Sari la conținut

Site-urile infractorilor, serviciilor secrete/securiste si ale militzienilor/tablagiilor muisti sifonaro-spagari.

v-ships

Infractorii, adica 99% dintre cei/cele prezenti/e pe site sunt rugati sa se exprime:  

34 membri au votat

1. 1. A fi sau a nu fi o panarama nenorocita si muista, indiferent de sex ?

• Da, sunt un muist infect, prezent aici sa profit de femei si sa fac bani prin orice mijloace.
    • Da, sunt o prostituata penala si proasta punga, plina de boli, o cioara vopsita/deghizata, luata de pe centura si bagata pe apartament.
    • As dori ca toti cei/cele care promoveaza si practica prostitutia/implicit traficul si consumul de droguri si minore, nelipsite din lumea asta mizerabila, sa crape in chinuri ori pe viata in puscarie.

Postări Recomandate

Vizitator the abomination
Reputație: 0
Postat

vorbim in continuare despre micul dejun, da?  :laugh2

numai până la 10 :)))
Postat

ok! sa stiu cand ma car la cumparaturi  :laugh2

pentru mâine dimineață :))))
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu unu' n-am nimic impotriva sa zici ce vrei de mine personal, ca doar n-oi fi atat de sensibil sa ma atinga ce debiteaza din taste orice dereglat. Atata doar ca nu inteleg ce ti-or fi facut copiii mei, de pui problema si in ce-i priveste pe ei. Dar daca aia te face pe tine sa te simti bine / implinit, n-ai decat; dupa cum vad pe geam, ziua arata prea fain ca sa ai vreo sansa de-a mi-o strica. Trage aer in piept, conecteaza o tastatura noua si da-i drumu' ;)

For the record: ai zis undeva, printre stropi de saliva si cioburi de monitor zburand, ceva de ungur/sas... nici aici n-ai nimerit-o. Cetatenia si nationalitatea-s "neaose" 100%, si de umblat umblu mult prin toata Transilvania intr-adevar (motive profesionale), dar locu' de baÅŸtină e oleaca mai catre vest...

Si-ai mai zis ceva ca nu stiu unde imi povesteam amintirile din armata: uf, si aici da cu rest... cu siguranta ma confunzi, caci nici eu n-am apucat s-o fac :)

https://www.youtube.com/watch?v=FQtAp0-viJw

Stii ca eu sunt cu libertatea de exprimare si corectitudinea in fapte...iar gândul e de obicei repetitibil!

De aceea vreau sa aduc o mica corectură logică in comentariul tau...dupa ce am observat cele comentate de voi anterior.

Se zice mai concret si clar....

...Daca vreti sa continuati discutia cu v-ship si vreti sa va cunoască macar in mod partial intenția, sa nu mai fie asa speriat de necunoscut si misterul ființei umane.

Mai pe scurt pentru a nu o mai da in paranoia, o spuneti baietelului...in felul urmator:

🔜"Eu unu' n-am nimic impotriva sa zici ce vrei de la mine personal, ca doar n-oi fi atat de sensibil sa ma atinga........"

Asta...dacă Nu vrei sa-ti contrazici propriile vorbe si sa-i lasi marinarului optiunea de a-si recrea la nesfârsit conflictul in el!

Dar...

...Si cum ti-am spus eu nu e usor!

Va stârni in el un val de ura si va începe iar sa vorbească cu stropi si multă...virgulă!

Va face iarăsi confuzia fricii ce se afla in el, crezând ca trauma invizibilă din el...se afla in tine, si se va certa cu ea!

Tu nu ai de facut decat sa iei...prin cuvinte, aceea energie invizibilă în stăpânire si sa ii arăți câtă forță are.

Rezultatul o sa fie...calmul si restabilirea ordinii.

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

He, he, he ðŸ˜

• Minus 1
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Pentru toate înjurăturile astea, cu părinți, copii, morți, raniți etc. ar fi trebuir banat de mult timp, banat apoi, ori de câte ori se rebranduia. Pisicuts însă, preferă traficul pe care dementul ăsta îl atrage (nu este singurul) așa că, cel mai bine ar fi să nu-i răspundă nimeni. Oricum, ipocimenul e dement, a atins un prag înașt al demenței. Aceeași atitudine ar trebui să o avem și cu Mîșkin, cu Ceronne, Naee alți demenți, dar e greu să nu reacționezi la mojiciile și ordinăriile pe care le debitează. Nu ar fi rău, totuși, să încercăm.

Futu-ti rasa, toti mortzii, vii, paralizatii, anchilozatii si ranitzii ma-tii, de vierme ordinar si cancer nenorocit care esti, ai 44 de mii de cacati mancati in 7 ani petrecuti/traitzi efectiv nonstop aici, 40 de mii in ultimi 3 ani, 100 de recenzii mincinoase in care ai promovat exclusiv prostituate **spam editat**e, prostitutia si proxenetismul organizat de la sectorul 3 primarit/pestit de homosexualul ala pesedist si cocainoman de negoitza, facand doar circ, flame si scandal, in rest nicio discutie contructiva.

D-aia o sa va dau la muie tie, lu' the cat, oly/ana/desire paraschiv, abomination/deceiver, restul cacatilor, clonatilor si rasclonatilor, ca nu depasiti mai mult de 10-20 de imbecili muisti si infractori, din miile de oameni care fac parte din aceasta comunitate, ca prin acest mod de comportament, pe langa infractiunea evidenta de a promova prostitutia, prostituatele si proxenetismul organizat, va bateti joc de toti userii noi, a celor foarte multi care doar citesc, care sunt scarbiti de ce se intampla aici, preferand sa plece si sa nu-si faca conturi aici.
 Tu vorbesti de a fi banati membrii ma vierme ordinar, cand in zeci de mii dintre postarile tale injuri, te certi, inflamezi si jignesti pe toata lumea, ma muistule nenorocit ??? 
  Tu chiar vrei sa-si puna careva mintea cu tine, sa nu mai iesi noaptea/seara din casa sau sa te lase in scaun cu rotile, futu-ti mortzii ma-tii de vierme parazit ???
  O sa ramai pe mortii ma-tii singur aici, ca sa faci si sa promovezi doar ce vrei tu, asta va fi ultimul meu cont aici si pana o sa ma baneze cine pula mea conduce platforma asta, ca altul nu o sa-mi mai fac, pisa-m-as pe crucea ma-tii si o sa ti-o dau la muie tie si lu muista aia securista de ma-ta mancata de viermi, atat timp cat faci scandal si iti bati joc de majoritatea userilor/membrilor, ca tu si cei inca maxim zece tigani, infractori, proxeneti si alti recidivisti, majoritatea si dealeri de droguri, clonati si rasclonati, nu reprezentati tot forumul, futu-ti mortzii ma-tii.
   Ai inteles ma, futu-ti mortzii ma-tii si lua-ti-as toata rasa-n pula, de cancer ordinar care esti ???
  • Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

*care Esti!!!!!!☺

• Minus 1
Postat

Futu-ti rasa, toti mortzii, vii, paralizatii, anchilozatii si ranitzii ma-tii, de vierme ordinar si cancer nenorocit care esti, ai 44 de mii de cacati mancati in 7 ani petrecuti/traitzi efectiv nonstop aici, 40 de mii in ultimi 3 ani, 100 de recenzii mincinoase in care ai promovat exclusiv prostituate **spam editat**e, prostitutia si proxenetismul organizat de la sectorul 3 primarit/pestit de homosexualul ala pesedist si cocainoman de negoitza, facand doar circ, flame si scandal, in rest nicio discutie contructiva.

D-aia o sa va dau la muie tie, lu' the cat, oly/ana/desire paraschiv, abomination/deceiver, restul cacatilor, clonatilor si rasclonatilor, ca nu depasiti mai mult de 10-20 de imbecili muisti si infractori, din miile de oameni care fac parte din aceasta comunitate, ca prin acest mod de comportament, pe langa infractiunea evidenta de a promova prostitutia, prostituatele si proxenetismul organizat, va bateti joc de toti userii noi, a celor foarte multi care doar citesc, care sunt scarbiti de ce se intampla aici, preferand sa plece si sa nu-si faca conturi aici.

Tu vorbesti de a fi banati membrii ma vierme ordinar, cand in zeci de mii dintre postarile tale injuri, te certi, inflamezi si jignesti pe toata lumea, ma muistule nenorocit ??? 

Tu chiar vrei sa-si puna careva mintea cu tine, sa nu mai iesi noaptea/seara din casa sau sa te lase in scaun cu rotile, futu-ti mortzii ma-tii de vierme parazit ???

O sa ramai pe mortii ma-tii singur aici, ca sa faci si sa promovezi doar ce vrei tu, asta va fi ultimul meu cont aici si pana o sa ma baneze cine pula mea conduce platforma asta, ca altul nu o sa-mi mai fac, pisa-m-as pe crucea ma-tii si o sa ti-o dau la muie tie si lu muista aia securista de ma-ta mancata de viermi, atat timp cat faci scandal si iti bati joc de majoritatea userilor/membrilor, ca tu si cei inca maxim zece tigani, infractori, proxeneti si alti recidivisti, majoritatea si dealeri de droguri, clonati si rasclonati, nu reprezentati tot forumul, futu-ti mortzii ma-tii.

Ai inteles ma, futu-ti mortzii ma-tii si lua-ti-as toata rasa-n pula, de cancer ordinar care esti ???

Ești bine, mă? :))))

*care Esti!!!!!!☺

te mănâncă în pizdă? :))))
  • Like 1
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

Stii ca eu sunt cu libertatea de exprimare si corectitudinea in fapte...iar gândul e de obicei repetitibil!

De aceea vreau sa aduc o mica corectură logică in comentariul tau...dupa ce am observat cele comentate de voi anterior.

...Daca vreti sa continuati discutia cu v-ship si vreti sa va cunoască macar in mod partial intenția, sa nu mai fie asa speriat de necunoscut si misterul ființei umane.

Mai pe scurt pentru a nu o mai da in paranoia, o spuneti baietelului...in felul urmator:

"Eu unu' n-am nimic impotriva sa zici ce vrei de la mine personal, ca doar n-oi fi atat de sensibil sa ma atinga........"

Asta...dacă Nu vrei sa-ti contrazici propriile vorbe si sa-i lasi marinarului optiunea de a-si recrea la nesfârsit conflictul in el!

Dar...

Va stârni in el un val de ura si va începe iar sa vorbească cu stropi si multă...virgulă!

Va face iarăsi confuzia fricii ce se afla in el, crezând ca trauma invizibilă din el...se afla in tine, si se va certa cu ea!

Tu nu ai de facut decat sa iei...prin cuvinte, aceea energie invizibilă în stăpânire si sa ii arăți câtă forță are.

WOW!  :eek

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

"Eu unu' n-am nimic impotriva sa zici ce vrei de la mine personal, ca doar n-oi fi atat de sensibil sa ma atinga........"

Dar...

E drept ca si eu puteam formula altfel sau sa insist un pic cu virgulele pe unde trebuie - ma referisem ca din partea mea, omu' poate sa zica ce vrea el - despre mine, dar ma intrebam ce are cu familia si aia mici :) dar inteleg (sort of) si cam ce voiai tu sa zici... ;)

• Like 1
Postat

E drept ca si eu puteam formula altfel sau sa insist un pic cu virgulele pe unde trebuie - ma referisem ca din partea mea, omu' poate sa zica ce vrea el - despre mine, dar ma intrebam ce are cu familia si aia mici :) dar inteleg (sort of) si cam ce voiai tu sa zici... ;)

nu știi ca așa fac dementii, debilii, nebunii, bolnavi de labă? :)))

Când vede că nu poate străpunge shieldul personal, caută, hamesit, ca câinele, o țintă, altă țintă, care să afecteze cumva Zen-ul.

Cică om normal

• Like 1
Postat

:no2  nu cred ... iar a fentat tratamentul :(

Ce să-i facem, așa înțelege el, în loc de pilule, înțelege pule :))))
  • Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

...Se pare că tot femeilor le revine onoarea!

Matriarhatul...😇

Vom prelua noi de-acum încolo, care ne-om gasi pe-aici...chiar si cu gândul, tot o forță e si acesta!

• Minus 1
Postat

...Se pare că tot femeilor le revine onoarea!

Matriarhatul...

Vom prelua noi de-acum încolo, care ne-om gasi pe-aici...chiar si cu gândul, tot o forță e si acesta!

Și cică sunt eu Abomination.... :)))
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

...te mănâncă în pizdă? :))))

Am deja stabilit ceva in dimineata aceasta...un joc erotic, cu dantelă neagră si rosie, fructe si frisca!Sex...vine de la Sine!☺
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Și cică sunt eu Abomination.... :)))

Păi...unde e Lucifer!

Asta-i intrebarea...

Eu observ tot si țin la bunul mers al lucrurilor!

• Minus 1
Postat

Am deja stabilit ceva in dimineata aceasta...un joc erotic, cu dantelă neagră si rosie, fructe si frisca!Sex...vine de la Sine!☺

Deci da :)

Puteai s-o scurtezi astfel :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu.

Nu vreau.

Pot!

Dar...

Exista un dar...sau mai multe!

• Minus 1
Postat

Păi...unde e Lucifer!

Asta-i intrebarea...

Eu observ tot si țin la bunul mers al lucrurilor!

unde nu e :)))
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

unde nu e :)))

😅

• Minus 1
Postat

Nu.

Nu vreau.

Pot!

Dar...

Exista un dar...sau mai multe!

cadouri? :))

Postat

la Pitești! :)))
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...