Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:B

ma bucur ca interactiunea cu mine iti largeste vocabularul si cunostiintele de zoofilie, pardon, zoologie.

inteleg de ce iti place, probabil ceilalti pacienti sunt mai tacuti si ocupati sa se dea ritmic cu capul de peretii capitonati pe care-i aveti la sanatoriu, pardon la "birou"

hai, du-te in pula mea, ca ma plictisesti, mereu aceleasi suferinte pe care le afisezi aici, de ai ajuns celebru pe 3 forumuri.

am intrebat o fata ieri de alexandru69, daca a auzit de el. raspunsul? "cine, ala bolnav psihic? doamne fereste de unu ca el"

Scuze, marsh in debara bai cretinule! Bolnav psihic? Asta scrie pe tine debara, marsh la întuneric cu mărean cu tot! Aaa, sa nu uit, ai si tu pula mahh? Aide' " pula" ta.
Link spre comentariu

Futacios are gagica dar nu sunt eu aia... ceva ceva stii dar ai incurcat numele "gagicii" P;S: e a doua oara cand aud tampenii ca as fii gagica lui Futacios ba chiar a lui Pisicuts.. :laugh2 Nimic nu ma mai mira

Andrea, futăcios sta in debara, altfel nu se simte bine. Ti-o pot confirma colegele tale!Te rog sa nu ii schimbi tabieturile ca face urat cat timp nu este in debara!

Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Andrea, futăcios sta in d!ara, altfel nu se simte bine. Ti-o pot confirma colegele tale!

Mai de cand sunt pe forumul asta, niciodata nu am auzit ceva de rau despre Futacios ..in schimb numai laude la adresa lui! Eu nu inteleg de ce va certati aiurea aici :no2

Link spre comentariu
  • Telefon: amada.bdsm

La local kombat!  :laugh2  :laugh2

Mda, la combatut orice dubiu local ca desi arata foarte bine, are nevoie si de sustinatori/promovatori... :)

Fata, spui ca esti independenta, pai sa si vedem ca asa te porti.

Nu vorbesc cu rautate.

:hug1

Link spre comentariu

Il cunosc de ceva timp si da as baga mana in foc pentru el,eu il cun de 2 ani (mai mult sau mai putin) si niciodata nu mi-a gresit cu nimic,din contra este un om bun.Nu-i fac reclama dar asta este parerea mea atat! Daca vreodata o sa te intalnesti cu el la o cafea,bere ai sa vezi ca am dreptate!

Link spre comentariu

Il cunosc de ceva timp si da as baga mana in foc pentru el,eu il cun de 2 ani (mai mult sau mai putin) si niciodata nu mi-a gresit cu nimic,din contra este un om bun.Nu-i fac reclama dar asta este parerea mea atat! Daca vreodata o sa te intalnesti cu el la o cafea,bere ai sa vezi ca am dreptate!

Andreea, te rog, nu baga mana in foc pt nimeni, cu atât mai puțin pt el! Tu esti tu, el are debaralele lui! Te rog, nu trebuie sa fi atrasa intr-o mizerie in care nu ai ce căuta!

Link spre comentariu

Azi parca sunt pusa pe contrazis... :blushing2

Cassy,

Cum sa promovam zambetul pe buze, proxenetismul in Oradea, moderatorii de alta data sau o fata care a avut destule batai de cap din cauza ca devenisera deja prea cunoscuta...

Au mai ramas doi.

Sunt pentru cei care mai fac recenzii, daca asta nu mai este scopul site-ului imi retrag propunerea.

PS. Doar nu te superi tu tocmai pe mine. :)

Link spre comentariu

Când ajung la Socola o sa îl vizitez ca să îți fac plăcerea.

Dar mi-e milă deja de timpul pierdut.

Uite-l cum face spume la gură săracul de el.

Sa înțelegem ca ai evadat din Socola(aka debara)? Uite cum facem, nu am timp sa stau cu un labagiu ca tine. Fa-o si iti răspund punctual. Totodată o sa afișez si locurile pe unde freci tu pula mrs debara!
Link spre comentariu

Azi parca sunt pusa pe contrazis... :blushing2

Cassy,

Cum sa promovam zambetul pe buze, proxenetismul in Oradea, moderatorii de alta data sau o fata care a avut destule batai de cap din cauza ca devenisera deja prea cunoscuta...

Au mai ramas doi.

Sunt pentru cei care mai fac recenzii, daca asta nu mai este scopul site-ului imi retrag propunerea.

PS. Doar nu te superi tu tocmai pe mine. :)

:slap2 I-ai demascat.  :laugh2

Link spre comentariu

Asta e vreo premonitie ? Nu mai vin acasa in seara asta ?  :laugh2

Nebun esti! :laugh2 :hug1

Am divortat, gata, mai tin la tine, dar de, avem si noi o singura viata... :laugh2

Ma bag la film... de desene animate, poate devin mai moale si mi se face mai mult dor de tine... :laugh2

Vorbim dupa ce faci si tu o recenzie, poate mi se face pofta... :)

Link spre comentariu

Nebun esti! :laugh2 :hug1

Am divortat, gata, mai tin la tine, dar de, avem si noi o singura viata... :laugh2

Ma bag la film... de desene animate, poate devin mai moale si mi se face mai mult dor de tine... :laugh2

Vorbim dupa ce faci si tu o recenzie, poate mi se face pofta... :)

Vrei recenzie actuala ? Sau esti curioasa de o recenzie de-a mea ? :D 

Link spre comentariu

• Oras:b
  • Oras:b

Sa înțelegem ca ai evadat din Socola(aka debara)? Uite cum facem, nu am timp sa stau cu un labagiu ca tine. Fa-o si iti răspund punctual. Totodată o sa afișez si locurile pe unde freci tu pula mrs debara!

la tine nu boala mentala e problema, aia se poate trata, problema ta cea mare e ca esti incredibil de prost si de limitat, atat in vocabular cat si in idei si modalitati de a le transmite.

esti, probabil, dupa trace kira, cel mai prost utilizator al forumului.

esti atat de prost incat ma faci sa-mi fie rusine de mine ca port un dialog cu tine.

desi, daca cineva ar observa atent ce besi aici, ar observa ca tot ce zici se reduce la copilarescul "ba tu, ba tu, ba tu"

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...