beatricebunny Reputație: 71 Postat Noiembrie 5, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Noiembrie 5, 2014 buna.va rugam frumos sa nu mai fiti rautaciosi intre voi.nu isi au rost comentariile pentru ca nu se ajunge nicaieri.va pup si...fiti cuminti ca vine mosu' in curand.mai bine va relaxati la un noi cu un masaj.va pupam 1
v-ships Reputație: 24 Postat Decembrie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Decembrie 11, 2014 Ce iepurasi cuminti si tacuti . Ceva actiune inainte de sfintele sarbatori , sau s-a intrat in vacanta deja ? Sarbatori fericite si tot ceea ce va doriti !
beatricebunny Reputație: 71 Postat Decembrie 12, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Decembrie 12, 2014 sa stii ca irina loghin a cedat locul de a impodobi bradul ) mi.a cedat mie ) suntem cuminti..vine mosu' nu ? ) (ma refer la mos craciun ) ) e o mare asociere intre candy shop si fuego.urmeaza un featuring ceva?
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Decembrie 13, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Decembrie 13, 2014 Beatrice, daca toate fetele ar oferi servicii macar 50% asemanatoare cu ale tale si inca una sau 2 colege, nu ar mai fi timp de raspuns la telefon la cate programari ati avea. Pe langa asta, daca toate fetele ar arata macar pe jumatate la fel de bine ca tine, nici nu ar mai tine lumea cont de servicii )Din nou, dupa 2-3 experiente de neuitat la acest salon, vine una care ma face sa nu mai merg niciodata la acest salon. Dar cu siguranta voi mai ajunge pt ca mai sunt fete de testat )Am intrat cu o domnisoara care imbracata arata foarte bine, cand s-a dezbracat, nu mai era deloc atractiva, m-a uns cu ulei/crema de sus pana jos, nici vorba de masaj, si cand m-am intors invers a luat-o in mana si a frecat-o pana m-am plictisit de tot si am finalizat.Masaj de relaxare - 0 (zero)Masaj erotic - 0 (zero)AspectImbracata - 8Dezbracata - 5Implicare/comunicare - 2In concluzie, nu stiu numele fetei, dar eu nu voi mai reveni la ea.De recomandat, o recomand pe beatrice si mai este o fata la care am fost si nu ii stiu numele, mica de inaltime, creola, sani maricei, par brunet,cret (cred), si o privire de dracusor cum nu am mai vazut. Pana acum, aceste 2 fete "m-au lasat fara aer" cum zice o melodie binecunoscuta pe la noi 2 3
v-ships Reputație: 24 Postat Decembrie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Decembrie 13, 2014 Cred ca uneori mai conteaza si atitudinea noastra fata de femei in general, o fi fost suparata ca nu i-a adus mosu' nimic ? Totusi sunt curios daca era una dintre fetele noi , daca tot ai adus discutia?...ca mai salvezi si pe altii de experiente neplacute. Din experienta mea, si eu am avut niste intamplari asemanatoare cu noile printzese venite in salon(si nu numai in acest salon), uneori am avut rabdare sa le incerc din nou, comportandu-se complet diferit fata de prima experienta, alteori nici n-am mai apucat, ca nu le-a prins nici macar de un parastas, activitatea in salon... asta-i riscul meseriei, cand cautam prea multa diversitate, stai linistit, ca mi-am luat-o si eu de curand. Si nici c-o s-o mai vezi, dracusorul mic, zglobiu mai rar si obosit mai des, fuse si se duse, zicea ca ea nu-i de liga lu' Mitica, ca vrea sa joace doar in Champions League, si cica il cauta printzu cocalar din povestea cu manele, cu mertzan/haudi, analfabet si plin de bani, care s-o lase sa vegeteze doar prin mall-uri si saloane de cosmetica toata viata. No problem for me, I'm fine with B.I.A.
v-ships Reputație: 24 Postat Decembrie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Decembrie 13, 2014 sa stii ca irina loghin a cedat locul de a impodobi bradul ) mi.a cedat mie ) suntem cuminti..vine mosu' nu ? ) (ma refer la mos craciun ) ) e o mare asociere intre candy shop si fuego.urmeaza un featuring ceva? Io am crescut cu Mos Gerila, si mi-a adus de m-a umplut de respect... asa ca nu prea cred in mosi, majoritatea sunt libidinosi, perversi si mitomani, asa ca aveti grija cu ei, si ce va doriti. Zic sa-l lasam pe Fuego linistit cu bradul lui, produce depresie, poate d-aia nu i-a iesit lu' colegu' masajul. Zic totusi, sa revenim la ..iepurasii nostri.
beatricebunny Reputație: 71 Postat Decembrie 14, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Decembrie 14, 2014 multumim pentru toate comentariile voastre.fie ca au fost de bine sau nu,ca avem baia uda sau nu,ca folosim crema sau ulei,ca va plac anumite fete sau nu,v.ati facut timp si pentru noi.despre mine personal iti pot multumi pentru apreciere iar despre colega noastra,te anunt ca nu se mai afla printre noi.despre problema pe care ai avut.o,ma voi repeta cu ceva nu doar pentru tine ci pentru toti ce au fost nemultumiti macar odata intr.un salon.daca in receptie totul vi se pare ok si doar domnisoara pe care ati ales.o va face sa va simtiti nesatisfacuti,asta nu inseamna ca toate fetele sunt la fel.un copac nu e stricat daca fructul are viermi.nu?talibane te astept aici sa.mi exllici care a fost problema de aceasta data.aaa si inca ceva cu care ma repet.Gusturile nu se discuta!niciodata! sper ca m.am facut inteleasa.aveti nelamuriri...lasati.le privat si va voi raspunde.va pupam si va dorim un sfarsit de weekend placut 1
v-ships Reputație: 24 Postat Decembrie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Decembrie 14, 2014 Si asa viata ne-a tampit pe toti, sa revenim totusi la lucruri mai vesele si relaxante, zic.
parpanghel1 Reputație: 126 Postat Decembrie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2014 multumim pentru toate comentariile voastre.fie ca au fost de bine sau nu,ca avem baia uda sau nu,ca folosim crema sau ulei,ca va plac anumite fete sau nu,v.ati facut timp si pentru noi.despre mine personal iti pot multumi pentru apreciere iar despre colega noastra,te anunt ca nu se mai afla printre noi.despre problema pe care ai avut.o,ma voi repeta cu ceva nu doar pentru tine ci pentru toti ce au fost nemultumiti macar odata intr.un salon.daca in receptie totul vi se pare ok si doar domnisoara pe care ati ales.o va face sa va simtiti nesatisfacuti,asta nu inseamna ca toate fetele sunt la fel.un copac nu e stricat daca fructul are viermi.nu?talibane te astept aici sa.mi exllici care a fost problema de aceasta data.aaa si inca ceva cu care ma repet.Gusturile nu se discuta!niciodata! sper ca m.am facut inteleasa.aveti nelamuriri...lasati.le privat si va voi raspunde.va pupam si va dorim un sfarsit de weekend placut Colega de care vorbesti, banuiesc ca nu mai lucreaza pentru voi .Gresit spus ca nu se mai afla printre noi. 1
beatricebunny Reputație: 71 Postat Decembrie 15, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Decembrie 15, 2014 exista o vorba bine spusa "mortii cu mortii,vii cu vii " ) raman la vorba:"nu se mai afla printre noi". 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 15, 2014 exista o vorba bine spusa "mortii cu mortii,vii cu vii viile " ) raman la vorba:"nu se mai afla printre noi". Se poate citi in ce mod doreste fiecare.
v-ships Reputație: 24 Postat Decembrie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Decembrie 15, 2014 Fiecare cu ce-l doare,(mai) mananca, unii doar cu viile de Murfatlar, altii, cuuu...sa revenim totusi la relaxare, ca m-am saturat de fiinte care doar mimeaza ca mai sunt inca vii virtual p-acilea ori pe fasbuc, iar in realitate sunt deja mumificate, atat fizic, psihic, cat mai ales sufleteste , din pacate. Ce misto e ziua de luni, atunci cand esti in vacanta prelungita, asa ca sa revenim la specificul macar teoretic al prezentei platforme de socializare. :waytogo Oare cam ce dorinta sa-mi mai pun in brad, ca sa nu mi-o reporteze Mos Gerila/Cracila pe la Pastele Cailor, ca de obicei ?
raulduke Reputație: 12 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2014 Biroul din București a fost închis se pare..
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Decembrie 17, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Decembrie 17, 2014 Vship, fata spunea ca este una din cele mai vechi deci...Beatrice, cu prima ocazie, discutam
beatricebunny Reputație: 71 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Decembrie 17, 2014 da din pacate a fost inchis de 2 luni dar va asteptam la constanta.cu drag talibane
beatricebunny Reputație: 71 Postat Decembrie 25, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Decembrie 25, 2014 Echipa Hot Bunny House va ureaza sarbatori fericite si implinite alaturi de cei dragi! Craciunul sa va fie un prilej de lumina,caldura si sa va bucurati de fiecare moment! Nu uitati 26-30 decembrie salonul nostru are acelasi program non stop si este deschis pentru toti cei ce isi doresc a petrece cateva momente de relaxare asa de sfarsit de an.Fiecare merita un rasfat.Nu? Sarbatori frumoase dragilor Va pupam 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Decembrie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 26, 2014 Va pupam si noi si ii uram colegului nostru Navrom " La multe sampanii in mijlocul vostru ! "
beatricebunny Reputație: 71 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Decembrie 27, 2014 da ce ai tu cu el? pai la cat mai multe
v-ships Reputație: 24 Postat Decembrie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Decembrie 28, 2014 Sarbatori fericite, sanatate, tot ceea ce va doriti, si la cat mai... Muuulti Ani! , impreuna cu persoanele dorite, iubite, va doresc tuturor.
beatricebunny Reputație: 71 Postat Decembrie 28, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Decembrie 28, 2014 multumim frumos! asta sa fie pentru toata lumea inca putin si parasim un alt an.anunt ca avem deschis pana pe data de 31.dupa care,o scurta fulgeratoare vacanta si revenim cu forte proaspete.va asteptam
beatricebunny Reputație: 71 Postat Ianuarie 1, 2015 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Ianuarie 1, 2015 la multi ani 2015!! Sa aveti un an plin de impliniri,sanatate,fericire,de bani si dragoste! :*
staticrzr Reputație: 66 Postat Aprilie 16, 2015 Oras:Romania,cta Oras:Romania,cta Postat Aprilie 16, 2015 Am fost de 2 ori la acest salon de masaj erotic. Am sunat, le-am spus fetelor sa ma astepte in 15 min, locatia foarte usor de gasit, au adresa pe siteul lor, destul de retrasa, locuri de parcare suficiente.Am sunat la usa, m-a primit inauntru o fata destul de politicoasa si vorbareata, m-a asezat pe canapea si m-a intrebat daca am mai fost pe la ele. I-am raspuns ca e prima oara. Anyway, a mai chemat inca doua fete acolo, una bruneta cu sanii foarte mari, foarte sictirita, inca o blonda parca, la fel de sictirita ca cealalta ambele de nota 7 ...si am ales sa intru cu prima fata(probabil tot de nota 7, dar mi-a placut ca e mai destinsa, plina de viata, zambareata ), cea care m-a primit inauntru. Achitat 150 lei pt o ora de masaj, m-a poftit in camera, cerut la dus, dusul e comun pentru toate camerele, nu e cine stie ce lux dar gasesti cele necesare si apa calda.Camera de actiune este una foarte simpla, cu un scaun, o saltea aruncata pe jos, cateva prosoape, 2-3 lumanari, o oglinda pusa aiurea pe perete care nu foloseste la nimic.( din pozitia de culcat nu poti vedea nimic in oglinda) Masajul primit: Initial am fost destul de reticent in ceea ce priveste saloanele si ..masajul erotic. Dar per total o experienta destul de placuta, s-a frecat de mine cu sanii, cu fundul, tehnici destul de interesante care mi-au placut. Finalizarea a fost prin laba, dar cred ca a folosit ceva tehnici mai interesante, nu am vazut pentru ca am stat intr-un fel de 69, dar eu nu m-am atins de pasarica ei. Trecem la note:Locatia - 9 pentru pozitionare, usor de gasit, locuri de parcare, destul de retrasa, inauntru destul de curat dar nimic special.Fata - 7, in jur de 28 de ani, sani medii, cur frumuselGFE- 8 - Nu stiu daca se poate vorbi de gfe la un masaj erotic dar mi-a placut de ea ca e comunicativa Masaj - 9 Mie mi-a placutTarif - 150 lei, am stat in jur de 50 min. Pt ca mi-a placut, am revenit si a doua oara sperand sa gasesc fete mai frumoase pe cealalta tura, si chiar am gasit, o tipa de 24 de ani, slabuta, sani foarte frumosi maricei, draguta la fata, comunicativa.Dar la masaj a fost varza, am primit o frectie pe spate si o laba de toata frumusetea, a trebuit sa termin eu pentru ca ea nu a fost in stare sa ma excite suficient. De revenit? A 3a oara in nici un caz 4 2
beatricebunny Reputație: 71 Postat Mai 8, 2015 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Mai 8, 2015 Buna seara lume ! Schimbari peste tot se pare.Arata foarte bine noua "fata" a site-ului si pare mult mai usor de folosit.Nu am mai postat nimic pentru ca am asteptat sa facem mici modificari pe care sunt bucuroasa sa vi le prezint prin noul site www.constanta-salon-masaj-erotic.ro unde veti gasi serviicile,locatia,numerele de telefon,poze cu locatia si cu fetele. Speram sa-l vizitati,sa va placa si sa reveniti cu un telefon catre receptie Multumim domnului cu ultima postare lasata pentru timpul acordat.As dori daca se poate sa raspund celor scrise mai sus.Locatia intr-adevar este una usor de localizat chiar si pentru cei ce nu sunt din CT.Despre parcare nu tine de noi dar in general s-au gasit mereu locuri pentru parcare.Fetele sunt pe placul tuturor iar dupa cum bine stim,gusturile nu se discuta dar asa cum am mai spus,atitudinea lor tine si de cei din jur(nu va acuz pe dvs. ) Baia si camerele...sunteti interesat de decor sau de a avea o amintire placuta(nu doar sa ajungi intr-un loc si sa astepti sa se intample minuni in timp ce se sta cu mainile dupa ceafa)?O statuie reprezentandu-l pe Buddha sau un evantai mare de la China Mall ar fi aratat mai bine decat niste oglinzi (asezate fara a avea menirea de a te uita in ele in timpul masajului)?Sa subliniez faptul ca unii nici macar "scaunul" (care este un tamburel) nu il observa si isi dau pantalonii jos cu picioarele lasandu-i in mijlocul camerei...?Ce e mult e kitschos cred..iar multe lucruri camera ti-ar distrage atentia.Conexiunea ce se formeaza pe durata scurta sau lunga intre maseuza si cel masat tine de ambii parteneri.Nu sunt de acord cu cei ce doar asteapta sa se intample o minune atata timp cat ei nu participa la ea... Nu uitati www.constanta-salon-masaj-erotic.ro sunati la receptie,faceti o programare si incercati un masaj la noi Va pupam
Vizitator ilarion Reputație: 0 Postat Mai 8, 2015 Postat Mai 8, 2015 Deci intrebarea corecta este : cat este masajul cu "minune"?
staticrzr Reputație: 66 Postat Mai 9, 2015 Oras:Romania,cta Oras:Romania,cta Postat Mai 9, 2015 Beatrice, eu chiar am spus in recenzia de mai sus ca prima oara am plecat foarte multumit de la voi, tocmai deaia m-am si intors.A doua oara am primit o frectie pe spate si o laba. Conexiunea despre care vorbesti tu, da..depinde de amandoi, stiu, dar cum prima oara am reusit sa plec multumit, cred eu ca a doua oara nu a fost din vina mea. Eu chiar am rugat-o pe a doua domnisoara daca poate sa incerce sa depuna mai mult efort pt masaj, iar ea a inteles ca vreau sex oral sau normal si mi-a cerut 250 de ron pt oral si 350 pt normal. 2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum