Sari la conținut

Jesica 0748563368 fost 0755538435 / 0751887868

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

A urcat tarif 150 finalizarea .😳

...si parca si kilogramele s-au adunat :D
  • Oras:Oradea
Postat

...si parca si kilogramele s-au adunat :D

parca un pic....dai buna oricum :doggystyleca o brazilianca arata :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

Buna.

Revin cu o recenzie scurta, ma scuzati dar scriu de pe telefon. Luni vazand pozele noi am sunato si ma programat in 10 min. Am ajuns la locatie ( in spate la piata rogerius), ma intampinat fata din poze, zice ca e din Bacau mi se pare, mai era una in locatie dar nu am intrebat de ea. Nu stiu daca e Jessica, eu am mai fost la ea mai demult dar parca e mai in varsta . Poate cineva va confirma. In fine, am achitat tariful de 150 lei, primit prosop curat si am plecat la dus. Revenit in camera sa scapat si ea de haine si a inceput cu un ON destul de placut, schimbat apoi in 69, curata fara nici un miros suspect. Apoi a montat prezul, la normal am inceput cu LOT schimbat in misionar si dupa vreo 5 minute am terminat in prez, mam grabit putin ... A urmat igienizarea, m-am imbracat si am plecat nu inainte sa primesc un pupic( la fel ca la Andreea) .

Note:

Aspect: 9 poze reale, sanii putin lasati

Atitudine: 10 se face placuta, tot intreaba cum vrei sa faci, ce vrei se implica

GFE: 7, nu FK,

ON : 9

NP: 10 se implica,ii place

Halat : 150 o finalizare

De recomandat: Da

De revenit: eu nu cred, am mai fost la ea si mai demult

Raport / calitate: 9 pretul scade 1 nota altfel era de 10

• Like 8
Postat

ii bine daca face ON,nu de alta da in perioda cand umblam io la ea nu facea neprotejat nici cum si daca pulsam pretu nici nu vruia sa auda de asa cv :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

ii bine daca face ON,nu de alta da in perioda cand umblam io la ea nu facea neprotejat nici cum si daca pulsam pretu nici nu vruia sa auda de asa cv :laugh2  :laugh2  :laugh2

poate ca i-o fi impus prietenu... pardon, ”prietenu”

Postat

poate ca i-o fi impus prietenu... pardon, ”prietenu”

mai conteaza?????? :laugh2  :laugh2  :laugh2 bn ca face asta ii important ;)

• Like 4
  • Administrator
Reputație: 114572
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Vizitat pe Jessica zilele astea. Locatia este aceeasi pe care am descris-o in cealalta recenzie: undeva aproape de piata Rogerius. Stabilit detaliile lla telefon si facut programarea peste o ora. Fumat o tigare pana am ajuns la scara, resunat si primit restul detaliilor ca uitasem interfonul. Am vazut astazi anuntul ei de pe publi24 si pot spune ca acele poze sunt destul de vechi caci ea e mai slaba, a slabit cateva kilograme si nu mai seama cu cea din poze. M-a asteptat invelita in prosop, m-a recunoscut ca am mai venit la ea. Baut o cola si fumat o tigare impreuna la bucatarie , unde, printre altele, am fost informat ca urmeaza sa ajunga si colega ei acasa si sa nu ma sperii daca o sa sune interfonul :)) Platit 150 de ron o finalizare inainte sa primesc prosop curat sa intru la dus. Dusul inca e stricat, iese doar un jet de apa gros din el :)) dar e ok avand in vedere prin ce locuri am nimerit in trecut unde nici apa calda nu era...
Intrat si ea la dus apoi ne-am intalnit in pat. Mirosea frumos, piele fina, bronzata. Surpriza a fost ca oralul a fost facut neprotejat.. nu ca data trecuta cand spunea ca nu mai face deloc neprotejat. Oral foarte bun, cu atentie la oo.. o baga pe toata in gura din diferite pozitii si din fata mea si dintr-o parte si eu din picioare si ea culcata.
Trecut apoi la normal pe la spate, dupa ce s-a dat cu putina crema la "pasa". Scartaiturile patului au amplificat momentul si plesnitul fundului si am terminat dupa cateva minute.
Dupa ce am terminat , mi-a dat jos prezervativul si m-a sters la soldatel apoi am dat sa ies din camera.. cand am dat nas in nas in pula goala cu Ingerasa. Scapat prosopul jos, manjit si unsuros pe maini am dat mana cu ea si am facut cunostinta.. am ras amandoi apoi a zis ca ma asteapta la bucatarie sa fumam toti o tigare inainte de plecare.
Iesit de la dus, baut o cola si fumat o tigare cu ele apoi ne-am pupat si mi-am ramas bun de la ele.. cu parere de rau

Oral: 10/10 - si-a imbunatatit tehnica si e neprotejat
Aspect 8/10 - a slabit.. nu e chiar pe gustul meu
Locatie 9/10 - curata, gel de dus, apa calda, prosop curat mare
GFE 9/10 - politicoasa, prietenoasa
Normal 9 - se misca si e activa, si accepta pe la spate.. data trecuta nu accepta pozitia asta
Cadou 150 ron o finalizare

De revenit ? Da, din cand in cand

• Like 9

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Dupa recenzii si dupa cum arata de la spate as incerca sa-i fac o vizita... chiar merita?
E draguta la fata?

Postat

Dupa recenzii si dupa cum arata de la spate as incerca sa-i fac o vizita... chiar merita?

E draguta la fata?

eu am fost la ea de doua ori si chiar mam simtit bn iar la fata nu ii rupta din revista da merge,de fapt prima mea recenzie ei iam facuto :laugh2 ii ok tipa spor sa ai :doggystyle

• Like 2
Postat

eu am fost la ea de doua ori si chiar mam simtit bn iar la fata nu ii rupta din revista da merge,de fapt prima mea recenzie ei iam facuto :laugh2 ii ok tipa spor sa ai :doggystyle

In prima faza am crezut ca ii rroma:P

De ce nu mi-ai zis ca e asa inchisa la ten? :P

Dupaia a zis ca merge la solar.

Atitudine ok, la corp arata ok, servicii ok, locatie ok. De revenit, la mine nu, pt ca nu-mi place cum arata la fata.

• Like 2
Postat

In prima faza am crezut ca ii rroma:P

De ce nu mi-ai zis ca e asa inchisa la ten? :P

Dupaia a zis ca merge la solar.

Atitudine ok, la corp arata ok, servicii ok, locatie ok. De revenit, la mine nu, pt ca nu-mi place cum arata la fata.

scuze!!!!nu am stiut ca tie iti plac astea care seamana la fata cu angelina jolie :laugh2 daca zici ca teai simtit bn in compania ei at ii ok :) spor sa ai in continuare

• Like 2
Postat

scuze!!!!nu am stiut ca tie iti plac astea care seamana la fata cu angelina jolie :laugh2 daca zici ca teai simtit bn in compania ei at ii ok :) spor sa ai in continuare

Nu e vb de asta, dar am crezut ca e tiganta, cand am vazut-o... mi-a zis ea ca nu e, desi eu tot asta cred in continuare, chiar daca e ingrijita si de treaba :P

Cel putin asa arata.

p.s. Nu-mi place Angelina Jolie, Sandra Bullock e mama lor :P

• Like 1
Postat

Nu e vb de asta, dar am crezut ca e tiganta, cand am vazut-o... mi-a zis ea ca nu e, desi eu tot asta cred in continuare, chiar daca e ingrijita si de treaba :P

Cel putin asa arata.

p.s. Nu-mi place Angelina Jolie, Sandra Bullock e mama lor :P

si daca ar fi tiganca..........multe romance ar putea lua lectii de la ea cum ar trebui sa se comporte cu clientii :) imi place ca ai gusturi fine.......sandra :laugh2

• Like 3
Postat

si daca ar fi tiganca..........multe romance ar putea lua lectii de la ea cum ar trebui sa se comporte cu clientii :) imi place ca ai gusturi fine.......sandra :laugh2

Adica vrei sa zici ca Sandra nu e buna? :)))

• Like 1
Postat

Fata Mai este activa ca tot sun Dar are telefonul inchis

deocamdata nu ii activa,da revine ea....stai numa pe fir :)

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...