Sari la conținut

VisTantric, o săptămână în Pitesti 0731670030

vistantric

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Cei isteți ca tine consideră tot așa cum zici tu, că îmi bat joc?

Mie îmi plac oamenii pozitivi și nu cei de genul...ce își formează idei prin care își sabotează propriile încercări, mă gândesc chiar că vă place nepăsarea mea și nu sunteți prea departe de acest derwall pe care îl critici.

Cate capete , atâtea păreri.

Bine că nu suntem toți la fel.

Mă refer mai ales la ardeleanul care mă bravoseste invariabil.

Da ,filmarea in negru este ultra și de clasa.

Femeia alege pe cel care o alege.

• Like 4
  • Minus 4
Postat

În timp ce cineva care m-a întâlnit ieri își făcea dușul eu mă gândeam la voi, sa va prezint ceva drăguț în loc de foto :)

/VisS[/url]

/a/pvm6Tbbl#ldLNTWd9"]m/217/pvm6Tbbl/thumbs/ldLNTWd9.jpg[/url]

El facea dus si tu la forum te gandeai?in loc sa te gandesti la el? :))
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
Postat

Ba da de luni incolo! Ce dreaqu iti vine sa vrb,ea nu se duce nici la Bucuresti si tu vrei la Buzau! Poate daca era la Rm.Sarat mai ziceam!

• Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Frumoasa fata, pacat ca este cu circuit inchis, pt ca eu de cate ori am sunat/sms degeaba, mai repede castigi la loto, dacat sa te vezi cu ea!

Aveti grija de voi,"guvidul19" poate sa fie oriunde, dar cu bunaciunea asta mica m.as risca :))

Nu e frumos să dai oamenilor impresii greșite...Cu ce scop faceți acest lucru?

Parcă nu vedeți ce scriu eu aici sau va uitați doar la poze și va place doar să vă imaginați tot felul de chestii despre mine.

De aceea cred ca cei ce m-au întâlnit nu vor sa va ajute pentru ca și voi sa vă orientați mai bine...norocoși sunt mulți, mai am puțin pana umplu agenda din telefon și sim cu numerele câștigătoare.

Oricum daca ar începe cei întâlniți de mine sa vorbească...nu i-ați crede, tot multă vorbărie inutilă ar acoperi informația reala.

E atât de simplu totuși pentru majoritatea bărbaților care m-au întâlnit sa se sincronizeze cu mine...chiar dacă mereu am făcut întâlniri puține și v-am atenționat de atâtea ori ca e necesar sa luați în considerare acest aspect când doriți să dați de mine sau sa va păstrați speranța măcar.

Mai ales acum cu situația critica în care ne aflam din vremurile acestea, e clar ca prioritari sunt cei de încredere întâlniți sau câțiva din cei care au avut deja discuții telefonice cu mine pana acum.

PS.Nu cred ca am înțeles ce ai pus în ghilimelele...

E absurd gândul cum ca ar încerca cineva sa ma agațe, am o vârstă și inteligența necesară încât să fiu liberă în trăirile și plăcerile mele fără atașamente și complicații fără rost.

Ba da de luni incolo! Ce dreaqu iti vine sa vrb,ea nu se duce nici la Bucuresti si tu vrei la Buzau! Poate daca era la Rm.Sarat mai ziceam!

Cam dur ești cu niște simpli boți... :)
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

exact asta  spun.....sa ti  exteriorizezi  latura  dominanta  mai mult decat o faci in mod normal....nu neaparat ca serviciu  oferit,...ceva   consensual,.......tocmai pt ca ti am sesizat   latura dominanta, m ar incita.....

Tocmai pentru ca ai sesizat și în urma spuselor mele ai putea sa te gândesti ca nu aici este cadrul în care vei înțelege anumite idei, poți prinde câte puțin din frânturi de discuții ce le port decât face to face și bineînțeles...parcurgând niște etape în cadrul întâlnirilor pentru ca eu nu am întâlnit încă un om supus și nici nu cred ca există așa ceva.

Sper să înțelegeți că nu încurajez astfel de discuții aici...

• Minus 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna, Vis!

Sper ca voi ajunge candva sa iti cunosc si numele.

Go on, lady, nu te opri. Ti-ai stabilit un tel, indiferent de cele spune, mergi mai departe. Limitele noastre se opresc acolo unde incep limitele celorlalti, dar nu am vazut sa le fi incalcat.

Puncte in minus, puncte in plus, per total esti o femeie care merita toata atentia, dincolo de serviciile win-win in prezenta carora ne aflam.

Sper ca esti bine si vom fi si mai bine.

One again, go on! Kiss.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna, Vis!

Sper ca voi ajunge candva sa iti cunosc si numele.

Go on, lady, nu te opri. Ti-ai stabilit un tel, indiferent de cele spune, mergi mai departe. Limitele noastre se opresc acolo unde incep limitele celorlalti, dar nu am vazut sa le fi incalcat.

Puncte in minus, puncte in plus, per total esti o femeie care merita toata atentia, dincolo de serviciile win-win in prezenta carora ne aflam.

Sper ca esti bine si vom fi si mai bine.

One again, go on! Kiss.

Îmi voi pune toată forța gândului...sa fim bine, iar voi puteți și mâine la ora fixă anunțată de papă.
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Motiv întemeiat pentru anumiți bărbați din același cartier cu mine sau și eu ma voi izola social față de toată lumea? 😌

https://www.erome.com/a/rrkDvwW6

https://t1.erome.com/219/rrkDvwW6/thumbs/PccXMwje.jpg

• Like 2
  • Minus 2
  • Membru Premium
Postat

Motiv întemeiat pentru anumiți bărbați din același cartier cu mine sau și eu ma voi izola social față de toată lumea?

https://www.erome.com/a/rrkDvwW6

https://t1.erome.com/219/rrkDvwW6/thumbs/PccXMwje.jpg

Motivul este foarte intemeiat si pentru alti barbati care nu sunt din cartierul tau si care s-ar izola la tine si cu tine de temutul corona 19!

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Motivul este foarte intemeiat si pentru alti barbati care nu sunt din cartierul tau si care s-ar izola la tine si cu tine de temutul corona 19!

Tot nu ai învățat sa ai atenție la modul în care ma exprim, la cuvintele mele și sensul lor...

Am spus" anumiti "

...Din moment ce este vorba de o alegere și nu doar preferințe ne putem interoga asupra libertății personale, mergi la iubită pentru a te exprima dpv sexual, aceasta te tine în stare buna de sănătate pe timpul obligațiunii de izolare fata de societate.

Aici pe aproape, par example...la câțiva zeci de metrii cineva a ales sa dea maxim volumul la manele!

Asa ca...vedem ce o sa mai fie, e practic un experiment social.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Genială femeie!!! Arată din ce în ce mai bine... E ca vinul, nu :) ? Păcat că în conjunctura actuală am de așteptat pentru a o reîntâlni. Din fericire, însă, amintirile rămân! Ai grijă de tine, Viss!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Genială femeie!!! Arată din ce în ce mai bine... E ca vinul, nu :) ? Păcat că în conjunctura actuală am de așteptat pentru a o reîntâlni. Din fericire, însă, amintirile rămân! Ai grijă de tine, Viss!

Mersi, chiar va rog sa nu ieșiți prea mult din casa mai ales dacă sunteți în contact cu bătrâni sau oameni cu afecțiuni grave de sănătate, noapte buna!

• Like 2
  • Minus 2
  • Membru Premium
Postat

Tot nu ai învățat sa ai atenție la modul în care ma exprim, la cuvintele mele și sensul lor...

Am spus" anumiti "

...Din moment ce este vorba de o alegere și nu doar preferințe ne putem interoga asupra libertății personale, mergi la iubită pentru a te exprima dpv sexual, aceasta te tine în stare buna de sănătate pe timpul obligațiunii de izolare fata de societate.

Aici pe aproape, par example...la câțiva zeci de metrii cineva a ales sa dea maxim volumul la manele!

Asa ca...vedem ce o sa mai fie, e practic un experiment social.

Eu sunt atent dar trag in directia care ma avantajaza!

• Minus 1
Postat

Hello, hello, 

Cum merge viata la izolare? :)

Cu exceptia manelelor de la vecini, desigur :P

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu ne mai dai si noua videori?

Am încercat azi sa fac un filmuleț dar vedeți și voi că nu prea e ok cu...actor de ocazie, bucuria lui ca l-am ținut destul de mult iar el s-a străduit într-atât sa între în film încât ii venea sa exerseze la nesfârșit. 😅

https://www.erome.com/a/bOU888bp

https://t1.erome.com/219/bOU888bp/thumbs/4QhuYvHX.jpg

• Like 5
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

That asshole needs a second one. No offense  :bow

Da, dar ceva mai cu arta pentru a reda cât mai fidel realitatea, priveste când ma filmez doar pe mine și apoi când e intrat altcineva în cadru, e clar o modificare de...perspectivă.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Da, dar ceva mai cu arta pentru a reda cât mai fidel realitatea, priveste când ma filmez doar pe mine și apoi când e intrat altcineva în cadru, e clar o modificare de...perspectivă.

Cumva mesajul nu vine in aceeasi maniera atunci cand sunteti doi, dar apreciez ambele...ipostaze.

Repet, no offense, acolo unde au loc noste degete, are loc si altceva :P 

Postat

As vrea sa fac si eu cu tine o filmare.Ce zici?Plătesc bine.

Cred ca ai inceput cu stangul :D

• Membru Premium
Postat

Multi frumos pentru vudeori. Săptămână viitoare o sa am drum către pitesti. Dacă lucrezi cu siguranta o sa trec

Daca s-ar trece asa usor cum crezi tu!

• Minus 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Daca s-ar trece asa usor cum crezi tu!

Eu as dori sa nu zic ca lucrez, să îmi fac plăcerile cu cine doresc iar obrăznicia aceea cu "plătesc bine" e inutilă.

Un actor de ocazie asa rămâne indiferent câte întâlniri ar face cu mine, are deja cineva trei filmulețe făcute cu mine pe o perioada de 2 ani, am probat ideea și pentru mine e clar.

La fel pot spune și despre un act sexual când eu nu reușesc să îl simt pe cel cu care fac sex, el rămânând în filmul lui...de aceea și cerința mea de a nu face programare cuiva pana nu suna sa aud o voce și sa îl simt pe el, acela care își dorește sa se apropie ceva mai mult de atât.

• Like 2
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...