Sari la conținut

Monica ❤️ Militari Residence ❤️ 0725164421❤️

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 1 oră, missmonique a spus:

Te pup ,zi frumoasa ! 

Un program aproximativ pentru saptamana aceasta? Te-am mai sunat si cred ca nu erai disponibila pentru ca nu ai raspuns nici la mesaje.

Postat
Acum 20 ore, standan a spus:

Un program aproximativ pentru saptamana aceasta? Te-am mai sunat si cred ca nu erai disponibila pentru ca nu ai raspuns nici la mesaje.

Buna , de maine de la 10 xx E mai ok sa ma contactezi pe wapp

• Like 2
Postat
Acum 3 minute, 7uuupp a spus:

Poate pui ceva sa te vedem întreaga nu doar buci! Eu nu sunt lămurit după toate ce ai postat!

Daca te uitai mai bine , vedeai ca nu am poze doar cu "buci" ,ci si cu corpul !😘 poate ca pozele au mai mult focus pe "buci" pt ca astea sunt ce ma reprezinta ,dar se vede din poze conformatia corpului ..

IMG-20210613-WA0007.jpg

IMG-20210613-WA0003.jpg

IMG-20210613-WA0005.jpg

IMG-20210603-WA0003.jpg

IMG-20210603-WA0002.jpg

IMG-20210702-WA0003.jpg

IMG-20210702-WA0000.jpg

IMG-20210702-WA0001.jpg

IMG-20210702-WA0002.jpg

• Like 5
  • Inimioara 2
Postat
Acum 6 minute, missmonique a spus:

Disponibila ❤

Se poate sa imi lasi un mesaj privat? Mersi te pup ❤️❤️

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 17 ore, missmonique a spus:

Disponibila ❤

buna.Ce inaltime ai ?

Postat
Acum 36 minute, adafeu a spus:

a bagat careva vreo fisa recent?

Au bagat ,au bagat :)) 😂😂😋 

• Like 2
Postat

Disponibila 

0726007780 sau de preferat whatsapp la +353873394825

Acum 14 ore, adafeu a spus:

a bagat careva vreo fisa recent?

Au bagat ,au bagat :)) 😂😂😋 

• Like 2
Postat

Am fost eu saptamana trecuta. 

Am contactat.o pe whatsapp si totul a decurs in regula cu privire la programare si indicatiile spre locul actiunii. 

E o tipa bine facuta, fund mare, piele fina si carne tare de pustoaica 

Machiata discret dar suficient pentru mine mai ales cand a luat pula in gura. 

O suge foarte bine, destul de adanc, o scuipa, se bate cu ea, se ineaca,. 

La normal mi sa parut ca geme putin cam fals, accepta pozitii, te intreaba ce iti doresti, ok per total. 

On 9

Np 8

Gfe 8

150/250

Cred ca voi mai reveni. 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 6 ore, flacau13 a spus:

Am fost eu saptamana trecuta. 

Am contactat.o pe whatsapp si totul a decurs in regula cu privire la programare si indicatiile spre locul actiunii. 

E o tipa bine facuta, fund mare, piele fina si carne tare de pustoaica 

Machiata discret dar suficient pentru mine mai ales cand a luat pula in gura. 

O suge foarte bine, destul de adanc, o scuipa, se bate cu ea, se ineaca,. 

La normal mi sa parut ca geme putin cam fals, accepta pozitii, te intreaba ce iti doresti, ok per total. 

On 9

Np 8

Gfe 8

150/250

Cred ca voi mai reveni. 

Hei :* Nu consider ca gem fals , nu sunt una de tipa ,urla ,se urca pe pereti 😂 dar si daca am exagerat ,cred ca e mai ok asa decat sa stau ca moarta  in pat 😂😂😋  Imi cer scuze daca nu ti a placut aceasta parte . 

Iti super multumesc pentru recenzie , esti un scump . ❤❤❤❤  Te pup si te mai astept cu drag . Seara fainaaaaa

• Like 3
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Va salut! Am vizitat și eu fata. Ce mi a plăcut la ea e ca are gfe ridicat chiar m am simțit ca și cum as fi agățat o civila pe strada, aspectul intredevar e grăsuța pozele o avantajează.. Dar face oral bun la np participa nu refuza nici o poziție vine și deasupra ta geme plăcut nu știu dacă e fals dar o face atat de bine în cât juri ca e real.   Face fk foarte bun pe care îl inițiază și susține.  Locația beneficiază și de locuri de parcare pentru vizitatori, vorbiți cu ea înainte sa va îndrume, singurul dezavantaj e departe în rest are tot ce este necesar pentru scopul cu care te duci, mai puțin ac  dar are un ventilator care își face treaba. Eu o sa revin dacă am drum în zona. 

Locația 9 

On 8

Np 9

GFE 10

Halat 150

Bafta all! 

• Like 2
  • Mersi 1
Postat
1 oră în urmă, sorindm a spus:

Va salut! Am vizitat și eu fata. Ce mi a plăcut la ea e ca are gfe ridicat chiar m am simțit ca și cum as fi agățat o civila pe strada, aspectul intredevar e grăsuța pozele o avantajează.. Dar face oral bun la np participa nu refuza nici o poziție vine și deasupra ta geme plăcut nu știu dacă e fals dar o face atat de bine în cât juri ca e real.   Face fk foarte bun pe care îl inițiază și susține.  Locația beneficiază și de locuri de parcare pentru vizitatori, vorbiți cu ea înainte sa va îndrume, singurul dezavantaj e departe în rest are tot ce este necesar pentru scopul cu care te duci, mai puțin ac  dar are un ventilator care își face treaba. Eu o sa revin dacă am drum în zona. 

Locația 9 

On 8

Np 9

GFE 10

Halat 150

Bafta all! 

Hei ,multumesc pentru recenzie 😚😚😚 Ma bucur ca te-am facut sa te simtit bine . Te mai astept , te pup !🥰

• Like 3
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...