bambuchaa Reputație: 2201 Postat Martie 30, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2013 Barzoiule eu zic sa stai cuminte aici, sa nu iti mai stergi si contul asta caci altfel , ghioaga lui BabaNovac o sa ti se para pistol cu apa pe langa ciomagul meu
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Martie 30, 2013 Postat Martie 30, 2013 Cioco, nu ti sterge userul. Esti de calitate buna. Stim multi asta.Trebuia sa-l sterg de prima data ( stii tu cand ), acum constat ca nu mai am onoare si nici calitate ! Deci incep sa ma schimb si nu este bine .
Vizitator barzaNoua Reputație: 0 Postat Martie 30, 2013 Postat Martie 30, 2013 Trebuia sa-l sterg de prima data ( stii tu cand ), acum constat ca nu mai am onoare si nici calitate ! Deci incep sa ma schimb si nu este bine . E mult mai ușor sa pleci decât sa ramai. Am constatat la fel ca tine ca forumul are o influenta nefasta asupra personalității mele. Cu toate astea , cred ca mai am ceva de făcut pe aici.Personal, consider ca viata (în cazul nostru viata forumului ) nu se poate rezuma numai la sex. Cred cu tărie în legăturile inter umane. De ramai, poate se schimba ceva. Poate.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 30, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 30, 2013 Cioco, poate ca ai si tu dreptate. Dupa ce te-au luat la ranga cu ocazia acelui episod cand ai demonstrat nobletea sufleteasca ce te caracterizeaza (pentru ca omule, atunci camd ne-am cunoscut,ti-am vazut ochii...si ochii nu mint ), acuma,brusc, descopera acei colegi ca ai calitate buna. Pffff...cat fariseism ! Dar scuze ceva? Nimic? Sau dam cu parul, ne simtim vinovati si incercam sa dregem busuiocu' asa..."en passant", sa nu zica lumile ca suntem chiar- raii railor. Sau dam exemple de "asa nu" pe alti confrati, aiurea, doar ca sa nu stam linistiti,in banca noastra si cand vedem ca s-a suparat respectivul, incepem cu "nu pleca frate", ca "fara tine gura nu miroase a floare/fara tine viaaaataa,n-aaaree rooost...." Mai oameni buni, hai sa gandim inainte sa posta. Hai sa incercam sa fim mai putin "gadiliciosi la taste",sa ne gandim ca unii poate sunt mai sensibili decat noi si ca sensibilitatea e o calitate, nu un defect. Hai sa mai stam dracu' in banca noastra si sa nu mai tot ne razboim cu altii,facand cum am mai zis ,"victime colaterale" Si frumos e,atunci cand dam cu mucii in fasole, sa plecam noi, nu sa ii rufgm fariseic pe cei ce i-am jignit sa ramana...sa ramana langa noi, cei ce ramanem. Sa mai invatam sa ne cerem si scuze. Sa mai invatam sa facem de asa natura sa nu mai fim nevoiti sa ne cerem scuze. Sa invatam sa ne purtam in societete, fie ea si virtuala. 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 30, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2013 Maestre ai mare dreptate, am facut o mare gafa intr-un stil care ma caracterizeaza si in viata reala; cine ma cunoaste personal stie ce spun; intr-adevar unii sunt mai sensibili si uneori altii decat cei la care te astepti, in cazul de fata Cactus cu verva si tineretea lui molipsitoare. Daca nu mi-ar fi placut de el nu il treceam zilele trecute (ca si pe cioco) pe lista celor pe care as vrea sa ii cunosc in realitate; deci nu pot fi acuzat ca l-am rugat in mod fariseic sa ramana, scuzele mele au fost foarte sincere. De plecat eu nu am obiceiul sa plec dar e posibil sa o fac de data asta. In orice caz promit sa nu mai postez aiurea, in loc sa citesc carti cum faceam inainte acum intru pe forum si vorbesc prostii, nici mie nu imi vine sa cred. Stima si respect reale din partea mea, Chris
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Martie 30, 2013 Postat Martie 30, 2013 pana maine dimineata daca nu te razgandesti voi sterge contul cioco ! pana maine dimineata daca nu te razgandesti voi sterge contul cioco ! Dimineata a sosit si nu m-am razgandit.
Vizitator barzaNoua Reputație: 0 Postat Martie 30, 2013 Postat Martie 30, 2013 Dimineata a sosit si nu m-am razgandit. La fel și pentru mine.Rămân pe baricade pana sosește ceasul.
guest12 Reputație: -432 Postat Martie 30, 2013 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat Martie 30, 2013 Frate cioco,nu mai vreau sa fac presiuni aspura TA,as considera-o ca o lipsa de respect fata de decizia pe care ai luat-o.Daca ai nevoie de mine stii unde ma gasesti!
Vizitator CactusJack Reputație: 0 Postat Martie 30, 2013 Postat Martie 30, 2013 Am rugat sa-mi fie sters contul...tre' sa fac ceva anume pt asta??? Va multumesc anticipat!
Postări Recomandate