Sari la conținut

Site-urile infractorilor, serviciilor secrete/securiste si ale militzienilor/tablagiilor muisti sifonaro-spagari.

v-ships

Infractorii, adica 99% dintre cei/cele prezenti/e pe site sunt rugati sa se exprime:  

34 membri au votat

1. 1. A fi sau a nu fi o panarama nenorocita si muista, indiferent de sex ?

• Da, sunt un muist infect, prezent aici sa profit de femei si sa fac bani prin orice mijloace.
    • Da, sunt o prostituata penala si proasta punga, plina de boli, o cioara vopsita/deghizata, luata de pe centura si bagata pe apartament.
    • As dori ca toti cei/cele care promoveaza si practica prostitutia/implicit traficul si consumul de droguri si minore, nelipsite din lumea asta mizerabila, sa crape in chinuri ori pe viata in puscarie.

Postări Recomandate

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Trei lucruri poti face in Tulcea: balaceala vara, pescuit sfarsit de iarna-sfarsit de toamna, plimbari Delta (365 zile) si fotografiat peisaje/fauna (daca esti pasionat).

A, de fapt mai este si Festivalul International de Folclor Pescarul (nu mai stiu perioada) si Festivalul Ceaun (cu bors de peste si alte mancaruri din peste, undeva prin august).

Lopix, futu-ti si tie rasa ma-tii de bosker lifeless, avortat tot din parinti/jeguri securisto-muiste, de ce mortzii ma-tii ti-ai sters contul vechi ma muistule, ti-au murit greierii si preperitzele pe care le pozai, de ce rasa ta de net-maniac nu ai curaj sa ti-l asumi pe asta nou ???

Cat despre picon, sa-i iau fatza/muia aia de sobolan slobozit, securist si sifonar in pula, sa-i futa cainii maidanezi cadavrul macat de viermi a lu muista aia de ma-sa care la turnat, turnatoare la securitate, asta dupa ce o sa platesc cu o suta de coco, asa cum imi place mie, pa ieftineala, 2 aurolaci sa profaneze toate mormintele din cimitirele, inca neprofanate din tigania aia de bucuresti cu numele lu' ma-sa, ta-su si al lui, avand deja muistu pregatit locul de veci, de vierme infect si mancat de cancer/ciroza/cuperoza  , iar daca mai mananca cacat mult pe aici, imi anulez o saptamana la munte, si trimit inca doi, pe un salariu de senator, sa-i rupa oasele, in special toate degetele de la maini, ca sa vad cum o sa mai manance el cacat pe aici.
    Haidi pa/la muie, ramane cum am stabilit cu rasa-n pula, asta pana o sa ne vedem cand o sa ne citim, daca o sa se mai intample lucrul asta, ma viermilor muisti, cand la fel, am sa v-o dau la muie, din nou, voua, tuturor neamurilor vostre, moarte, vii si inca nenascute. :D
  BTW, the cat, nu mai incerca sa pari baietzash ma pizda proasta, cu dedicatiile muzicale, gen prodigy si pula mea, ca tot a bulangiu muist, rujat si si curist obosit aduci si vei ramane, azorica 2, chiar si de pe luna, ma impartialule/vierme/proxenet de net si osanza plutitoare. :D

Saturday night, loca time, pula, aspect fizic, prestanta si portofel, restul vine de la sine, dezmatz. :D

Vizitator the abomination
Reputație: 0
Postat

Mergi cu domnul! :)) >

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

v-ships nu puteai sa pleci la crasma sambata seara pana nu bateai pula uMpic de obraz lui picon si lui thecat? Nu "mergea" berea fara sa ii servesti pe amandoi cu injuratura ?

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

post-143417-0-71323400-1538242661_thumb.jpg

La restaurant întâi...

• Like 23
  • Minus 1
Vizitator romuzica
Postat

attachicon.gif2018-09-29 20.36.15.jpg

La restaurant întâi...

Nu ti-as recomanda sa aprinzi asa ceva daca nu ai experienta in tutun tare. Parerea mea !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu ti-as recomanda sa aprinzi asa ceva daca nu ai experienta in tutun tare. Parerea mea !

E țigare electronică.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

v-ships nu puteai sa pleci la crasma sambata seara pana nu bateai pula uMpic de obraz lui picon si lui thecat? Nu "mergea" berea fara sa ii servesti pe amandoi cu injuratura ?

Pai bai boss, sa stii ca chiar nu am nicio placere sa perd timpul pe aici si sa-mi bat joc de pula mea dandu-le-o la muie viermilor astora, dar cu boshorogii astia muisti, impotenti si **spam editat**i, cu dume de cimitir, radio erevan, urzica, cutezatorii si flacara vrei tu sa faci trafic, pai astia iti aduc doar **spam editat**e ca tania, sarlota, puscarie curata ori babe si travestiti transexuli fosilizati ca f.desire ori ana/gogu/oly/sarlatan paraschiv ?
   Cu imbecili rasclonati ca deceiver/abomination, vrei tu sa faci trafic ???... ai deja aproape 3 mii de clicuri intr-o saptamana, doar pe topicul asta, cu 2 sute si ceva de postari, in care nu am postat/le-am dat-o la muie mai mult de 10 ori, pula mea, poate esti masochist si iti place sa te futi in cur cu picon, pipilica, muion de la raion, deceiver, alex qwerty si restul clonatilor sclavi, muisti, curisti, limbisti si homosexuali forever=pan la puscarie si inchiderea sandramalei, chiar nu vrei sa-ti vina femei adevarate si barbati, care or sa-ti faca trafic, pe bune, sa nu mai stai cu stresul, cand o sa te bage astia/aia la parnaie si ce fel de sapun o sa-ti ei, ca sa nu il scapi la dush si sa-ti rupi rozeta. :D
   Baaa bosss, sa nu uit, tu ce plm de fantezii bolnave cu mame si bunici ai, de iti plac toate tigancile si tarancile strambe, cu namol/tzarana pe calcaie, intre degete si unghii, boccii, cu bube pe cur si negi la pizde, dar cu tzatzele cat pepenii ???
   Haidi pa, si vezi ca nu beau bere in plm, ci doar de la vin cu dop de pluta in sus, aaa, si sa nu uit, sa-i mai dau muie inca o data lu picon, cu muia aia a lui sterpezita de sobolan si vierme infect pe care o are. :D

• Like 1
Postat

Eu unu' n-am nimic impotriva sa zici ce vrei de mine personal, ca doar n-oi fi atat de sensibil sa ma atinga ce debiteaza din taste orice dereglat. Atata doar ca nu inteleg ce ti-or fi facut copiii mei, de pui problema si in ce-i priveste pe ei. Dar daca aia te face pe tine sa te simti bine / implinit, n-ai decat; dupa cum vad pe geam, ziua arata prea fain ca sa ai vreo sansa de-a mi-o strica. Trage aer in piept, conecteaza o tastatura noua si da-i drumu' ;)

For the record: ai zis undeva, printre stropi de saliva si cioburi de monitor zburand, ceva de ungur/sas... nici aici n-ai nimerit-o. Cetatenia si nationalitatea-s "neaose" 100%, si de umblat umblu mult prin toata Transilvania intr-adevar (motive profesionale), dar locu' de baştină e oleaca mai catre vest...

Si-ai mai zis ceva ca nu stiu unde imi povesteam amintirile din armata: uf, si aici da cu rest... cu siguranta ma confunzi, caci nici eu n-am apucat s-o fac :)

https://www.youtube.com/watch?v=FQtAp0-viJw

N-are, nu stie ce inseamna sa fii parinte. Moare de invidie si necaz pe fericirea altora :)

• Oras:F
Postat

N-are, nu stie ce inseamna sa fii parinte. Moare de invidie si necaz pe fericirea altora :)

"Parinte" este contradictoriu cu "fericire".  :icon_cry Cel mai bun mod de a nenoroci viata ta, a celor din jur plus inca una inexistenta pana atunci este sa mai torni un amarat de copil. Sa faci copil este mai rau decat orice crima: fara cel care a dat viata victimei, nu putea exista victima. Better Never to Have Been... 

Postat

attachicon.gif2018-09-29 20.36.15.jpg

La restaurant întâi...

Spune-ne ca e un betisor de ciocolata neagra... sau ceva de genul asta. 

https://images6.bizoo.eu/image/img720/sale/2018/6/25/Betisoare-Mikado-ciocolata-neagra_p0514_1529927886.jpg https://www.femeia.ro/wp-content/uploads/2012/03/21/milka-ic1.png

Postat

"Parinte" este contradictoriu cu "fericire".  :icon_cry Cel mai bun mod de a nenoroci viata ta, a celor din jur plus inca una inexistenta pana atunci este sa mai torni un amarat de copil. Sa faci copil este mai rau decat orice crima: fara cel care a dat viata victimei, nu putea exista victima. Better Never to Have Been... 

Te-ai bagat ca musca'n lapte, dar te inteleg

• Like 2
Vizitator the abomination
Postat

E țigare electronică.

sigur nu e țigară electronică? :))))
  • Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pai bai boss, sa stii ca chiar nu am nicio placere sa perd timpul pe aici si sa-mi bat joc de pula mea dandu-le-o la muie viermilor astora, dar cu boshorogii astia muisti, impotenti si **spam editat**i, cu dume de cimitir, radio erevan, urzica, cutezatorii si flacara vrei tu sa faci trafic, pai astia iti aduc doar **spam editat**e ca tania, sarlota, puscarie curata ori babe si travestiti transexuli fosilizati ca f.desire ori ana/gogu/oly/sarlatan paraschiv ?
   Cu imbecili rasclonati ca deceiver/abomination, vrei tu sa faci trafic ???... ai deja aproape 3 mii de clicuri intr-o saptamana, doar pe topicul asta, cu 2 sute si ceva de postari, in care nu am postat/le-am dat-o la muie mai mult de 10 ori, pula mea, poate esti masochist si iti place sa te futi in cur cu picon, pipilica, muion de la raion, deceiver, alex qwerty si restul clonatilor sclavi, muisti, curisti, limbisti si homosexuali forever=pan la puscarie si inchiderea sandramalei, chiar nu vrei sa-ti vina femei adevarate si barbati, care or sa-ti faca trafic, pe bune, sa nu mai stai cu stresul, cand o sa te bage astia/aia la parnaie si ce fel de sapun o sa-ti ei, ca sa nu il scapi la dush si sa-ti rupi rozeta. :D
   Baaa bosss, sa nu uit, tu ce plm de fantezii bolnave cu mame si bunici ai, de iti plac toate tigancile si tarancile strambe, cu namol/tzarana pe calcaie, intre degete si unghii, boccii, cu bube pe cur si negi la pizde, dar cu tzatzele cat pepenii ???
   Haidi pa, si vezi ca nu beau bere in plm, ci doar de la vin cu dop de pluta in sus, aaa, si sa nu uit, sa-i mai dau muie inca o data lu picon, cu muia aia a lui sterpezita de sobolan si vierme infect pe care o are. :D

Împușcă-te!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nimeni nu ma intelege, sa sper ca ma intelege Anonna!?  :ellao

Ești un neînțeles, un geniu pustiu. Adică, sterp.

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Picon...e un aiurit.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

e cea de aici https://nimfomane.com/forum/topic/114992-byanca-0727977213-sau-0728006798/ ?

Daca ea este, prestatia e pur si simplu groaznica (de 4 ori am vizitat-o in total si de 4 ori a fost la fel)

Din ciclul, prost sa fii, noroc ca esti, boss, ghebosss, sa moara toti pejtii prajiti de boala lu calake, ca in puscarie nicio sansa, pul, normal, ma-sa lu picon, aaa, pardon, muista aia e deja moarta si deja mancata de viermi, si posibil pishata de caini dupa ce or sa o deshumeze bajetii pentru 2 sute de coco, baaa, dar macar ma-sa aia muista a lu deceiver-abomination-aristide care la abandonat, sau a lui xoxo, dmx, alex qwerty, muion, kaizer suzeta si restul muistilor pe care i-a avortat la tomberone, cu sute de clone, care pe langa boshorogii astia impotenti de baza, securisto-muisti si cacati la cur, cu ajutorul tau de sarmalagiu imberb, infantil si fomist, ati/au transformat plaftorma asta in cea mai mare mizerie si tiganie vazuta de mine pe www, sa moara ma-sa, nici ca mai conteaza a cui, baaa, dar daca tu nu esti exact asta, si faci parte din acelasi film cu prosti, bine ca n-aveti bani de asemenea placinte, dar intr-o shawarma/sarma ati putea sa va bagati pula, ca la femei, pe real, dezastru cu voi. :D

PLM,  ''norocu'' tau boss chiftele, ca rozul tau de pasarica si creieru-ti de gradinitza sar in ochi pe main page de la o posta, il vazusem pe tel.  inca din carciuma, dar asa intr-o pauza si dush scurt de refreh, intre carciuma cu bulangii expiratzi, ceva gen ca 99% dintre labagii mitomani prezenti aici si dixtractie cu muiste, pardon femei serioase dar cu chef de dixtractie, o sa-mi permit sa ti-o dau si tie la mumu, daca tot te-ai bagat cu mine in seama. :D

Sa moara franta cu capitala in barcelona, la frankfurt in germania, pe langa st pauli care este in suedia, la granitza cu moldova, in sudul olteniei, daca aici nu este balmuc curat, baaa bosss, seful sefilor, al tuturor bosketarilor, aurolacilor, gainarilor, tiganilor, proxenetilor si restul recidivistilor, cat si al tuturor dementilor dezaxati, cum ma sa te duci la una de patru ori si sa iei aceiasi muie, tu esti sanatos cu capul si chiar existi cu adevarat, cat de imbecil poti fi ???
   Pai ba handicapatule, daca mergeai intr-un club, salon de masaj ori de striptease, hai sa mai zicem, ca daca ai fata de prost, ca 90% dintre cei prezenti aici, incluzand si administratorii/patronii, ca eu nu am vazut vreun it-ist ori net maniac care sa nu sperie fomeile pe trada, normal ca pleci la fel cum ai venit si fara bani in buzunar, baaa, dar tu te duci MEREU si DOAR la mizerii-prostituate de 2 bani, jeguri, infectii, bombe biologice, tiganci si taranci luate din praf/bosketi din strada, centuri, bariere, foci cu floci/mustati, cu bube la cur, oparite la pizde si bagate in puscarii de garsoniere comfort 3 de 10 m patrati, fara apa calda si nici macar sapun la baie, ca oricum n-au baie pisandu-se prin ligheane/chiuvete, lux ce mai, pai si alea iti dau teapa ma, cand muia cu cacat, slobozul in gat si pe ochi, ruptul tuturor gaurilor, este in meniul de baza ???
   De ce ti-a dat tzeapa ma nebunule, ti-a zis ca are hemoroizi sa-i lingi si nu avea, a zis ca seamana cu bunica-ta si nu semana, inca mai avea dinti in gura, avea mai putin de o suta de kile si ai zis ca e schiloada, baaa, tu esti real, existi, esti sanatos la cap, ai facut/trecut vreodata vreun test psihologic si consult psihiatric in viata ta, esti in libertate, sau postezi legat de calorifer din vreun balamuc ???

• Administrator
Postat

Din ciclul, prost sa fii, noroc ca esti, boss, ghebosss, sa moara toti pejtii prajiti de boala lu calake, ca in puscarie nicio sansa, pul, normal, ma-sa lu picon, aaa, pardon, muista aia e deja moarta si deja mancata de viermi, si posibil pishata de caini dupa ce or sa o deshumeze bajetii pentru 2 sute de coco, baaa, dar macar ma-sa aia muista a lu deceiver-abomination-aristide care la abandonat, sau a lui xoxo, dmx, alex qwerty, muion, kaizer suzeta si restul muistilor pe care i-a avortat la tomberone, cu sute de clone, care pe langa boshorogii astia impotenti de baza, securisto-muisti si cacati la cur, cu ajutorul tau de sarmalagiu imberb, infantil si fomist, ati/au transformat plaftorma asta in cea mai mare mizerie si tiganie vazuta de mine pe www, sa moara ma-sa, nici ca mai conteaza a cui, baaa, dar daca tu nu esti exact asta, si faci parte din acelasi film cu prosti, bine ca n-aveti bani de asemenea placinte, dar intr-o shawarma/sarma ati putea sa va bagati pula, ca la femei, pe real, dezastru cu voi. :D

PLM,  ''norocu'' tau boss chiftele, ca rozul tau de pasarica si creieru-ti de gradinitza sar in ochi pe main page de la o posta, il vazusem pe tel.  inca din carciuma, dar asa intr-o pauza si dush scurt de refreh, intre carciuma cu bulangii expiratzi, ceva gen ca 99% dintre labagii mitomani prezenti aici si dixtractie cu muiste, pardon femei serioase dar cu chef de dixtractie, o sa-mi permit sa ti-o dau si tie la mumu, daca tot te-ai bagat cu mine in seama. :D

Sa moara franta cu capitala in barcelona, la frankfurt in germania, pe langa st pauli care este in suedia, la granitza cu moldova, in sudul olteniei, daca aici nu este balmuc curat, baaa bosss, seful sefilor, al tuturor bosketarilor, aurolacilor, gainarilor, tiganilor, proxenetilor si restul recidivistilor, cat si al tuturor dementilor dezaxati, cum ma sa te duci la una de patru ori si sa iei aceiasi muie, tu esti sanatos cu capul si chiar existi cu adevarat, cat de imbecil poti fi ???
   Pai ba handicapatule, daca mergeai intr-un club, salon de masaj ori de striptease, hai sa mai zicem, ca daca ai fata de prost, ca 90% dintre cei prezenti aici, incluzand si administratorii/patronii, ca eu nu am vazut vreun it-ist ori net maniac care sa nu sperie fomeile pe trada, normal ca pleci la fel cum ai venit si fara bani in buzunar, baaa, dar tu te duci MEREU si DOAR la mizerii-prostituate de 2 bani, jeguri, infectii, bombe biologice, tiganci si taranci luate din praf/bosketi din strada, centuri, bariere, foci cu floci/mustati, cu bube la cur, oparite la pizde si bagate in puscarii de garsoniere comfort 3 de 10 m patrati, fara apa calda si nici macar sapun la baie, ca oricum n-au baie pisandu-se prin ligheane/chiuvete, lux ce mai, pai si alea iti dau teapa ma, cand muia cu cacat, slobozul in gat si pe ochi, ruptul tuturor gaurilor, este in meniul de baza ???
   De ce ti-a dat tzeapa ma nebunule, ti-a zis ca are hemoroizi sa-i lingi si nu avea, a zis ca seamana cu bunica-ta si nu semana, inca mai avea dinti in gura, avea mai putin de o suta de kile si ai zis ca e schiloada, baaa, tu esti real, existi, esti sanatos la cap, ai facut/trecut vreodata vreun test psihologic si consult psihiatric in viata ta, esti in libertate, sau postezi legat de calorifer din vreun balamuc ???

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

....ebolaaa si gripa aviaraaa, dar-ar in tot stolul, shatra, coviltirele, pasaretul, zburator, croncanitor, ascultator si promovator de asa ceva.   :angry  

Bai bosss, ai noroc sau ghinion in plm, depinde acum din ce unghi privesti problema/cariciul/muia si de care parte a pulii te afli, ca cu botu si limba-n pizde de tiganci buboase, se stie deja, esti tot timpul, si asta se intampla doar pentru ca nu m-a lasat o bagaboanta sa o calaresc mai mult de 2 numere(doar ora adunat :( ), ca altfel im vedeam de viata mea si te lasam in pace,  asa ca scuza-ma daca-ti zic, pisha-m-as pe mintea ta de geniu/caras de chiuveta balbait, balta mica, secata si statuta, cu ochii bulbucati si gura mare, exact si ca atunci cand ii scoti din apa si raman fara oxigen, un paradox, ca si majoritatea imbecilor de aici, care au reusit a invata sa tasteze, dar inca nu stiu sa scrie si sa citeasca, ca de inteles, oricum-pula, asa nici ca nici nu mai conteaza daca intelegeti ceea ce scriu eu p-acilea, so, sa revin, chiar daca continutul de oxigen este mai mare in aer liber, daca nu ma crezi intreaba-l pe parnaie adrian severin ca este expert in concentratia/continutul atmosferei si a cantitatii de oxigen, respectiv continutului periculor de hidrogen, sa revin din nou ca sa nu pierzi firul cu intelectul tau de amiba, creierul de brosca de balta, valoarea de maxim proxenet de sosea interjudeteana, gramatica si limba ta romana pilaf, de cocalar semianalfabet, cat si pe aia 3 lei/banii tai, care postezi poze cu mancare ca pipilica, de la cantina saracilor, pomama si parastas, ca la nunti si botezuri sunteti prea fomisti si saraci sa va duceti si sa dati bani, care futi tiganci si bombe biologice aduante din santzuri, panarame penale care te mai si umilesc, so si iarasi deci, baaa nebunule, tu chiar crezi ca esti vreo valoare ??? :D...daca as pune clipuri cu cate pizde am lovit de 'la lautari', dintr-alea de promo de pe site-ul lor, pozate cand eram si eu acolo, m-as deconspira, puls ca nu am putut sa trec/pretrec(pula petrecere, chin si jale) o noapte acolo fara mai putin de 4 sticle de whisky/vodca in galeata/frapiera cu gheatza, cel putin o sticla juma fiind partea mea, ca sa pot rezista muzicii-handelului, nenorocirii, viermilor si jegurilor infecte, pargumat-tanspirate si sclipiciuri imputite. numa valori, d-astea ca tien care care bantuie asfel de locuri/wc-uri publice, ca si raioasele promovate aici, dar vorba aia ce nu face barbatu/prostu pentru o kizda. :D, asta e aminitirele ma rascoleste, apropo de amintiri, cand se spargeau scaune, mese si sticle in capatzani si pe carca la After Hours/dobrogea, acum vro douj' de ani, bunicii manelelor si infractorilor din constanta, majoritatea partzarilor, viermiilor si paduchiilor actuali, biliboi rujati, machiatzi si pe motz gelatzi, nici in proiect de laba nu erau, sau maxim se cacau pe ei si il mancau la gradinitza, pe post de eugenia/nutella. :D
    Fute-te-ar cainii si pe tine cu valoarea ta, asta dupa ce ma pish pe chelia, muia si ochelarii lu picon de sobolan muist infect si pe crucea ma-sii, daca nu mancata deja de viermi, atunci fututa de cainii maidanezi si groparii din cimitir, pot sa iti zic ceva, bai gustere, castigam 3000 de coco pe luna inca de la inceputul anilor 2000, atunci cand tu iti numarai probabil primii floci, futeam pe o sticla de vin, vodca/zarea spumant de la mijocul anilor 90', cand tu probabil, inca adunai cacati uscati de caini/pisici pe la gradinitza si ii mancai, asa ca lasa jemekeria asta a ta de 2 bani, care nu dormi noaptea de frica, ca ori te baga la bulau militzienii spagaro-muisti pentru infractiunile comise aici, ori iti iau glanda tiganii si infractorii, daca nu le sugi pulile si nu te faci carpa in fatza lor.
  Ba pula bearca, diferentza intre mine si majoritatea muistilor rupti in cur ca voi, majoritatea mincinosi limbisti, care doar printr-o minune ar fute tigancile/tarancile, babele, bolnave, buboase, nespalate si promovate in disperare acilea, este aceea ca eu fac parte din ambele lumi, pot trai unde vrea pula mea, exclusiv doar pe pula mea, facand doar ce vrea pula mea, oricand, cu oricine si la orice ora din zi si din noapte, cu orice tipologie de oameni/clasa sociala, aici in tara asta de 2 bani din africa economic, ca mentalitate si situatie generala, geografic din greseala inca in europa, asa ca inca sunt smeker, si atat timp cat stau acasa/in tara, am numai zile, seri/nopti mai bine spus, doar de vacanta si dixtractie, de vineri, sambata si duminica, plus joile studentesti, ajungand dupa atatia ani sa prefer dixtractia de noapte de luni-miercuri, cand totul este mai relaxat si linistit, manca-mi-ati pula de tartani bosketari, ca daca va duc prin africa, asia, central si sud america salbatica, nici nu mai iesitzi din camere sau din curtea hotelului pana va ia agentul inapoi sa va duca la aeroport.
  Veracruz, tijuana, cancun, acapulco- mai nou mediatizat, plus inca vreo alte 50-100 de orase/porturi diferite in Am. centrala si de sud in ultimii 15 ani, ca de miami, l.a . si n.y. nici nu mai pomenesc, chiar m-am sictirit de cate ori am fost, pai baaa zmardoilor, care traiti/spargeti seminte, alune, pufuletzi, floricele si o ardeti pe apa plata-botanistii aurolaci ori pe rachiu/metaxa cu pepsi bosketarii betivi, in general pe vise si sare de baie exclusiv la scara blocului, carciuma din sat ori pe google food, bautura, poze, pizde and movies search exclusiv, mai vorbim daca  aveti sange in coaie sa va duceti acolo, sa traiti/umblati in viata de noapte si sa va intoarceti in viata acasa, rasa voastra de zmardoi de mall, garsoniere si discoteci/cluburi. 
  Cand o sa iesiti cu oameni pe la carciumi si in viatza de noapte in special, care folosesc inca 3310-urile, akm-urile si kalasnikov-urile de divertisment, sa impuste pescarusi, ciori si papagali, o sa mai stam de vorba ma zmardoilor. :D
  Iesiti pe strada noaptea in jamaica, haiti, columbia si venezuela, ori in nigeria, guineea si angola, ori yemen, oman si somalia, cand si tiganii/brazilienii si braziliencele din piatza chiliei/grivitei, ferentari, militari, balta alba, strachina si alte tiganii din tara par suedezi, sa vedetzi voi cum sta treaba cu tupeul, smardoiala si sangele in pula, unde io plecat de capul meu m-am intors asa cum am plecat, iar alti 3-4-5 rusnaci, romani sau alte natii imbecile, pe talent, valoare si smekereala s-au intors chiar inaintea mea, dar efectiv in pulile goale si taiati la gat, drama, tiganie, scandal si dezastru cu autoritatile orasenesti si portuare, ca sa nu plece vapoarele fara ei. :D
  Pescarie la rond alba iulia ???, ce ziceti de 50 de africance aruncate pe vapor pentru 15 pularai cati eram noi in echipaj, majoritatea gazele/pantere tinere si pazite de 5 giboni cu kalasnicoave legate cu sfoara de parama luata de la noi, inchiriate cu 20 dolari pe zi, maxi-taxiuri la scara vapoarelor cu 10-20 de pizde prin am de sud luate engross la maxim 5000 de coco pe 24 de ore ???
  Nu ma duc pana in NY si Vancouver, ca-s prea multe, dar din San Francisco, Houston, New Orelans, LA si Miami, Mexic si pana in sud rau de Argentina, vreo douj si cateva de tari cu insule cu tot, si pe o coasta si pe alta, inclusiv panama de vreo 20-30 de ori, am futut sigur de capul meu cu maxim 50-100 de coco pe zi/noapte(in america era mai scump-100 de coco vreo 3-4 ore, daca stiai cum sa le iei, altfel 50 short-ul, ori 100 ora/numaru in back stage la stripteas-uri cu siliconate gen dolly parton), dar in sud, de la mexic in jos, maxim 100 pentru o noapte plina, daca chiar erai disperat, fomist sau prea beat ori drogat si sa futi de toti banii, ca mai sunt si bosketari, fomisti si disperati d-astia,  plus simtul de a gasi un taximetrist ok care sa nu te lase amanet prin oras noaptea/dimineatza, eu unul, le luam numarul personal cu telefonul pe testate, in maxim 20-30 de coco dus intors, la fel si-n emirate, singapore, dar fara taximetristi ca majoritatea sunt musulmani si neseriosi/fricosi, fiindu-le frica de pizda si de puscarie, anyway cunosc dubai-ul si abu-dhabi-ul destul de bine, stand/lucrand 3 ani efectiv acolo, renuntand la o crestere saraliala de 2000 de coco pe luna, plus apartament in abu-dhabi pentru a mai sta/lucra inca 3 ani la ei, cu asigurari medicale de vreo 100 de mii de coco pe an, la care chiar nu se futeau in cur si comentau nimic, majoritatea fomistilor din companie umplandu-si gurile de implanturi de titan, portzelan si haur, ca pensie cumulativa de inca vreo 10-15 de mii de coco anual, ora de overtime 100 de coco, chiar si ambuteiajele-statul la semafoare fiind platite, asa ca recomand muistilor (in)competenti care habar n-au de nimic dar se pricep la toate, care freca pula inca de cand s-au nascut sa sa duca acolo, daca isi doresc asemenea avantaje si salarii(per total si acumulat, undeva la 7-8 mii de coco pe luna, mediu si plazibil, top  maxim undeva la vreo 10 mii, pe jobul si sectorul unde frec io pula si fut in cur bosketarica voi), in singapore stand adunat vreo 30 zile doar la hotel, plus zecile de escapade de juma de zi/noapte(de 12h) din port, china-zeci de porturi/sute de ori, o tsingtao si o pizda=10 coco= o ora de masaj all inclusive, pe noapte, daca la fel, nu ai fatza de prost gen picon, pipilica, pisic, nashu, trole=marean, deceiver=abomination=aristide si alti boshorogi bosketari sinistri, securisto-sifonari gen the cat, kaizer suzeta, poti sa iei o pizda cu o suta de coco pe noapte, dar sa o aduci inapoi pana se lumineaza de ziua, majoritatea au fixatia asta, si in rest pe unde dracu nu am mai fost, peste tot, mai putin polurile, siberia si hawaii, asa ca vorbesc despre femei cel putin din punctul meu de vedere si alese de mine, nu tiganci raiose si moldovence buboase care stau la panda dupa usa cu lumina stinsa si garidele/iuby-lua-le-as mortzii-n pula, ascunsi prin dulapuri sau instinsi pe sarma prin balcone...si chiar erau femei cu care nu te faceai de ras ziua pe strada, curate, carora aveai curaj chiar le bei apa/spampanie din pizde, iar voi ma muistilor, ce morztii vostri de infractori flamanzi si rupti in cur faceti, vindeti, pestitzi, recenzati mincinos si promovati foci cu floci, batoze, babe zbarcite, tiganci si taranci buboase si bolnave, terminate total dvpd fizic cat si psihic, cu 2-3-4-500 de lei ora ???... lua-v-as tuturora mortzii si ranitii in pula, ma viermilor penali care sunteti.
  Am fost singur pe pula mea in locuri pe care le vedeti si va uitati cu groaza doar la discovery, cnn si alte stiri, voi ati luat-o la pas vreo 3 ore prin fasia gaza, echivalentul unui oras de cateva sute de mii de locuitori aproape un milion, o ceva imens de vreo 40 de km lungime si vreo 10 latime, de ruine bombardate si daramate, intseata de dementzi/militari cu automate si de-o parte si de cealalta, ca sa intelegeti ce inseamna dezastru, genogid, teroare si nenorocire, a unor minti slabe controlate de catre niste muisti bolnavi si criminali, si de o parte in palestina si in celalta in israel, ati fost ma viermilor in africa sa vedeti cu dorm, nu cativa bosketari si tigani ca voi, care va bagati caii si caprele in casa si va aruncati copiii si batranii afara, asta daca nu-i aruncati la tomberon, vindeti pentru organe ori sa-i scoateti la cersit, prostitutie si furat, ci majoritatea sarmanilor alora, in gropi de un metru sapate in pamant si acoperite cu prelate, unde vreti sa aduceti societatea asta amarata cu lipsa voastra de carcter si educatie, de maimutze salbatice care va inmultiti ca paduchii, ma muistilor neneorociti de jeguri ordinare care sunteti, voi astia care prostiti, pacaliti si vindeti femei si copile, muri-v-ar copiii in chinuri ma muistilor, asta daca ati fost in stare de asa ceva, chiar vreti sa duceti romania in africa ma imbecilor fomisti, pai atunci cine o sa va apere, indrume si educe copii, sa nu fie violati inca de la gradinitza de nenorociti ca voi ???...asa ca, ce surprize si cu ce minuni/miciuni vreti sa ma mai impresionati ma viermilor ordinari ???
  Bosss, sa-ti bagi pula in ma-sa lu picon, da-o in mortzii ei, ce mai conteaza pentru tine ca e moarta si mancata deja de viermi, la cate dementze si perversiuni penale iti trec tie prin gandurile alea ale tale zdruncinate, ca intr-o ora, cat mi-a luat cacatul asta ca sa-l scriu/mananc aici, cred ca am scris mai mult de cat o sa scrieti voi cu totii intr-o saptamana, tu si toata trupa ta de tigani boratzi, borfasi, infractori, gainari, pamblicari analfabeti si recidivisti muisti, pe care isi sustii si va lingeti reciproc pe puli si-n gaozele deja sparte de atatia ani, pentru bani, interese si de rasa voastra mai stie, de infractori penali ce oportunitati va mai basesc creierele ale defecte de viermi fomisti. :D
 Oly, futi-rasa ta de zburatoare tuciurie si croncanitoare, ia baga ma muie word-ul, copiaza, indexeaza si zi-mi cate caratere are aberatia asta.
  Baaaa, bosss, stiu ca nu te duce creierul ala de greiere/gaina prea mult, ca de altfel pe majoritatea viermilor muisti prezenti aici cu care esti in cardasie, ca daca era altfel, faceati bani fara sa pestiti, prostiti, profitati si sa mancati de bani femei proaste si credule, manca-v-ar si pe voi canceru sa va manace, ideea este una singura, ca ati ajuns sa fiti mai nenorociti, mai panarame, mai muisti si mai homosexuali, poponari, pederasti, curisti, gaozari, bulanjii chiar si decat amaratzii aia de la opera sau gara de nord, baga-mi-as pula in ei, in voi si-n familia traditional-oportunist-muista.
   Baaa, sa moara ma-sa, nici nu mai conteza a cui, pe cucuveaua lu picon, probabil mancand-o deja viermii, dar baaa, inghti-v-ar de tot si pe toti puscaria, nu puscaria ca scapati, mai bine cancerul si buba neagra, dar ba muistilor chiar mi-a venit o idee, fac cheta, coleta sau daca nu, am sa pun eu toti banii, cat mortzii vostri de bulangii muisti, ar putea sa coste, sa va vindeti ca ultimile zdrentze penale si voi, ca oricum fa fute-ti in cur mai rau ca bulanjii reali de atatia ani de zile, barbatzii pulii-n cur care sunteti, ca sa nu va mai vedem muianele de sobolani sterpezite pe aici, io pun/platesc o suta de coco pentru o luna, ca sa nu-l mai vad pe viermele ala muist de picon, cine care se mai ofera ???
   Desire, mamica, manca-mi-ai pula din cotor de travestit bulanjiu care esti, iesi in rasa ta din dulap/balcon, lasa facaletzu, ghiveciul, ficusu, castravetzii si borcanele pe care ti le bagi in gaozul/pizda aia galeata la web cam, si treci aici sa o sugi/faci prezenta. :D

Vizitator sarlatanu
Postat

S-a terminat repede vinul ala cu dop de pluta si ai trecut pe aspirina ?

Asa cevaaaaaaaa...aide:)pulamea, ai stat o noapte intreaga sa scrii...tristule!

Pana si bosketarii din Gara de Nord sunt mai fericiti ca tine, macar aia stau cate 3-4 si vorbesc, trag din pungi sau ce fac ei acolo, dar sunt mai multi...tu, esti singur, tristule, te certi singur. :)

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...