Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu e bebeluș plângăcios panaramo!

Matracuco, ia un XANAX sa te calmezi.

• Oras:UNDE VREA PULA MEA
Postat

Sa vina Bebelusu' !

https://www.todaysparent.com/wp-content/uploads/2013/03/crying-baby-istock660.jpg

Nu mai plange idiotule, ca nu impresionezi pe nimeni.                                                                                                                     Capisci Ion prostovanule de la raion ?!                                                                                                                                  Capisci o PL !!! 

• Like 3
Vizitator
Postat

Nu mai plange idiotule, ca nu impresionezi pe nimeni.                                                                                                                     Capisci Ion prostovanule de la raion ?!                                                                                                                                  Capisci o PL !!! 

Cand ai de gand sa pui recenzia lui Trans Antonella ????? Hai ca stiu ca esti mereu pe acel topic activ !!!

A dat strechea in tine si numai la pule ti-e gandul.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cand ai de gand sa pui recenzia lui Trans Antonella ????? Hai ca stiu ca esti mereu pe acel topic activ !!!

A dat strechea in tine si numai la pule ti-e gandul.

Scrie in pula lu' trans Antonella (daca la ea vad ca ti e gandul) cu, caractere normale...sau ia ti medicamentele!
  • Oras:Xxx
  • Oras:Xxx
Postat

Esti slab si nu te baga nimeni in seama. Si tu te toți ții după oameni., te lipești de talpa lor ca resturile de pe drum. Tu șutezi, tu alergi după minge, tu esti atât de prost de îți dai singur gol. Vax! Te si faultezi singur la orice pas.

Nu oi fi obosit tu oare sa vorbești singur tu cu clonele tale de căcat? Nu mi te mai adresa pana cand plătești un cont dintre campioni sa ai haz cu banii aia de frigider.

• Minus 1
Postat

Scrie in pula lu' trans Antonella (daca la ea vad ca ti e gandul) cu, caractere normale...sau ia ti medicamentele!

Idiotul asta nu mai stie ce sa mai inventeze la adresa mea, a ta si a celor pe care i s-a pus lui pata.  Ne mai considera si chiori pe deasupra, ca de la o vreme incoace numai cu caractere uriase scrie.   Ce sa le mai faci idiotilor ?  NCSF.  Lasa-i in plata Domnului. 

• Like 2
Vizitator
Postat

De unde atata suparare daca nu ai nimic impotriva ?? Inseamna ca doare in sesiunea cu Trans Antonella. Ai de plm de limburici modificati genetic !!!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

De unde atata suparare daca nu ai nimic impotriva ?? Inseamna ca doare in sesiunea cu Trans Antonella. Ai de plm de limburici modificati genetic !!!

Unora le place pizda, altora pula.

• Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

mai asteptam sugestii pentru utilizatorul lunii !!

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Postat

mai asueptam sugestii pentru utilizatorul lunii !!

Amada!!!!

• Like 2
  • Oras://
  • Oras://
Postat

mai asueptam sugestii pentru utilizatorul lunii !!

Ines, ca va avea orgasm daca va fi desemnata UL

Vizitator
Postat

ea a fost deja aleasa UL

Hmmm... bine. 😊

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Postat

cum boss sa mai astepti sugestii ? scuza-ma, par sarac ??

Nu, doar penibil.
Vizitator gvbolovan
Postat

daca si io mai sunt penibil atunci e grava situatia

Tocmai ai dovedit că am dreptate :) Și stai liniștit că nu e deloc gravă situația. Nu ești unicat...
Vizitator
Postat

XoXo, tu ai mai fost UL pe contul original , DMX 😌

• Like 1
Postat

XoXo, tu ai mai fost UL pe contul original , DMX

Da, a mai fost DMX. Ar merge Tampaxiano, celebrul IT-st , care ajuta fetele care sunt pe rosu.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

ea a fost deja aleasa UL

Cristiano, piersicuta plangacioasa, mai ales ca a fost parasit si de Delia Piata Progresu (care a fugit cu pescalaul). Poti sa faci o fapta buna Pisicuts.

• Like 1
  • Minus 1

Vizitator
Postat

mai asteptam sugestii pentru utilizatorul lunii !!

Să fie tot recenzor, fără recenzii nu ar exista forumul, trolli sunt destui pe toate gardurile

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...