xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 27, 2018 Și dacă sunt, au ba, de acord, ce? Care e relevanța? Crei că dacă unii spun că nu sunt de acord, ceilalți, îți vor schimba optica? Păi, cine despică, bre, firul în 7? Eu, care practic nu am postat pe acest topic, sau voi, care toooot o țineți langa? aidepulamea! Crei ??? :laugh2 =))
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 27, 2018 Crei ??? :laugh2 =))* creziÎmi era foame. Dar rămâne fondul a ceea-ce am zis. 1 3
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Septembrie 27, 2018 nu l.am platit io, nu io dat ciubuc” , ca nici el nu o dat factura, no bine, ce.i drept nici io in primavara nu i.am dat. :laugh2 :laugh2 :laugh2 Na, uite aici fată cinstită
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 27, 2018 Auzi dar tu dece esti asa de supi? Nu sunt suparata si nici nu eram...agitam si eu baietii :p
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Postat Septembrie 27, 2018 Daca tot vrei sa ii lasi bacsis, lasai-l a doua oara cand mai mergi la fata respectiva. Ea o va lua ca plata aferenta sedintei, dar tu poti sa pretinzi ca e bacsis pentru data trecuta, si ca acum ti-a oferit si ea un bacsis acolo ;) Cel mai fericiti suntem cand ne mintim pe noi insine cum ne place.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 27, 2018 * creziÎmi era foame. Dar rămâne fondul a ceea-ce am zis. Incredibil nene incredibil tocmai de la tine asa ceva :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 27, 2018 Incredibil nene incredibil tocmai de la tine asa ceva :laugh2Da. Măcar e eroare de tastare și nu agramatism...în formă continuată, știi ce spun! 1 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 27, 2018 Da. Măcar e eroare de tastare și nu agramatism...în formă continuată, știi ce spun! Pai ziceai ca iti era foame...pune bre mana si mananca bine de acum incolo inainte sa scrii :)))))
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 27, 2018 Pai ziceai ca iti era foame...pune bre mana si mananca bine de acum incolo inainte sa scrii :)))))Nu am timp mereu. 1 3
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 27, 2018 Postat Septembrie 27, 2018 Nu am timp mereu.tu ai timp mereu ,cretinica
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 27, 2018 Nu am timp mereu. Te las vad ca ai treaba cu cineva :laugh2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 27, 2018 Nu sunt suparata si nici nu eram...agitam si eu baietii :P Zi mai pe vb noastreBagai batzu prin gard 5
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 28, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 28, 2018 Zi mai pe vb noastreBagai batzu prin gard Nu-i asa ca ma pricep de minune sa-i zgandar? 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 28, 2018 Nu-i asa ca ma pricep de minune sa-i zgandar? Nu trebuie sa te strofoci prea tare aici chestia asta se intampla automat :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 28, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 28, 2018 Nu trebuie sa te strofoci prea tare aici chestia asta se intampla automat :laugh2=)) Adevarat dar e mai funny cand ii agiti.. sar ca musca pe kkt Uite una buna Doi prieteni stau de vorba:- ce-ai face daca ai stii ca vine sfarsiul lumii?- as fute tot ce-as prinde! Tu?- as sta nemiscat
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 28, 2018 =)) Adevarat dar e mai funny cand ii agiti.. sar ca musca pe kkt Uite una buna Doi prieteni stau de vorba:- ce-ai face daca ai stii ca vine sfarsiul lumii?- as fute tot ce-as prinde! Tu?- as sta nemiscat :laugh2 Un terrorist intra intr.un magazin de animale scoate mitraliera si strigaIn 30 de secunde toata lumea iese afara altfel arunc magazinu in aerO broasca testoasa din fundu magazinului ii raspunde ironicSa mori tu ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum