de de pof Reputație: -65 Postat Ianuarie 8, 2017 Postat Ianuarie 8, 2017 E ala de te-a gasit mereu acasa cu ocaua mica .. cel dupa care ai ciocanit piese prin Iasi pana ai plecat cracanat .. n-am clonele tale sa ma punctez singur, stau si eu la mana celorlalti, csf ? ncsf - cum ai zice tu .. holograma asta zdrentaroasa ti-ai gasit sa mi-o trimiti in intampinare? .. tot cu brettonu in ochi vad ca o arzi cu mine .. as da drumu legendei la vale dar mi-i ca stric tot feng shui-ul forumului .. nu de alta dar au o traditie bizara astia de au fost UL-ei .. stii tu mai bine. Zi ma prapaditule, papi dero inainte sa postezi? 2
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 9, 2017 pa 2017 sa ma faci utilizatoru anului!
rouge kaya Reputație: 552 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:in flames Oras:in flames Postat Ianuarie 18, 2017 Felicitari honey relaxed daca nu as fi pe fuga as flirta cu tine putin si apoi as fugi .In cazul asta tre numai sa fug ) , well done nice ul 1
relaxed Reputație: 5230 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:The Truman Show Oras:The Truman Show Postat Ianuarie 18, 2017 Zi ma prapaditule, papi dero inainte sa postezi? te-ai pupa singur in pula ca sa ajungi asa prapadit ca mine Felicitari honey relaxed daca nu as fi pe fuga as flirta cu tine putin si apoi as fugi .In cazul asta tre numai sa fug ) , well done nice ul thanks honey r.k .. tot timpul m-am intrebat daca esti pe bune sau esti si tu doar un boot .. oricum, dintre cele 5-6? fete care cica nu au treaba cu tagma si care mai animeaza pe aici atmosfera, tu joci cel mai bine .. arata-mi-te in pm 13
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 22, 2017 Felicitari 2
relaxed Reputație: 5230 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:The Truman Show Oras:The Truman Show Postat Ianuarie 29, 2017 Felicitari Multumesc Cassy! Multa sanatate! 9
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 Motane, luna ăsta sa fie o fata ca ne am saturat de laba:)))
de de pof Reputație: -65 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 te-ai pupa singur in pula ca sa ajungi asa prapadit ca mine Eeee cum 'recu barosane care esti tu smecher de smecher barosan.Mai intai... imi cer scuze ca nu ti-am vazut postarea barosane, in al doilea rand... tot nu am inteles ce pula mea ai scris aicișa (m-ai fortat sa folosesc diacritice) "E ala de te-a gasit mereu acasa cu ocaua mica .. cel dupa care ai ciocanit piese prin Iasi pana ai plecat cracanat .. n-am clonele tale sa ma punctez singur, stau si eu la mana celorlalti, csf ? ncsf - cum ai zice tu .. holograma asta zdrentaroasa ti-ai gasit sa mi-o trimiti in intampinare? .. tot cu brettonu in ochi vad ca o arzi cu mine .. as da drumu legendei la vale dar mi-i ca stric tot feng shui-ul forumului .. nu de alta dar au o traditie bizara astia de au fost UL-ei .. stii tu mai bine. :)" Erai sub influente? Cand ma uit la postarea asta simt ca pic in cap. edit: Si totusi, cu cine pula mea vorbeai in postarea aia? ps: Sa tragi capacul dupa tine cand pleci. 1 1
rockefeler Reputație: 136 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:.... Oras:.... Postat Ianuarie 30, 2017 Motane, luna ăsta sa fie o fata ca ne am saturat de laba:)))Dobre Daniel 2 1
nu mai spune Reputație: -586 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Ianuarie 31, 2017 Picon merita sa fie UL.Indiferent daca ti-e simpatic, antipatic sau il detesti pur si simplu, trebuie sa admiti ca omul are o anduranta, o persevernta si o tarie psihica cum rareori vezi. 1 2
de de pof Reputație: -65 Postat Ianuarie 31, 2017 Postat Ianuarie 31, 2017 Luna asta nu merita nimeni UL. Sa se puna doliu si maine toata ziua nimeni nu posteaza nimic, cu o exceptie... advanced69. 1
relaxed Reputație: 5230 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:The Truman Show Oras:The Truman Show Postat Ianuarie 31, 2017 ... in al doilea rand... tot nu am inteles ce pula mea ai scris aicișa (m-ai fortat sa folosesc diacritice) edit: Si totusi, cu cine pula mea vorbeai in postarea aia? Esti suspect de insistent, imi dai senzatii de deja-vu .. pana unde vrei sa dam drumu' legendei? Cand ma uit la postarea asta simt ca pic in cap. Te cred, cum naiba, te chinui de 7 ani pe aici sa innozi mintile astora si acum incet incet se duce toata regia ta pe pula la vale .. fiecare pasare pe limba ei piere .. ti-ai gasit si tu de cine sa te iei .. te-ai mai si votat singur, intr-un exces de narcisism, cel mai inteligent si cu cele mai smechere recenzii .. de parca n-ar fi fost destul ce manevre faci prin polluri .. stai cuminte, ca te-am ginit cand schimbi liniile ca la hochei .. dar cel mai mult imi place cand te certi si te minusezi intre clone .. sublim http://gif-finder.com/wp-content/uploads/2016/06/Putin-Laugh.gif Mai intai... imi cer scuze ca nu ti-am vazut postarea barosane ps: Sa tragi capacul dupa tine cand pleci. Inteleg ca mitom©ania iti e principala cerinta in fisa postului dar de fapt alta postare te-a adus iarasi aici. Capacu a ramas cum l-ai lasat, daca totul decurge dupa cum sunt facute mersurile, tot tu iesi .. macar sa fie fara numar .. ca tot te autopropusesei cu insistenta .. ai mai sucit-o acum pe ultima 100 de m. Hai, lasa stourile cu mine si vezi-ti de animarea/agitarea spiritelor de pe aici, ca te taie la pontaje. peseu Stie pisicuts ca ti-ai depasit atributiile din zona? peseu II Cum de ai rezistat sa imi vizitezi profilul fara sa imi lasi iarasi suvenirul? 12
Administrator pisicuts Reputație: 114580 Postat Februarie 1, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 1, 2017 Felicitari V-SHIP ! 2
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2017 Felicitari V-Ship
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 1, 2017 Felicitări marinare!O mare victorie, ai realizat și tu ceva în viață! Acuma, ai mari șanse să găsești o "normală". 4 22
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 1, 2017 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 1, 2017 Felicitari, dom'le! 3
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 1, 2017 Sa mai zica cineva ca pisicuts nu are simtul umorului... UL-ului ii urez: Tare in pupa tot timpul! 1 1
v-ships Reputație: 24 Postat Februarie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Februarie 1, 2017 Mersi BOSS, acum poti sa ma banezi linistit. Sper ca in rationamentul care te-a facut sa ma asociezi aceastei faimoase liste, m-ai inclus la 'nebuni' furnizori de oarece trafic si nu la codosi furnizori de gaini, sarmale si malai. Totusi puteai sa ma intrebi si pe mine daca-mi doresc aceasta nominalizare/'distinctie', sa stii ca nu, pentru ca nu-mi place sa fiu asociat cu marea majoritate UL-lilor asupra carora planeaza suspiciunea de complicitate la proxenetism si prostitutie organizata cat si promovarea acestora, in mintea oricarui om sanatos la cap care poate citi printre randuri si a intelege ceea ce se petrece cu adevarat aici. Jelibonul pe care l-am mancat aici in ultimii ani, nu a avut ca scop cautarea aprecierii, ci a fost doar un prilej de a-mi pierde timpul prin exprimarea unor opinii proprii si personale despre subiectele, fenomenele si faptele petrecute si dezbatute aici. Mersi frumos si celor care mi-au 'urat de bine' si probabil imi vor mai ura la modul sincer, chiar si celor care au facut-o doar de complezenta si ipocrit, care ar fi preferat o linie peste nick si nu o confirmare, se stiu ei care. Totusi, tara arde la propriu si baba se piaptana, voua arzandu-va de premii, unde plm sunt deep river-ul si celelalte vuvuzele diversioniste sustinatori ai ciumei rosii, ca o sa ajungem cat de curand TOTI sa sugem pula 'si cu curul si cu gura', MOCA, daca nu chiar violati, si nu doar amaratele prezente sau nu, aici, care macar o fac pentru bani. Sincer, fara niciun spirit de gluma sau de ironie donez premiul, piconului, poate inca unul ii va mai tempera din avantul hiperactiv de flamer si scandalagiu no1 al comunitatii, intelegand si el poate in al 12-lea ceas, ca nu este normal ceea ce face si cum se comporta pe acest forum. Doamne ajuta, JOS GUVERNUL si ALEGERI ANTICIPATE, cu sanctionarea drastica a PSD-ALDE, ca altfel va fi drama nationala. 1 2
juniormorais Reputație: 94625 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 1, 2017 Doamne ajuta, JOS GUVERNUL si ALEGERI ANTICIPATE, cu sanctionarea drastica a PSD-ALDE, ca altfel va fi drama nationala. Marinare...tu ești Băsescu în persoană...și la discurs politic... 7 1
pasha_man Reputație: 451 Postat Februarie 1, 2017 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Februarie 1, 2017 Marinare...tu ești Băsescu în persoană...și la discurs politic...si la demisie )) 2 3
juniormorais Reputație: 94625 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 1, 2017 si la demisie ))De la ciolan nu se pleacă...de bună voie și nesilit de nimeni... 6 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 1, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 1, 2017 Sa mai zica cineva ca pisicuts nu are simtul umorului... I-a iesit de data asta! UL-ul nu vrea sa recunoasca, dar in sinea lui jubileaza: https://media.giphy.com/media/26gstPdswnkYJYbg4/giphy.gif 9 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 1, 2017 Mersi BOSS, acum poti sa ma banezi linistit. Nu te baneaza , bre , nimeni . Stai linistit , ce te speriasi asa, ca omul are nevoie de tine . S-au schimbat demult tacticile "jocului" Oricum Felicitari !!! ......si chiar o spun sincer 20 8
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 1, 2017 Sunt curios daca iti va multumi (si cum) pentru felicitarile sincere... 2 1
de de pof Reputație: -65 Postat Februarie 1, 2017 Postat Februarie 1, 2017 Esti suspect de insistent, imi dai senzatii de deja-vu .. pana unde vrei sa dam drumu' legendei? Te cred, cum naiba, te chinui de 7 ani pe aici sa innozi mintile astora si acum incet incet se duce toata regia ta pe pula la vale .. fiecare pasare pe limba ei piere .. ti-ai gasit si tu de cine sa te iei .. te-ai mai si votat singur, intr-un exces de narcisism, cel mai inteligent si cu cele mai smechere recenzii .. de parca n-ar fi fost destul ce manevre faci prin polluri .. stai cuminte, ca te-am ginit cand schimbi liniile ca la hochei .. dar cel mai mult imi place cand te certi si te minusezi intre clone .. sublim http://gif-finder.com/wp-content/uploads/2016/06/Putin-Laugh.gif Inteleg ca mitom©ania iti e principala cerinta in fisa postului dar de fapt alta postare te-a adus iarasi aici. Capacu a ramas cum l-ai lasat, daca totul decurge dupa cum sunt facute mersurile, tot tu iesi .. macar sa fie fara numar .. ca tot te autopropusesei cu insistenta .. ai mai sucit-o acum pe ultima 100 de m. Hai, lasa stourile cu mine si vezi-ti de animarea/agitarea spiritelor de pe aici, ca te taie la pontaje. peseu Stie pisicuts ca ti-ai depasit atributiile din zona? peseu II Cum de ai rezistat sa imi vizitezi profilul fara sa imi lasi iarasi suvenirul? Esti panarama rau barosane, e cu d'alea psihice la tine. Este singurul meu cont aici, dobi, si-asa o sa ramana. ps: Sa-mi sugi pula cu Voiculescu si tu sa o sugi primu'... si Oancea sa se uite. )) 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum