frozen angel Reputație: 14 Postat Aprilie 1, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 1, 2013 Salut, a vizitat cineva pe domnisoara? ANTONIA, senzuala, f. curata si discreta, invit in compania mea domni educati si manierati pt. a petrece momente de neuitat. Poze 100% reale din locatie. Exclus anal! Merita sa ma cunosti! - 200 lei. 0762.929.252 Bucuresti [email protected]
Afriq Reputație: 1265 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2013 Poze furate... se pare ca fetitelor le place modelul ca se tot repeta pe diferite anunturi...
nimfomantachita Reputație: 398 Postat Aprilie 1, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 1, 2013 multumesc frumos Afriq pentru informatie...imi atrasese si mie astazi atentia
earlofcismigiu Reputație: 349 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Titan Telefon: [email protected] Oras:Titan Postat Aprilie 1, 2013 Am fost eu la domnisoara in cauza mai demult. Activa in locatie la Zepter. Pe vremea cand am fost eu (undeva pe la inceputul anului) tarifele erau 100 lei pentru masaj si 150 o + n. Am sunat, am stabilit intalnirea si m-a ghidat domnisoara la locatiei. Desi mai avea o colega simpatica am ales sa raman cu ea pentru 1 h. Locatie ok, prosop curat, baie curata. M-au servit cu suc. Am sarit peste partea cu masajul si am trecut direct la actiune. Fata e simpatica, nu e o mare frumusete. Oral bine executat si destul de lung ca durata. Mi-a spus din start ca nu accepta CIM, dar pot finaliza pe corpul ei. La normal am schimbat cateva pozitii, dar nu am insistat mult domnisoara fiind putin cam larga pentru gustul meu. A trecut din nou la oral cu dedicatie si l-a completat cu un anilingus de am zis ca ma sui pe pereti din initiativa ei. Am finalizat pe sanii ei si dupa nu m-a lasat sa plec pana nu s-a incheiat ora. Per total am stat aproape 1 ora jumatate cu tot cu introduceri si dusuri. Oral neprotejat: 9Normal: 7GFE: 7 Per total o experinta buna si de repetat. Acum nu mai am numarul domnisoarei si nu pot baga mana in foc ca este aceeasi. Cea la care am fost eu activa in locatia Zepter si punea anunt cu aceste poze, si se intitula tot Antonia. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2013 Sper ca nu ai confundat-o cu cantareata celebra :laugh2 . Macar adresa de e-mail e buna? Ca din experienta mea astea se schimba mai greu la fete.
Afriq Reputație: 1265 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2013 Am si eu doua intrebari... 1. Cand a avut loc experienta? 2. Pozele sunt reale?
earlofcismigiu Reputație: 349 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Titan Telefon: [email protected] Oras:Titan Postat Aprilie 1, 2013 @Afriq 1. Intalnirea a avut loc inspre sfarsitul lui Ianuarie inceputul lui Februarie, dar nu ma impuscati ca nu mai stiu fix.2. Domnisoara cu care m-am intalnit eu semana foarte bine cu cea din poze, deci 95% da. Ca locatie activa in locatia in care acum este AlinaSexy (cel putin dupa pozele ei de pe anuntul). Acum nu stiu ce sa zic. Din ce scrie serviciile par similare, tariful e diferit si numarul de telefon.
earlofcismigiu Reputație: 349 Postat Aprilie 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Titan Telefon: [email protected] Oras:Titan Postat Aprilie 1, 2013 Update! Am abordat-o pe messenger pe domnisoara si a fost destul de sictirisita in raspunsuri (si putin incorecte gramatical). Zice ca nu e aceeasi. Deci posibil poze furate.
adimos04 Reputație: 233 Postat Aprilie 25, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2013 Salutare, Am vizitat-o de curand pe domnisoara. Locuieste singura in zona Casa de Pensii, Piata Foisorului. Locatia de bun simt, curata dar nu lux. Fata arata excelent la corp , doar ca fata tradeaza o varsta mai inaintata decat cea declarata. In urma discutiilor de pe mess mi s-a spus ca are 24 de ani. In realitate, cred ca are peste 30.Altfel....atractiva, m-a asteptat in una din tinutele din fotografiile de pe AT.Comunicativa, isteata....ardeleanca... Am servit o cafea, am discutat cate ceva , apoi un masaj de relaxare placut dar nu fantastic...Dezbracata arata bine, sani numarul 2 rotunzi , frumosi, corp slim , fara grasime nelalocul ei.FK acceptat dar nu exceptional. Saruturi , mangaieri placute...Oral neprotejat , destul de temeinic facut. De altfel am si terminat intr-un 69 cu ea deasupra. Pasarica curata, fara mirosuri, epilata cu o mica dunga deasupra, dar din cate mi-am dat seama , destul de larga.E o prezenta placuta, merita vizitata macar odata . E o doamna mai in varsta cu corp de pustoaica.Note:GFE: comunicativa, deschisa la orice subiect, inteligenta, dar un pic rece - 8,5Aspect: fata: 7Aspect corp: 9 , sani de pustoaica si corp slimOral : placut, fara dinti, desi nu e cel mai bun de care am beneficiat, m-a finalizat asa- 8,5Normal: nu am mai incercat al doilea numar, parea insa destul de larga...Anal: Nu face Spor la "treaba" tuturor! 3
ciocan Reputație: 382 Postat Aprilie 30, 2013 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Aprilie 30, 2013 @adimos04 ...halatul ? n-avea halat ?
adimos04 Reputație: 233 Postat Mai 1, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 1, 2013 Scuze, 250 Ron / aproape 2 ore, fara contorizare.
alexalex545 Reputație: 533 Postat Mai 28, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 28, 2013 Va salut din nou,astazi fiind o zi de postat recenzii despre ultimele fete vizitate de mine.Pe Antonia am vizitat-o saptamana trecuta,stabilisem cu ea detaliile cu o zi inainte si pe mess si telefonic,sictirita cumva pe mess dar apoi un pic mai maleabila,in spune serviciile si pretul si anume 250 ron pt o ora cu 2 fin.In cele din urma decidem la 200 ron ora cu aceleasi servicii.Pozele sunt ale ei,la corp arata destul de ok,sani un pic lasati nederanjant insa,dar fata lasa mult de dorit.Ea sustine ca are 25 de ani insa tind sa cred ca are mai mult,locatia pe Foisorului langa Casa de Pensii,sta singura,garsoniera ok,curata,frumos mirositor,deschisa la orice discutie si subiect,nu sta cu ochii pe ceas,stam impreuna la o tigara,apoi fugim la dus,revenim in camera si incepe fata cu un oral destul de ok,atentie la oo,dt,nu comenteaza nimic,o suge in lumea ei sa zic asa dar o face bine si intr-un final termin in gura ei.Strange tot,face curat la junior,fumam iarasi o tigara,mai stam de vorba si incepem iar cu acelasi oral destul de ok,o rog sa punem caciulita si trece ea deasupra.Cum s-a mai scris aici,e destul de larga,zici ca dai in galeata,schimbam in misionar,asa spune ca se excita,si cu greu termin in balon.Fug la dus,revim in camera,ma imbrac mai stam un pic de vorba si plec acasa.Notele:Aspect: fata 6,corp 7Oral:8Normal:5Gfe:8Halatul:200 ron 2 fin fara limita de timp.Am stat cam 2 ore.De recomandat in nici un caz! 5
Vizitator Lionman Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2013 Postat Iunie 13, 2013 sal, pana la urma foto sunt reale sau nu?
alexalex545 Reputație: 533 Postat Iunie 14, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 14, 2013 Da sunt pozele ei,dar o avantajeaza destul de mult,are destule vergeturi,sanii sunt mai ok insa la fata e destul de neatragatoare
Fluke Reputație: 79 Postat Iunie 28, 2013 Oras:EUROPA Oras:EUROPA Postat Iunie 28, 2013 A pus poze mai noi. In situatia asta pare mai usor de recunoscut ANTONIA, senzuala, f. curata si discreta, invit in compania mea domni educati si manierati pt. a petrece momente de neuitat. Exclus anal. Locuiesc singura, poze reale recente din locatie (vezi ochii si alunitele), 28 Jun 11:290762.929.252 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum