Sari la conținut

Babalacii 50+

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:F
  • Oras:F
Postat

Ma pis pe voi.

:)

You dirty fucker...

http://www.teshovo.eu/image/amateur-gay-piss-video-tube-3.jpg  

https://redixxpiss.com/wp-content/uploads/2015/08/still_01_694666656_orig_4DC1_E69.jpg https://walkure.ppvnetworks.com/stills/RWHA/still_07_111415973_large_B5BB_00B.jpg http://pic2.hotntubes.com/imgt/a/o/v/t/t/pissing_orgy-4_tmb.jpg http://95.31.3.127/w/images/a/a2/Ace_Era_Boy_Fillmore_Hugh_Hunter_Dolf_Dietrich_Damon_Andros_RawandRough_2016_1.jpg

• Like 1
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

Mai mult ca mă-ta nu a supt niciuna ;)

I-a supt-o pe a lu taica meu si i-a placut atat de mult cum o sugea incat am iesit eu!  :laugh2 Aici ai dreptate, dincolo nu )))))  :laugh2

• Like 1
Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Ma pis pe voi.

si cand vei fi si tu la +50 ce vei mai face?

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu apucă.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator sarlatanu
Postat

:))))   Va spune : 70 +, ma piş pe voi.

:))

Dar poate il ajuta sf. Petru si nu apuca 49. :))

• Like 3
Vizitator
Postat

Erata.

Ma refeream la babalacii 50 + de pe forum, se stiu ei, care.

Niste boschetari underdogs, smardoi electronici, pupincuristi devotati, slugi ale unor curve de varsta fiicelor lor, spurcati la gura si chip, laudarosi cu replici de gradinita, ceacanai, care se alinta cu mister, trepanati, care se apeleaza cu maestre, filfizoni sfertodocti, farisei cu ifose de gentlemens, dar misogini pana in maduva oaselor, realizati financiar, dar ciugulitori de discounturi la curve, vajnici dusmani ai proxenetilor, insa trompetisti ai baragladinelor acestora, pudibonzi si moralisti de nevoie, dar injura de morti si mame.

Ma pis pe voi.

PS.Cel mai amuzant este cand Picon se da cocos si bagabont pe langa Parnassus, :) mea, pisa-m-as pe chelia ta.

Postat

Erata.

Niste boschetari underdogs, smardoi electronici, pupincuristi devotati, slugi ale unor curve de varsta fiicelor lor, spurcati la gura si chip, laudarosi cu replici de gradinita, ceacanai, care se alinta cu mister, trepanati, care se apeleaza cu maestre, filfizoni sfertodocti, farisei cu ifose de gentlemens, dar misogini pana in maduva oaselor, realizati financiar, dar ciugulitori de discounturi la curve, vajnici dusmani ai proxenetilor, insa trompetisti ai baragladinelor acestora, pudibonzi si moralisti de nevoie, dar injura de morti si mame.

Ma pis pe voi.

PS.Cel mai amuzant este cand Picon se da cocos si bagabont pe langa Parnassus, :) mea, pisa-m-as pe chelia ta.

Ești penibil ca de obicei! Resetează-te, debilule! 

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:undeva
Postat

Erata.

Ma pis pe voi.

Ce iti place sa sugi pula la greu! Intre tine si prostul forumului miky 15 IQ, nu este nici o diferenta!

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu e stilul lui Miskin. Mai degraba marinarul.

Da' n-are importanta. Tot @ Picon e casalotul nr.1  :laugh2  :laugh2

Postat

Nu e stilul lui Miskin. Mai degraba marinarul.cum le sti tu pe toate...paparudo

Postat

cum le sti tu pe toate matracuco
Postat

Masaj careva ?

Suji berengherul !

Mai traiesti fai inbalsamato!?

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Mai traiesti fai inbalsamato!?

Ce- aia ???

Vezi ca nu esti ascultator, ti-am spus sa nu mai chiulesti de la scoala.  :laugh2

Ce-o sa zica lumea acum ? Iti spun io : ca esti un prost !   =))  =))

Postat

Ce- aia ???

Vezi ca nu esti ascultator, ti-am spus sa nu mai chiulesti de la scoala.  :laugh2

Ce-o sa zica lumea acum ? Iti spun io : ca esti un prost !   =))  =))

Sigur esti o muista proasta si batrana! Nici cainii nu vor sa te mai futa jartea penala! :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...