dinoz Reputație: 681 Postat August 29, 2020 Oras:craiova Oras:craiova Postat August 29, 2020 Tu vrei sa ajungi vedetă pe nimfomane, cu recenzie pentru a avea apoi beneficii, tot aici, pe forum zic...dar o faci și tu cu detalii picante, spuse cu lejeritate și să nu mă informezi că ești tu, iar recenzia o faci după a doua sau a treia vizită.Daca vin in Craiova și dacă... Vreau pentru mine...vrei tu sa ma faci vedeta?)))))..De fapt sunt interesat de tine..a nu se citi obsedat ))))
bogdan icx Reputație: 2396 Postat August 29, 2020 Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi Oras:Pe taramul Viselor Postat August 29, 2020 Tu vrei sa ajungi vedetă pe nimfomane, cu recenzie pentru a avea apoi beneficii, tot aici, pe forum zic...dar o faci și tu cu detalii picante, spuse cu lejeritate și să nu mă informezi că ești tu, iar recenzia o faci după a doua sau a treia vizită.Daca vin in Craiova și dacă... buna vis ...daca nu te superi raspunzi pe whatssapp ? noi doi am avut o conversatie..am incercat sa tot dau de tine si nimic...a ramas sa stabilim o programare...de mult dar virusul si faptul ca eu am fost plecat ne-a impiedicat...daca ai buna placere sa raspunzi vorbim acolo te rog :) ! 2 1
vistantric Reputație: -3413 Postat August 29, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 29, 2020 Vreau pentru mine...vrei tu sa ma faci vedeta?)))))..De fapt sunt interesat de tine..a nu se citi obsedat ))))Știu, dar nu le transmit eu pe telefonul cuiva în mod direct, ele rămân pe site pana le voi șterge cândva... Nu ți-am studiat profilul și doar ți-am observat comentariile uneori, pari destul de activ și informat...însă e alegerea ta dacă confirmi într-o forma sau alta ca ai un filmuleț cu mine.Ai grija totuși, e deja prea multă lume care vrea sa știe cine ești și de aceea ziceam ca vei atrage vizualizări.Uite acum un selfie filmat, la plimbare. https://www.erome.com/a/V8hslB2UE scurt. 2 2
vistantric Reputație: -3413 Postat August 29, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 29, 2020 buna vis ...daca nu te superi raspunzi pe whatssapp ? noi doi am avut o conversatie..am incercat sa tot dau de tine si nimic...a ramas sa stabilim o programare...de mult dar virusul si faptul ca eu am fost plecat ne-a impiedicat...daca ai buna placere sa raspunzi vorbim acolo te rog :) !Sunt la plimbare și nu am avut internet, acum am găsit...Eu nu știu dacă ți-am mai notat numărul când ai anunțat ca se amână venirea ta. 3 2
vistantric Reputație: -3413 Postat August 29, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 29, 2020 Aa...si încă ceva!Multora nu apuc sa va răspund în timp util la mesaje și nici voi nu îmi scrieți dacă pot deranja cu un răspuns.O seară bună! 2 2
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat August 29, 2020 Postat August 29, 2020 Buna! Ai dreptate,nici noi nu stim sa spunem pana la ce ora putem fi contactati( aceasta greseala am făcut.o si eu). De ce scriu aici: ptr ca imi doresc o întâlnire cu tine,o întâlnire cu respect din ambele părți si multa seriozitate..iti urmăresc pagina de mult timp si ceea ce ai postat ma determina sa sper ca ne vom intalni vreo data..urmarind atat pagina ta cat si filmuletele tale..observ ca esti o femeie plina de pasiune si care chiar dacă faci acest lucru vrei sa simti si tu placere..lucru care imi este pe plac si de acea si as dori o sa incerc o experiență plăcută cu tine..stiu ca e greu sa ajung la inima ta cand nici macar nu ne cunoastem..dar eu imi doresc sa ne vedem daca esti de acord?. Seara buna. Te pup
dinoz Reputație: 681 Postat August 29, 2020 Oras:craiova Oras:craiova Postat August 29, 2020 Știu, dar nu le transmit eu pe telefonul cuiva în mod direct, ele rămân pe site pana le voi șterge cândva... Nu ți-am studiat profilul și doar ți-am observat comentariile uneori, pari destul de activ și informat...însă e alegerea ta dacă confirmi într-o forma sau alta ca ai un filmuleț cu mine.Ai grija totuși, e deja prea multă lume care vrea sa știe cine ești și de aceea ziceam ca vei atrage vizualizări.Uite acum un selfie filmat, la plimbare.https://www.erome.com/a/V8hslB2UE scurt.Filmulet n am cum sa am..nu ne am intalnit))..cat despre scurtul filmulet: Doamne....esti frumoasa....
vistantric Reputație: -3413 Postat August 30, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 30, 2020 Filmulet n am cum sa am..nu ne am intalnit))..cat despre scurtul filmulet: Doamne....esti frumoasa....Mi-au spus ai mei ca în maximum o săptămână trebuie sa ma hotărăsc cu venirea la Craiova...ca apoi au la țară culesul strugurilor și nu vor mai putea sa mă aducă, asa cum mi-au promis.PS.La colega de cursuri bineînțeles, aveți voi o studenta și dacă am nevoie sau fata arata decent, îți spun. 1 2
vistantric Reputație: -3413 Postat August 30, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 30, 2020 Buna! Ai dreptate,nici noi nu stim sa spunem pana la ce ora putem fi contactati( aceasta greseala am făcut.o si eu). De ce scriu aici: ptr ca imi doresc o întâlnire cu tine,o întâlnire cu respect din ambele părți si multa seriozitate..iti urmăresc pagina de mult timp si ceea ce ai postat ma determina sa sper ca ne vom intalni vreo data..urmarind atat pagina ta cat si filmuletele tale..observ ca esti o femeie plina de pasiune si care chiar dacă faci acest lucru vrei sa simti si tu placere..lucru care imi este pe plac si de acea si as dori o sa incerc o experiență plăcută cu tine..stiu ca e greu sa ajung la inima ta cand nici macar nu ne cunoastem..dar eu imi doresc sa ne vedem daca esti de acord?. Seara buna. Te pupDe asemenea poze nu doresc sa primesc, e suficient ceea ce aveți la profil WhatsApp și nici eu nu vreau sa dau cu mine, iar cei ce fac apeluri video chiar și din greșeală ii blochez pt o perioada acolo. La fel, sa se înceteze cu cerințele de a trimite chiloței sau obiecte de ale mele...iar cadouri îmi place sa primesc doar de la o persoana cu care ma întâlnesc sau ma cunosc deja.Daca nu se înțelege ce spun aici, întrebați-ma...nu vreau sa judec un om, ci vreau sa înțeleg dar nu un necunoscut pe care nu îl voi întâlni vreodată și deci, nu sunt interesata de fanteziile, pasiunile și dorințele sale. 2 2
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat August 30, 2020 Postat August 30, 2020 Multumesc frumos de raspuns! Dar consider ca raspunsul pe care l.am primit de la tine nu are nicio logica cu ce am scris eu. In acest moment ma gandesc ca poate ai gresit persoana sau este un mesaj general ptr noi toti..dar în niciun caz un mesaj pentru mine. Te pup,seara frumoasa. P.S: Te respect si vreau sa te întâlnesc,dacă ești de acord imi poti spune aici si te voi contacta eu.
vistantric Reputație: -3413 Postat August 30, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 30, 2020 Multumesc frumos de raspuns! Dar consider ca raspunsul pe care l.am primit de la tine nu are nicio logica cu ce am scris eu. In acest moment ma gandesc ca poate ai gresit persoana sau este un mesaj general ptr noi toti..dar în niciun caz un mesaj pentru mine. Te pup,seara frumoasa. P.S: Te respect si vreau sa te întâlnesc,dacă ești de acord imi poti spune aici si te voi contacta eu.Cu plăcere, nu are legătură...tu vrei să mă contactezi în mod normal iar anumiți bărbați, îndeosebi cei aflați la distanta mare, au alte metode.Despre aceasta este vorba, am zis că voi deschide topic la rubrica de discuții generale Pitești pentru reglarea anumitor detalii că aici se dă pagina prea iute și nu apuca oricine să vadă...dar m-am luat cu altele. Clar că era un mesaj general legat de ceea ce s-a mai întâmplat în ultima perioada pe privat.Noapte buna! 1 2
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat August 30, 2020 Postat August 30, 2020 Noapte buna! Eu te contactez ca un simplu om,care are respect si seriozitate in ceea ce vorbeste( asta nu ai de unde sa o sti pentru ca nu ne.am văzut niciodata),nu am nevoie sa intru in polemici cu anumiți oameni de pe aici,vreau decât să știu cum pot face sa te întâlnesc?..sunt la câțiva km de tine dar asta nu este o problema sau o piedică de a face o vizită la Pitești. Nu stiu ce modalitati de contact au alți care vin de la distante mari,eu am incercat o data telefonic si o data pe whatsapp,ambele eșuate si nu am mai incercat. Dacă dorești să ne vedem,imi poti spune cum si cand te pot contacta! Multumesc anticipat si multumesc pentru raspuns. P.S..nu astept niciun răspuns de la nimeni,nu intru in polemici cu niciunul dintre voi,nu ma intereseaza parerea voastra..voi citi doar părere oficială a lui Vis. Seara buna!
vistantric Reputație: -3413 Postat August 30, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 30, 2020 Mi-au spus ai mei ca în maximum o săptămână trebuie sa ma hotărăsc cu venirea la Craiova...ca apoi au la țară culesul strugurilor și nu vor mai putea sa mă aducă, asa cum mi-au promis.PS.La colega de cursuri bineînțeles, aveți voi o studenta și dacă am nevoie sau fata arata decent, îți spun......vreau decât să știu cum pot face sa te întâlnesc?..sunt la câțiva km de tine dar asta nu este o problema sau o piedică de a face o vizită la Pitești. Nu stiu ce modalitati de contact au alți care vin de la distante mari,eu am incercat o data telefonic si o data pe whatsapp,ambele eșuate si nu am mai incercat. Dacă dorești să ne vedem,imi poti spune cum si cand te pot contacta! Multumesc anticipat si multumesc pentru raspuns. P.S..nu astept niciun răspuns de la nimeni,nu intru in polemici cu niciunul dintre voi,nu ma intereseaza parerea voastra..voi citi doar părere oficială a lui Vis. Seara buna!Vezi că mai e a un comentariu de-al meu fix înainte să se dea pagina, preferabil este sa vă grăbiți...eventual îmi scrieți userul de aici în mesaj și ora la care doriți să aveți întâlnirea dacă vezi că nu raspund.Alte posibilități le discut doar telefonic. 2 2
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat August 30, 2020 Postat August 30, 2020 Multumesc de raspuns! Daca esti de acord iti voi lasa un mesaj pe whatsapp cu cine sunt..asta pentru a sti pe viitor de cine esti căutată si asa am putea simplifica întâlnirea noastra,pot sa fac acest lucru? Am citit si ce ai spus mai sus si de obicei cand plec catre Pitești trec si pe la Slatina si ma opresc la Craiova la hotelul Casablanca unde pot sta o zi sau doua(nu sunt tirist..am alte afaceri pe această zona),nu vreau sa scriu " romane" pe pagina ta..vreau un raspuns foarte clar din partea ta!. Te pup!
vistantric Reputație: -3413 Postat August 30, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 30, 2020 Dintr-o singură încercare nu vei reuși sa ma prinzi la telefon decât cu un foarte mare noroc, eu zic să mai încerci la telefon și apoi vedem noi dacă mai e cazul sa ne scriem aici.Noapte bună! 1 2
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat August 30, 2020 Postat August 30, 2020 Eu zic asa: nu pot sta cu telefonul în mână toata ziua sau sa urmăresc aceasta pagina cand am treaba( cea ce nici tu nu o faci)..daca tu iti doresti sa ma întâlnești sau sau sa vorbim clar pentru o programare in acest moment iti voi lasa un mesaj pe whatsapp si tu decizi ce faci. Repet: bunul simt si seriozitatea vreau sa fie din ambele părți. Iti multumesc..am încheiat sa scriu aici..decizia iti apartine. Te pup!
vistantric Reputație: -3413 Postat August 31, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 31, 2020 Eu zic asa: nu pot sta cu telefonul în mână toata ziua sau sa urmăresc aceasta pagina...Aceasta pagina o urmărești pentru a te orienta și informa, eventual porți și un dialog...Nu vei găsi în schimb vreun anunț de-al meu cum că sunt disponibilă, nu are rost...mi-aș umple ziua în câteva minutele.Oricum se întampla așa dacă la telefon răspund la orele potrivite.Se vede că nu ești obișnuit cu forumul pentru că din text se observă cum prin nesiguranța reușești să te impui și chiar să dai comenzi.Tu poți avea bun simt cat cuprinde dar acest fapt la mine vine in completarea altor calități.Adica plăcerea și intensitatea ei, dorința și puterea de a o atinge...putini necunoscuți mă pot inspira prin simpla prezență și să zici apoi că eu as dori.Eu doar zic...că oricum fiecare e cu propria percepție și atât. 1 2
dinoz Reputație: 681 Postat August 31, 2020 Oras:craiova Oras:craiova Postat August 31, 2020 Eu zic asa: nu pot sta cu telefonul în mână toata ziua sau sa urmăresc aceasta pagina cand am treaba( cea ce nici tu nu o faci)..daca tu iti doresti sa ma întâlnești sau sau sa vorbim clar pentru o programare in acest moment iti voi lasa un mesaj pe whatsapp si tu decizi ce faci. Repet: bunul simt si seriozitatea vreau sa fie din ambele părți. Iti multumesc..am încheiat sa scriu aici..decizia iti apartine. Te pup!Daaaa ,e moarta sa te intalneasca , in tine sta , ii apari in vise ))))
vistantric Reputație: -3413 Postat August 31, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 31, 2020 Daaaa ,e moarta sa te intalneasca , in tine sta , ii apari in vise ))))Hahaha, ziceam și eu asa...nu obișnuiesc și nu i-am studiat profilul.Eu zic că cel mult la discuții generale, formam o coaliție cu madame sa va ținem ocupați și la telefon sa ne ajutam ca fetele.Daca e nevoie fac și eu figura clasica, îmi pun telefonul sa sune și vorbesc cu o colega imaginară... 1 2
vistantric Reputație: -3413 Postat August 31, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 31, 2020 Eu zic asa: nu pot sta cu telefonul în mână toata ziua sau sa urmăresc aceasta pagina cand am treaba( cea ce nici tu nu o faci)..daca tu iti doresti sa ma întâlnești sau sau sa vorbim clar pentru o programare in acest moment iti voi lasa un mesaj pe whatsapp si tu decizi ce faci. Repet: bunul simt si seriozitatea vreau sa fie din ambele părți. Iti multumesc..am încheiat sa scriu aici..decizia iti apartine. Te pup!Uite asa sa se înțeleaga de ce sunt reticenta, chiar de ziua mea... Voila!Ce scria cineva...âž–[09.08, 18:23] +12: 🤔[10.08, 20:19] +12: Tu mai lucrezi, sa știu să nu mai trimit mesaje ?[13.08, 22:24] +12: Bună, te pot suna acum ?[13.08, 22:28] +12: Te-am sunat a doua oară săptămâna aceasta ai n-ai răspuns[13.08, 22:28] +12: Cum putem vorbi că să stabilim o întâlnire ?[13.08, 22:29] +12: Poți să-mi dai mesaj la orice ora[14.08, 03:26] +12: Deci, nu vrei banii mei[14.08, 03:27] +12: Plm, nu te pot forță, dar macar spune că nu ești interesatăâž–Credea ca îmi face un cadou sau ce?! 😅 1 2
vistantric Reputație: -3413 Postat August 31, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 31, 2020 Daaaa ,e moarta sa te intalneasca , in tine sta , ii apari in vise ))))Ups, erata...nu am văzut la ce anume ai dat quote.Hm,cum e pe dos..la ce-mi sta mie gândul! :)) 2 2
vistantric Reputație: -3413 Postat August 31, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Autor Postat August 31, 2020 https://www.erome.com/VisS Am uitat sa pun și pe această pagină linkul cu poze, o seara buna! 3 2
batranu4791 Reputație: 417 Postat August 31, 2020 Postat August 31, 2020 Da " urâta" niciun răsfăț nimica...bizar 1
putero81 Reputație: 53 Postat Septembrie 1, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2020 Buna! Cum facem sa intram in contact cu tine? Inca o chestiune, daca nu te superi: o actualizarea serviciilor si a tarifelor tale ar fi binevenita. Si de asemenea sa ne spui cand este pe unde esti! Multumesc, Bella!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum