Sari la conținut

Site-urile infractorilor, serviciilor secrete/securiste si ale militzienilor/tablagiilor muisti sifonaro-spagari.

v-ships

Infractorii, adica 99% dintre cei/cele prezenti/e pe site sunt rugati sa se exprime:  

34 membri au votat

1. 1. A fi sau a nu fi o panarama nenorocita si muista, indiferent de sex ?

• Da, sunt un muist infect, prezent aici sa profit de femei si sa fac bani prin orice mijloace.
    • Da, sunt o prostituata penala si proasta punga, plina de boli, o cioara vopsita/deghizata, luata de pe centura si bagata pe apartament.
    • As dori ca toti cei/cele care promoveaza si practica prostitutia/implicit traficul si consumul de droguri si minore, nelipsite din lumea asta mizerabila, sa crape in chinuri ori pe viata in puscarie.

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

cadouri? :))

Deductie...

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

la Pitești! :)))

Logic, mai aproape de Bucuresti.

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sa aveti o zi buna!

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator the abomination
Reputație: 0
Postat

Logic, mai aproape de Bucuresti.

tot te mai bântui, nu-i așa? :)))
Postat

Sa aveti o zi buna!

mulțumim la fel! :)
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Din ciclul, cum sclavii muisto-curisti iau atitudine si se apara unii pe altii, am zis sa ti-o dau la muie pe postul asta, nu pe cel de mai sus, care demonstreaza inca o data evidentul, cat de panarama esti, lucru dovedit si demonstrat inca de acum 4-5 ani, intr-o gramada de cazuri, tocand milioanele lu tac-tu degeba, nici macar o data fiind in stare sa-i bagi pula-n pizda, sexything-ului/ancutei, maxim spaland-o/lingand-o de chlamydia candidoza si sperma pestelui din pizda, o alta stoarfa pestita si raspestita.

Unele au, altele n-au, desi majoritatea au pe cineva acolo care stie de ele si care poate interveni la nevoie, acuma depinde mult relatia, daca este iubit sincer cu care isi impart viata reala si care le protejeaza in profesie sau unul care le-a sedus si acum le santajeaza si profita de ele, daca este un parteneriat mai mult financiar cu cineva care le protejeaza sau daca ele sunt racolate si fortate prin constragdere si violenta sa presteze aceasta meserie.

Azorele, futu-ti rasa ma-tii de sclav milionar si afacerist analfabet functional cu 2 facultati si 3 master-uri facute la spiru ff pe banii lu infractoru securist de tac-tu, un alt deceiver/alex qwerty/ de bucale ori mikky77mm/abramovici de buzau care esti si tu, dar de ardeal, de limbist si ciochist onanist care esti, asta fiind un paradox la cat de impotent esti ca mai poti face macar laba, nu-i asa ca ai descoperit gaura din covrig cu imbecilitatea asta debitata, ceva de genul, iarna nu-i ca vara, sau sa facem bine ca sa nu facem rau, ori daca baba avea un coi... ?

Toateee muistele pline de boli, adevarate bombe biologice prezente aici, ba imbecilule, dintre cele cu anunturi publice, care spameaza zilnic si nonstop tot online-ul, au proxenet, futu-ti rasa ta de sclav limbist oligofreno-patologic, nu rezista nici macar una maxim o saptamana-doua independenta, fara a fi terozizata si amentintata telefonic ori chiar vizitata si speriata de vreun gibon bocciu/tigan neorocit, taiat si tatuat, ca sa bage spaima in ea, futu-ti rasa ta de lachete si promovator de curve pestite, proxeneti si proxenetism organizat.
  Toate si cele care sunt independente, ne cauta ele pe noi, in privat, pe adrese de mail private, si nu pe pm, care este la fel de public/citit ca si DG-ul, le cauta si gasim noi, pe site-uri de socializare normale, in viata reala prin mall-uri, carciumi, cluburi, pub-uri, saloane de masaj, animatoare, dansatoare, stripteuse si alte fripteuse, astia care futem real si ne putem da seama daca o bagaboanta este pestita sau nu, cu pestii rupti in cur si panda pe ele la cateva mese distanta, futu-ti rasa ta de bosketar imbecil, ca daca moare infractoru securist de tac-tu, in maxim un an de zile o sa mori de foame in bosketzi.
Postat

Din ciclul, cum sclavii muisto-curisti iau atitudine si se apara unii pe altii, am zis sa ti-o dau la muie pe postul asta, nu pe cel de mai sus, care demonstreaza inca o data evidentul, cat de panarama esti, lucru dovedit si demonstrat inca de acum 4-5 ani, intr-o gramada de cazuri, tocand milioanele lu tac-tu degeba, nici macar o data fiind in stare sa-i bagi pula-n pizda, sexything-ului/ancutei, maxim spaland-o/lingand-o de chlamydia candidoza si sperma pestelui din pizda, o alta stoarfa pestita si raspestita.

Azorele, futu-ti rasa ma-tii de sclav milionar si afacerist analfabet functional cu 2 facultati si 3 master-uri facute la spiru ff pe banii lu infractoru securist de tac-tu, un alt deceiver/alex qwerty/ de bucale ori mikky77mm/abramovici de buzau care esti si tu, dar de ardeal, de limbist si ciochist onanist care esti, asta fiind un paradox la cat de impotent esti ca mai poti face macar laba, nu-i asa ca ai descoperit gaura din covrig cu imbecilitatea asta debitata, ceva de genul, iarna nu-i ca vara, sau sa facem bine ca sa nu facem rau, ori daca baba avea un coi... ?

Toateee muistele pline de boli, adevarate bombe biologice prezente aici, ba imbecilule, dintre cele cu anunturi publice, care spameaza zilnic si nonstop tot online-ul, au proxenet, futu-ti rasa ta de sclav limbist oligofreno-patologic, nu rezista nici macar una maxim o saptamana-doua independenta, fara a fi terozizata si amentintata telefonic ori chiar vizitata si speriata de vreun gibon bocciu/tigan neorocit, taiat si tatuat, ca sa bage spaima in ea, futu-ti rasa ta de lachete si promovator de curve pestite, proxeneti si proxenetism organizat.

Toate si cele care sunt independente, ne cauta ele pe noi, in privat, pe adrese de mail private, si nu pe pm, care este la fel de public/citit ca si DG-ul, le cauta si gasim noi, pe site-uri de socializare normale, in viata reala prin mall-uri, carciumi, cluburi, pub-uri, saloane de masaj, animatoare, dansatoare, stripteuse si alte fripteuse, astia care futem real si ne putem da seama daca o bagaboanta este pestita sau nu, cu pestii rupti in cur si panda pe ele la cateva mese distanta, futu-ti rasa ta de bosketar imbecil, ca daca moare infractoru securist de tac-tu, in maxim un an de zile o sa mori de foame in bosketzi.

daaaaaaa, maaaaa, îți dai tu seama :)))

Ceea ce ma duce la intrebarea:

- atunci cum de te-au pacalit curvele?

:)))))))))))

• Like 1
Postat

Asa este, ai perfecta dreptate, ce-o zis doctoru'mai scapi ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  de cate zile nu ti-ai luat pastilele ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  asa-i ca e greu pe  ocean, numai cu pule flocoase de marinari beti si uneori de somalezi, asa pentru sortimentatie ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  .... se vede sa stii si te inteegem, ne e mila de tine fix de 4 - 5  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Oras:aer
Postat

E drept ca si eu puteam formula altfel sau sa insist un pic cu virgulele pe unde trebuie - ma referisem ca din partea mea, omu' poate sa zica ce vrea el - despre mine, dar ma intrebam ce are cu familia si aia mici :) dar inteleg (sort of) si cam ce voiai tu sa zici... ;)

Mai erau aia care ziceau 'toate ca toate da' pân' la mama' ...si ei injurau de zori de morti,mame si surori,cand se inervau pe oameni,de cele mai multe ori fara motiv ci doar de fun moldovenesc...a nu se intelege ca tu injuri de mame,morti,ori copii,nicidecum.

Stii bine ce incearca sa-ti transmita inginerul ofiter marinar,ca-i slobod la gura si ca pe langa esential simte nevoia,sau din pura demență :),sa foloseasca cuvinte idioate ori sa vada-n toti proxeneti si dealeri,pula lui,lupta lui,cu el insusi,ca empatia de care scrie el intruna ar trebui sa se aplice si in cazul lui,sau la el primul,ca nu mai e empatie apoi.

O sa iti explic eu,pe modul calm,care-s deranjurile lui,cu toate ca sunt 100% convins ca le-ai inteles din prima...practic,chiar daca mergi la curve o singura data,si inca o data,si ...,hap,nu esti proxenet,dar tot un fel de proxenet,inca o data,practic,cam sustii prostitutia.Da,stim cu totii ca fiecare alege ce vrea sa faca cu viata lui,e liber ca si aerul,dar aici nu este cazul,fiindca in prostitutie fetele sunt fortate sa aleaga,fie de catre niste oameni fara sentimente de... ,fie de catre un sistem infect din varful primei radacini si nesansa ca embrionul lor sa se fi dezvoltat intr-un mediu diferit de catre cel al fetelor 'necurve 'care nu se fut pe bani.Ca exista fete care se fut pe bani,si placere si pasiune,bravo lor,le invidiez! :)...

Idea-i ca problemele,fricile,grijile,needucatia ,banii, duc la completa debusolare,ceea ce si vrea sistemul/guvernul,ceea ce se si intampla,dar noi vrem o lume 'mai buna','mai normala',stim ca se poate fiindca avem constiinta,sa ne oprim sa mai ignoram facts,nu? :)

Apoi ar mai fi aia cu copii,familia...corect,iti iubesti familia,iti iubesti sotia,ii protejezi de dusmanii de pe net(......),dar ii protejezi si de existenta minciunilor,de feeling-ul ala greoi din piept?Mami stie ca tati fute pe ascuns,pe bani,sa zicem?

• Like 2
Postat

Aprob ca de data asta Siana a zis bine ce-a zis, chiar daca voi va luati de ea din alte motive, care eu nu le stiu si nici nu ma intereseaza.

PE CARE, futu-ti mortzii ma-tii afacerist si patron educat, de sclav curist de pastrav/proxenet wanna be de rau, cada, acvariu care esti, analfabet functional cu 2 facultati si 3 masters-uri la saguna/analfabeti si absolventi de cartoane colorate, fara frecventa si pe banda rulanta, care viseaza bani, sex si afaceri, din propria-ti descriere, pe banii infractorului de ta-su.
  Ia povesteste tu auditoriului/cititorilor, cum ai invatat tu sa faci sex din povetzele, povestile si halucinatiile lu bebe mihaiescu, ia zi-le cand iti dadeai cu spray de carcalaci/carabusi pe rama/putza, ca sa te tina macar doo minute, ca sa nu te faci de ras, ia zi-le cand iti mulgeai laptii din tine, cum ?, doar mortzi ma-tii pot sti, daca nu ti se scoala rama ca sa ejaculezi, probabil ca futut in cur si zgarmat la prostata, asta ca sa te faci de cacat la zdreantza aia pestita de ancutza, ma imbecilule, sa spui tu cu vorbele tale si cu gura aia cu care sugi pula, ca ai lins-o-n pizda, ca soldatelu era mort si ingropat ?
 @ Deceiver=abomination=aristidemsc=prostul satului, futu-ti si tie toate clonele si tot neamu, nascut, nenascut, mort si cum or mai fi, de orfan abandonat si bosketar care esti, alt proxenet wanna be, nu am luat nicio tezapa futu-ti rasa ma-tii de bosketar/faiantzar/zidar, dorel cu 8 clase care se crede inginer-profesor-doctor-academician, ma ratatule, nu am platit, nu am cheltuit si nu am dat niciodata in viata mea pentru o panarama si pe care am simtit-o panarama, indiferent de pozitie sociala, mai mult de 200 de coco pentru o noapte pana-n pranz a doua zi, in rasa ma-tii de imbecil clonat si rasclonat, si alea erau fotomodele, asa ca nu-ti mai bate tu capul cate femei mi-au dat mie tzeapa, femei care ma cautau si trageau de mine parintzii lor sa raman cu ele, ma vierme, matasea broastei si guvide de dambovita, de labagiu si curist care esti, care isi fute nevasta imaginara, sora lu stanga sdrelita de calorifer, cu prezervativ, fute-te-ar cainii-n balamuc/cimitir, de handicapat oligofren si nerod care esti. 
 @ De ce-ule, mai du-te-n pula mea cu ego-ul tau cand esti pe trip, halucinatiile si teoria pulii lu hector, aici este vorba fix si exact de niste viermi ordinari fara caracter, dovediti si deconspirati de catre propriile atitudini, mentalitati si comportamente, asta daca nu vrei sa te julesc rau si pe tine-n cur, chiar daca tie ti-o placea, sa stii ca mie, chiar si 'vaporean' fiind, nu-mi place de nicio culoare sa fut in cur barbati, aurolaci si alti handicapati oligofreni, care cred ca mai periculoasa pentru viata este o sticla de vin sau o sampanie bauta, decat iarba si ce pula mea de alte droguri/ciuperci/haluginogene mai consumi si vinzi tu. :D 
   Toti se dau raniti in familie, dar faptul ca isi umplu femeile, copiii si familia de candidoza, chlamydia, herpesuri, negi si alte hpv-uri, asta, nu-i deranjeaza, baga-mi-as pula in rasa lor de muisti-curisti, in  familia traditionala de cacat, in referendum si-n mortzii tuturora, care au tupeul sa comenteze despre familii aici, cand dupa o ora de lins in cur si-n pizde tiganci si taranci, bolnave, analfabete si nespalate, apoi isi pupa femeile si copii, de jeguri umane care sunt.
  Anyway, 90% dintre cei prezenti aici sunt bosketari lifeless, nu au familie ori au niste babe distruse acasa gen desire, 3/4 dintre ei fiind boshorogi libidinosi, pervesi si **spam editat**i, aceiasi majoritate deja impotenti, care probabil au dormit ultima data impreuna cu balenele si focile cu mustati esuate de acasa, inaite de revolutie, dar nici asta nu este o scuza/motiv, ca sa devina infractori si sa promoveze prostiuate, prostitutia, proxentii si proxenetimul organizat, asa cu o fac ei la modul disperat si nonstop, asta doar daca nu au cu siguranta ceva de castigat din lucrul acesta, devenint implicit si ei niste infractori, intr-o tara aflata in plina metastaza de coruptie si dezumanizare, asa ca sa-ti elucidez angoasele si misterele, muie si pula empatie mai de ce-ul, pentru infractori, proxeneti si aurolaci consumatori chiar si chipurile 'doar'' pascatori de iarba, care cand se termina iarba se transforma in sare de bauei sau marar, stevie, stir, lucerna stropite cu ddt cu foarte bine stii,  intr-o tara in care sunt interzise prin lege lucrurile astea.
Postat

PE CARE, futu-ti mortzii ma-tii afacerist si patron educat, de sclav curist de pastrav/proxenet wanna be de rau, cada, acvariu care esti, analfabet functional cu 2 facultati si 3 masters-uri la saguna/analfabeti si absolventi de cartoane colorate, fara frecventa si pe banda rulanta, care viseaza bani, sex si afaceri, din propria-ti descriere, pe banii infractorului de ta-su.

Ia povesteste tu auditoriului/cititorilor, cum ai invatat tu sa faci sex din povetzele, povestile si halucinatiile lu bebe mihaiescu, ia zi-le cand iti dadeai cu spray de carcalaci/carabusi pe rama/putza, ca sa te tina macar doo minute, ca sa nu te faci de ras, ia zi-le cand iti mulgeai laptii din tine, cum ?, doar mortzi ma-tii pot sti, daca nu ti se scoala rama ca sa ejaculezi, probabil ca futut in cur si zgarmat la prostata, asta ca sa te faci de cacat la zdreantza aia pestita de ancutza, ma imbecilule, sa spui tu cu vorbele tale si cu gura aia cu care sugi pula, ca ai lins-o-n pizda, ca soldatelu era mort si ingropat ?

@ Deceiver=abomination=aristidemsc=prostul satului, futu-ti si tie toate clonele si tot neamu, nascut, nenascut, mort si cum or mai fi, de orfan abandonat si bosketar care esti, alt proxenet wanna be, nu am luat nicio tezapa futu-ti rasa ma-tii de bosketar/faiantzar/zidar, dorel cu 8 clase care se crede inginer-profesor-doctor-academician, ma ratatule, nu am platit, nu am cheltuit si nu am dat niciodata in viata mea pentru o panarama si pe care am simtit-o panarama, indiferent de pozitie sociala, mai mult de 200 de coco pentru o noapte pana-n pranz a doua zi, in rasa ma-tii de imbecil clonat si rasclonat, si alea erau fotomodele, asa ca nu-ti mai bate tu capul cate femei mi-au dat mie tzeapa, femei care ma cautau si trageau de mine parintzii lor sa raman cu ele, ma vierme, matasea broastei si guvide de dambovita, de labagiu si curist care esti, care isi fute nevasta imaginara, sora lu stanga sdrelita de calorifer, cu prezervativ, fute-te-ar cainii-n balamuc/cimitir, de handicapat oligofren si nerod care esti. 

@ De ce-ule, mai du-te-n pula mea cu ego-ul tau cand esti pe trip, halucinatiile si teoria pulii lu hector, aici este vorba fix si exact de niste viermi ordinari fara caracter, dovediti si deconspirati de catre propriile atitudini, mentalitati si comportamente, asta daca nu vrei sa te julesc rau si pe tine-n cur, chiar daca tie ti-o placea, sa stii ca mie, chiar si 'vaporean' fiind, nu-mi place de nicio culoare sa fut in cur barbati, aurolaci si alti handicapati oligofreni, care cred ca mai periculoasa pentru viata este o sticla de vin sau o sampanie bauta, decat iarba si ce pula mea de alte droguri/ciuperci/haluginogene mai consumi si vinzi tu. :D 

Toti se dau raniti in familie, dar faptul ca isi umplu femeile, copiii si familia de candidoza, chlamydia, herpesuri, negi si alte hpv-uri, asta, nu-i deranjeaza, baga-mi-as pula in rasa lor de muisti-curisti, in  familia traditionala de cacat, in referendum si-n mortzii tuturora, care au tupeul sa comenteze despre familii aici, cand dupa o ora de lins in cur si-n pizde tiganci si taranci, bolnave, analfabete si nespalate, apoi isi pupa femeile si copii, de jeguri umane care sunt.

Anyway, 90% dintre cei prezenti aici sunt bosketari lifeless, nu au familie ori au niste babe distruse acasa gen desire, 3/4 dintre ei fiind boshorogi libidinosi, pervesi si **spam editat**i, aceiasi majoritate deja impotenti, care probabil au dormit ultima data impreuna cu balenele si focile cu mustati esuate de acasa, inaite de revolutie, dar nici asta nu este o scuza/motiv, ca sa devina infractori si sa promoveze prostiuate, prostitutia, proxentii si proxenetimul organizat, asa cu o fac ei la modul disperat si nonstop, asta doar daca nu au cu siguranta ceva de castigat din lucrul acesta, devenint implicit si ei niste infractori, intr-o tara aflata in plina metastaza de coruptie si dezumanizare, asa ca sa-ti elucidez angoasele si misterele, muie si pula empatie mai de ce-ul, pentru infractori, proxeneti si aurolaci consumatori chiar si chipurile 'doar'' pascatori de iarba, care cand se termina iarba se transforma in sare de bauei sau marar, stevie, stir, lucerna stropite cu ddt cu foarte bine stii,  intr-o tara in care sunt interzise prin lege lucrurile astea.

Nu ma voi mai baga in discutii deep cu tine pentru ca se va ajunge,inevitabil,in a ma face,tu pe mine :),sa cred,ca portocaliu e fruct iar portocala culoare.

Stiu insa ca ai fi un baiat ok daca ai avea fata aia care iti tulbura zilnic imaginatia,femeia aia care sa te faca sa uiti 'nedreptatile' din lumea asta,nedreptati venite de pe urma evolutiei,pana la urma :),care sa aiba diploma de bac :)(pe bune???)...dar fiindca nu e,si pentru ca frustrare si nefericire,dai in presupusa nefericire a altora,dar in acelasi timp,datorita ori din cauza ego-ului de care mentionai,vrei sa arati ca nefericirea ta este totusi 'mai ok' decat nefericirea lor,totul mascat,sa nu cumva sa se vada,ca doar tu ai jucat barbut cu nepotii lu' Saceanu...in piata chiliei....

Nu vreau sa ma julesti si pe mine in cur,nici la propriu cat nici la figurat,nu mersi,ce-am zis acolo a fost pur prieteneste,frateste,din admiratie,ca-mi pasa......... :)

• Like 1
Postat

Cum, mă, nu te laudai tu ca te-au făcut panaramele? :)))

Păi ce facem, Bobita, o dăm la întors acum? :)))

Te contrazici singur, auzi, panarame, da' fotomodele, care se fut cu el pe doo sute... Marș mă..... :))))

• Like 1
Postat

Cum, mă, nu te laudai tu ca te-au făcut panaramele? :)))

Păi ce facem, Bobita, o dăm la întors acum? :)))

Te contrazici singur, auzi, panarame, da' fotomodele, care se fut cu el pe doo sute... Marș mă..... :))))

Te mai căutau și cu parintii - păi normal, erai un bou e citat ce se dădea cult și bogat, bun de muls de bani și de pulă, să ți-o dau prin gură :D :D :D, când te-a plesnit realitatea-n figură, te-ai dezmeticit și ai luat-o pe aratura. :)))

Mai dă dân casă :))))

Postat

Te mai căutau și cu parintii - păi normal, erai un bou e citat ce se dădea cult și bogat, bun de muls de bani și de pulă, să ți-o dau prin gură :D :D :D, când te-a plesnit realitatea-n figură, te-ai dezmeticit și ai luat-o pe aratura. :)))Mai dă dân casă :))))

Nu ca nu ti-am zis-o si v-am spus-o multora dintre voi de o gramada de ori, dar sa vada si de ce-ul ce inseamna lipsa de empatie a unor viermi ordinari, schizoido-sociopati ca tine si ca voi, si nu ca as deborda eu de empatie fata de toate secaturile, viermii si infractorii societatii, asta chiar daca nu o poate momentan intelege, fiind si traind in lumea lui pe marte, inconjurat de unicorni, sirene si curcubee, alegandu-si de altfel singur propriul drum si destin in viata,  dar aici pot vedea toti prostii, desteptii si in general oamenii onesti, de buna credinta si caracter, de ceea ce inseamna o mentalitate de orafan abandonat ca tine, un bosketar sociopat, un vierme dement, muist, penal si multiclonat care efectiv traieste online, din magleala, vrajeala si infractiuni, care promoveaza si alte infractiuni, care nu poate intelege de ce sunt in stare sa faca niste adevarati parinti, normali din toate punctele de vedere pentru copiii lor, parinti care isi iubesc copiii din tot sufletul si la modul cel mai sincer cu putinta, dorindu-si pentru ei a le fi doar bine, parinti, indeferent ca bogati sau saraci, mai prostuti sau mai inteligenti, mai cu 8 clase sau mai educati, care mai de graba ar muri decat sa isi vanda vreodata copiii, in special fetele, doar ca sa scape de ele de acasa.

Asta nu veti intelege niciodata, voi, mai nenorocitilor, viermilor, secaturilor si infractorilor sociopati.
  Usaaaa, hang, casti si chill, ca-i sambata seara, mai am si alte treburi, asta ca sa nu-mi bag pula si in neamu tau si-n muista aia penala de ma-ta, care cu sigurata te-a abandonat/vandut si pe tine de mic,  pe care oricum si cu siguranta nu ai cum s-o cunosti daca ai ajuns la gradul asta de psihopat, de orfan sociopat ce esti, crescut si trait  cu siguranta singur prin orfelinate si bosketi, ca sa ajugi la concluzia de imbecil dement, cum ca majoritatea parintilor isi abandoneaza sau isi vand copiii, d-aia si faci casa buna cu sonata aia sifilitica la fel de sociopata si orfana, de diaree tantrica. :(
  Toti imbecilii, afectatii, psihopatii si sociopatii, suferinzi de ADHD, abandonati si/sau neglijati de parinti vor cauta afectivitate, apreciere si vor fi disperati de socializare, ca majoritatea dintre voi, indiferent si cu orice pret. :(

Postat

Nu ca nu ti-am zis-o si v-am spus-o multora dintre voi de o gramada de ori, dar sa vada si de ce-ul ce inseamna lipsa de empatie a unor viermi ordinari, schizoido-sociopati ca tine si ca voi, si nu ca as deborda eu de empatie fata de toate secaturile, viermii si infractorii societatii, asta chiar daca nu o poate momentan intelege, fiind si traind in lumea lui pe marte, inconjurat de unicorni, sirene si curcubee, alegandu-si de altfel singur propriul drum si destin in viata,  dar aici pot vedea toti prostii, desteptii si in general oamenii onesti, de buna credinta si caracter, de ceea ce inseamna o mentalitate de orafan abandonat ca tine, un bosketar sociopat, un vierme dement, muist, penal si multiclonat care efectiv traieste online, din magleala, vrajeala si infractiuni, care promoveaza si alte infractiuni, care nu poate intelege de ce sunt in stare sa faca niste adevarati parinti, normali din toate punctele de vedere pentru copiii lor, parinti care isi iubesc copiii din tot sufletul si la modul cel mai sincer cu putinta, dorindu-si pentru ei a le fi doar bine, parinti, indeferent ca bogati sau saraci, mai prostuti sau mai inteligenti, mai cu 8 clase sau mai educati, care mai de graba ar muri decat sa isi vanda vreodata copiii, in special fetele, doar ca sa scape de ele de acasa.

Asta nu veti intelege niciodata, voi, mai nenorocitilor, viermilor, secaturilor si infractorilor sociopati.

Usaaaa, hang, casti si chill, ca-i sambata seara, mai am si alte treburi, asta ca sa nu-mi bag pula si in neamu tau si-n muista aia penala de ma-ta, care cu sigurata te-a abandonat/vandut si pe tine de mic,  pe care oricum si cu siguranta nu ai cum s-o cunosti daca ai ajuns la gradul asta de psihopat, de orfan sociopat ce esti, crescut si trait  cu siguranta singur prin orfelinate si bosketi, ca sa ajugi la concluzia de imbecil dement, cum ca majoritatea parintilor isi abandoneaza sau isi vand copiii, d-aia si faci casa buna cu sonata aia sifilitica la fel de sociopata si orfana, de diaree tantrica. :(

Toti imbecilii, afectatii, psihopatii si sociopatii, suferinzi de ADHD, abandonati si/sau neglijati de parinti vor cauta afectivitate, apreciere si vor fi disperati de socializare, ca majoritatea dintre voi, indiferent si cu orice pret. :(

https://www.youtube.com/watch?v=Uj-kHy5b5mo

bă, mișto, mai aflu și eu câte ceva despre mine, săm ba pula :)))

Hai ca trec peste unele chestii scrise, n-am cum să te iau vreodată în serios, că la ce scrii tu,n-ai cum sa fii considerat om serios. :)

Și n-am nevoie de clone sa te perpelesc ca pe mic.Mi-ai belit pula cu mine :)))

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

... cred ca Cervantes ar avea in "marinel" un model pentru un Don Quixote post-modern, rupt de parfuri si alte porcarii trase pe nas, un personaj pitoresc (ca sa nu spun mai rau) care se lupta cu tot ce il inconjoara ....  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Futu-ti rasa, toti mortzii, vii, paralizatii, anchilozatii si ranitzii ma-tii, de vierme ordinar si cancer nenorocit care esti, ai 44 de mii de cacati mancati in 7 ani petrecuti/traitzi efectiv nonstop aici, 40 de mii in ultimi 3 ani, 100 de recenzii mincinoase in care ai promovat exclusiv prostituate **spam editat**e, prostitutia si proxenetismul organizat de la sectorul 3 primarit/pestit de homosexualul ala pesedist si cocainoman de negoitza, facand doar circ, flame si scandal, in rest nicio discutie contructiva.

D-aia o sa va dau la muie tie, lu' the cat, oly/ana/desire paraschiv, abomination/deceiver, restul cacatilor, clonatilor si rasclonatilor, ca nu depasiti mai mult de 10-20 de imbecili muisti si infractori, din miile de oameni care fac parte din aceasta comunitate, ca prin acest mod de comportament, pe langa infractiunea evidenta de a promova prostitutia, prostituatele si proxenetismul organizat, va bateti joc de toti userii noi, a celor foarte multi care doar citesc, care sunt scarbiti de ce se intampla aici, preferand sa plece si sa nu-si faca conturi aici.
 Tu vorbesti de a fi banati membrii ma vierme ordinar, cand in zeci de mii dintre postarile tale injuri, te certi, inflamezi si jignesti pe toata lumea, ma muistule nenorocit ??? 
  Tu chiar vrei sa-si puna careva mintea cu tine, sa nu mai iesi noaptea/seara din casa sau sa te lase in scaun cu rotile, futu-ti mortzii ma-tii de vierme parazit ???
  O sa ramai pe mortii ma-tii singur aici, ca sa faci si sa promovezi doar ce vrei tu, asta va fi ultimul meu cont aici si pana o sa ma baneze cine pula mea conduce platforma asta, ca altul nu o sa-mi mai fac, pisa-m-as pe crucea ma-tii si o sa ti-o dau la muie tie si lu muista aia securista de ma-ta mancata de viermi, atat timp cat faci scandal si iti bati joc de majoritatea userilor/membrilor, ca tu si cei inca maxim zece tigani, infractori, proxeneti si alti recidivisti, majoritatea si dealeri de droguri, clonati si rasclonati, nu reprezentati tot forumul, futu-ti mortzii ma-tii.
   Ai inteles ma, futu-ti mortzii ma-tii si lua-ti-as toata rasa-n pula, de cancer ordinar care esti ???

După o asemenea postare, nu mai e nimic de comentat. Demență, educație făcută în port, cu pești, șuți, traficanți și maradoniști, pentru că acasă nu avea cine. Ce naște din pisică, șoareci mănâncă. 

Mai bine înghițea!

P.S. Cam același lucru este valabil și pentru Visgroaznic, care a punctat o asemenea abjecție. Cine se aseamănă, se adună: demență gravă, droguri, mârlănie. 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

După o asemenea postare, nu mai e nimic de comentat. Demență, educație făcută în port, cu pești, șuți, traficanți și maradoniști, pentru că acasă nu avea cine. Ce naște din pisică, șoareci mănâncă. 

Mai bine înghițea!

P.S. Cam același lucru este valabil și pentru Visgroaznic, care a punctat o asemenea abjecție. Cine se aseamănă, se adună: demență gravă, droguri, mârlănie.

mai e și necrofil, dementu' :))))

Să-l dăm la miliție, ca umblă cu mortu' în chiloți :)))

• Like 1
Postat

... cred ca Cervantes ar avea in "marinel" un model pentru un Don Quixote post-modern, rupt de parfuri si alte porcarii trase pe nas, un personaj pitoresc (ca sa nu spun mai rau) care se lupta cu tot ce il inconjoara ....  :laugh2

adica Don Quixote dupa o luna in Vaslui  :laugh2 

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

pre_1538238662__33143900.jpg

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Stai să vezi ce morți, răniți, mame, tați îți trage ăsta?  :lol:

• Like 1
  • Minus 3
Postat

:))))))

Să nu îl banezi pe fraer, pedeapsa lui este sa fie aici :)))

• Like 1

Postat

Stai să vezi ce morți, răniți, mame, tați îți trage ăsta?  :lol:

eeeee, îi mănâncă sarmaua dân mijloc, și cu smântână :))))
  • Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...