naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 Tanti tu esti cea care te vinzi pe doi lei deci incerci sa seduci prin poze retusate pana prinzi un guster cotizant.tu esti prima taiata pe lista...lipsa randament,trezita la 3 dimineata,stat non stop pe un forum de curve si curvari
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 Tanti tu esti cea care te vinzi pe doi lei deci incerci sa seduci prin poze retusate pana prinzi un guster cotizant.mai butoi de 150 kile in viu,tu comentezi fete frumoase si tinere?ce penibil esti...
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 Cine e frumoasă și tânără?
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 Cine e frumoasă și tânără?bai cacatel,vis tantric chiar arata foarte bine si e si frumoasa...ai dreacu de retardati care nu ati vazut o pizda in realitate...
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 Ba cred ca da, dar mai mult pt ego-ul femeii trecute de prima tinerete care inca se mai crede seducatoare.bai,sunciloobezule,tu unde te incadrezi?
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 Cat de penibili puteti fii???cum pula mea sa aveti pretentii pe niste bani,sa ajungeti la o fata tanara si frumoasa,sa se poarte cu voi la fel cum se poarta cu un baiat de 35 ani,fara sunci,curat,frumusel....baaai Petre,mai slabeste,mai intinereste ca sa ai pretentii....ai dreacu de penibili
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 bai cacatel,vis tantric chiar arata foarte bine si e si frumoasa...ai dreacu de retardati care nu ati vazut o pizda in realitate...bă, vorbește frumoZ, da-te-n Zloboz. Ce am zis eu de vistantric?Hai bine mă, că ai văzut tu... Femei cu pizda într-o parte. 1
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 bă, vorbește frumoZ, da-te-n Zloboz. Ce am zis eu de vistantric?Hai bine mă, că ai văzut tu... Femei cu pizda într-o parte.chiar esti prost,mai citeste o data
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 chiar esti prost,mai citeste o dataprost ești tu. Îți iese de minune.
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 prost ești tu. Îți iese de minune.nu prea imi bat capul cu prosti..dar chiar esti prost
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 nu prea imi bat capul cu prosti..dar chiar esti prostserios? N-ai vrea, te rog frumos, să te mai duci dinspre pula mea? :) 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Octombrie 1, 2018 Cat de penibili puteti fii???cum pula mea sa aveti pretentii pe niste bani,sa ajungeti la o fata tanara si frumoasa,sa se poarte cu voi la fel cum se poarta cu un baiat de 35 ani,fara sunci,curat,frumusel....baaai Petre,mai slabeste,mai intinereste ca sa ai pretentii....ai dreacu de penibiliTu clona cui mai esti penibilule? 1 5
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 Tu clona cui mai esti penibilule?cică ar fi o pizdă.
picon Reputație: 1045 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 1, 2018 Cat de penibili puteti fii???cum pula mea sa aveti pretentii pe niste bani,sa ajungeti la o fata tanara si frumoasa,sa se poarte cu voi la fel cum se poarta cu un baiat de 35 ani,fara sunci,curat,frumusel....baaai Petre,mai slabeste,mai intinereste ca sa ai pretentii....ai dreacu de penibili* puteți fi... 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum