alexx588 Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2020 Postat Iulie 20, 2020 Eu am vorbit joi cu ea,a zis ca nu poate la ora 18,i-am spus sa imi faca intr-o zi cand poate la acea ora dar nu am primit raspuns,vineri am vb iar cu ea si a spus ca ne vedem la 18 dar cu 3 ore inainte imi spune ca nu mai poate asa ca am stabilit pt sambata la 13 si de atunci nu mai raspunde.In concluzie eu unul nu o recomand, e neserioasa chiar daca se zice ca presteaza bine.Parerea mea e ca prefera deplasarile care sa ii fie cat mai aproape de casa.Daca te programeaza si intre timp apare cineva mai aproape de ea acela are prioritate si a ta se anuleaza.
nicudinumbra Reputație: 55 Postat Iulie 26, 2020 Postat Iulie 26, 2020 Si-a schimbat numarul de telefon si presteaza numai pentru clientii vechi. Nu o mai gasiti la numarul vechi si nici pe site
coolman33a Reputație: -72 Postat Iulie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2020 Și care e nou telefon....
cioacadorel Reputație: 5 Postat Iulie 28, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iulie 28, 2020 Si-a schimbat numarul de telefon si presteaza numai pentru clientii vechi. Nu o mai gasiti la numarul vechi si nici pe siteTe-ai mai vazut cu ea ? Pare ca stii niste detalii... Nu ne faci si noua un bine si ne trimiti PM cu numarul ? :)
oldfashion Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2020 Postat Iulie 30, 2020 Aici am gasit nr ei si ne am intalnit de cateva ori. Mi a dat tel acum doua zile cu nr ascuns sa ne vedem. Cica si a gasit un fraier cu bani si nu o sa mai practice. Se grabea asa ca a facut doar o muie in masina dar la banii astia am avut pretentie sa inghita. Imi placea de milfa. Pacat ca nu mai vrea. Dar e o femeie nu doar pentru un barbat. O sa se intoarca curand. Nu mai are nr vechi. Am incercat
cioacadorel Reputație: 5 Postat Iulie 30, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iulie 30, 2020 Aici am gasit nr ei si ne am intalnit de cateva ori. Mi a dat tel acum doua zile cu nr ascuns sa ne vedem. Cica si a gasit un fraier cu bani si nu o sa mai practice. Se grabea asa ca a facut doar o muie in masina dar la banii astia am avut pretentie sa inghita. Imi placea de milfa. Pacat ca nu mai vrea. Dar e o femeie nu doar pentru un barbat. O sa se intoarca curand. Nu mai are nr vechi. Am incercatNu o sa mai practice dar o sa se întoarcă? Cum vine asta? Ori e alba ori e neagra. Ți-ai făcut cont special doar ca să scrii niște abureli.
nicudinumbra Reputație: 55 Postat August 5, 2020 Postat August 5, 2020 Aici am gasit nr ei si ne am intalnit de cateva ori. Mi a dat tel acum doua zile cu nr ascuns sa ne vedem. Cica si a gasit un fraier cu bani si nu o sa mai practice. Se grabea asa ca a facut doar o muie in masina dar la banii astia am avut pretentie sa inghita. Imi placea de milfa. Pacat ca nu mai vrea. Dar e o femeie nu doar pentru un barbat. O sa se intoarca curand. Nu mai are nr vechi. Am incercatSi a inghitit? La mine nu a vrut
romman Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 Salut, cine poate sa ma ajute cu numarul Mihaelei. L-am tot cautat prin pagini si nimic.
teposu2006 Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Oras:București Oras:București Postat August 8, 2020 si eu as dori noul nr de tel
hedonis91 Reputație: -77 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 Nr e la pagina 4!sper k e corectNu e nimic la pagina 4 1 1
cioacadorel Reputație: 5 Postat August 9, 2020 Oras:București Oras:București Postat August 9, 2020 M-am intalnit cu ea intamplator pe strada, era cu cel mic dupa ea si mi-a spus ca nu mai activeaza in domeniu. Nu am intrat in detalii ca era aiurea sa avem astfel de conversatii in public. Probabil de aia nu se mai gasesc informatii si nu mai raspunde. Poate doar a luat o pauza, poate o sa revina, cine stie. Pe numarul vechi oricum nu mai este online pe whatsapp de mai bine de 3 saptamani.
romman Reputație: 0 Postat August 9, 2020 Postat August 9, 2020 Si totusi, are cineva curajul sa lase aici numarul ei? Chiar daca acum nu mai raspunde la el, dar cine stie nimic nu este exclus? Atat se vborbeste despre ea dar nici-un numar de contact... ai impresia ca se viseaza in grup))
cioacadorel Reputație: 5 Postat August 9, 2020 Oras:București Oras:București Postat August 9, 2020 Daca nu mai apare numarul inseamna ca a cerut sa fie sters. Ar fi frumos sa-i respectam decizia. Daca revine, cu siguranta vom afla.
nicudinumbra Reputație: 55 Postat Septembrie 6, 2020 Postat Septembrie 6, 2020 Salutare , v-a mai sunat Mihaela pe vreunul din cei care ati vizitat-o ? Eu nu am mai reusit sa dau de ea dar am gasit apel ratat cu numar ascuns. Ma gandeam ca poate e de la ea.
laury Reputație: 24071 Postat Septembrie 6, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 6, 2020 M-am intalnit cu ea intamplator pe strada, era cu cel mic dupa ea si mi-a spus ca nu mai activeaza in domeniu. Nu am intrat in detalii ca era aiurea sa avem astfel de conversatii in public. Probabil de aia nu se mai gasesc informatii si nu mai raspunde. Poate doar a luat o pauza, poate o sa revina, cine stie. Pe numarul vechi oricum nu mai este online pe whatsapp de mai bine de 3 saptamani.S-a facut fata cuminte de casa?😆
nicudinumbra Reputație: 55 Postat Septembrie 6, 2020 Postat Septembrie 6, 2020 S-a facut fata cuminte de casa?😆Tot ce e posibil. Desi mai e varianta sa isi fi facut o selectie de clienti si sa fie pe circuit inchis. Camd ma vedeam cu ea spunea ca nu face fata cererii si ca unii clienti ii plateau mai mult decat tariful standard.Si am intrebat de sunat pentru ca a mai scris cineva ca a fost sunat de ea.Am zis ca poate am noroc. Astept cu interes sa vad daca revine.
shogunn Reputație: 1 Postat Septembrie 7, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2020 Sau... hai sa ne vedem de treaba noastra si sa respectam decizia si retragerea ei fara comentarii rautacioase. Eu am tot respectul pt fata asta. Daca ai lasat mesaj si nu ti-a raspuns... e simplu. Nu e disponibila. Inseamna ca s-a retras. Cine activeaza are tot interesul sa raspunda solicitarilor. Mai logic de atat nu se poate. Insistentele voastre ca si comentariile de prisos sunt penibile
predators Reputație: 35 Postat Septembrie 7, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2020 Nu mai activeaza. Retragerea e definitiva. Stiu ca unii dintre voi sunt suspiciosi dar sunt si persoane care o cunosc si stiu ca e serioasa.
dorky07 Reputație: 1019 Postat Septembrie 7, 2020 Postat Septembrie 7, 2020 Evident...oricat ne am.bucura ca exista curve stim.ca mai ales pt cele corecte nu e usor...deci...ii uram succes in noua viata
bartenderbuc Reputație: 21 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 21, 2020 S-a întors cu un nou Nr de telefon, nu las telefon aici că nu știu dacă vrea, dar sigur ea e
curvarbatran Reputație: 85 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Navodari Oras:Navodari Postat Septembrie 21, 2020 S-a întors cu un nou Nr de telefon, nu las telefon aici că nu știu dacă vrea, dar sigur ea eEsti 100% sigur ca e ea ? Cum ainaflat de numar? Tot pe siteul ala a postat?I-as mai face o vizota in cazul asta. Ms de info
bartenderbuc Reputație: 21 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 21, 2020 Ea mi-a trimis nou Nr de telefon, ne am întâlnit inainte
dorky07 Reputație: 1019 Postat Septembrie 22, 2020 Postat Septembrie 22, 2020 Pai adla daca vrea sa il postezi nu?asteptam cu interes
scorpionul Reputație: 1954 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 22, 2020 Gata, s-a format circuitul si aici, cine a primit noul nr a castigat la loz ce sa mai zic acuma
shogunn Reputație: 1 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 22, 2020 Ea mi-a trimis nou Nr de telefon, ne am întâlnit inainteBanuiesc ca te-a rugat sa postezi aici ca ai fost privilegiat... Nu?Daca ai primit intr-adevar...nu meritai. Crede-ma.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum