Sari la conținut

Vot pentru cel mai popular membru 2018

461 membri au votat

1. 1. Vot pentru cel mai popular membru 2018

Postări Recomandate

Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

Marean sa stie

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Postat

GVB ...amuzant,smart și open minded!

Mulțumesc frumos!  :blushing2

Vizitator karinaa
Postat

Mulțumesc frumos!  :blushing2

Votat ;)

• Like 27
Vizitator gvbolovan
Postat

Votat ;)

La fel de frumos mulțam... fain  :kiss2

Vizitator
Postat

Av pop s-a votat singur cu clonele..Sa se ia de mana cu Karinaa care își da vot singura la nominalizări:)))))) asa ceva...

• Like 2
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Av pop s-a votat singur cu clonele..Sa se ia de mana cu Karinaa care își da vot singura la nominalizări:)))))) asa ceva...

Cel mai poponar membru si no-lifer, sa iti faci sute de clone trebuie sa fi bolnav psihic.

• Like 1
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

N-ai mai putut rezista si a rabufnit oftica in tine :laugh2 Cucoana,pe Sfantul Parinte Pipilica il cunoaste tot site-ul.are sute de enoriasi care il respecta.Proasta pulii,eu nu am nevoie sa castig concursuri ca sa fiu cunoscut.

Astfel de mesaje primesc aproape zilnic de la enoriasii mei:

Oh, Tu, Preasfintite...

Tu cel care ai pus bazele leaganului futacilor dintre Carpati si Marea Neagra. Atotstiutorul si Preainteleptul, Propavaduitorul intelepciunii fara bariere a primului dintre futaci,

Cel ce s-a pogorat printre noi, aspirantii la doctrina preacurviei si ne-a aratat noua calea dreapta, si ne-a dat noua cele 10 porunci, si ne-a invatat cum sa ne ferim de rapandule si uneltirile diavolului, fie ele chiar una si aceeasi, ia-l in turma ta pe acest mic futac si invata-l tu cum sa nu cada in pacat si sa nu se lase prins in mrejele curvelor preaversate.

Enoriasul tau,...................

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, Parinte! 

Am bagat eu cu zoom la 75%, dar nici asa nu am putut surprinde intreaga "binefacere" a Preasfintiei Tale.

Unde paseste Parintele, nici dracu, cu toate curvele lui nu mai reuseste sa puna monopolu'  =))

Gata, acum sub tutela Sfantului Parinte Pipilica, viitorul e parca mai aproape, iar rapandulele cat mai departe.

In numele Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor! Amin!   :pope 

P.s. Iarta-ma si binecuvanteaza-ma parinte, ca am preacurvit  :(

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

...Si pe mine ce clone ma minunează, spune tu innesupka scump0?!

• Like 19
  • Minus 2
Vizitator paul te vede dar tu nu-l vezi
Postat

Cati useri de incredere l-au votat pe Avpop (pisulica) :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Numai de aia cu valoare :laugh2

• Minus 2
Vizitator paul te vede dar tu nu-l vezi
Postat

ce blat ordinar la vot

Ar trebui anulat anul asta

• Minus 1

• Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți
Postat

Dintre nominalizați lipsește cel mai popular membru, paulică. Are topic pinned, il cunoaște toată lumea, il evită toată lumea. Io zic ca asta înseamnă să fii popular.

Boicotez votul!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...