Sari la conținut

Site-urile infractorilor, serviciilor secrete/securiste si ale militzienilor/tablagiilor muisti sifonaro-spagari.

v-ships

Infractorii, adica 99% dintre cei/cele prezenti/e pe site sunt rugati sa se exprime:  

34 membri au votat

1. 1. A fi sau a nu fi o panarama nenorocita si muista, indiferent de sex ?

• Da, sunt un muist infect, prezent aici sa profit de femei si sa fac bani prin orice mijloace.
    • Da, sunt o prostituata penala si proasta punga, plina de boli, o cioara vopsita/deghizata, luata de pe centura si bagata pe apartament.
    • As dori ca toti cei/cele care promoveaza si practica prostitutia/implicit traficul si consumul de droguri si minore, nelipsite din lumea asta mizerabila, sa crape in chinuri ori pe viata in puscarie.

Postări Recomandate

Vizitator the abomination
Reputație: 0
Postat

Eu unu' n-am nimic impotriva sa zici ce vrei de mine personal, ca doar n-oi fi atat de sensibil sa ma atinga ce debiteaza din taste orice dereglat. Atata doar ca nu inteleg ce ti-or fi facut copiii mei, de pui problema si in ce-i priveste pe ei. Dar daca aia te face pe tine sa te simti bine / implinit, n-ai decat; dupa cum vad pe geam, ziua arata prea fain ca sa ai vreo sansa de-a mi-o strica. Trage aer in piept, conecteaza o tastatura noua si da-i drumu' ;)

For the record: ai zis undeva, printre stropi de saliva si cioburi de monitor zburand, ceva de ungur/sas... nici aici n-ai nimerit-o. Cetatenia si nationalitatea-s "neaose" 100%, si de umblat umblu mult prin toata Transilvania intr-adevar (motive profesionale), dar locu' de baştină e oleaca mai catre vest...

Si-ai mai zis ceva ca nu stiu unde imi povesteam amintirile din armata: uf, si aici da cu rest... cu siguranta ma confunzi, caci nici eu n-am apucat s-o fac :)

https://www.youtube.com/watch?v=FQtAp0-viJw

i-am dat play la nebun :D
  • Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Eu unu' n-am nimic impotriva sa zici ce vrei de mine personal, ca doar n-oi fi atat de sensibil sa ma atinga ce debiteaza din taste orice dereglat. Atata doar ca nu inteleg ce ti-or fi facut copiii mei, de pui problema si in ce-i priveste pe ei. Dar daca aia te face pe tine sa te simti bine / implinit, n-ai decat; dupa cum vad pe geam, ziua arata prea fain ca sa ai vreo sansa de-a mi-o strica. Trage aer in piept, conecteaza o tastatura noua si da-i drumu' ;)

For the record: ai zis undeva, printre stropi de saliva si cioburi de monitor zburand, ceva de ungur/sas... nici aici n-ai nimerit-o. Cetatenia si nationalitatea-s "neaose" 100%, si de umblat umblu mult prin toata Transilvania intr-adevar (motive profesionale), dar locu' de baştină e oleaca mai catre vest...

Si-ai mai zis ceva ca nu stiu unde imi povesteam amintirile din armata: uf, si aici da cu rest... cu siguranta ma confunzi, caci nici eu n-am apucat s-o fac :)

https://www.youtube.com/watch?v=FQtAp0-viJw

Pentru toate înjurăturile astea, cu părinți, copii, morți, raniți etc. ar fi trebuir banat de mult timp, banat apoi, ori de câte ori se rebranduia. Pisicuts însă, preferă traficul pe care dementul ăsta îl atrage (nu este singurul) așa că, cel mai bine ar fi să nu-i răspundă nimeni. Oricum, ipocimenul e dement, a atins un prag înașt al demenței. Aceeași atitudine ar trebui să o avem și cu Mîșkin, cu Ceronne, Naee alți demenți, dar e greu să nu reacționezi la mojiciile și ordinăriile pe care le debitează. Nu ar fi rău, totuși, să încercăm.

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Pentru toate înjurăturile astea, cu părinți, copii, morți, raniți etc. ar fi trebuir banat de mult timp, banat apoi, ori de câte ori se rebranduia. Pisicuts însă, preferă traficul pe care dementul ăsta îl atrage (nu este singurul) așa că, cel mai bine ar fi să nu-i răspundă nimeni. Oricum, ipocimenul e dement, a atins un prag înașt al demenței. Aceeași atitudine ar trebui să o avem și cu Mîșkin, cu Ceronne, Naee alți demenți, dar e greu să nu reacționezi la mojiciile și ordinăriile pe care le debitează. Nu ar fi rău, totuși, să încercăm.

Naeeeeee ăla a sărit în sus pentru Vistantric. N-o fi "Clari, Clari...?" :))))

Clariiiiii!!!! - by DEavolu :)

• Like 1
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

(...)

cum spui tu, mamica... si pe urma ne luam medicamentele pentru tourette, da puisor? 

ah, sa nu uit: am facut si melcisori cu lapte... daca esti cuminte, poate primesti portie dubla, sa cresti mare si voinic  :baby2

• Like 4
Postat

Naeeeeee ăla a sărit în sus pentru Vistantric. N-o fi "Clari, Clari...?" :))))

Clariiiiii!!!! - by DEavolu :)

Sunt conțărani, din același județ.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Sunt conțărani, din același județ.

să nu fie din același oraș :))))
Postat

cum spui tu, mamica... si pe urma ne luam medicamentele pentru tourette, da puisor? 

ah, sa nu uit: am facut si melcisori cu lapte... daca esti cuminte, poate primesti portie dubla, sa cresti mare si voinic  :baby2

Io vreau lapte cu orez. :)
Postat

să nu fie din același oraș :))))

Tot ce posibil. 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Io vreau lapte cu orez. :)

Io, oregulez cu lapte.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Io, oregulez cu lapte.  :laugh2

am zis sa fiu subtil :)
  • Like 1
Postat

maine... azi s-a votat cu melcisorii  :laugh2

facem moțiune de cenzură, ce :)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

las si eu asta aici, vorba unor clasici in viata...

(EDIT - MUSAI, cu sonor :) )

• Like 1
Postat

:no2  la mine e dictatura matriarhala, toata umea voteaza directivele venite de sus in jos

ceva mită, merge? :)))
Postat

lasă și o muie pentru marinar, sau lași pe noi? :)

Nu te lăsăm la greu! :D

Cand se poate, eu prefer sa nu injur.

Having said that, sa vezi cand repar cate ceva si-mi mai f*t cate-un ciocan peste deste, ce ingeri si D-zei cobor... :blushing2

• Like 1
Postat

lasă și o muie pentru marinar, sau lași pe noi? :)

Nu te lăsăm la greu! :D

Sau, hai, măcar 1%,completam noi pânla sută :)))
Postat

ceva mită, merge? :)))

Probabil că da. La mine în wigwam merge cu o înghețată.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Cand se poate, eu prefer sa nu injur.

Having said that, sa vezi cand repar cate ceva si-mi mai f*t cate-un ciocan peste deste, ce ingeri si D-zei cobor... :blushing2

:)))

Io n-am zis să injuri, ferească Tata. Numa' s-o lași :)))

• Like 1
Postat

ntz! .... sunt incoruptibila  :cool:

fals. Toți avem porția magică ;)

Trebuie doar găsită :)

Postat

Probabil că da. La mine în wigwam merge cu o înghețată.  :laugh2

aoleu, iar vede tantrica înghețată...
  • Like 1
Postat

fals. Toți avem porția magică ;)

Trebuie doar găsită :)

Portiță magică

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...