Sari la conținut

TOP:Ada bruneta 0731196224

ada_bruneta

Postări Recomandate

• Telefon: +40750462678
  • Oras:Brașov
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragilor eu momentan nu sunt în oras nu pot lua programări.

Voi reveni la Sibiu din data de 30 pentru 2 săptămâni.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cand mai vii la brasov? Mi-e dor de tine😉

🤭🤭😘Surpriza
  • Oras:SIBIU
Postat

Dragilor eu momentan nu sunt în oras nu pot lua programări.

Voi reveni la Sibiu din data de 30 pentru 2 săptămâni.

Nu poți să vin câteva zile măi devreme Ada te rog frumos.eu plec în 27. 🤞ðŸ™ðŸ˜­
  • Oras:peste tot
Postat

Ada... Iar ai dispărut înainte de a ne vedea 😢

Promit să fiu mai rapid data viitoare.Acuma știam că stai până în 18 și am zis că te caut săptămâna viitoare. Poate daca te caut la începutul perioadei de ședere în Sibiu te prind si eu. Te pup 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bun dimineața dragilor voi rămâne pana pe 18

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

post-270555-0-95234200-1562920807_thumb.jpeg

• Like 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

post-270555-0-77186900-1562920831_thumb.jpeg

post-270555-0-29752000-1562920849_thumb.jpg

post-270555-0-94338400-1562920880_thumb.jpg

post-270555-0-61274700-1562920892_thumb.jpg

• Like 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragilor eu am revenit am rezolvat problema cu dantura asa ca va voi zâmbi mai mult ðŸ˜ðŸ˜‚

• Like 1
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Daca nu mai vii la Brașov, ajung eu Luni la Sibiu 😗

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Daca nu mai vii la Brașov, ajung eu Luni la Sibiu 😗

Te aștept cu drag 🥰🥰
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

0720292884

• Like 1
  • Oras:Sibiu
Postat

Dragilor eu am revenit am rezolvat problema cu dantura asa ca va voi zâmbi mai mult ðŸ˜ðŸ˜‚

Deci, ți-ai pus Bling bling ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Deci, ți-ai pus Bling bling ?

😂😂🥂
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Voi avea liber o ora de la 20:30-21:30.Cine dorește sa îmi scrie

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Offf imi este mai dor acuma de tine dupa ce ai postat pozele... :*

• Minus 2
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Salutare.Ieri am trimis mesaj pe WApp,apoi am vorbit telefonic si astfel ghidat de ea,cu rabdare, am ajuns.

Ada-pentru mine,iubitor de fete slim,este peste asteptari.Miniona,frumusica bine,fresh,volubila,comunicativa(aici sa fiti atenti pentru ca daca va ia valul puteti tot vorbi,face fata cu brio,e isteata) si putintel,cat trebuie,smecheruta :girly ,intr -un cuvant delicioasa.Igiena impecabila.10.

Locatia-Avantgarden,apartament utilat,curat,cu tot ce trebuie plus o oglinda numa' bine pusa langa pat.10.

Actiunea-ce sa zic,am stabilit de la inceput sa facem ce ne trece prin cap si astfel timp de trei ore am alternat cam tot ce ti-ai putea dori in pat si pe langa pat :hug1.Se implica,e atenta,nu te grabeste. Serviciile le stiti.Ahhhh si ce priviri iti arunca! Fiind prima intalnire aici dau un 9 cu intentia de a ma intoarcere pentru o marire.

Gfe-foarte important pentru mine,10 cu coronita.Totul a inceput usurel,natural,cu discutii relaxate,am facut click si restul este o amintire foarte placuta. Efectiv m-am simtit ca la o intalnire reusita, finalizata cu urcat pe pereti.

Cadoul:cel stiut 300 X 3 ore,cu suplimentarele incluse.

Daca nu mergi setat cum trebuie si iti place genul slim,o sa te alegi cu o dependenta.Hmmm,incep sa-i inteleg pe colegii ce tot sriu pe aici ca le e dor de ADA :iagree .

• Like 2
Postat

Salutare.Ieri am trimis mesaj pe WApp,apoi am vorbit telefonic si astfel ghidat de ea,cu rabdare, am ajuns.

Ada-pentru mine,iubitor de fete slim,este peste asteptari.Miniona,frumusica bine,fresh,volubila,comunicativa(aici sa fiti atenti pentru ca daca va ia valul puteti tot vorbi,face fata cu brio,e isteata) si putintel,cat trebuie,smecheruta :girly ,intr -un cuvant delicioasa.Igiena impecabila.10.

Locatia-Avantgarden,apartament utilat,curat,cu tot ce trebuie plus o oglinda numa' bine pusa langa pat.10.

Actiunea-ce sa zic,am stabilit de la inceput sa facem ce ne trece prin cap si astfel timp de trei ore am alternat cam tot ce ti-ai putea dori in pat si pe langa pat :hug1.Se implica,e atenta,nu te grabeste. Serviciile le stiti.Ahhhh si ce priviri iti arunca! Fiind prima intalnire aici dau un 9 cu intentia de a ma intoarcere pentru o marire.

Gfe-foarte important pentru mine,10 cu coronita.Totul a inceput usurel,natural,cu discutii relaxate,am facut click si restul este o amintire foarte placuta. Efectiv m-am simtit ca la o intalnire reusita, finalizata cu urcat pe pereti.

Cadoul:cel stiut 300 X 3 ore,cu suplimentarele incluse.

Daca nu mergi setat cum trebuie si iti place genul slim,o sa te alegi cu o dependenta.Hmmm,incep sa-i inteleg pe colegii ce tot sriu pe aici ca le e dor de ADA :iagree .

suna bine.

trebe sa-i fac si eu o vizita.

Vizitator paladinum
Reputație: 0
Postat

Salutare.La CRAIOVA cand ai de gand sa mai ajungi ca de cand ne amagesti.....
Postat

Ada am încercat să te sun astăzi pe numarul 0720292884 dar intră căsuța. Mai ești prin Sibiu? 😘

Postat

Și eu la fel vreau să fac o programare și intră căsuța vocală. Și pe WhatsApp nu răspunde. Știți cineva de Ada? Mai ești în Sibiu?!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Și eu la fel vreau să fac o programare și intră căsuța vocală. Și pe WhatsApp nu răspunde. Știți cineva de Ada? Mai ești în Sibiu?!

Buna scuze ,am apucat sa plec din Sibiu avand ceva probleme si voi reveni din 25 😙😙

• Oras:CENTRAL
  • Oras:CENTRAL
Postat

Buna scuze ,am apucat sa plec din Sibiu avand ceva probleme si voi reveni din 25

D-soara problemă...

Postat

Buna scuze ,am apucat sa plec din Sibiu avand ceva probleme si voi reveni din 25 😙😙

Ok. 😘

Postat

Ne-ai cam ametit draga nostra Ada cu perioada de vizita si cu programarile. Ai redus perioada de vizita, ai prelungit-o, dupa care ai amanat si ai plecat brusc, a fost haos total.....la fel si cu programarile. Dar sa speram ca a fost doar o exceptie.....

Te rugam frumos pe viitor, sa fi mai parolista pe cat posibil (intelegem ca se intampla sa mai apara probleme personale, dar a fost frustrant pentru noi)

Te pupam si te iubim cu drag.....cu speranta ca iti vei face un program mai stabil si mai de lunga durata.

@ Ciocane tari confratii mei!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...