Sari la conținut

Site-urile infractorilor, serviciilor secrete/securiste si ale militzienilor/tablagiilor muisti sifonaro-spagari.

v-ships

Infractorii, adica 99% dintre cei/cele prezenti/e pe site sunt rugati sa se exprime:  

34 membri au votat

1. 1. A fi sau a nu fi o panarama nenorocita si muista, indiferent de sex ?

• Da, sunt un muist infect, prezent aici sa profit de femei si sa fac bani prin orice mijloace.
    • Da, sunt o prostituata penala si proasta punga, plina de boli, o cioara vopsita/deghizata, luata de pe centura si bagata pe apartament.
    • As dori ca toti cei/cele care promoveaza si practica prostitutia/implicit traficul si consumul de droguri si minore, nelipsite din lumea asta mizerabila, sa crape in chinuri ori pe viata in puscarie.

Postări Recomandate

Urato! Mai bine iti aranjai fata, decat sanii! =))

nu se poate asa ceva ... pe cine intereseaza fata?

Un barbat se uita intai la sani dupa care la gaoz iar ultimul lucru la care se uita este fata...deci ... nu intereseaza pe nimeni sa-ti asezi fatzaul :D

Link spre comentariu
  • Oras:Here
  • Oras:Here

nu se poate asa ceva ... pe cine intereseaza fata?

Un barbat se uita intai la sani dupa care la gaoz iar ultimul lucru la care se uita este fata...deci ... nu intereseaza pe nimeni sa-ti asezi fatzaul :D

E lege? =))

"Capcana" / "momeala", presupun... nu? ;)

(sorry, ma plictisesc)

La cat de umblat este prin lume, imposibil sa faca o asemenea greseala. I-a jucat tableta/telefonul feste. :)

Link spre comentariu
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
       Din ciclul chiar mi-a fost dor de voi, da-v-as cu cif de vodca cu chili pe ochi pana o sa orbitzi ma bosketarilor, mizeriilor, laturile si viermii cu fata/muie umana ai societatii, aia maxim 20 muisti clonati si rasclonati care va futeti in cur intre voi de atatia ani, cica trafic, auzi ma boss pasarica ? ...daca nu ma banezi odata, curand, o sa-ti transform gunoiul asta,  in site de bulanjii, tigani, militzieni, dealeri si proxeneti fututi in cur, cum de altfel este, dar pe fatza, ca sa inteleaga orice dorel, sofer si restul prostilor:D

Lua-v-a rasa in pula de bosketari distrusi si ciori nespalate, nici macar fatat-avortate, ci ouate, care promovatzi toate joarsele si bombele biologice, ca 99% dintre cele prezente aici, ori putregaiuri, halci de osanza mucegaite, supurcaciuni si alte moaste mancate de molii, momai si fosile imbalsamate ca annona cu dumele ei de cadavru ambulant imputit si infect, care o suge/se promoveaza sigura, cand nici mortzii din cimitir ori aurolacii din canale n-a fute-o nici macar moca, de maimutze, gaini zapacite, foci cu mustatzi esuate si ciori aviare, de aratari, monstrii si varcolaci care ajung sa duca la zoofilie si impotenta rasa masculina, ajungand ca imbecilul ala de azorel, limbistus-limbricus-angelus, ca sa-si de cu spray de carcalaci si paduchi pe putza, nemaistiind ce sa faca, pentru o erectie de un minut si 23 de secunde.

Ramane cum am stabilit, 100 de coco, dar nu pentru muiste=majoritatea petardelor, pocnitorilor si panaramelor prezente aici, ca am ce si a fute femei reale, ci pentru homalai curisti, adica pentru adresele lu picon, pipilica, deceiver-the abomination si ragno mai nou, ca vreau sa le vad tupeul, smekereala, caterinca aia(de abuzati/taumatizati de mame, popi, orfelinate ori femei) si cum li se crispeaza gaoazele in realitate, cartierele-zonele deja le stiu deja, asa vreau si caut informatii pertintente/reale cu adresele exacte ale viemilor si paduchilor astora, sa vad cum paranoia si panica reala, poate bate smekereala cibernetica si tupeul de net.

Lua-v-as rasa si neamurile de viermi si paduchi in pula care au putut livra societatii, omenirii si speciei umane, care au cacat/ouat/avortat, niste bosketari hermafroditi, dementi agitatzi, hiperactivi si isterici, asexuati si bulangii fatalai/care cautati afectivitate, fk-uri, sa va plimbatzi branza, flocii, cacatul, negii, candidoza si spermatozoizii de la unii la altii, diperati sa gasiti gefeu la niste tiganci bolande si borate, tarananci nespalate, 90% dintre ele analfabete si pestite in 90% dintre cazuri, niste panarame 99% dintre ele care va asteapta ca stigoii si varcolacii cu poste fake ori futoshopate din garsonierele/apartamentele-tonele folosite/slobozite de ani de zile si nedezinfectate, rancede si pline de paduchi, raie si sloboz impregnat in orice bucatzica de texil intalnita, da zmardoi si cichiceani cibernetici care sunteti, da dorei, tarabagii, bosketari, virgini si pensionari sifonari, fututi in cur si de viata si de soarta, asta dupa ce v-au futut si terorizat in cur, nici ca mai conteaza cine, ca famelia tratidionala, canalele, bosketzi, popkii si biserica, puscaria si balamucul, orfelinatele, ori cuiburile de ciori si surele de paie pe unde a-ti fost cacatzi in viatza. 

O dedicatie, dar nu cu ce pishat pe crucea ma-sii lu picon, pe chelia si muia lui de shobolan securist-curist si infect, ca o voi face curand in realitate, nici muia cu cacat lu fasole desire/oly/ana-balta alba paraschiv, ci o dedicatie, ca de la bulangiu la bulangiu, lu the cat, cacatu curist si impotent-''alternativ si rocker'', zbuciumat, de osanza oparita, sedentara si afumata, care pe tocurile, rujat si imbracat in fustele elefantului de nevasta-sa de 100 de kile in viu, da din burdihan si tzatze, pe angela similea si corina chiriac, crezandu-se pozand aici in flacau mucio man.

Baga-mi-as pula in rasa voastra de prosti teveu, da miliardari si globe trotteri de net, de ninja warriors si natie de mamaligari si coltlete/apipioare flescaite, de goazari curisti si bulanjii tatuatzi, indopati cu prafuri de crevedia si steroizi expiratzi, de futarici si casanave cu lindicul/rama/putza medie natzionala de 12 centimetri, care daca nu aveatzi net, va sinucideatzi de mult, ori erati fututi in cur cu totii dupa inserat la primul coltz de strada mai intunecos. :D

Link spre comentariu

Ramane cum am stabilit, 100 de coco, dar nu pentru muiste=majoritatea petardelor, pocnitorilor si panaramelor prezente aici, ca am ce si a fute femei reale, ci pentru homalai curisti, adica pentru adresele lu picon, pipilica, deceiver-the abomination si ragno mai nou, ca vreau sa le vad tupeul, smekereala, caterinca aia(de abuzati/taumatizati de mame, popi, orfelinate ori femei) si cum li se crispeaza gaoazele in realitate, cartierele-zonele deja le stiu deja, asa vreau si caut informatii pertintente/reale cu adresele exacte ale viemilor si paduchilor astora, sa vad cum paranoia si panica reala, poate bate smekereala cibernetica si tupeul de net.

hai ca te-am citit ca esti poponaut =)))

Link spre comentariu
Vizitator the abomination
Reputație: 0

Mvoaaaaaiiii.... Hai cu bătaia, sa ma pish pe tine de frică :)))

Sa ne anunți, să stim sa bem mai multă apă minerală, vorbaea, s-avem dăunde :)))

Da' nu mai bine ne dai tu adresa ta, venim noi și te bătem :))))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Mvoaaaaaiiii.... Hai cu bătaia, sa ma pish pe tine de frică :)))

Sa ne anunți, să stim sa bem mai multă apă minerală, vorbaea, s-avem dăunde :)))

Da' nu mai bine ne dai tu adresa ta, venim noi și te bătem :))))

N-auzi bre, că e un avorton scârbos? Ce plm să bați la el, facea-mi-ar laba la căcat!
  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
     O sa ma pish pe crucea javrei aleia de ma-ta securiste si muiste, mancata de viermi, asta daca nu vrei sa-i fac vreo seshumare si so produc la vreun ecarisaj din buvale, cat si pe chelia ta ranceda de grasime de proxenet cu muia aia de sobolan infect pana cand boss tanga, o sa ma baneze pe mine sau pe tine, pana atunci o sa va fut cu pula indoita si trei noduri pe ea, manca-mi-ati toata pula de proxeneti infecti, si voi astia de pe bucale si cacatii aia fututi in cur de pe constanta, cu militzieni si cu tablagii cu tot, care umblati ca hienele si viermii in grup de prica sa nu va rupa capatzanile fraieri d-astia ca mine capatzanile parte-n parte, sectoriti muisti care va apara prostitutia si traficul de droguri, mai rau decat aparatzi voi curvele retardate pe care le prostiti, baga-mi-as pula in mortii vostri si ail lor de militzieni, si fute-v-ar sidosii de la aras pe care o sa-i pun pe voi, femeile si copiii.

Aveti noroc ca n-au curaj muistii aia sugatori de pula de la presa, nici online si nici pe hartie, sa scrie de capul lor inca, ca v-am facut la majoritatea dosare, lu-a-mi ati belita-n gura de slobozi curisti care sunteti.

Repet, o suta de coco pe cap de cioara borata, recte pentru infractorii recidivisti si pentru adresele exacte a lui picon, pipilica, ragno si the aomination-deceiver.

Anonna, manca-te-ar viermii, la sapaaaa, cucuruz si bostanaaa, ca nici nu te-njur de mortzi, futu-ti rasa ta de tiganca borata, ordinara, mahalagioaica si jegoasa de balta alba, fugita din tigania bucurestiului- la constanta, laaaa muncaaaa mumie, nespalata, stirba, chelioasa, obeza si zbarcita, scato si urinofila dementa, de zdreantzaaa sifonar-ordinara care esti, nu la cersit aici si oriunde online, ori la supt pula si pacalit prostii pe matrimoniale, de gunoi si infectie umana care esti.

Chill:

...asta ca sa nu te pui cu prostii, cand si o femeie poate sta 5 minute agata in bratze pe o bara, iar ciorile, nemicondand ca unguri sau moldoveni, cei cate morztii lor de sute de grauri umflatzi cu prafuri si steroizi, d-aia la care daca fac bau noaptea pe strada se caca pe ei si se pisha pe iubite, prezentzi la lindic de ninja mamaliga warrios de tiganie romania prost teve, rasul curcilor, care se futut in cur si la propriu si la ficurat majoritatea dintre ei dupa 1-2 minute, ca si la pat, cum se intamla cu majoritatea dintre voi, de altfel, de sloboziti, de virusi virtuali si viermi reali care sunteti. :D

Credeam ca doar parlizii astia din constanta de over 100 de kile de slana si steroizi in viu, cad dintr-un croseu cu cracii/aripile-n sus de se trezesc dimineatza inghetzati  si fututi in cur in shantz, da vad ca prostia si fututul in cur este deja sport national, aaa, pardon, ninja warriors, dupa romanii au talent, voce, stiu sa danseze si mai ales sa se futa-n cur. :D

Lua-v-as rasa in pula cu tiganii vostri de marutza, medelin, capatos, cove, prost teveu si ninja warrior-ul vostru de femei/rasa zburatoare si muschi de mamaliga, de cacatzi bolnavi lasi si curisti, care doar in haite/stoluri de ciori aveti curaj sa croncanitzi si sa umblatzi noaptea pe strazi, cluburi si prin viatza. :D

Link spre comentariu

O sa ma pish pe crucea javrei aleia de ma-ta securiste si muiste, mancata de viermi, asta daca nu vrei sa-i fac vreo seshumare si so produc la vreun ecarisaj din buvale, cat si pe chelia ta ranceda de grasime de proxenet cu muia aia de sobolan infect pana cand boss tanga, o sa ma baneze pe mine sau pe tine, pana atunci o sa va fut cu pula indoita si trei noduri pe ea, manca-mi-ati toata pula de proxeneti infecti, si voi astia de pe bucale si cacatii aia fututi in cur de pe constanta, cu militzieni si cu tablagii cu tot, care umblati ca hienele si viermii in grup de prica sa nu va rupa capatzanile fraieri d-astia ca mine capatzanile parte-n parte, sectoriti muisti care va apara prostitutia si traficul de droguri, mai rau decat aparatzi voi curvele retardate pe care le prostiti, baga-mi-as pula in mortii vostri si ail lor de militzieni, si fute-v-ar sidosii de la aras pe care o sa-i pun pe voi, femeile si copiii.

Aveti noroc ca n-au curaj muistii aia sugatori de pula de la presa, nici online si nici pe hartie, sa scrie de capul lor inca, ca v-am facut la majoritatea dosare, lu-a-mi ati belita-n gura de slobozi curisti care sunteti.

Repet, o suta de coco pe cap de cioara borata, recte pentru infractorii recidivisti si pentru adresele exacte a lui picon, pipilica, ragno si the aomination-deceiver.

Anonna, manca-te-ar viermii, la sapaaaa, cucuruz si bostanaaa, ca nici nu te-njur de mortzi, futu-ti rasa ta de tiganca borata, ordinara, mahalagioaica si jegoasa de balta alba, fugita din tigania bucurestiului- la constanta, laaaa muncaaaa mumie, nespalata, stirba, chelioasa, obeza si zbarcita, scato si urinofila dementa, de zdreantzaaa sifonar-ordinara care esti, nu la cersit aici si oriunde online, ori la supt pula si pacalit prostii pe matrimoniale, de gunoi si infectie umana care esti.

Chill:

https://www.youtube.com/watch?v=kcw5jnUclKw

...asta ca sa nu te pui cu prostii, cand si o femeie poate sta 5 minute agata in bratze pe o bara, iar ciorile, nemicondand ca unguri sau moldoveni, cei cate morztii lor de sute de grauri umflatzi cu prafuri si steroizi, d-aia la care daca fac bau noaptea pe strada se caca pe ei si se pisha pe iubite, prezentzi la lindic de ninja mamaliga warrios de tiganie romania prost teve, rasul curcilor, care se futut in cur si la propriu si la ficurat majoritatea dintre ei dupa 1-2 minute, ca si la pat, cum se intamla cu majoritatea dintre voi, de altfel, de sloboziti, de virusi virtuali si viermi reali care sunteti. :D

Credeam ca doar parlizii astia din constanta de over 100 de kile de slana si steroizi in viu, cad dintr-un croseu cu cracii/aripile-n sus de se trezesc dimineatza inghetzati  si fututi in cur in shantz, da vad ca prostia si fututul in cur este deja sport national, aaa, pardon, ninja warriors, dupa romanii au talent, voce, stiu sa danseze si mai ales sa se futa-n cur. :D

Lua-v-as rasa in pula cu tiganii vostri de marutza, medelin, capatos, cove, prost teveu si ninja warrior-ul vostru de femei/rasa zburatoare si muschi de mamaliga, de cacatzi bolnavi lasi si curisti, care doar in haite/stoluri de ciori aveti curaj sa croncanitzi si sa umblatzi noaptea pe strazi, cluburi si prin viatza. :D

Mă, io ți-o dau, da' pe 1000 de coco :)))

Tu chiar vrei sa credem că ai avea un creieraș atins de sifilis, încât sa riști puscaria, sa rămâi în chiloți, cu domiciliul permanent la Poarta Albă, că îți luăm tot, mă, casă, masă, canapeaua de 5000 de coco, mașină, trotineta, tot! :)))

Da' nu-i bai, că s-ar întoarce Borcea acolo, o să aibă nevoie de o asistenta :))))

Nebun mai ești!!! :))))

• Like 1
Link spre comentariu
O s-o dai pe mortzii ma-tii aia plina de hpv care a ouat pe cur un neg/papilom ca tine, pe o mie de coco, ca daca nu te avorta/oua pe langa vreun tomberon/spital, ai fi fost in stare s-o vinzi si pe ma-ta pe o suta de coco, pentru o mie de coco ti-ai vine un plaman si un rinichi in mortzii-tai de sandibel multiclonat, de infractor imbecil gainar si asistat social, care traiesti exclusiv in internet pe pacaleala, japca si cules de informatii.

Da de ce baga-mi-as pula in toti mortzii vostri, in deosebi in stramba aia cocosata de ma-ta muista care te-a cacat/ouat/avortat/abandonat, in nevasta-ta, sefa ei si copilul ala imaginar-dar-ar cancerul in el daca mai mananci cacat pe topicele mele si sa-ti moara in chinuri-daca o fi real, de bosketar, lifeless, homeless, jobless si palaliu dement care esti, si  indiferent ca tigani, unguri, moldoveni si ce militieni muisti, infractori, recidivisti si curisti mai sunteti sunteti, toti vorbitzi la plural si ca o sa faceti si o sa dregeti, voi pe mine sau pe altul, cand eu spun ca imi bag pula de unul singur in toata rasa/shatra/carutra/coviltiru/craca vostra, ca daca mai aveam macar o suta-duau ca mine in tara asta, nu mai vorbeam pe net, va rupeam capatzanile real direct in tiganie, in acasa si in clanurile existente, de va futeam cu tot cu referendum in cur si pe voi proxenetii, si pe militienii/tablagii/sectoristii, jandarmii, avocatii, procurorii, judecatorii si politienii care inca va apara, sa nu va futem in cur si sa nu va vindem copii/puii de ciori in africasi idia acolo unde le este locul, asa cum faceti si voi in general cu specia umana, in primul rand vanzandu-va rudele ?

Baaa prostule care esti, tu stii de cate ori au scapat jiji, giovani si borcea de a nu fi spintecati in parnaie, daca nu erau paziti 24/24 si ascunsi de restul detinutilor, lua-ti as muia-n pula cu fake news--rile tale si barfele de 2 bani de cancan, futu-ti mortzii ma-tii de lake flausat, care chiar ti s-a facut s-o trimitzi pe stramba aia de ma-ta/nevasta-ta imginara seara sa-ti cumpere rachiu, bere la pet si paine, sa nu mai iesi din casa pe intuneric ???

Lua-v-ar hector si ternete in pula familia traditionala, smekereala de online, life-stile-ul, pozele furate cu mancare si valoare de pe net, cat si gusturile la femei(tiganci, balene si babe), de sclavi homalai si limbisti fututi in cur care sunteti.

Hai ca m-ai enervat.... diaree tantrica unde rasa ta de nebuna sociopat-paranoica si grandoman-megalonana ce traieste prin bosketzi, evadata din balamuc esti, ca am poza la prost. aschilopatul ala de un metru si un lat de pula=deceiver/axinte/abomination de pe fasbuciul tau inca de acum 2 ani, cartierul i-l stiu ca s-a laudat aici, da-mi si adresa exacta, daca nu vrei sa postezi tot restul vietzii de la balaceanca, cu trafic de 5 mega pe zi si atunci din pula poze cu muia ta de aurolaca si negii aia de tzatze zbarcite. :D

Despre chelia lu picon si a lu ma-sa mancata de viermi car i-a facut cum si cif lu jiji dej, + cruce, ramane cu am stabilit, nicio masa/postare/muie si pisat fara nu-i pomeni. :D

Link spre comentariu

O s-o dai pe mortzii ma-tii aia plina de hpv care a ouat pe cur un neg/papilom ca tine, pe o mie de coco, ca daca nu te avorta/oua pe langa vreun tomberon/spital, ai fi fost in stare s-o vinzi si pe ma-ta pe o suta de coco, pentru o mie de coco ti-ai vine un plaman si un rinichi in mortzii-tai de sandibel multiclonat, de infractor imbecil gainar si asistat social, care traiesti exclusiv in internet pe pacaleala, japca si cules de informatii.

Da de ce baga-mi-as pula in toti mortzii vostri, in deosebi in stramba aia cocosata de ma-ta muista care te-a cacat/ouat/avortat/abandonat, in nevasta-ta, sefa ei si copilul ala imaginar-dar-ar cancerul in el daca mai mananci cacat pe topicele mele si sa-ti moara in chinuri-daca o fi real, de bosketar, lifeless, homeless, jobless si palaliu dement care esti, si  indiferent ca tigani, unguri, moldoveni si ce militieni muisti, infractori, recidivisti si curisti mai sunteti sunteti, toti vorbitzi la plural si ca o sa faceti si o sa dregeti, voi pe mine sau pe altul, cand eu spun ca imi bag pula de unul singur in toata rasa/shatra/carutra/coviltiru/craca vostra, ca daca mai aveam macar o suta-duau ca mine in tara asta, nu mai vorbeam pe net, va rupeam capatzanile real direct in tiganie, in acasa si in clanurile existente, de va futeam cu tot cu referendum in cur si pe voi proxenetii, si pe militienii/tablagii/sectoristii, jandarmii, avocatii, procurorii, judecatorii si politienii care inca va apara, sa nu va futem in cur si sa nu va vindem copii/puii de ciori in africasi idia acolo unde le este locul, asa cum faceti si voi in general cu specia umana, in primul rand vanzandu-va rudele ?

Baaa prostule care esti, tu stii de cate ori au scapat jiji, giovani si borcea de a nu fi spintecati in parnaie, daca nu erau paziti 24/24 si ascunsi de restul detinutilor, lua-ti as muia-n pula cu fake news--rile tale si barfele de 2 bani de cancan, futu-ti mortzii ma-tii de lake flausat, care chiar ti s-a facut s-o trimitzi pe stramba aia de ma-ta/nevasta-ta imginara seara sa-ti cumpere rachiu, bere la pet si paine, sa nu mai iesi din casa pe intuneric ???

Lua-v-ar hector si ternete in pula familia traditionala, smekereala de online, life-stile-ul, pozele furate cu mancare si valoare de pe net, cat si gusturile la femei(tiganci, balene si babe), de sclavi homalai si limbisti fututi in cur care sunteti.

https://www.youtube.com/watch?v=P7Xg9hBtl6o

Hai ca m-ai enervat.... diaree tantrica unde rasa ta de nebuna sociopat-paranoica si grandoman-megalonana ce traieste prin bosketzi, evadata din balamuc esti, ca am poza la prost. aschilopatul ala de un metru si un lat de pula=deceiver/axinte/abomination de pe fasbuciul tau inca de acum 2 ani, cartierul i-l stiu ca s-a laudat aici, da-mi si adresa exacta, daca nu vrei sa postezi tot restul vietzii de la balaceanca, cu trafic de 5 mega pe zi si atunci din pula poze cu muia ta de aurolaca si negii aia de tzatze zbarcite. :D

Despre chelia lu picon si a lu ma-sa mancata de viermi car i-a facut cum si cif lu jiji dej, + cruce, ramane cu am stabilit, nicio masa/postare/muie si pisat fara nu-i pomeni. :D

Da, mă, pigmeule, sa iti dea și Vistantric la mue :))))

Îmi ajungi și tu, mă, pânla pula? :))))

Bă, Adriene, bă, vorba lu' Piturca :)))

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu

...

Bai BOS SARMALA, acum pe bune, gluma-i gluma, dar ce pulamea mai cauta saracia asta aici ?

Las-l in pulamea de trafic, ca il face xoxo cu ines.

Cred ca este timpul sa-i tragi o dunga pe buletin, hai, fa ce trebuie. 

Merci  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu
 OLY/ciorex de balta alba, tu chiar vrei sa dau un telefon, pa real si pe bune, sa nu mai calci in viata ta la unirii si gara de nord, sa-ti smulg toate penele de pe tine, sa te pun in genuchi, sa intri de pe mobile, asta ca sa nu ti-le bag in cur, si sa recunosti cate fete ai terorizat, mai rau ca paulica, baga-mi-as toata pula in cioara aia care te-a ouat, care plimbi si promovezi curvele cu taxiul, futu-ti rasa, pardon, aripa si ciocul ma-tii ???

Pipilica, PIN pe mortzii tai de aurolac futut in cur, care d-aca nu-ti dateau niste nuisti conturi gata facute cu user si parola, tu nici nu stii sa deschizi un calculator ori sa stii ce-i ala un browser, mai du-te rasa ma-tii de avortat/abandonat si futut in cur de popi pe la manastiri de-ai ramas asa de traumazitat de ei, tu n-ai nici adresa nici cnp, traind in canale si bosketii din gara de nord, da o sa te gasesc si pe tine, baga-ti-ai pula in punga ta de aulorac si coniacul cu pepsi.

...asta ca sa nu va stropesc cu gripa aviara, ti-ai dreaq de cioroi boratzi si orfani homlessi, ca daca v-aduc 5 d-astea la voi in tiganie, in loc de carle, corine si carmene de 100 de kile-n viu, o sa zburatzi cu totzii rapid inapoi in india. :D

BV BOSS, ai un os !!! :D :D :D ....care, cine, unde... io vreau doar sa ma intalnesc real, cuminte si la o bere cu 4-5 tovarasi d-acilea....infractorii sunt extact si acolo unde sunt escortele independente, nimeni nu ia vazut si nu-i stie, da ii/le fute pe toti in cur si le-o da la muie, real, cand vede ca 99% dintre ei sunt cocoshati/e de foame, ii ajuta sa treaca strada, pa o 100 de coco . :D

Link spre comentariu

Marinaru' e nebun

Strânge pietre de pe drum

Și le dă la copii

Zice că sunt jucării

Și le dă la cucoane

Zice că sun bomboane

Și le dă la bărbați, 

Zice că-s țigări "Carpați".

Pe catarg dacă se suie

Noi îi dăm cu toți la muie. 

De se pune pe tambur

Îl pișăm cu toți în cur.     

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

O dedicatie, dar nu cu ce pishat pe crucea ma-sii lu picon, pe chelia si muia lui de shobolan securist-curist si infect, ca o voi face curand in realitate, nici muia cu cacat lu fasole desire/oly/ana-balta alba paraschiv, ci o dedicatie, ca de la bulangiu la bulangiu, lu the cat, cacatu curist si impotent-''alternativ si rocker'', zbuciumat, de osanza oparita, sedentara si afumata, care pe tocurile, rujat si imbracat in fustele elefantului de nevasta-sa de 100 de kile in viu, da din burdihan si tzatze, pe angela similea si corina chiriac, crezandu-se pozand aici in flacau mucio man.

O sa ma pish pe crucea javrei aleia de ma-ta securiste si muiste, mancata de viermi, asta daca nu vrei sa-i fac vreo seshumare si so produc la vreun ecarisaj din buvale, cat si pe chelia ta ranceda de grasime de proxenet...blah... cu muia aia de sobolan infect..blah.. pana cand ..blah... boss tanga, blah blah blah blah blah (....)

Bai "seshumare (...) in buvale", fii antena aici: baiu' e ca m-ai prins amu' cu chef de scris, asa ca urmeaza un wall of text in stilu' tau :) (ma rog, eu de regula scriu mai mult decat se obisnuieste, totusi nu cred ca o sa-ti pot depasi recordurile)

Asadar, here goes, intr-o ordine (relativ) aleatoare:

1) (ca stiu ca de asta te vei lega in primul rand) - nu am absolut nimic de-a face cu picon, daca e nevoie presupun ca poate confirma; nu ne cunoastem personal si nu-mi amintesc sa fi schimbat vreodata nici macar vreun mesaj privat cu el.

2) dansul la bara, nu m-a pasionat niciodata, dpmdv ma lasa rece...

3) inteleg complexitatea job-ului tau (sau ma rog... cel despre care vorbesti ca l-ai avea), dar... cat tre' sa umbli, pe nava cutare, ca sa ajungi de la senzoru' x la hidromotoru' y..? sau, de la solenoidu' a, la pompa b...?  Job-ul meu ma face sa ma lovesc de chestii oarecum asemanatoare... problema e ca-s raspandite pe tot teritoriu' Rromanikai :) si se lucreaza 12 luni / an, fara perioade de "stat la mal"... Deci, ...care din noi o fi ala mai sedentar...? ;)

4) rock-ul alternativ ma lasa (cu foarte putine exceptii, se pot numara pe degete) la fel de rece precum pole dancing-ul...

5) Angela Similea si Corina Chiriac nu cantau rau deloc... in nisa / stilul lor muzical. Ceea ce nu ma face sa resping alte genuri. Imi place sa ascult enorm de multa muzica, de multe stiluri...

In rest, tu sa fii sanatos... ;)
  • Like 1
Link spre comentariu

• Oras:#
  • Oras:#

Inseamna ca sunt anormal. :P

Nu asta e cea mai mare problemă. Despre faptul că ești un lingău libidinos și un moralist de bodegă nu spui nimic?

Bai "seshumare (...) in buvale", fii antena aici: baiu' e ca m-ai prins amu' cu chef de scris, asa ca urmeaza un wall of text in stilu' tau :) (ma rog, eu de regula scriu mai mult decat se obisnuieste, totusi nu cred ca o sa-ti pot depasi recordurile)

Asadar, here goes, intr-o ordine (relativ) aleatoare:

1) (ca stiu ca de asta te vei lega in primul rand) - nu am absolut nimic de-a face cu picon, daca e nevoie presupun ca poate confirma; nu ne cunoastem personal si nu-mi amintesc sa fi schimbat vreodata nici macar vreun mesaj privat cu el.

2) dansul la bara, nu m-a pasionat niciodata, dpmdv ma lasa rece...

3) inteleg complexitatea job-ului tau (sau ma rog... cel despre care vorbesti ca l-ai avea), dar... cat tre' sa umbli, pe nava cutare, ca sa ajungi de la senzoru' x la hidromotoru' y..? sau, de la solenoidu' a, la pompa b...?  Job-ul meu ma face sa ma lovesc de chestii oarecum asemanatoare... problema e ca-s raspandite pe tot teritoriu' Rromanikai :) si se lucreaza 12 luni / an, fara perioade de "stat la mal"... Deci, ...care din noi o fi ala mai sedentar...? ;)

4) rock-ul alternativ ma lasa (cu foarte putine exceptii, se pot numara pe degete) la fel de rece precum pole dancing-ul...

5) Angela Similea si Corina Chiriac nu cantau rau deloc... in nisa / stilul lor muzical. Ceea ce nu ma face sa resping alte genuri. Imi place sa ascult enorm de multa muzica, de multe stiluri...

In rest, tu sa fii sanatos... ;)

Ai reînceput să scrii mult. Reiei aceleași scuze și justificări răsuflate. De ce nu-ți asumi tu statutul de slugă de închiriat?

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...