Sari la conținut

Firea îi reproşează lui Dragnea că vrea s-o bage la puşcărie pe Cliseru ca s-o salveze pe Carmen Dan

Cine merge la puscarie ? Carmen Dan sau prefectul Cliseru ?  

16 membri au votat

1. 1. Cine merge la puscarie ? Carmen Dan sau prefectul Cliseru ?

• Carmen Dan
    • Cliseru
      0
    • amandoua
    • nici una

Postări Recomandate

Vizitator caproshu
Reputație: 0

Marta zice sa-i sugi marmelada dintre degete. Si-ti fute si cristosii ma-tii  :laugh2  :laugh2  :laugh2

pai vezi fa,ca esti o imputita...singura recunosti fu-tu-te-n gatu ala stricat de atata sloboz!!!

Link spre comentariu
Vizitator caproshu
Reputație: 0

Tembelule, cine-ti vede fatza se gandeste la cea mai nespalata pula pe care a supt-o ma-ta

sa-ti iau familia in pula de la euglena verde pana in prezent...dar fara finalizare...oligofrenii trebuiesc starpiti...MUIE !!!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Poante vechi, bancuri pentru care mi-a dat 9 la purtare în clasa a V-a.

Beși dreaq, murătură opărită!

Ce mah ? In clasa a V-a nici alfabetul nu-l stiai, erai prostul clasei. Cum naiba sa stii bancuri ?

Deschide gura. Stii de ce.

Putregaiule !

Link spre comentariu

Atat de jegosa esti fai zdreanta plina de celulita? Mai spala-ti si tu jegul ....marmelada de pe tine! :laugh2

Esti cocalar, tie nu ti-am zis nimic. Te-am facut doar bubos si bocciu. Ceea ce e adevarat. Si ti-a placut. Si-ti mai dau. 

Mai intai te trag pe roata, sa te mai lungesc, prea esti pitic. Apoi te readuc la dimensiunea initiala: te scurtez de cap !  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva

Esti cocalar, tie nu ti-am zis nimic. Te-am facut doar bubos si bocciu. Ceea ce e adevarat. Si ti-a placut. Si-ti mai dau. 

Mai intai te trag pe roata, sa te mai lungesc, prea esti pitic. Apoi te readuc la dimensiunea initiala: te scurtez de cap !  :laugh2  :laugh2

Mai intai spala-te pe mecla sac de celulita! 

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...