Sari la conținut

TOP:Ada bruneta 0731196224

ada_bruneta

Postări Recomandate

• Telefon: +40750462678
  • Oras:Brașov
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ioi.Te-ai suit pe blat in bucătarie :)

Este un mini bar langa blat:))). Te astept pe la mine cand ai timp. Te pup 😘
  • Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna băieti, datorita faptului ca in ultimele zile ( de cand am revenit) nu au fost respectate mai mult de 2-3 programări pe zi, fără să acuz pe nimeni (fiecare având probleme și motivele lui), de maine o sa functionez în modul primul venit - primul servit. Deci sunați până raspund si va pot primi pe loc. Repet, nu mai iau programări, sunați doar inainte sa veniti. Va pup , o seara plăcuta! Va astept cu drag! :*

Vizitator elena pitesti
Reputație: 0
Postat

Buna băieti, datorita faptului ca in ultimele zile ( de cand am revenit) nu au fost respectate mai mult de 2-3 programări pe zi, fără să acuz pe nimeni (fiecare având probleme și motivele lui), de maine o sa functionez în modul primul venit - primul servit. Deci sunați până raspund si va pot primi pe loc. Repet, nu mai iau programări, sunați doar inainte sa veniti. Va pup , o seara plăcuta! Va astept cu drag! :*

Nu te supăra,la mine azi din 4 programari, a venit una. Frumos ar fii sa anunțe, însă e greu sa iti rupi 10 secunde.
  • Like 2
Vizitator johnny89
Postat

minutele + mesajele nationale nelimitate nu sunt chiar moka , costă timp... 5-10 secunde din viață..cât trimiți sms :-?? :P

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Băieți o sa pun câteva selfi-uri acum si am vorbit cu un client pentru maine sa ma ajute si pe mine cu niste poze pentru a ma vedea complet .

Va pup Noapte bună.

Tu-ti curu tau :*

• Minus 2
  • Membru Premium
  • Oras:medias
Postat

Revin cu detaliile.

Am vizitat-o ieri pe Adda, in noua ei locatie, pe Doamna Stanca. Am ajuns destul de usor, fiind ghidat telefonic de ea. Sta la etajul 2, un apartament curat, spatios. Baia de asemenea mare, cu o cada maricica, cu prosop si gel dr dus. Adda este o fata frumoasa cu corp bine tonifiat, cu piele bronzata la solar. M-a intampinat cu zambetul pe buze. Mi-a oferit un ceai si am stat putin la povesti. Este o fata deschisa, glumeata, ceea ce mi-a placut enorm. Dupa cateva minute am facut dus si am fost poftit la "tortura". Nu intru in detalii, nici note nu o sa dau, conteaza ca am avut o experienta placuta cu ea si m-am simtit bine, sper ca si ea. Cu asta si inchei.

Multumesc Adda pentru niste amintiri frumoase, sper sa ne mai vedem.

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Revin cu detaliile.

Am vizitat-o ieri pe Adda, in noua ei locatie, pe Doamna Stanca. Am ajuns destul de usor, fiind ghidat telefonic de ea. Sta la etajul 2, un apartament curat, spatios. Baia de asemenea mare, cu o cada maricica, cu prosop si gel dr dus. Adda este o fata frumoasa cu corp bine tonifiat, cu piele bronzata la solar. M-a intampinat cu zambetul pe buze. Mi-a oferit un ceai si am stat putin la povesti. Este o fata deschisa, glumeata, ceea ce mi-a placut enorm. Dupa cateva minute am facut dus si am fost poftit la "tortura". Nu intru in detalii, nici note nu o sa dau, conteaza ca am avut o experienta placuta cu ea si m-am simtit bine, sper ca si ea. Cu asta si inchei.

Multumesc Adda pentru niste amintiri frumoase, sper sa ne mai vedem.

Cu siguranță si eu m-am simtit bine in compania ta , lucru de care cred ca ti-ai dat seama 😘😘😘
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Baieti va reamintesc ca acesta este numarul actual 0729542027 va pup 😘

• Membru Premium
Postat

Normal ca mi-am dat si am savurat fiecare moment, doar ca am uitat sa mentionez un lucru important. Frisca, bat-o vina. Piesa de rezistenta din "arsenalul" tau. Ma bucur ca am gustat savarina. Te pup.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Trebuie sa imi repar greseala, vroiam sa scriu:

"Normal ca mi-am dat seama si am savurat fiecare moment, doar ca am uitat sa mentionez un lucru important. Frisca, bat-o vina. Piesa de rezistenta din "arsenalul" tau. Ma bucur ca am gustat savarina. Te pup."

• Like 1
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Am fost si eu ieri la aceasta domnisoara.

Din punctul meu de vedere, la corp arata mai bine decat Antonia sau Anne, dar la capitolul GFE sta putin mai slab decat ele. Mi-a spus ca are 20 de ani si un an in domeniu, mi se pare normal sa nu aiba asa experienta.

Oricum, e foarte atragatoare, tonifiata, e slabuta si cu sani medii si frumosi.

Ajuns la ea, am ramas surprins sa o vad asa sociabila, zambareata, dezinvolta. Apartamentul era modern, baia moderna, prosopul cerut de colegi era si el acolo. 
Nu a insistat asupra banilor in niciun moment, am ales eu sa ii las.

Am stat o finalizare, oralul a fost facut neprotejat, si a fost foarte bun. Bine, m-am si dus cu o incarcatura de o saptamana :))

Am trecut la normal, am schimbat 2 pozitii si aia a fost.

Nu am de ce sa ma plang.
Nu prea sunt genul care sa dea note, pt ca nu stiu ce note sa dau. GFE a incercat, dar se vedea ca incearca si ca nu are experienta sa mimeze aceste chestii.
Oralul bun spre foarte bun, putea sa ma termine daca o lasam sa continue.

La aspect mi-a placut foarte mult, e genul meu de femeie.

A zis ca nu stie cat mai sta, poate o luna, poate 2, poate mai mult.

Eu unul o sa o mai vizitez de indata ce imi permite timpul.

• Like 3
  • Oras:CENTRAL
  • Oras:CENTRAL
Postat

Vizitat dameza din topic,in locatia noua pe lânga carrefour.

Zonă usor de gasit,parcari si alte chestii.

Ma intâmpinat cu zâmbetul pe buze,deja cu bine cunoscuta atitudine de GFE si putin pisicoasă.Nu era imbrăcata sexy,dar sincer imi venea sa ii rup acei jeggings negrii ce ii intrau intre buci,sa le fac o gaura să o pentrez putin ca ma apăsat pe buton de la intrare dar apoi trb sa vin de acasă cu altii :)

(o fantesie gen Teen fucked in Spandex Leggings) ;*

Am fost servit la un ceiut,am mai povestit una alta ,are un chip seamăna cu o vedeta imi scapa...cum era machiata...acum nu imi vine.

Din una in alta m-am trezit cu ea in poală si ma luat la pupăceala,de sa trezit Marean :) :) am cerut un prosop si fuga la dus sa facem un refresh.

Intre tmp fata sa transformat in tipa sexy cu niste strampeni sexosi,pizdosi chiar.

Ajuns in camera cu steagul in sus fata sa apucat de treaba cu un ON cu lins oo,scuipat,masat,batut pe fata ,limba si pe unde mai putea.A facut si niste deep-uri de i sa umplut gura cu saliva,un sloppy bun.

După câteva minute am trecut si la un NP in mai multe pozitii,este usoara undeva la 50de kg si destul de flexibila si poti face destule manevre si scheme de teen fuck

Se bisca bine tipa,are talie de viespe,când o pui căprita scoate o buca de iti vine să variezi.

Scârțâia patul destul de tare,fata gemea,imi place ca nu stă ca muta :) se implică la diferite pozitii.

Notele toate de 9,5 dar la atitudinea,GFE 10.Nu stiu cu altii.

De revenit cu siguranta.

Plus ca ne pregateste o surprinza.Vom vedea.

Haidi pa ciocoflendărilor.

• Like 2
Vizitator johnny89
Postat

Am fost de 2 ori la Ada pe luna asta , mi-a facut o impresie bună , o brunetă simpatică și sociabilă.

Aspect: 9,5 subțirică bună de "lovit"

Locație: pe Dna Stanca , ușor de găsit si parcat, într-un apt. curat si spațios.

NP: 9 se implică , ii place si e deschisă la diferite pozi ții.

ON: 9 o ia cu sau fara mâini , cu frișcă sau nu ( după preferințe ) cu lins ouțele etc.

De revenit la brunetă.

• Like 2
Vizitator optickmixrev
Postat

ar trebuii să anunțe.. că am tot sunat-o degeaba.. :)

Vizitator alinablonda
Postat

Heiii am revenit sunt Adela doar ca am uitat parola la cont si telefonul meu inca nu este reparat. Dupa cum spuneam am venit si cu surpiza 😂👌😠O prietena cu care de azi voi imparti apartamentu ( cred ca o sa am bucurii la ea 😂😂😂)

De astazi vom presta si impreuna . Sa stai pe fotoliu cu paharu de vin in mana si sa te gandesti cum faci fata la doua

ðŸ˜ðŸ˜ Pretul este :

350 jumatatea de ora .

700 ora .

Voi atasa diseara poze noi . Va pup si va astept .

Contul apartine colegei ,imi cer scuze ca nu am anuntat plecarea dar nu am avut cum.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...