Sari la conținut

Amanta!!

marian80

Postări Recomandate

Postat

Tanti tu esti cea care te vinzi pe doi lei deci incerci sa seduci prin poze retusate pana prinzi un guster cotizant.

tu esti prima taiata pe lista...lipsa randament,trezita la 3 dimineata,stat non stop pe un forum de curve si curvari
Postat

Tanti tu esti cea care te vinzi pe doi lei deci incerci sa seduci prin poze retusate pana prinzi un guster cotizant.

mai butoi de 150 kile in viu,tu comentezi fete frumoase si tinere?ce penibil esti...
Vizitator the abomination
Reputație: 0
Postat

Cine e frumoasă și tânără?

Postat

Cine e frumoasă și tânără?

bai cacatel,vis tantric chiar arata foarte bine si e si frumoasa...ai dreacu de retardati care nu ati vazut o pizda in realitate...
Postat

Ba cred ca da, dar mai mult pt ego-ul femeii trecute de prima tinerete care inca se mai crede seducatoare.

bai,sunciloobezule,tu unde te incadrezi?
Postat

Cat de penibili puteti fii???cum pula mea sa aveti pretentii pe niste bani,sa ajungeti la o fata tanara si frumoasa,sa se poarte cu voi la fel cum se poarta cu un baiat de 35 ani,fara sunci,curat,frumusel....baaai Petre,mai slabeste,mai intinereste ca sa ai pretentii....ai dreacu de penibili

Postat

bai cacatel,vis tantric chiar arata foarte bine si e si frumoasa...ai dreacu de retardati care nu ati vazut o pizda in realitate...

bă, vorbește frumoZ, da-te-n Zloboz. Ce am zis eu de vistantric?

Hai bine mă, că ai văzut tu... Femei cu pizda într-o parte.

• Like 1
Postat

bă, vorbește frumoZ, da-te-n Zloboz. Ce am zis eu de vistantric?

Hai bine mă, că ai văzut tu... Femei cu pizda într-o parte.

chiar esti prost,mai citeste o data
Postat

chiar esti prost,mai citeste o data

prost ești tu. Îți iese de minune.
Postat

nu prea imi bat capul cu prosti..dar chiar esti prost

serios? N-ai vrea, te rog frumos, să te mai duci dinspre pula mea? :)
  • Like 1
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Cat de penibili puteti fii???cum pula mea sa aveti pretentii pe niste bani,sa ajungeti la o fata tanara si frumoasa,sa se poarte cu voi la fel cum se poarta cu un baiat de 35 ani,fara sunci,curat,frumusel....baaai Petre,mai slabeste,mai intinereste ca sa ai pretentii....ai dreacu de penibili

Tu clona cui mai esti penibilule?

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Tu clona cui mai esti penibilule?

cică ar fi o pizdă.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

* puteți fi...

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...