snake1127 Reputație: 552 Postat August 17, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2022 Acum 28 minute, miki20 a spus: 🥰🥰Bunaaa, ne vedem astăzi după ora 16:00🥰in zona piața amzei ,până mâine ora 20:00😘😘 Buna , ce număr folosești pentru wapp ?
sabinmeeee Reputație: 439 Postat August 17, 2022 Telefon: 0700000000 Oras:București Telefon: 0700000000 Oras:București Postat August 17, 2022 Acum 31 minute, miki20 a spus: 🥰🥰Bunaaa, ne vedem astăzi după ora 16:00🥰in zona piața amzei ,până mâine ora 20:00😘😘 Așa scurtă vizita la București?? 😳 Chiar când sunt eu în concediu 😥 Poate prelungești până săptămâna viitoare 😋
miki20 Reputație: 866 Postat August 17, 2022 Oras:... Oras:... Postat August 17, 2022 0766830393 --- whatsapp😘
miki20 Reputație: 866 Postat August 19, 2022 Oras:... Oras:... Postat August 19, 2022 ⛔Indisponibilă‼️❌
miki20 Reputație: 866 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 30, 2023 Bună seara , voi activa în București pentru puțin timp , am ajuns puțin mai devreme , nu stiu sa va spun locația pentru ca nici eu nu stiu unde sunt exact😆😆😆 Am revenit după o lungă perioadă în care nici nu mai știam cum arată Bucureștiul 😆 Servicii:❤ 💢sex normal doar protejat 💢 sex oral ( doar pentru cine mă cunoaște este la alegere în funcție de igienă bine inteles) Pentru prima întâlnire fără discuții vă rog , este protejat... 💢69 💢fk dacă există compatibilitate 💢 masaj 💢cob 💢diferite poziții ( în limita bunului simț) Întrebați dacă vă doriți ceva și se poate oferii , de obicei în lista asta mai uit sa adaug servicii😆 Nu ofer 💢💢💢 Anal, Cim, Cof 😘 200 / 30 min 😘 300 / o oră Rog persoanele ce își doresc și au fantezii cu sex agresiv , pălmuit și lucruri de genul sa nu îmi scrie 🙂 Menționez că am 1,63 și 47 kg 😊 Contact pe wapp : 0766830393❤ Programarea se confirma cu o ora inainte și se anulează măcar cu 30 de minute înainte 😘 Specificati va rog în mesaj până când pot răspunde mesajelor Mulțumesc❤❤ 2 1 13
johnqwer Reputație: 627 Postat Decembrie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2023 Acum 9 ore, miki20 a spus: Bună seara , voi activa în București pentru puțin timp , am ajuns puțin mai devreme , nu stiu sa va spun locația pentru ca nici eu nu stiu unde sunt exact😆😆😆 Am revenit după o lungă perioadă în care nici nu mai știam cum arată Bucureștiul 😆 Servicii:❤ 💢sex normal doar protejat 💢 sex oral ( doar pentru cine mă cunoaște este la alegere în funcție de igienă bine inteles) Pentru prima întâlnire fără discuții vă rog , este protejat... 💢69 💢fk dacă există compatibilitate 💢 masaj 💢cob 💢diferite poziții ( în limita bunului simț) Întrebați dacă vă doriți ceva și se poate oferii , de obicei în lista asta mai uit sa adaug servicii😆 Nu ofer 💢💢💢 Anal, Cim, Cof 😘 200 / 30 min 😘 300 / o oră Rog persoanele ce își doresc și au fantezii cu sex agresiv , pălmuit și lucruri de genul sa nu îmi scrie 🙂 Menționez că am 1,63 și 47 kg 😊 Contact pe wapp : 0766830393❤ Programarea se confirma cu o ora inainte și se anulează măcar cu 30 de minute înainte 😘 Specificati va rog în mesaj până când pot răspunde mesajelor Mulțumesc❤❤ Haide cu niste foto recente!😚
miki20 Reputație: 866 Postat Decembrie 1, 2023 Oras:... Oras:... Postat Decembrie 1, 2023 ❤❤Disponibilă pana la ora 22:00❤❤
trumtram Reputație: 436 Postat Decembrie 1, 2023 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Decembrie 1, 2023 Mi-a fost dor de tine acum cateva saptamani la Sibiu, sper sa te prind aici
Promethazine Reputație: 1 Postat Decembrie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2023 Oralul protejat este ca si cum ai face laba cu prezervativ 2
Sexaddicted2 Reputație: 55 Postat Decembrie 2, 2023 Oras:zona de nord Oras:zona de nord Postat Decembrie 2, 2023 La 01.12.2023 la 12:49, miki20 a spus: ❤❤Disponibilă pana la ora 22:00❤❤ Disponibila in ce zona in Bucuresti? Bine ai revenit!
ionescudecebal204 Reputație: 14 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 3, 2023 Bună. Bine ai venit. O locație?
massacar Reputație: 100 Postat Decembrie 6, 2023 Postat Decembrie 6, 2023 nu raspunde nici pe wapp nici la tel
marcelozaur Reputație: 3 Postat Decembrie 7, 2023 Postat Decembrie 7, 2023 nici azi nu a raspuns. probabil s-a "pensionat" anticipat
DomnulGFE Reputație: 85 Postat Decembrie 14, 2023 Oras:București. Oras:București. Postat Decembrie 14, 2023 Bă....ce am ratat frate...
miki20 Reputație: 866 Postat Octombrie 4 Oras:... Oras:... Postat Octombrie 4 Seară bună❤ Începând de mâine după-amiază voi activa câteva zile în București ❤ Mă gândeam să mă revăd și eu cu veteranii ce mă cunosc de mult timp🤣🤣 (asta dacă vor și ei😂) Ultima dată când am fost am întâmpinat ceva probleme , 3 zile prin spital iar apoi acasă , nu am întâlnit pe nimeni pentru că plecarea a fost neprevăzută😔 Revenim😇 Servicii:❤ 💢sex normal doar protejat 💢 sex oral ( doar pentru cine mă cunoaște este la alegere în funcție de igienă bine inteles) Pentru prima întâlnire fără discuții vă rog , este protejat... 💢69 💢fk dacă există compatibilitate 💢 masaj 💢cob 💢diferite poziții ( în limita bunului simț) ✅ Masaj Întrebați dacă vă doriți ceva și se poate oferii , de obicei în lista asta mai uit sa adaug servicii😆 Nu ofer 💢💢💢 Anal, Cim, Cof 😘 200 / 30 min 😘 300 / o oră Rog persoanele ce își doresc și au fantezii cu sex agresiv , pălmuit și lucruri de genul sa nu îmi scrie 🙂 Îmi doresc întâlniri în care ne simțim bine amândoi ❤ Menționez că am 1,63 și 47 kg 😊 Contact pe wapp : 0766830393❤ Programarea se confirma cu o ora inainte și se anulează măcar cu 30 de minute înainte 😘 Specificati va rog în mesaj până când pot răspunde mesajelor Scuzeeeee pentru pomelnic , vorbesc mult😂😂 voi anunța mâine locația , încă nu știu unde voi sta 💋 1 1 11
vicusnovus Reputație: 141 Postat Octombrie 5 Oras:The city we all love to hate Oras:The city we all love to hate Postat Octombrie 5 Ne poți spune pana cand stai? 😉
Timidu89 Reputație: 5265 Postat Octombrie 7 Telefon: - Oras:Buzau Telefon: - Oras:Buzau Postat Octombrie 7 Salutare! Pe Miki am observat-o de ceva timp pe forum, prin alte orase si m-a atras atat ca aspect cat si cu serviciile oferite, asa ca vazand ca a ajuns si in capitala am zis ca e momentul sa-i fac o vizita. Programarea am facut-o pe wapp, cu o zi inainte, confirmata si respectata de ambele parti. Ajuns la locatie, am fost intampinat de o roscata frumoasa, la bustul (superb) gol si in chilotei, cu zambetul pe buze. Dupa ce am facut cunostinta m-a servit cu ceva de baut si am stat la chat sa ne cunoastem un pic. Fata e foarte naturala si draguta in comportament, mi-a placut de ea de la inceput. Dupa dus ne-am reintalnit in camera de joaca si am inceput actiunea cu un preludiu frumos la marginea patului. Fata e tandra si afectoasa, participa foarte bine, este naturala si vrea sa se simta si ea bine. Ne-am sarutat tandru si senzual cateva minute bune dupa care am continuat giugiuleala in pat. Dupa o repiza de cunni (unde reactioneaza frumos, se excita), a trecut ea la oral si se descurca foarte bine, desi nu e cu artificii, dar o suge foarte misto, cu pasiune, cu presiune buna, cu incercari reusite de deep, pe stilul lent si senzual. La un moment dat am oprit-o sa o mai sarut si apoi in mod natural am trecut si la normal, cu ea venind peste mine in timp ce ne sarutam si a inceput sa se miste usor, ducandu-se din ce in ce mai adanc. Am schimbat in misionar si am inceput sa o penetrez usor in timp ce ne sarutam si ea gemea discret, apoi ne-am luat in brate si am marit un pic ritmul, dupa care n-am mai rezistat mult si am finalizat fiind deja super excitat. Fata e pasionala in asternuturi si traieste clipa acolo cu tine in fiecare moment. Pe final am mai facut un dus si am mai stat putin de vorba, e o fata sociabila si deschisa, o prezenta foarte placuta per total. Note: Aspect: 9.5/10 O roscata frumoasa, cu un aspect natural (cum rar intalnesti), fara acid sau gene false, slim, 1.63 inaltime, sani medii (spre mari) naturali, o superbitate, abdomen plat, fund potrivit bombat si rotund, pielea fina. Are 2 semne care ies un pic in evidenta, o arsura pe umarul drept si o cicatrice de la o cezariana, dar nu arata prea deranjant, eu n-am avut nici o problema. Atitudine: 10/10 Este o fata cu bun simt, amabila, sociabila, calma, comportament natural, o prezenta foarte placuta. OP: 9/10 Face un oral foarte bun, lent si senzual, fara artificii, dar cu pasiune, presiune buna, umed si incercari reusite de deep. Sincer nici nu am mai intrebat de neprotejat fiindca se simtea foarte bine si asa, dar probabil nu face cu clientii noi (cum scrie si in descrierea ei). NP: 9.5/10 Mi-a placut mult implicarea ei, este pasionala si traieste momentul acolo cu tine, se manifesta frumos, geme discret, te ia in brate, saruta sustinut. E pe stilul love si soft, exact cum imi place mie. 😍 Se uda natural. GFE: 9.5/10 Este afectoasa si naturala in timpul actiunii, se implica foarte bine si la preludiu si la sex, e pasionala, saruta foarte bine, (desi nu FK adevarat, nu prea i-am simtit limba, dar nici n-am simtit neaparat nevoia pentru ca mi-a placut stilul ei), apasat, sustinut, senzual si din proprie initiativa. Igiena: 10/10 Nimic suspect, curata, parfumata discret. Locatie: 9/10 In labirintul de blocuri de la Plaza, garsoniera spatioasa, curat inauntru, am primit prosop mare curat, baie cu cabina de dus, dotata corespunzator. Cadou: 300 lei pentru o ora cu o finalizare mai lunga, nu am fost grabit, isi lasa loc intre programari. Miki are mult bun simt, e o dulceata de fata, de pus pe rana. 😊 Este exact ceea ce-mi place mie si ca aspect si ca implicare, pe modul soft si romantic, cu un GFE ridicat, m-am simtit foarte bine cu ea, asa ca sigur voi reveni. Nu cred ca e pentru cei care vor ceva mai hard. Miki, mi-a facut o placere deosebita sa te cunosc, te imbratisez. 🤗😘 Spor! 13 2 1
Sexaddicted2 Reputație: 55 Postat Octombrie 7 Oras:zona de nord Oras:zona de nord Postat Octombrie 7 eu nu reusesc sa comunic cu ea (nici seen la mesaje nu primesc). Sambata am incercat programare pt a2a zi, iar azi (luni) la fel... nici un raspuns, Deja cred ca a plecat , au trecut cele "câteva zile în București" 1 1
miki20 Reputație: 866 Postat Octombrie 7 Oras:... Oras:... Postat Octombrie 7 Acum 6 ore, Timidu89 a spus: Salutare! Pe Miki am observat-o de ceva timp pe forum, prin alte orase si m-a atras atat ca aspect cat si cu serviciile oferite, asa ca vazand ca a ajuns si in capitala am zis ca e momentul sa-i fac o vizita. Programarea am facut-o pe wapp, cu o zi inainte, confirmata si respectata de ambele parti. Ajuns la locatie, am fost intampinat de o roscata frumoasa, la bustul (superb) gol si in chilotei, cu zambetul pe buze. Dupa ce am facut cunostinta m-a servit cu ceva de baut si am stat la chat sa ne cunoastem un pic. Fata e foarte naturala si draguta in comportament, mi-a placut de ea de la inceput. Dupa dus ne-am reintalnit in camera de joaca si am inceput actiunea cu un preludiu frumos la marginea patului. Fata e tandra si afectoasa, participa foarte bine, este naturala si vrea sa se simta si ea bine. Ne-am sarutat tandru si senzual cateva minute bune dupa care am continuat giugiuleala in pat. Dupa o repiza de cunni (unde reactioneaza frumos, se excita), a trecut ea la oral si se descurca foarte bine, desi nu e cu artificii, dar o suge foarte misto, cu pasiune, cu presiune buna, cu incercari reusite de deep, pe stilul lent si senzual. La un moment dat am oprit-o sa o mai sarut si apoi in mod natural am trecut si la normal, cu ea venind peste mine in timp ce ne sarutam si a inceput sa se miste usor, ducandu-se din ce in ce mai adanc. Am schimbat in misionar si am inceput sa o penetrez usor in timp ce ne sarutam si ea gemea discret, apoi ne-am luat in brate si am marit un pic ritmul, dupa care n-am mai rezistat mult si am finalizat fiind deja super excitat. Fata e pasionala in asternuturi si traieste clipa acolo cu tine in fiecare moment. Pe final am mai facut un dus si am mai stat putin de vorba, e o fata sociabila si deschisa, o prezenta foarte placuta per total. Note: Aspect: 9.5/10 O roscata frumoasa, cu un aspect natural (cum rar intalnesti), fara acid sau gene false, slim, 1.63 inaltime, sani medii (spre mari) naturali, o superbitate, abdomen plat, fund potrivit bombat si rotund, pielea fina. Are 2 semne care ies un pic in evidenta, o arsura pe umarul drept si o cicatrice de la o cezariana, dar nu arata prea deranjant, eu n-am avut nici o problema. Atitudine: 10/10 Este o fata cu bun simt, amabila, sociabila, calma, comportament natural, o prezenta foarte placuta. OP: 9/10 Face un oral foarte bun, lent si senzual, fara artificii, dar cu pasiune, presiune buna, umed si incercari reusite de deep. Sincer nici nu am mai intrebat de neprotejat fiindca se simtea foarte bine si asa, dar probabil nu face cu clientii noi (cum scrie si in descrierea ei). NP: 9.5/10 Mi-a placut mult implicarea ei, este pasionala si traieste momentul acolo cu tine, se manifesta frumos, geme discret, te ia in brate, saruta sustinut. E pe stilul love si soft, exact cum imi place mie. 😍 Se uda natural. GFE: 9.5/10 Este afectoasa si naturala in timpul actiunii, se implica foarte bine si la preludiu si la sex, e pasionala, saruta foarte bine, (desi nu FK adevarat, nu prea i-am simtit limba, dar nici n-am simtit neaparat nevoia pentru ca mi-a placut stilul ei), apasat, sustinut, senzual si din proprie initiativa. Igiena: 10/10 Nimic suspect, curata, parfumata discret. Locatie: 9/10 In labirintul de blocuri de la Plaza, garsoniera spatioasa, curat inauntru, am primit prosop mare curat, baie cu cabina de dus, dotata corespunzator. Cadou: 300 lei pentru o ora cu o finalizare mai lunga, nu am fost grabit, isi lasa loc intre programari. Miki are mult bun simt, e o dulceata de fata, de pus pe rana. 😊 Este exact ceea ce-mi place mie si ca aspect si ca implicare, pe modul soft si romantic, cu un GFE ridicat, m-am simtit foarte bine cu ea, asa ca sigur voi reveni. Nu cred ca e pentru cei care vor ceva mai hard. Miki, mi-a facut o placere deosebita sa te cunosc, te imbratisez. 🤗😘 Spor! Mulțumesc frumos❤ 1
ckiler1 Reputație: 19 Postat Octombrie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8 Buna , te stiu de cand lucrai la victoriei . Aveai un catel care i ti murise in iarna aia parca . Nu pot sa cred ca aveai cont pe forum si nu am stiu . Chiar ma intrebam ce mai faci. 1
lexlover01 Reputație: -227 Postat Octombrie 9 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat Octombrie 9 Acum 22 ore, miki20 a spus: ❤❤ Top
miki20 Reputație: 866 Postat Octombrie 12 Oras:... Oras:... Postat Octombrie 12 Salutare ❤ Disponibila astazi și mâine în București Orele disponibile astazi sunt 13 , 15 , 17 și 20 Orele disponibile mâine sunt , 11, 13 , 15 , 18 ❤❤
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum