postat Octombrie 4, 2018 O avea nevoie de ata dentara Cand ii termina pe ai tai, te imprumut cu placere din ai mei =))) Eu renunt la acest forum, foarte foarte toxica lumea pe aici, multi frustrati una-doua cate o injuratura si bleah Mi-a facut placere sa te vad pe aici, mai mult de aia am stat, vazusem si ceva calitate pe site. Servici usor <3 1
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Octombrie 5, 2018 Eu renunt la acest forum, foarte foarte toxica lumea pe aici, multi frustrati una-doua cate o injuratura si bleah Mi-a facut placere sa te vad pe aici, mai mult de aia am stat, vazusem si ceva calitate pe site. Servici usor <3Asta e farmecul site-ului, un fel de shaorma cu de toate. Esti constient ca e toxic dar insisti sa consumi. Devi dependent, te atrage ca un magnet. Nu poti renunta usor cand esti constient ca poti gasi si lucruri frumoase. Dincolo de balciul creat, aici se vinde sex. Sex-ul creaza dependenta si nu exista limita de varsta (daca esti major) pentru a face sex. 3
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 6, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Octombrie 6, 2018 OK Sa trecem la lucruri mai serioase Pana acum nicio mataranga pentru mine, s-au anuntat numai cele inapte (sa ma scuze baietii dar am si eu standardele mele)
altadata Reputație: 4458 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Octombrie 6, 2018 OK Sa trecem la lucruri mai serioase Pana acum nicio mataranga pentru mine, s-au anuntat numai cele inapte (sa ma scuze baietii dar am si eu standardele mele)Nu ai sa gasesti daca ai standardele prea ridicate!!😃😃😃😃
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 6, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Octombrie 6, 2018 Nu ai sa gasesti daca ai standardele prea ridicate!! nu se stie niciodata Pana acum nu am cerut dar se stie ca pana nu ceri nu ti se da asa ca ... Vreau pula personala! :D 2
masterbdsm188 Reputație: 102 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Octombrie 6, 2018 Vreau sa ma prezint la interviu, cum procedam???
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 6, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Octombrie 6, 2018 dai din coate.... vezi, merge? =)) 1
paul2014 Reputație: 559 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat Octombrie 6, 2018 :rax2 :rax2 :boob :bow :bow :bow :bow :bow
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum