dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 9, 2017 Postat Octombrie 9, 2017 roz , in afara de dmx nu m-a jignit nimeni inca multumesc ca m-ai scos din ghearele capcaunului daca am alta parere nu inseamna ca tb sa zic ca tine , cauta sa ajuti pe cine merita atunciNu ca vreau sa i iau apararea lu Rozkendra da aia cu “nu preea stii sa fii doamna ce a fost?”Idiotule.Auzi ba lingai ca tine se vand 100 la 1 leu stau la curul fetelor si ling cacatul ce iese din ele.
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 9, 2017 roz , in afara de dmx nu m-a jignit nimeni inca multumesc ca m-ai scos din ghearele capcaunului daca am alta parere nu inseamna ca tb sa zic ca tine , cauta sa ajuti pe cine merita atuncisi eu am parerea ca sa ma pis pe tine ar fi irosire de urinafa.te util in alta parte unde nu vb ca un papagl neintrebatlachede cand si pana unde banuntatea si toleranta mea echivaleaza cu unda erde sa se bage un fraier in seama cu japcagura mica LINGE SPERMA
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 9, 2017 Postat Octombrie 9, 2017 roz , in afara de dmx nu m-a jignit nimeni inca multumesc ca m-ai scos din ghearele capcaunului daca am alta parere nu inseamna ca tb sa zic ca tine , cauta sa ajuti pe cine merita atunciTe am jignit????Da????Vai ce ma bucur !!!Am jignit un vierme fara coloana ca tine?Ce bine ma simt .Mai spune retardatule ca imi place.Nu plangi un pic ca data trecuta?
jaycee Reputație: 1764 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Octombrie 9, 2017 Te am jignit????Da????Vai ce ma bucur !!!Am jignit un vierme fara coloana ca tine?Ce bine ma simt .Mai spune retardatule ca imi place.Nu plangi un pic ca data trecuta?tu oricum esti o nulitate in ochii mei daca mi-ar fi zis ceva vship sau bubutz cu siguranta as cauta sa corectez 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 9, 2017 Postat Octombrie 9, 2017 tu oricum esti o nulitate in ochii mei daca mi-ar fi zis ceva vship sau bubutz cu siguranta as cauta sa corectezVezi ca Inesuka are nevoie urgent de limba ta dandilau mic si redus ce esti.Azi ai reusit sa ti gasesti puta in pantalonasii tai sau iar te ai pisat pe tine?
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 9, 2017 S-a pisat pe tine !!! 4 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 9, 2017 Postat Octombrie 9, 2017 S-a pisat pe tine !!!In cazul tau M am pisat eu pe tine 17 15
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 9, 2017 Postat Octombrie 9, 2017 Jegoaso auzi ce mai face javra blanoasa?Cine pute mai tare a pisat de caine?Tu sau javra?
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 9, 2017 Postat Octombrie 9, 2017 Cainele se pisa pe capul tau cand tu dormi este?Ahahahahahahahahaha
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 9, 2017 ines nu mai imi trmite zeci de sms uri printre care imi spui ca ma calci pe cap cu masina a IMI TREACA DEPRSIILE CA ACEL EL ISI BATE OC CA NU STII MACAR CU CINE Bce tampa
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 9, 2017 hai fa te de cacat si posteaza ti smsuri ca altel lepostez eu.eu unu tu 7-8 dios mio
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 9, 2017 Ti-am zis sa ne intalnim in Bucuresti ca sa arati cat esti de smechera, nu doar online.Ca tu ai dat sms prima ))) ia hai posteaza Cum faci plangere la politie ca scrie pisicuts pe forum ))))))))))))) numele meu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 9, 2017 Ia fa plangere la adresa din buletin ca abia astept sa imi primesc citatiile 😂😂😂
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 9, 2017 Ia fa plangere la adresa din buletin ca abia astept sa imi primesc citatiile vaca urata si talamba eu refuz sa b cu pisicuts de ieri si asa raamnee despre tinee ca dupa un sms ai trimit cu zecile ca o disperare inclusiv amenintari cu moartea pe care nu le duci ca ma duc cu ele din tribunal la ma ta acas in plicsin apoi iti desrfiurez si pe veci moaca si tu ramane sa dovedesrti ca am fppst eudar da frate daca o psihopata ma deraneaza cu zeci de chestii fara rasp la foc automat in cadru personal ma duc la politiemeri si tu si spune-ti versiunea prostituatoti.am zis eu sa nu te aperi legal cumva>psycho retard
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 9, 2017 tu asa faci si cu clientii care te muiesc ptui drace de oliofrena
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 9, 2017 😂😂😂😂😂 Drum bun si cale batutaSi repet , adresa din buletin e pe locatia mea , nu a familiei . ))))) Astept plangerile !!!
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 9, 2017 Mi-ai trimis sms cu telenovelele din capul tau bolnavIpocrito . Du-te si spala-te pe cap cu acidul tau sulfuric pana nu te calca vreo masina
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 9, 2017 Tu oricum te plangi de o viata intreaga pe forumCemai eo plangere si la politieLe spui ca nu te iubeste pisicuts ? ))))))))))))) 5 1
kat_moon Reputație: 17 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:heavens Oras:heavens Postat Octombrie 9, 2017 Mi-ai trimis sms cu telenovelele din capul tau bolnavIpocrito . Du-te si spala-te pe cap cu acidul tau sulfuric pana nu te calca vreo masina in momentu i care vei avea un eventual proces nu ma intereseaza ce papagal trist ti.a facut o adresa provizoriema-ta si sor.ta vor fi citate cA martori sa iti confirme comprtamenttuleu ,curva prosta si imprastiata spre psycho, nu am vazut in aproape 3 ani esti labila tare nu am ce discutqa cu tine.ti.am zis orice comunicare pe tel dela tine in masura in care ai luat-o asa razna va fi trimisa direct la avocat procuratura etc :bye :bye
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Octombrie 9, 2017 😂😂😂 si ce le spui procurorilor ? Ca ai facut infarct de suparare ? )))))))))😩🤧
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2017 ))Inesuka ma bucur ca ai revenit. Erai curioasa de barfele noi aparute recent pe forum ? Ce faci, nebunule?! Iar ai bagat-o pe asta in boala! Da' nu se invata minte, cred ca mai merge sa i-o faci vreo 10 ori. 2 2
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 10, 2017 Ce faci, nebunule?! Iar ai bagat-o pe asta in boala! Da' nu se invata minte, cred ca mai merge sa i-o faci vreo 10 ori. Amandino,........................... taci. ))))) 5
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 10, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 10, 2017 Cam scurta prestatia Inesukai de aseara. 4 6
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 10, 2017 nare timp ) sa culcat dwvremw, pe la 3 dimineata...zic 2 6
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 10, 2017 Claaariiiii ... 4 23
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum