JocelynEon Reputație: 11899 Postat Martie 17, 2023 Postat Martie 17, 2023 11 minutes ago, gicacontra2012 said: Bine ai venit Monica, dar de ce ne ții în suspans? 🙂 Ai uitat sa ne spui costurile și serviciile actuale și zona în care ai acum locația. 🙂 PS : Din câte am zărit la poza de profil, te ai făcut și mai frumoasa. 🙂 Serviciile și costurile sunt în semnătura titularei iar locația în titlul topicului!! 1
missmonique Reputație: 475 Postat Martie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2023 Acum 33 minute, gicacontra2012 a spus: Bine ai venit Monica, dar de ce ne ții în suspans? 🙂 Ai uitat sa ne spui costurile și serviciile actuale și zona în care ai acum locația. 🙂 PS : Din câte am zărit la poza de profil, te ai făcut și mai frumoasa. 🙂 Buna , Gica ! 😘Costurile rămân aceleași ! 150fin/30min 250/60min Ca și locație , Militari Residence Anunț iubitorii de fete slim sa nu bată drumul degeaba . Sunt o femeie cu forme ,plinuță , a se vedea recenziile 🥰 1 1
missmonique Reputație: 475 Postat Martie 18, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2023 Disponibilă pana la 21🥰 programari doar pe whatsapp la 0725164421 Ma găsiți și pe https://onlyfans.com/missmonique69 pupici🥰😘
vvmm69 Reputație: 54 Postat Martie 18, 2023 Postat Martie 18, 2023 https://ibb.co/Jjch5dx Neserioasa. Dupa ce stabilim, mi-o da ca i-a dat cineva programul peste cap, imediat dupa ce o rog ce sa poarte in cadrul intalnirii. DE EVITAT ! 1
missmonique Reputație: 475 Postat Martie 18, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2023 Acum 3 ore, vvmm69 a spus: https://ibb.co/Jjch5dx Neserioasa. Dupa ce stabilim, mi-o da ca i-a dat cineva programul peste cap, imediat dupa ce o rog ce sa poarte in cadrul intalnirii. DE EVITAT ! Buna ! Postez și eu TOATĂ conversatia pentru ca tu ai postat doar partea ta de adevar . In primul rând , abordarea ta este una NESERIOASA si DE EVITAT pentru orice fata . Dacă ți-a trecut prin cap ca amenintandu-mă cu “lasă ca te spun eu pe forum” , m-ai speriat puțin , te înșeli amarnic . Oamenii ma cunosc , știu cine sunt ,iar dacă răul pe care tu ai vrut sa mi-l faci este sa nu mai am clienți , teapa , nu funcționează . In al doilea rând , ceea ce tu nu ai înțeles nici la ora asta ( probabil încă ți este somn sau încă ești frustrat ca ai vrut sa futi și tu ceva și ți s au înecat corăbiile ), este faptul ca NU m-a deranjat nicidecum rugămintea ta de a purta ceva . Oamenii care ma cunosc și care au scris recenzii pot confirma ca sunt întotdeauna îmbrăcată impecabil, cu lenjerie intimă sexy ,ciorapi, rocheuse , uniforme , nu astept oamenii in pijamale la futut. In al treilea rand, știu ca tu nu ai nevoie de Explicațiile și “minciunile mele “ , dar ma văd obligată sa îți răspund , ca tare supărat te văd pe mine . Ai vrut programare la 19. Bun, ți am acceptat-o. Era in jur de ora 16. In timp ce vorbeam cu tine , programarea mea de la ora 20:30, mi-a zis sa mutam la 19:30. Domnul este un client foarte vechi care sta câteva ore la rând . Am hotărât sa îți anulez la distanța de 2 minute sa nu te încurc ! Bineinteles , dacă era ora programări și tu erai pe Drum , nu te anulam. Te am anulat cu 3 ore înainte !!! Daca te luam și te grăbeam sau dacă făceam vreo nefăcută și te lăsam sa aștepți pe afara vreo jumatate de ora , nu eram eu o mare nesimțita !? Poate ca am multe defecte , poate ca nu am corpul perfect , dar dispun de un bun simt pe care nu îl întâlnești la multe fete din branșa și poate confirma orice futac de pe aici care a fost măcar o data la mine . Îmi iau munca in serios și încerc sa îmi fac programările in așa fel încât sa nu încurc pe nimeni , sa pun pe drumuri aiurea , sau sa las sa aștepte . In schimb , dacă se întâmpla INVERS , și erai tu cel care anula cu 3 ore sau chiar 5 minute înainte cum mulți fac , sau mai rau , sa nu mai răspunzi deloc la telefon,era perfect ok . Numai fetele sunt alea neserioase și de evitat . Acestea fiind spuse , te invit sa fii puțin mai bun și mai înțelegător cu cei din jurul tău , mai ales cu femeile , ca om fi noi curve , dar suntem oameni . Nu suntem proprietatea nimănui . Oamenilor uneori le mai INTERVIN lucruri in program . Un Weekend minunat îți doresc și mai lasă facerea de rau , ca uneori se întoarce . Te pup ! 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 18, 2023 Postat Martie 18, 2023 Acum 3 ore, vvmm69 a spus: https://ibb.co/Jjch5dx Neserioasa. Dupa ce stabilim, mi-o da ca i-a dat cineva programul peste cap, imediat dupa ce o rog ce sa poarte in cadrul intalnirii. DE EVITAT ! Strict o parere personala (nu o cunosc pe Monica, acum am dat de topicul ei), de vaiti pt mult prea putin. Nu stiu de ce trebuie sa postezi aici ceva din moment ce te-a anulat cu 3 ore inainte, nu te-a pus pe drumuri degeaba, doar a anulat o programare abia facuta. Atat. Nu o poti acuza ca minte atat timp cat nu ai dovezi in acest sens. Si in orice caz nu trebuia s-o ameninti cu cei de pe forum. Nu e un lucru barbatesc. In fond ce mare lucru ti-a facut? Acum 45 minute, missmonique a spus: Buna ! Postez și eu TOATĂ conversatia pentru ca tu ai postat doar partea ta de adevar . In primul rând , abordarea ta este una NESERIOASA si DE EVITAT pentru orice fata . Dacă ți-a trecut prin cap ca amenintandu-mă cu “lasă ca te spun eu pe forum” , m-ai speriat puțin , te înșeli amarnic . Oamenii ma cunosc , știu cine sunt ,iar dacă răul pe care tu ai vrut sa mi-l faci este sa nu mai am clienți , teapa , nu funcționează . In al doilea rând , ceea ce tu nu ai înțeles nici la ora asta ( probabil încă ți este somn sau încă ești frustrat ca ai vrut sa futi și tu ceva și ți s au înecat corăbiile ), este faptul ca NU m-a deranjat nicidecum rugămintea ta de a purta ceva . Oamenii care ma cunosc și care au scris recenzii pot confirma ca sunt întotdeauna îmbrăcată impecabil, cu lenjerie intimă sexy ,ciorapi, rocheuse , uniforme , nu astept oamenii in pijamale la futut. In al treilea rand, știu ca tu nu ai nevoie de Explicațiile și “minciunile mele “ , dar ma văd obligată sa îți răspund , ca tare supărat te văd pe mine . Ai vrut programare la 19. Bun, ți am acceptat-o. Era in jur de ora 16. In timp ce vorbeam cu tine , programarea mea de la ora 20:30, mi-a zis sa mutam la 19:30. Domnul este un client foarte vechi care sta câteva ore la rând . Am hotărât sa îți anulez la distanța de 2 minute sa nu te încurc ! Bineinteles , dacă era ora programări și tu erai pe Drum , nu te anulam. Te am anulat cu 3 ore înainte !!! Daca te luam și te grăbeam sau dacă făceam vreo nefăcută și te lăsam sa aștepți pe afara vreo jumatate de ora , nu eram eu o mare nesimțita !? Poate ca am multe defecte , poate ca nu am corpul perfect , dar dispun de un bun simt pe care nu îl întâlnești la multe fete din branșa și poate confirma orice futac de pe aici care a fost măcar o data la mine . Îmi iau munca in serios și încerc sa îmi fac programările in așa fel încât sa nu încurc pe nimeni , sa pun pe drumuri aiurea , sau sa las sa aștepte . In schimb , dacă se întâmpla INVERS , și erai tu cel care anula cu 3 ore sau chiar 5 minute înainte cum mulți fac , sau mai rau , sa nu mai răspunzi deloc la telefon,era perfect ok . Numai fetele sunt alea neserioase și de evitat . Acestea fiind spuse , te invit sa fii puțin mai bun și mai înțelegător cu cei din jurul tău , mai ales cu femeile , ca om fi noi curve , dar suntem oameni . Nu suntem proprietatea nimănui . Oamenilor uneori le mai INTERVIN lucruri in program . Un Weekend minunat îți doresc și mai lasă facerea de rau , ca uneori se întoarce . Te pup ! Monica, sa inteleg ca tu ai clienti mai importanti si clienti mai putin importanti? Pt ca altceva eu nu inteleg din moment ce tu anulezi programarile unora pt a le face pe plac altora..trebuia sa-i fi spus clientului "mai vechi" ca nu ai cum sa-l primesti mai devreme si sa nu anulezi programarea colegului "frustrat". E doar parerea mea, nu te invat eu cum sa-ti faci meseria.
missmonique Reputație: 475 Postat Martie 18, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2023 1
missmonique Reputație: 475 Postat Martie 18, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2023 Acum 55 minute, Albdom82 a spus: Strict o parere personala (nu o cunosc pe Monica, acum am dat de topicul ei), de vaiti pt mult prea putin. Nu stiu de ce trebuie sa postezi aici ceva din moment ce te-a anulat cu 3 ore inainte, nu te-a pus pe drumuri degeaba, doar a anulat o programare abia facuta. Atat. Nu o poti acuza ca minte atat timp cat nu ai dovezi in acest sens. Si in orice caz nu trebuia s-o ameninti cu cei de pe forum. Nu e un lucru barbatesc. In fond ce mare lucru ti-a facut? Monica, sa inteleg ca tu ai clienti mai importanti si clienti mai putin importanti? Pt ca altceva eu nu inteleg din moment ce tu anulezi programarile unora pt a le face pe plac altora..trebuia sa-i fi spus clientului "mai vechi" ca nu ai cum sa-l primesti mai devreme si sa nu anulezi programarea colegului "frustrat". E doar parerea mea, nu te invat eu cum sa-ti faci meseria. Bineinteles ca nu , însă am preferat sa satisfac nevoia clientului meu de 2 ani decât sa iau un client nou cu programare făcută in urma cu 2 minute . Ideea este ca sunt mulți oameni care vor programări , dar din păcate nu le pot lua pe toate .. as fi fost milionară 😂😅 Mi-am cerut scuze fata de domnul, dar a preferat sa fie arogant și sa facă un rau , ca el încă crede ca ma deranja pe mine sa port ciorapi… Am preferat sa fiu sinceră aici pe forum și sa spun ce s-a întâmplat . 2 1
missmonique Reputație: 475 Postat Martie 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2023 Disponibilă 🥰programari doar pe whatsapp la 0725164421 Ma găsiți și pe https://onlyfans.com/missmonique69 pupici🥰😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 20, 2023 Postat Martie 20, 2023 Buna. Poti sa pui poze recente aici? Nu sunt dispus sa platesc only pt asta
7uuupp Reputație: 4797 Postat Martie 20, 2023 Postat Martie 20, 2023 Chiar acum, ragnar91 a spus: Buna. Poti sa pui poze recente aici? Nu sunt dispus sa platesc only pt asta Corect! Bine spus, susțin, iar Only este pentru labari!
steel_a Reputație: 39 Postat Martie 20, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2023 Poti pune te rog si zilele/orele de disponibilitate pe saptamana aceasta (in mare)? 1
missmonique Reputație: 475 Postat Martie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2023 Buna . Am sa pun și poze recente . Astazi , din păcate , nu pot ajunge la birou , sunt plecată din Bucuresti cu treaba . 1
missmonique Reputație: 475 Postat Martie 22, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2023 Disponibilă 🥰programari doar pe whatsapp la 0725164421 Ma găsiți și pe https://onlyfans.com/missmonique69 Sunt o tipa plinuță , cu forme , rog iubitorii de slim sa nu vina 😘 pupici🥰😘 2 4
missmonique Reputație: 475 Postat Martie 22, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2023 1 2
missmonique Reputație: 475 Postat Martie 22, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2023 Disponibilă !🥰
missmonique Reputație: 475 Postat Martie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2023 Disponibilă 🥰programari doar pe whatsapp la 0725164421 Ma găsiți și pe https://onlyfans.com/missmonique69
missmonique Reputație: 475 Postat Martie 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2023 1 oră în urmă, ragnar91 a spus: Ce inaltime ai? 1,68+ 15 tocuri 😘
missmonique Reputație: 475 Postat Martie 24, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2023 Disponibilă 🥰programari doar pe whatsapp la 0725164421 Ma găsiți și pe https://onlyfans.com/missmonique69
missmonique Reputație: 475 Postat Martie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2023 Disponibilă 🥰programari doar pe whatsapp la 0725164421 Ma găsiți și pe https://onlyfans.com/missmonique69
missmonique Reputație: 475 Postat Martie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2023 Disponibilă 🥰programari doar pe whatsapp la 0725164421 Ma găsiți și pe https://onlyfans.com/missmonique69
Greucea Reputație: 178 Postat Martie 28, 2023 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Postat Martie 28, 2023 Bună Monique o poza nouă si pentru noi te rog😚🙏🔝
missmonique Reputație: 475 Postat Martie 29, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2023 Disponibilă 🥰programari doar pe whatsapp la 0725164421 Ma găsiți și pe https://onlyfans.com/missmonique69
missmonique Reputație: 475 Postat Martie 29, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2023 Disponibilă 🥰programari doar pe whatsapp la 0725164421 Ma găsiți și pe https://onlyfans.com/missmonique69 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum