Sari la conținut

SWJ-isti si Corectii Pulii

Postări Recomandate

Postat

Sunt curios oare.... un SWJ-ist din ala liberal si corect politic ar accepta sa se futa cu o negresa grasa si urata ?

Ca daca  o refuza, inseamna ca e porc rasist si misogin si   sexist....asa zic ei.  

Data viitoare cand mai dati peste un prost din ala care-i activist liberal ce imparte flyere  pe strada cu  pro-gay,  pro-**spam editat**itati, pro-grase  si pro-feminism sau cu mesaje cu "nu mergeti la referendum, spuneti da casatoriilor dintre gay si sustineti femeile independentei "   sa-i spuneti "dar tu te-ai fute cu gay, cu negrese sau cu feministe din astea  grase?"    

Sunt fix genul ala de baieti tocilari  care ar avea sanse sa agate ceva pizde  prin cluburi, dar nu, stau la varsta lor   ca fraierii  sa imparta flyere pe strada cu pro-gay, pro-imigranti ilegali  si pro-feminism! 

Ma intreb, ei la cum arata, ar accepta sa se futa cu ea de dragul tolerantei, diversitatii  si corectitudinii politice?  

https://y2.pichunter.com/2387964_3_o.jpg

Dar cu un transexual ar accepta  sa se futa?   

Ca daca il refuza, inseamna ca sunt HOMOFOBI! 

Daca le place asa de mult, de ce nu i-o sug astuia in public sa-si demonstreze devotamentul pentru cauza lor.  

https://cdn2-thumbs.worldsex.com/albums/15/14552/0968ed284f12fc0e72d826dc7e9a8bba70ce9315_001_620x.jpg

Postat

Mulți dezaxați mental pe acest forum <_<

Zii sincer, te-ai fute cu grasa aia ?

Ca cica daca o refuzi, esti  catalogat drept misogin si rasist.  

Sau cum naiba ma catalogheaza SWJ-istii pulii. 

Ca daca iti plac doar romancele albe ,  frumoase si  crestin-traditionale, tot  esti un porc  misogin si rasist , ca trebuie sa-ti placa si femeile urate, grasele, imigrantele,  feministele si transexualele. 

Trebuie sa fii dispus sa  te futi si cu alea si sa nu le refuzi  la mintea unora.   

Postat

ce e ala swj ? baga-mi-as pula in sluga de ion/prostitution/raion/grivei/si ce mortii lui conturi mai are =)))

e suparat ca l-am facut sluga mea fara voia lui

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

adevărat graiesti

Vizitator kenyn69
Reputație: 0
Postat

Eu aş fute orice doar ca să nu fiu judecat dar dacă fut orice, cineva tot o să mă judece.

Este o buclă, ca în programare, se repetă la infinit. Aşa că fiecare şă fută ce-i place şi ce îl/o excită.

P.S: în mod serios, nu aş zice nu la o partidă gratis atât cu negresa, cât şi cu transexualul, atât timp cât îmi arată că o vor şi mă fac să mă excit, le-o dau.

Până la urmă despre asta e vorba, faci lucruri care te fac să te simţi bine până în ziua în care nu vei mai putea simţi nimic.

Tabere tot timpul vor exista, orice faci, cu oricine faci în viaţă, tot timpul va exista cineva care să se uite la tine ca la un animal pentru că ceea ce faci tu ca să te simţi bine nu e „normal”.

Aşa că până la urmă tu trebuie să decizi ce contează pentru TINE, e viaţa ta, timpul tău, TAKE FUCKING CONTROL OF YOUR OWN LIFE, stop doing what others want you to do.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...