Sari la conținut

Site-urile infractorilor, serviciilor secrete/securiste si ale militzienilor/tablagiilor muisti sifonaro-spagari.

v-ships

Infractorii, adica 99% dintre cei/cele prezenti/e pe site sunt rugati sa se exprime:  

34 membri au votat

1. 1. A fi sau a nu fi o panarama nenorocita si muista, indiferent de sex ?

• Da, sunt un muist infect, prezent aici sa profit de femei si sa fac bani prin orice mijloace.
    • Da, sunt o prostituata penala si proasta punga, plina de boli, o cioara vopsita/deghizata, luata de pe centura si bagata pe apartament.
    • As dori ca toti cei/cele care promoveaza si practica prostitutia/implicit traficul si consumul de droguri si minore, nelipsite din lumea asta mizerabila, sa crape in chinuri ori pe viata in puscarie.

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

Chikosane, cred ca nu e in baltile lui, nemernicii, i-au administrat tranchilizante :(

da poate a murit, si eu nu o sa stiu niciodata cine e v-ships 

daca n-a murit flausatu, cine plm e v-ships?  :laugh2

• Like 3
Postat

auzi?!

tu esti prea insistent...doar ce a reparat motanu jucaria si tu vrei sa sara marinelu' pe tine?

n-ai sa vezi! are stil si clasa, te pocneste cand iti e lumea mai draga... e ca obuzul, suiera si bubuie dupa care liniste :D

normal, pai sa stiu si eu cine pana mea e v-ships asta  :laugh2  :laugh2

BA V-SHIPS, CINE ESTI MA, ARATARE ?  :laugh2

• Like 3
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ba, cine plm este chikosan asta, si de unde a aparut ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator sarlatanu
Postat

Ba, cine plm este chikosan asta, si de unde a aparut ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

O sta si asta in sectorul trei, la negoita ?    Chikosane, hai la o bere, ma  :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

umbra lu' ships =)))

... la Cozia.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 5
Postat

O sta si asta in sectorul trei, la negoita ?    Chikosane, hai la o bere, ma  :laugh2

hai frate, daca imi zici cine plm e V-ships :)))  :laugh2

• Like 1
Vizitator the abomination
Postat

Nu apare decât dacă îl chem eu :))))

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

ai rabdare ca e in programul "pocainta pentru toti" la Sf. Parascheva ... mai are putin ... si pe urma sa vezi blesteme si injuraturi ... :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

da v-ships asta cine pana mea e? totusi....

imediat apare v-ships cu o postare lunga de 2000 de cuvinte

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

ba v-ships , i-auzi ce zic oamenii astia de mai sus

da cine pana mea esti pana la urma?  :laugh2

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

imediat apare v-ships cu o postare lunga de 2000 de cuvinte

Ce sa facem boss, nu toti ie asa miliardari, destepti si succinti ca tine, care sa surprinda esentza vietzi in doo poze si 3 gifuri cu bulanjii si alti gaozari, valorosi care fut oratanii, oi si capre spuzite la kizde si cu bube pe cur, care nici macar o propozitie simpla nu o pot scrie corect dpdv al sintaxei.

Sa moara ma-sa lu picon, inca o data, ca ie deja moarta da-o in motzii ei, sa ma pish pe chelia, ochelarii, pe muia de sobolan/viermie infect si pe crucea lu fi-su, daca nu zici ca esti tu esti leit asta, d-aia te si umilesc toate zrentzele buboase si nespalate ca pe ultimul guste :D

Da-mi in pula mea odata cateva linii/repere despre ce vrei si cum vrei sa fie, cateva nume de tigani, bozgori si altzi pejti prajitzi care te-au ingenunchiat si cateva nume de tiganci-foci esuate cu cacaul cat duapul care te-au umilit pe banii si valoarea ta, si-ti scriu cartea aia prapadita in 3 zile, da nu mi-o da pe tina patina diamanta, care a recunoscut ca ai putza cat creionu si ca nu tii mai mult de 2 minute la pat-fiind praf-pilaf, ca p-aia o cunoaste toata tara din judetz.

... io zic ca trebuie sa pregatim antivomitivele ...  :laugh2

Io zic ca impreuna cu celalalt cont clona de kaizer parizer de pe care faceai recenzii mincinoase ori doctor parnaie, trebuie sa te pregatesti sa-ti dau o muie cu cacat si sa ma pish pe ochii vostri de bosketari si sclavi infecti lifeless, sa nu-i uitati pe picon si pe gelu gun, cand o sa va iau pe totzi in spirala/pula si chistat in freze ca bivolaru, de pensionari impotentzi, limbisti, curisti, cacatzi la cur, sonatzi, sclerozati si **spam editat**i care sunteti.

eu i-am pregatit dragutului, lumanarele parfumate, betisoare aromate. Toate sa-i indulceasca vorba :D

Tu poate vrei sa-ti fut coliva cu chikosan cu tot, precum asta placinta. :D

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ce sa facem boss, nu toti ie asa miliardari, destepti si succinti ca tine, care sa surprinda esentza vietzi in doo poze si 3 gifuri cu bulanjii si alti gaozari, valorosi care fut oratanii, oi si capre spuzite la kizde si cu bube pe cur, care nici macar o propozitie simpla nu o pot scrie corect dpdv al sintaxei.

Sa moara ma-sa lu picon, inca o data, ca ie deja moarta da-o in motzii ei, sa ma pish pe chelia, ochelarii, pe muia de sobolan/viermie infect si pe crucea lu fi-su, daca nu zici ca esti tu esti leit asta, d-aia te si umilesc toate zrentzele buboase si nespalate ca pe ultimul guste :D

Da-mi in pula mea odata cateva linii/repere despre ce vrei si cum vrei sa fie, cateva nume de tigani, bozgori si altzi pejti prajitzi care te-au ingenunchiat si cateva nume de tiganci-foci esuate cu cacaul cat duapul care te-au umilit pe banii si valoarea ta, si-ti scriu cartea aia prapadita in 3 zile, da nu mi-o da pe tina patina diamanta, care a recunoscut ca ai putza cat creionu si ca nu tii mai mult de 2 minute la pat-fiind praf-pilaf, ca p-aia o cunoaste toata tara din judetz.

Io zic ca impreuna cu celalalt cont clona de kaizer parizer de pe care faceai recenzii mincinoase ori doctor parnaie, trebuie sa te pregatesti sa-ti dau o muie cu cacat si sa ma pish pe ochii vostri de bosketari si sclavi infecti lifeless, sa nu-i uitati pe picon si pe gelu gun, cand o sa va iau pe totzi in spirala/pula si chistat in freze ca bivolaru, de pensionari impotentzi, limbisti, curisti, cacatzi la cur, sonatzi, sclerozati si **spam editat**i care sunteti.

Tu poate vrei sa-ti fut coliva cu chikosan cu tot, precum asta placinta. :D

uitati ma aici mare om , deci se ia de voi si nu se ia de mine care il tot caut neincetat de atata timp

ba, mare om esti ma v-ships  :laugh2  :laugh2 , flausatule

da cine plm esti pana la urma?

• Like 1
Postat

vai!!!! nu trebuia sa te deranjezi :blushing2

iti multumesc

de ce modifici textu cu injurii la adresa mea? ia vezi ca poate il pun pe v-ships pe tine ...

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...