Sari la conținut

Site-urile infractorilor, serviciilor secrete/securiste si ale militzienilor/tablagiilor muisti sifonaro-spagari.

v-ships

Infractorii, adica 99% dintre cei/cele prezenti/e pe site sunt rugati sa se exprime:  

34 membri au votat

1. 1. A fi sau a nu fi o panarama nenorocita si muista, indiferent de sex ?

• Da, sunt un muist infect, prezent aici sa profit de femei si sa fac bani prin orice mijloace.
    • Da, sunt o prostituata penala si proasta punga, plina de boli, o cioara vopsita/deghizata, luata de pe centura si bagata pe apartament.
    • As dori ca toti cei/cele care promoveaza si practica prostitutia/implicit traficul si consumul de droguri si minore, nelipsite din lumea asta mizerabila, sa crape in chinuri ori pe viata in puscarie.

Postări Recomandate

• Oras:Pe forum si pe scarile de bloc
  • Oras:Pe forum si pe scarile de bloc
Eu am fost cu vaporul pe Bosfor.A fost o experienta placuta ! Viata de marinar e si frumoasa dar te si lipseste de placerile vietii de zi cu zi ! Asa ca nu vad rostul ironiilor gratuite ![/quote

Ieși, mă! Postează la fazane, nu mai umple topicele aiurea!

La fazane e Ion de la Raion sef,hai ca te las,ma duc sa ma culc,ne vedem mai tarziu,sper  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

Din ciclul, cand esti un travestit cu apucaturi de gay rujat, imbecil si te mananca in cur/pizda, in loc sa te manance in pula, mai ales pe un site de pizde.

Fute-te-ar norocu, unicornii si martzienii-n cur de junkist botanist, iar te mananca-n pizda/cur/nara, tu chiar vrei sa ma pish iar in punga ta de aurolac, sa ai tripuri d-alea urate, cum ca o sa te prinda militzia cu punga de sare de baie la tine si o sa te futa bajetii in pizda la bulau, sa incepi iar sa plangi pe aici ca o pizda cum ai facut-o ultima data, iar vrei sa te aduc cu picioare pe pamant de aurolac fugit pe marte si sa-ti dau depresie o luna de zile ??? :D

Du-te, termina-ti liceul, lasat in clasa X-a, cand ai descoperit halucinogenele, planetele, martzienii si intreg sitemul solar, ia-ti bacu, promoveaza de la messboy/biliboy la ospatar si p-orma sa mi te adresezi, baga-ti-as in cur, batzu pe care crezi tu ca-l bagi prin gard sa ma racai. :D

Voua chiar vi s-a urcat/stricat cacatul la cap, tie si celeilalte pizde de banc-cock, missfarfurie, doi debarasatori din vaslui, nici macar ospatari, aurolaci, unu botanist trist si depresiv ca tine, care se crede dalai lama cand e spart cu capu/nara-n punga de bronz/diluant, celalat un bipolar hiperactiv, isteric, furios si frustrat, un grandoman dement care-si astupa ulcerul si se umfla in caltabos cu pufuletzi/mamaliga si apa de la robinet, cu poze furate de pe net, crezandu-se bill gates ?

2 virgini batrani asexuati si tristi, ce pula mea sa v-o-nfig in amigadale, cautati ma transexualilor degenerati pe site-ul asta, ca nu v-am vazut vreodata in ultimii 4-5 ani sa va intereseze de pizda, ca sa nu mai zic, ca voi doi, adunat in zeci de mii de postari/cacati mancati, o singura data, dar macar o singura data, nu ati folosit cuvatul PULA, de pizde rujate care sunteti. :D

Nu vrajeala stricata, povestile, serenadele cu botu-n pizda si cacatul mancat, scris, zis va face barbati ma flausatilor, sau muzica postata gen alt curist limbist-the cat, ci adn-ul, sunteti sau nu sunteti, barbati, restul 'ie' vorbe, iar panarame asa cum 'ie' sau nu, majoritatea bagaboantelor perverse, aaa, pardon, femeile serioase, simt ele care cum sta treaba, bine acum, cele care nu-s nesimtite. :D

Asa ca, hai marshhh d-aici, zat la opera, canale, alta masa, la cea de fatalai rujati cu pizde in loc de pula sau la cea de militzieni, tablagii, sifoane securiste, infractori pensionari, **spam editat**i, curisti, limbisti, impotenti si sclerozati.

Pula :)...same fucking fetish in a o da in #blablait...ok,o sa raspund sincer dupa o corecta analiza pe text :) părtii aleia inca,sper,ok din tine.Cealalta este mult prea frustrata,vorbeste de empatie,caracter,grandomanie,ego si alte chestii care ar fi avantaje/dezavantaje ale unui om dar fara sa poarte o oglinga cu ea.Practic mie nu-mi plac partiile astea nasoale din om,dar nu e ca nu-mi plac gandind,'din cauza' creierului,si apoi sa iau bâta sa mutilez mufe ori rotule,ci pentru ca vine de undeva din interior,stii ca-i vorba aia ca te doare sufletul,si e asa,pula mea...e chestia aia,cum ca now what?ce cacat sa fac?Sa-mi iau luneta de pe dark web sau sa imi focusez toata atentia in a face multi bani ca apoi sa ma implic 100% in a ridica orfelinate,sa vad si sa simt ca traiesc intre Oameni si nu intre animale salbatice, salbaticite la randul lor de alte animale salbatice?Mersi,aleg varianta a doua :),te las pe tine sa salvezi lumea,dar dupa my soul,cat ai putin creier,aici,as zice sa mergi si tu pe a doua,nu e nimic de salvat in momentul de fata(decat copii aia,macar/poate, care la 9 luni sunt abandonati),pe langa faptul ca Toti o sa murim candva,that's for sure,absolut totul e futut,tot,tot,tot,de asta si existenta a o groaza de institutii inutile,prezentu-i prea bambozeled,noroc de ala 1% pentru viitor,asta in cazul in care nu vine apocalipsa. :)...dar vezi ca si in 1% ala e o dilema...ca sa salvezi pe cineva(psihic),trebuie sa fii salvat tu primul,nu?Te simti salvat ori stresat,derutat,suferind din cauza nedreptatilor care se intampla in prezent,dar uitand de ele la un futai de 6 ore,cu ulei deep,si 3 sampanii in bostan,avand creierul total anesteziat,uitand de tot? :)

Revenind pasnic la textul tau :),as avea de spus urmatoarele:

1.Nu sunt travestit si nu am nici apucaturi de gay.Niciodata nu am avut.Recunosc,cateodata ma mai mananca in cur,ma scarpin subtil.Nu as dori sa ma manance nici in pula,nici pula,e o senzatie misto cand nu te mananca.

2.Sa te auda dâzeu in legatura cu norocul,fute-m-ar sa ma futa,mersi de vibe :).La fel ca si la cur,da,ma mai mananca si in nara cateodata,pizda n-am. :).Am pus botul la vrajeala altora cateodata,corect.Nu am consumat vreodata aurolac iar tu nu te-ai pisat la figurat vreodata in punga mea imaginara de aurolac,nor ca mi-ai dat vreodata vreun trip nasol cum ca m-ar prinde politia cu sare de bucatarie,la fel,nu am consumat vreodata asa ceva,nor ca baieti pizda parnaie,nor ca m-ai adus vreodata cu picioarele pe pamant(poate daca lasi orgoliul obosit la o parte te aduc eu :) ) ori ca mi-ai dat depresie.Nu am fost vreodata pe marte,nici nu-mi doresc,bag pula in navele lor.

3.Daca a termina liceul inseamna a da bac-ul,nu mersi,o sa fac banii aia multi si fara sa vad feţe sclifosite si incruntate,cu floaca in cap permanenta, care sa ma verifice daca am memorie buna ori ba. :).La cacaturile alea cu halucinogene(cat si cu bac-ul),ospatar,jackboy ,sa mi te adresezi and shit parca-l vad pe picon,ma ia cu durerea aia de care ziceam si putina scarba din creier si prefer sa dau skip,ok? :).

4.Din ce stiu,la mine,cacatul e jos,iese din cur,nu mi-a iesit vreodata pe ochi,nari,urechi,gura,nici cuc :),sincer ...daca unghiile,parul sunt cacat,asta nu stiu.ospatar,debarasator,aurolac,botanist trist,depresiv,la,la,nu,nu ma cred Dalai Lama,1 la mana pentru ca e un fals si un sectant,la fel ca orice religios diferit,2 la mana pentru ca nu m-am considerat vreodata nici macar vreunul din astia pe care i-am citit si mi-au placut.Nu fac d-astea.Nici macar de mine nu stiu cine sunt,ca-s produs de altii,de ce m-as considera altul?Prea mult!Nu am consumat bronz ori diluant vreodata.

5.Ma bucur de o viata sexuala misto,adica e chiar misto,sincer,din toate punctele de vedere,cu o fata,nu e baiat,nu e transexual,nu sunt virgin.Pe site-ul asta nu caut nimic,am mai zambit,am mai fost serios,in ultimul timp nu am intrat decat daca aveam timp liber si chiar chiar nu aveam ce face cu el decat sa stau intins si sa mai intru pe aici,memories and shit poate cat si unele personaje interesante ori altele deloc interesante dar parca care sa merite sa le scoti imputiciunea la suprafata.

Constientizand ce cacat am facut si invatand din asta era normal sa nu ma mai intereseze pizda,nu crezi?

Am folosit de foarte multe ori cuvantul pula,de ce m-as mandri vreo secunda? insa nu am dorit/cerut vreodata sa mi se suga ,de vreun pularau,nor ca am dorit sa o bag in inimi,faringe si cadavre,corect.Posibil sa mai fi trimis, la misto,in pula mea,gen ocazional,caterinca....sa ma faca asta sa fiu un transexual degenerat?Bo! :) Lapulamea Hotel.

Hai ca mi-am dat seama cat am scris...da' vezi ca oarecum mi-a pasat,bai superman debusolat :),poti sa incepi sa ma injuri si de morti,si pe mine, daca crezi altfel,dar vezi ca eu port mereu oglinda cu mine,nu mananc cacat,nu am mancat vreodata,poate cand eram mai prost si mai copil,dar si atunci am facut-o la figurat. :)

P.S:Cica am postat un mesaj cu prea multe emoticoane decat permite limita...ce plm,asta a pus si limita la emoticoane?Cat costa ridicarea limitei? :)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti , Constanta

Cat de imbecili/e, muisti/e si nenorociti/e puteti fi, ca sa nu intelegeti odata sau sa va faceti de atata timp ca nu pricepeti/vedeti ceea ce se intampla aici si la concurenta, ''nimfo si info'', scenatii rupte perfect din filme cu si pentru prosti, politistu/baiatu bun si cel rau, pe unul dintre site-uri avand toti oligofrenii, labagii si infractorii  drept la mancat cacat/cuvant-gen site-ul acesta, pe cand pe celalalt, prezentandu-se serios, fara tiganie si off topic, doar militzienii, infractorii si proxenetii.
 Cat de imbecili rau intetionati sa fiti ca sa nu intelegeti ca aici se lasa mizeria si off topicul in mod intentionat la liber, pe cand la concurenta chipurile se baneaza orice, lasand impresia ca doar infractorii au dreptul la cuvant, in ambele cazuri, scazand atentia infractorilor si a-i lasa sa se manifeste liber asa cum isi doresc ei, intre timp colectandu-se informatii serioase si dosare, in speciale de pe pm-uri ? 
  Cat de muist si muista rau intentionat/a sau imbecil/a trebuie sa fii, ca sa crezi ca banii adevarati se fac din mizeria asta prostitutie de 2 bani si nenorocirea catorva amarate, tot de 2 bani, si nu din traficul de droguri, fara care prostitutia si majoritatea  serviciilor, infractiunilor adiacente si complementare nu ar putea sa existe ???
  Asa ca zi-mi si mie madam desire, asa retoric, dar totusi pentru opinia publica, de ce nu ti-as da la muie pe unde te prind, mocca, cand tu sustii si incerci sa speli majoritatea jegurilor penale prezente aici, chipurile prin dialoguri/diversiuni ''civilizat-elevate'', o muista/muist banal si travestit, care ai reusit aceiasi performanta si ti-i adaugi la prieteni, inainte de a-ti ascunde lista, la fel ca jarteaua aia penala/bulanjiul travestit de ana/oly paraschiv ???
  Boss, pe ce doresti sa ma pis mai intai, pe manelele, sarmalele, pe crucile neamurilor din cimitir sau in strachina ta ?? ...daca te tine pula aia cat degetul mic de lunga si subtire cat creionul, poti sa faci si tu un pol cu subiectul cine, cati si unde ti-ar da-o personal la muie daca te-ar prinde pe strada, cu mine in cap de lista. :D
   In 2012 parca, PSD-ul a semi-legalizat traficul de persoane, **spam editat**e si prostitutia, implicit traficul de droguri la scara larga  prin primele(sutele de cashcarabete) spice shopuri/(i)legale aparute in constanta pe timpul muistului de mazare, pe langa scoli, universitati, notariate si sectii de politie, iar acum vreti familie traditionala ma muistilor nenorociti, manca-v-ar viermii si paduchii, de carcalaci infecti cu fata umana care sunteti ???... baga-mi-as pula in toata rasa voastra, in toti mortzii si copiii vostri, cei care ati votat, sustinut, ati furat si inca mai furati de pe urma ciumei rosii!!!

#rezist

cine esti ma spurcatule ? de la ce spital de nebuni ai mai evadat ?

• Like 3
Link spre comentariu

de unde sa stiu eu toti flausatii? de aia intrebam cine e flausatu ala

baa @v_ships, cine pl mea esti ma? 

=)))

=)) ai rabdare ca ai sa afli =))) stai putin ca e ocupat acum,, da' intra el pe la miez de noapte si te lamureste =))

ai trait degeaba daca nu ai aflat pana acum cine e valoarea valorilor splendoarea splendorilor, coiosul coiosilor =))) =))

rabdare =)))

Link spre comentariu

=)))

=)) ai rabdare ca ai sa afli =))) stai putin ca e ocupat acum,, da' intra el pe la miez de noapte si te lamureste =))

ai trait degeaba daca nu ai aflat pana acum cine e valoarea valorilor splendoarea splendorilor, coiosul coiosilor =))) =))

rabdare =)))

ce valoare are ala , cine plm e v-ships  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

de unde sa stiu eu toti flausatii? de aia intrebam cine e flausatu ala

baa @v_ships, cine pl mea esti ma?

Stai să vezi când te-o lua la pulă, cu mame, tați, morți, răniți și alte delicate țe! Te-a mâncat în dos!😄
  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Stai să vezi când te-o lua la pulă, cu mame, tați, morți, răniți și alte delicate țe! Te-a mâncat în dos!

ala? cine plm e ala? cine e flausatu ala de v-ships :)) de ma ia el pe mine sub centura?  

care plm esti ma v-ships , flausatule !

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator the abomination
Reputație: 0

Stai să vezi când te-o lua la pulă, cu mame, tați, morți, răniți și alte delicate țe! Te-a mâncat în dos!

încă 100 coco, pentru adresa lui Chikosan, că, deh.... :))))
  • Like 1
Link spre comentariu

@chikosan ... sa vezi acum ce "hârdaie cu laturi" iti iei de la "maestrul" literaturii forumistice ...  :laugh2

care maestru domle , cine naiba e flausatu ala de v-ships  :laugh2  :laugh2  ?

• Like 3
Link spre comentariu

chikosane, cred ca marinelu nu se simte bine inca asa ca te rog sa nu razi si sa ai rabdare, va veni ziua cand iti va raspunde

care marinel annono , v-ships ala? cine pana mea e v-ships ?  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

V-au cazut ciocurile ma muistilor, sunteti in silentio stampa, hai ma chikosane tata, pisha-m-as pe crucea lu tac-tu nascut din ou ca toate ciorile, si pe muia ta de ofran din flori facut din laba si carat de muste-n pizda...lasati petardele si ciorile boccii de top/lux promovate tot de voi, haideti ma cu caterinca de flamanzi si pe aici, oly, xoxo, ragno, ghitza cu duba, de ciori, maimutze, taximetristi, tiristi, carausi de droguri si alti infractori scapati din shatre/pesteri, ca v-am facut zoo/hazna/popota sa mancati cacat si aici.

Chikosane, cred ca nu e in baltile lui, nemernicii, i-au administrat tranchilizante :(

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...