Sari la conținut

TOP:0754939841 Hey

emamasaj

Postări Recomandate

Postat

ema:

A fost un caz pe forum de data recenta, roxy foxy, care și-a înroșit contul și și-a șters tot topicul. poate și tu poți face la fel, sau mai selectiv, postare cu postare. toate astea am inteles ca costa...

cum e acuma se scriu vrute și nevrute...

• Oras:Iasi
Postat

De astazi programul meu va fi de luni pana vineri de la 10-17.Pentru weekend voi anunta daca voi fi disponibila sau in cursul saptamanii daca pot ramane pana mai tarziu.Daca nu raspund la apel,inseamna ca sunt ocupata(nu vorbesc la telefon in timp ce sunt cu clientul).Puteti lasa sms si specificati daca pot reveni cu raspuns sau nu.O zi buna sa aveti!😘

Postat

ema:

A fost un caz pe forum de data recenta, roxy foxy, care și-a înroșit contul și și-a șters tot topicul. poate și tu poți face la fel, sau mai selectiv, postare cu postare. toate astea am inteles ca costa...

cum e acuma se scriu vrute și nevrute...

Da,este bine de luat in calcul,multumesc!🤗
  • Like 1
Postat

Vă salut!

Din când în când mi-aduc aminte sa mai și scriu aici experiențele trăite, poate mai ajuta și pe alții.

Ema a fost ultima escapada înainte de pandemie, și prima după starea de urgență în mai, iar acum in iulie ne-am revăzut, nu am mai scris de fiecare dată.

Mențin notele, experiențele care au tot fost relatate.

Eu am o chimie aparte cu ea, fiecare vizită e o încântare, din toate punctele de vedere. Merita din plin vizitată, e un pachet complet de erotism, sex, amabilitate, masaj, corp frumos, bun-simt.

Te pup, Ema.

Vă salut.

• Like 2
Postat

Vă salut!

Din când în când mi-aduc aminte sa mai și scriu aici experiențele trăite, poate mai ajuta și pe alții.

Ema a fost ultima escapada înainte de pandemie, și prima după starea de urgență în mai, iar acum in iulie ne-am revăzut, nu am mai scris de fiecare dată.

Mențin notele, experiențele care au tot fost relatate.

Eu am o chimie aparte cu ea, fiecare vizită e o încântare, din toate punctele de vedere. Merita din plin vizitată, e un pachet complet de erotism, sex, amabilitate, masaj, corp frumos, bun-simt.

Te pup, Ema.

Vă salut.

Multumesc!🤗😘
Postat

Buna dimineata!Ma gasiti si saptamana aceasta de la 9 la 17.O zi minunata va doresc!🤗

Vizitator costichelg
Reputație: 0
Postat

Telefonul e cel vechi cu 841 la sfarsit? Ca sa nu mai citesc tot topicul. 

Postat

Telefonul e cel vechi cu 841 la sfarsit? Ca sa nu mai citesc tot topicul.

Buna,da,numarul este acelasi,daca nu raspund la apel lasati sms daca pot reveni eu cu raspuns.O zi buna!
Postat

Dat azi mesaj in incercarea de a vedea daca am ratat ceva..no answer...

Multumesc ca m-ai ajutat sa aflu nr tau de telefon.Singurul mesaj la care nu am raspuns ieri a fost de la un "domn" care ma tot bazaie cu smsuri ca vrea o finalizare cu 100 lei sau poate chiar o ora si asta de vreo 3 saptamani:) Sa las nr tau aici? ðŸ˜ðŸ™„
  • Like 1
  • Oras:New York
Postat

Multumesc ca m-ai ajutat sa aflu nr tau de telefon.Singurul mesaj la care nu am raspuns ieri a fost de la un "domn" care ma tot bazaie cu smsuri ca vrea o finalizare cu 100 lei sau poate chiar o ora si asta de vreo 3 saptamani:) Sa las nr tau aici? ðŸ˜ðŸ™„

Poti lasa orice numar fara probleme numai ca mesajul era altfel;)
Postat

Poti lasa orice numar fara probleme numai ca mesajul era altfel;)

Da,mesajele mereu sunt cu "Astazi o fin la 100 se poate?".Iti raspund acum,aici inca o data,la fel cum am facut si acum 3 saptamani in urma:NU SE POATE,imi pare rau.De la acest refuz frumos nu trebuia sa umpli paginile cu comentarii rautacioase,trebuia sa te astepti ca in viitor sa nu mai primesti nici un raspuns.Nu ma mai deranja,pretul este 150 finalizarea,250 ora,selectez persoanele care raman in locatie,serviciile mele nu iti sunt adresate.O zi frumoasa!
  • Like 1
Postat

@cautatorull intreaba si de bonuri de masa... Glumeam normal!

Acum...nu cred ca isi are rost vreo polemica. Totul tine de cerere si oferta. Singura varianta in care as vizita “doamna” ar fi la un pret pentru care sa nu imi para rau. Nu vad nimic deosebit in a intreba...macar daca ar fi asta problema.

Spor la clienti in continuare, faza cu pretul nu trebuie sa fie suparator pentru nimeni, vrei bine, nu vrei iarasi bine...nu e cu suparare pentru nimeni. Atitudinea ta referitoare la publicarea unui numar de telefon nu ma sperie cum nici pe tine nu ar trebui sa te sperie publicarea fetei de exemplu. Daca sunt si alte nelamuriri le putem discuta noi fara sa poluam topicul. Acesta e loc pentru recenzii pozitive sau negative , facute de clienti pe baza serviciilor prestate. Nu vei putea schimba nimic prin atitudini de genul asta, doar poate prin remarcarea unde ai gresit si imbunatatirea serviciilor astfel incat sa ai cat mai multe pozitive.

Postat

Acum...nu cred ca isi are rost vreo polemica. Totul tine de cerere si oferta. Singura varianta in care as vizita “doamna” ar fi la un pret pentru care sa nu imi para rau. Nu vad nimic deosebit in a intreba...macar daca ar fi asta problema.

Spor la clienti in continuare, faza cu pretul nu trebuie sa fie suparator pentru nimeni, vrei bine, nu vrei iarasi bine...nu e cu suparare pentru nimeni. Atitudinea ta referitoare la publicarea unui numar de telefon nu ma sperie cum nici pe tine nu ar trebui sa te sperie publicarea fetei de exemplu. Daca sunt si alte nelamuriri le putem discuta noi fara sa poluam topicul. Acesta e loc pentru recenzii pozitive sau negative , facute de clienti pe baza serviciilor prestate. Nu vei putea schimba nimic prin atitudini de genul asta, doar poate prin remarcarea unde ai gresit si imbunatatirea serviciilor astfel incat sa ai cat mai multe pozitive.

Daca doream sa iti fac nr public o faceam dar nu vad rostul decat daca il trec la "clienti de evitat,clienti tepari" etc.Tu vorbesti de atitudine?Cand ai fost refuzat primul lucru facut de tine a fost sa umpli pagina cu rautati.Tie ti se potrivesc fetele de la categoria "De evitat" pentru ca tu la randul tau prin atitidine si insistente telefonice obraznice ai devenit un client de evitat.Vb de pierdut bani dar bine ca stii sa ceri la fete inclusiv 2 finalizari cu 150 lei,asta se numeste altfel.Sper sa fie ultima oara cand mai scrii ceva aici.
Postat

@cautatorull nu stiu la ce fete ai mers tu negociind pretul sau serviciile. Aici mi se pare destul de clar. Fiecare fata isi pune pretul si serviciile si tu alegi in functie de asta si de reviewurile primite de fata respectiva. Atata timp cat ti se pare o ofensa ca fata nu accepta pretul tau si incepi sa spui chestii nasoale despre asta pe topicul ei nu mi se pare o "poluare" a topicului daca coneva iti spune ca bati campii. Asteptam sa pui un review negativ (daca asa consideri) odata ce mergi la ea si platesti si ea nu se ridica la asteptarile tale. Tu poluezi mai tare acest thread cu frustrarile tale ca nu accepti pretul cerut pentru serviciile Emei, cu toate ca nici nu i-ai facut o vizita.

Daca vrei negocieri, mergi in Tudor la studente (sfatul meu)

Postat

@cautatorull nu stiu la ce fete ai mers tu negociind pretul sau serviciile. Aici mi se pare destul de clar. Fiecare fata isi pune pretul si serviciile si tu alegi in functie de asta si de reviewurile primite de fata respectiva. Atata timp cat ti se pare o ofensa ca fata nu accepta pretul tau si incepi sa spui chestii nasoale despre asta pe topicul ei nu mi se pare o "poluare" a topicului daca coneva iti spune ca bati campii. Asteptam sa pui un review negativ (daca asa consideri) odata ce mergi la ea si platesti si ea nu se ridica la asteptarile tale. Tu poluezi mai tare acest thread cu frustrarile tale ca nu accepti pretul cerut pentru serviciile Emei, cu toate ca nici nu i-ai facut o vizita.

1. Care rautati? Frustrari...fii sigur ca toti avem...

2. Poluarea topicului? Deloc..doar am povestit cum m-am priceput eu ceea ce am primit ca si raspuns...afirmativ sau negativ ramane la latitudinea fiecaruia.

3. Sfatuitorule de fete, ce te recomanda ca si sfatuitor? Recenziile fetelor vizitate de tine??? Sau sa ma gandesc eu ca tu esti un fel de fan al fetei?

Cu Ema nu am nimic, nici nu vad rautate in postarile mele referitoare la modul in care raspunde sau nu in timpul programului anuntat. Nu am ce sa ii reprosez si probabil nici nu voi avea...dar nu se stie niciodata, poate o sa o vizitez si sa va povestesc ulterior.

Propun sa se revina la recenzii si daca am ceva de impartit cu ea o putem face in privat fara interventiile “sfatuitorilor”.

• Membru Premium
Postat

1. Care rautati? Frustrari...fii sigur ca toti avem...

2. Poluarea topicului? Deloc..doar am povestit cum m-am priceput eu ceea ce am primit ca si raspuns...afirmativ sau negativ ramane la latitudinea fiecaruia.

3. Sfatuitorule de fete, ce te recomanda ca si sfatuitor? Recenziile fetelor vizitate de tine??? Sau sa ma gandesc eu ca tu esti un fel de fan al fetei?

Cu Ema nu am nimic, nici nu vad rautate in postarile mele referitoare la modul in care raspunde sau nu in timpul programului anuntat. Nu am ce sa ii reprosez si probabil nici nu voi avea...dar nu se stie niciodata, poate o sa o vizitez si sa va povestesc ulterior.

Propun sa se revina la recenzii si daca am ceva de impartit cu ea o putem face in privat fara interventiile “sfatuitorilor”.

Nu ai nimic cu Ema? După numărul de posturi scrise de tine pe acest topic,de pe ambele conturi, înclin să cred altceva,dar oricum foarte bună propunerea.

Apropo,Ema e o "nucă tare",care nu "se înspăimântă de-a ta faimă,>Baiazid< ".(bănuiesc că știi ce vreau să spun).

PS:Mii de scuze Ema,nu voi mai interveni, deja e plin topicul de posturi fără "conținut".

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Postat

Multumesc pentru sustinere 🤗😘Subiect incheiat,sa nu ne stricam starea de spirit cu asa ceva,nu se merita.Ma gasiti si astazi pana la ora 17,maine la fel,de la 9 la 17.Va doresc o zi buna si linistita!🥂

• Like 1
Vizitator valtoggle
Postat

Dar nu-s in vacanta?

Vizitator valtoggle
Postat

.Nu ma mai deranja,pretul este 150 finalizarea,250 ora,selectez persoanele care raman in locatie,serviciile mele nu iti sunt adresate.

Pe-o 100 s-un kil de cafea o dai ?  :boob

• Minus 1
Postat

Daca doream sa iti fac nr public o faceam dar nu vad rostul decat daca il trec la "clienti de evitat,clienti tepari" etc.Tu vorbesti de atitudine?Cand ai fost refuzat primul lucru facut de tine a fost sa umpli pagina cu rautati.Tie ti se potrivesc fetele de la categoria "De evitat" pentru ca tu la randul tau prin atitidine si insistente telefonice obraznice ai devenit un client de evitat.Vb de pierdut bani dar bine ca stii sa ceri la fete inclusiv 2 finalizari cu 150 lei,asta se numeste altfel.Sper sa fie ultima oara cand mai scrii ceva aici.

Clientul trecut la “de evitat “ambitionat de polemica in care a intrat a facut programare la dra. Punctualitate din partea mea cat si a ei. Asteptat intr-o tinuta sexy, fata f draguta. Acum sa trecem la note cf regulamentului:

Aspect fata: 9 ( f draguta)

Locatia : 10 ( curat, prosop si tot felul de geluri la baie)

OP: 9 ( ar fi fost interesant sa faca N dar mi1a explicat motivele pentru care nu doreste si am inteles-o)

NP : nu am incercat

Cadou : 150 Ron fara reducerea ca la kaufland :)

De revenit? Clar da...fata nu merita curent, am vazut ca mai are ulei de masaj, o sa mai vin chiar daca nu face reduceri..

• Like 3
Postat

Clientul trecut la “de evitat “ambitionat de polemica in care a intrat a facut programare la dra. Punctualitate din partea mea cat si a ei. Asteptat intr-o tinuta sexy, fata f draguta. Acum sa trecem la note cf regulamentului:

Aspect fata: 9 ( f draguta)

Locatia : 10 ( curat, prosop si tot felul de geluri la baie)

OP: 9 ( ar fi fost interesant sa faca N dar mi1a explicat motivele pentru care nu doreste si am inteles-o)

NP : nu am incercat

Cadou : 150 Ron fara reducerea ca la kaufland :)

De revenit? Clar da...fata nu merita curent, am vazut ca mai are ulei de masaj, o sa mai vin chiar daca nu face reduceri..

☺ Ma bucur ca te-am linistit!Era frumos sa te prezinti macar la final si sa strangem mana.O zi buna!🥂

Postat

Buna dimineata!Din pacate astazi nu voi reusi sa ajung in locatie,posibil sa fiu disponibila mai dupa amiaza dar nu promit.Ne vedem de maine pana vineri de la 9 la 17.Pupici si sa aveti o zi linistita!😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...