Sari la conținut

Site-urile infractorilor, serviciilor secrete/securiste si ale militzienilor/tablagiilor muisti sifonaro-spagari.

v-ships

Infractorii, adica 99% dintre cei/cele prezenti/e pe site sunt rugati sa se exprime:  

34 membri au votat

1. 1. A fi sau a nu fi o panarama nenorocita si muista, indiferent de sex ?

• Da, sunt un muist infect, prezent aici sa profit de femei si sa fac bani prin orice mijloace.
    • Da, sunt o prostituata penala si proasta punga, plina de boli, o cioara vopsita/deghizata, luata de pe centura si bagata pe apartament.
    • As dori ca toti cei/cele care promoveaza si practica prostitutia/implicit traficul si consumul de droguri si minore, nelipsite din lumea asta mizerabila, sa crape in chinuri ori pe viata in puscarie.

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

E cam amuzant, totusi, cum niste babalaci semipensionati, hulpavi si slinosi, fac pe smardoii electronici, ameninta, injura si se tin tari in gura p-acilea, dar daca isi pune cineva mintea cu ei, nu-i mai vezi.

Doamne Fereste.

Sa nu uit, ma pis pe voi.

:)

Link spre comentariu
Vizitator the abomination

aveti grija ce scrieti ...  ca marinelul va fi UL lunii viitoare ... mi-a soptit o pasarica cu par.  :laugh2

în fiecare lună e UL :))))

Un Leming :)))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.

si influenta asta (sau mimetismul - pentru cei care se tem de el) functioneaza de minune ... de-aia toti cei cu ate optiuni sexuale s-au nascut si au crescut in familii  traditionale..

Din ciclul lepra diversionista, travestitul cu mustati strikes back.

Chiar nu te poti abtine sa nu mananci cacat cu gura plina, de ce ar fi mai buna sau mai rea o familie hetero sau homosexuala, cand travestiti dementi ca tine, chipurile cu familie si copii acasa, ajung sa si le neglijeze, preferend sa-si ocupe/omoare timpul, in compania jegurilor societatii, penalilor, **spam editat**ilor, perversilor, proxenetilor si psihopatilor, asa cum faci tu amicii tai de mancat cacat si lins in cur reciproc, tocmai tu ai tupeul sa vorbesti despre ce este bine si ce este rau ???
  Un bulanjiu defect poate iesi doar din parinti si familii de traumatizati, descreierati si distrusi, fizic, psihic, cat si cromozomial, ca si apariatia tuturor degeneratilor si transexualilor prin rudele care se fut intre ele, asa ca nu vad de unde este mai bine ca un copil, probabil sanatos si probabil cu o sansa la o viata normala, ar putea ajunge tocmai normal la cap, cand vede ca mami cu tati isi sug pulile reciproc, isi iau limbile in gat, se ling in cur si se ard in bostan, gaura facuta exclusiv pentru varsatul dejectiilor si nu pentru fanteziile si deviatiile demente ale tuturor dezaxatior, amatori de sex anal, indiferent de sex.
  @ Lua-le-as referendumul in carici si da-le-as la muie tuturor inderesatilor, guristilor, propagandistilor, participantilor, bosketarilor isterici si de o pare si de alta celor doua tabere de talibani muisti, care si-au mai gasit un motiv sa manance cacat, alti bani furati/cheltuiti degeba, in locul a probabil 100 de orfelinate, crese sau case de batrani . :( 
   Daca tu, oricare mortzii tai ai fi, in mortzii ma-tii de distrus genetic/cromozomial, o eroare, abominatie si anormalitate a naturii, indiferent de sex, ca bulanjiu infect sau lesbianca isterica, frigida si psihopata, nu simti nevoia si atractia pentru sexul opus, deci implicit nici spiritul matern sau patern, care ar decurge din astfel de ganduri, sentimente, trairi, mentalitati si dintr-o astfel de relatie normala, de unde mortii ma-tii de abominatie genetica, vei putea simti pentru copilul ala ceva, si mai ales, nefiind al tau ???
    Majoritatea abuzatilor, dementilor si dezaxatilor, dupa casele de plasament care sunt inca pe primul loc, apar tocmai in astfel de familii surogat de catre care au fost adoptati, ori in cazul cuplurilor si copiilor vitregi, indiferent ca hetero sau homosexuale.
    Asa ca sa le/va iau rasa-n pula si bulanjiilor curisto-gaozari infecti, cat si sustinatorilor muisti si **spam editat**i ai familiei traditionale, toti niste talibani, paduchi si viermi muisti, gen rafaello, picon, pipilica, trole, mikky, alexqwerty, obsedatul, klm, lopix, the cat, oly, deceiver, niste viermi consacrati, clonati si rasclonati, si restul **spam editat**ilor consacrati, care in culmea tupeului, nesimtirii si ipocriziei de sobolani si viermi infecti securisto-sifonari care sunt, o trag cu familia traditionala, tocmai ei, niste bosketari, betivi, cirotici si lifeless, infractori si pradatori sexuali, care au si-au facut si gasit un scop in viata pe forumuri de genul acestuia, in scopuri si actiuni efectiv penale.
Link spre comentariu
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland

chiar e de ras  :laugh2

esti sigur ca n-ai citit cu ochii injectati de mahmureala? ca altfel nu vad cum ai inteles din postarea mea ca un anume gen de familie e mai bun decat celalalt... am spus doar ca argumentul influentei nu pare sa fie un argument, cata vreme homosexualii (de oricare gen ar fi) se nasc si cresc tot in familii traditionale... deci, ar fi trebuit sa fie hetero, daca tipul de familie ar fi avut vreo influenta...

restul elucubratiilor tale la adresa mea poti sa ti le indesi undeva... nu-mi (mai) starnesc decat un ras plin de mila :)

totusi, ce dracu, aveam pretentii de la tine (sau nu?!)... pana si miskin a inteles ca eram ironica, chiar daca a incercat sa-mi ironizeze ironia, ca sa zic asa 

ps: e totusi amuzant cum imi pandesti postarile ... o sa incerc sa fiu mai productiva in sensul asta, ca ai ramas fara jucarii :D
  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

totusi, ce dracu, aveam pretentii de la tine (sau nu?!)... pana si miskin a inteles ca eram ironica, chiar daca a incercat sa-mi ironizeze ironia, ca sa zic asa

Marinaru', in tiradele lui, ignorand unele derapaje si unele evidente frustrari legate de curve - proxeneti, are dreptate pe fond, forma lasa de dorit.

Eu imi mentin parerea, ca e prea prost sa ofere bani femeilor neinteresate de acest aspect si ofera prea putin, celor care vor bani.

Tu, Gogule, stii cu ce jeguri o dai in bijoux p-acilea?

Link spre comentariu
Vizitator

Ma refeream la jeguri gen picon sau ca tine, desi nu inteleg, de ce suferi tu, cand imi bat joc de el.

Si baga un ham-ham, sa stiu, ca esti tu.

Ai de :) mea, Goguleeeeee.

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Marinaru', in tiradele lui, ignorand unele derapaje si unele evidente frustrari legate de curve - proxeneti, are dreptate pe fond, forma lasa de dorit.

Eu imi mentin parerea, ca e prea prost sa ofere bani femeilor neinteresate de acest aspect si ofera prea putin, celor care vor bani.

Tu, Gogule, stii cu ce jeguri o dai in bijoux p-acilea?

pre_1538557859__1325704339_old_man_slaps

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

pre_1538557859__1325704339_old_man_slaps

Cateodata mai ai dreptate si tu, in privinta papitzoilor astia asexuati, hermafroditi si bosketari lifeless de ''misskin si dece'' care s-au obraznicit, dar inca nu o sa le-o var pe/pana-n beregatzi, sunt inca buni de potai p-acilea :D , chiar daca esti si tu un sclav din toate punctele de vedere, ce mai mare boss-sclav vazut de mine in www, chiar si marioneta, doar un papitzoi fiind, cu o culoare care te reprezinta intr-un totul, rozul, atat sexual cat si mental, care nu doarme noaptea de stresul care o sa-l futa in cur, tiganii, proxenetii si infractorii in fata carora carpa s-a facut, ori organele muist-spagare, care il vor baga la bulau daca nu mai produce nimic, si un ghici surpriza ce, tot in cur o sa fie futut...asa ca da, am vazut ca il mananca-n cur ca pe zambilica sa sterg cu el pe jos si sa i-o bag pe esofag, ca doar si d-aia actiunile, pasiunile si fanteziile lui de homosexual masochist, p-acilea, cautand zilnic de a fi futut in cur si a se fute cu boshorogii bosketari betivi, lifeless, cu apucaturi **spam editat** si infractionale, culmea ioniei, caterincii, ipocriziei si a nesimtirii e ca s-au gasit ciuma si cancerul, sa demonstreze p-acilea care sunt mai lifeless si mai rupti-n cur, ce dreaq sa le faci, de muisti flamanzi, dementzi si sociopatzi, majoritatea orfani cu si fara familie, crescutzi cu cheia la gat si pula la cur, la o singura tzatza, cauta si ei pe aici, sentimente, afectiune si... muie cu cacat, daca cu asta au copilarit, trait si sunt obisnuitzi. :D

@ desire, mamaica, ma tranexualule cu mustati, care esti tu pasiunea oricarui bosketar, betiv, proxenet si **spam editat** over 50:

Inseamna  ca inceput sa-ti placa a ti-o da-o la muie, macar virtual, ca real nu cred va fi vreo sansa sa-mi stric cariciu pe babe si foci esuate cu mustatzi, travestiti si bulanjii coclitzi si clonati ca tine, o mitza biciclista din periferia/tigania capitalei bosketarilor si infractorilor de pretutindeni, nici nemaicontand ce alune, ghinde, rama/lindic si sex scofalcit/oparit de travestit cu mustati mai porti tu in chilotzi, care intretii circul, diversiunea si creditezi infractori penali ca cei cu care-ti lingi hemoroizii reciproc, pisha-ma-s pe ironia ta diversionista, si pe deadline-ul tau la inceput de luna si trimestru, cu siguranta, de vandut flori la taraba, de cartofi si castraveti in piatza ori cu vaza, ficusu si facaletzul la web/chat/cam, ramane cu am stabilit, ti-o dau la muie, virtual, chiar daca stiu ca ti-ar placea nespus de tare si real. :D

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Ma refeream la jeguri gen picon sau ca tine, desi nu inteleg, de ce suferi tu, cand imi bat joc de el.

Si baga un ham-ham, sa stiu, ca esti tu.

Ai de :) mea, Goguleeeeee.

Gogule, stai blând, nu te agita ca cola!😄
  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Sa vina limburicii anali modificati genetic sa ne explice cum este cu otrepele aste da top,lux si hiperlux :laugh2 

Pentru cine nu stie asta este o recenzie facuta lui Ines,pocnitoarea de hiperlux,iar Ragno este curvar vechi cu recenzii 100% reale

S-o futa toti cainii din cimitir si balamuc pe inesa , o alta dementa jegoasa gen diaree tantrica, racolate sau clone inventate de boss tanga roz, daaar si pana la urma, cine mortzii ma-sii e hemoroidu' asta inflamat si nefericit, de vierme infect si stafidit de ragno, futu-ti rasa ma-tii de bosketar si parnaias recidivist, de dement psihopat si infect ce se crede popa, o alta clona obosita gen vasilepoamarosie, sangre si castellano, din filiera de tigani boratzi, nashu, trole, picon, xoxo, dolores, ghitza cu duba, andreea good, ticutza care fac up-uri constant pe topicele erikai, andrearebeca si corina/mamaomida/spaima colhozurilor si muma padurii- vip, o alta clona si bulangiu rupt in cur, care face circ fiind unul dintre lachistii si garizii muisti, care sug pula la dobrogea-cta si opera bucale, pe 50 de lei, aceleasi hamsii stricate cu fatza de  bosketari/''sabroso, scoica si cuptorucuplacinte', care fac cheta sa le platesc femeile si sa le fut femeile fara prezervativ sa vada daca mai pot sa aibe incredere in ele si sa le pot fute si ei fara prezervativ, ca sa fie siguri daca copiii is ai lor, nevand bani si futandu-se cu totii in cur pentru un test de paternitate ?...aceleasi sageti si aceiasi bosketari rupti si fututi in cur, care n-au bani nici de ratc/ratb, pe care ii aduce guvidele shaf cu propria masina de lux sh ori furata din germania, cu bani ficsi, un plic de sare de baie si o sticla de cinzano/martini/prosecco spumant la ei, ca sa impresioneze proastele de la balcon, aceiasi bosketari care beau 3 coniace/rachie in halbele/peturile de bere, ca sa futa ca disperatii de toti banii, acelasi muisti care impreuna cu fotograful **spam editat** si traficant de droguri obiectiv, cenzurat, gabitzu-pastila, homalau-holmes tablagiul muist, ul-amelia si cate sute de clone mai au guvizii aia jegosi de pe constanta, care incercau sa o racoleze inca de asta vara din mamaia/summer-tigania si drogofili land ???  

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...